Header
Olivia

Tjena hallå!! Klockan är 10 i 2.. och jag kan inte sova men det beror först att jag vänta på dygnet inte så konstigt kanske då det är sommarlov?? Sen har jag börjat med adhd medicin så måste ha fått någon slags biverkning(??) då jag sovit hela dagen, har bara legat i min säng och kollat på serie sen somnat sen vaknat och kollat serie och ja så har det hållit på.. Känner mig helt död i kroppen?? Känns som jag är JÄTTEsjuk och inte alls kan rör mig. Men det är första dagen med medicinen så kroppen lär ju vänja sig. ;)

Har börjat kolla på en serie som heter POWER (tror den är ganska "gammal"??) men jag blev Iallafall tipsad om den i förregår och började kolla på den igår när jag bara låg i sängen hela dagen och jag ÄLSKAR den!! Tycker den är såsååå bra, en ny favorit hos mig. Så har ni inte heller sätt den kolla på den!!!TIPS!! eller det kanske bara är jag som är jätte efter nu Aja vill iallafall tipsa om den. ;-*

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Julia

I slutet av november åker jag till London, jag är så taggad redan nu även fast de är långt tid kvar. Jag åker med min pappa, Lena, Sebastian och min lilla syster Amanda. Vi har inte bestämt något speciellt vi ska göra där redan nu men vi har små pratat lite, pappa vill såååklart se fotboll och de skulle i va lite häftigt. Annars får Pappa och sebastian kolla själva medans vi andra shoppar gal1(!!)


Julia

Likes

Comments

Olivia

Var inne och kollade på H&M och kom in på deras skor, älskar H&M dom har så fina grejer till bra pris. Dock tycker jag dom "härmar" mycket märkes, vilket kan vara bra om man inte vill lägga ner flera tusen på märkes kläder/skor, så det är ju ett budget alternativ. Mina favoriter är dom över!

Olivia

Likes

Comments

Olivia & Julia

I måndags var vi och åt på Panefresco med Emelie, Olivias syster. Det var så mysigt och kul, jag (Julia) tog en lasagne, Olivia tog Oxfilepasta och Emelie en pizza.

Likes

Comments

Imorse vaknade jag vid 9(?) kommer inte riktigt ihåg, fixade mig iordning lite snabbt och åkt sen mot skolan för att göra matte prov :-(

Efter provet väntad jag ett tag på tåget, för att möta Olivia och Emelie. Har börjat lyssna på en ny ljud bok "Vem fan är han?" Av Daniel Redgert, Super bra! Det är även han själv som läser upp och de gillar jag, man får ju mer inlevelse då

Efter jag möt upp Olivia och Emelie så gick vi åt lunch/middag, på Panerfresco

Sen gick vi en sväng på NK..

Likes

Comments

Olivia

Contains affiliate links

Örhängen med tassels ser jag överallt just nu, webbshopparna fyller på med massor av olika varianter dagligen. Vet inte riktigt om jag gillar det eller inte, kanske hoppar på denna trend någon gång. ;) Vad tycker ni om denna trend? Hiss eller diss?

Olivia

Likes

Comments

Julia

En av mina favorit podd är Therese & Zäta, så gryyyyma. Dom både är härliga och alltid så ärliga, super kul att höra på deras små diskussioner om allt mellan himmel och jord.

En annan av mina favorit poddar är Pillowtalk med peg och penny, dom är så roliga. De roligaste och bästa är att dom verkligen inte leker som dom perfekta systrarna (även om man tror dom är det) De är så kul att höra dom diskutera, som riktiga systrar som blir ibland så irriterade på varandra och inte fattar vad varandra menar. Dom pratar ibland på engelska och de gillar jag, även om min engelska inte den bästa

Sanningens mammor med Zara och Olivia dom äger!! Dom är typ så coola och deras röster är så sköna att höra på, haha om ni förstår hur jag menar. Dom har sån rolig humor och jag garvar med dom så mycket varje gång jag hör deras poddavsnitt.

Mathilda och Andrea, mina favoriter!! Jag älskar deras podd och de känns verkligen som man känner dom genom att lyssna på deras podd. Jag har skrattat så galet mycket åt (med) deras podd. Loveit <3 jag dör lite grann för deras podd, har även sätt dom live då dom hade en live podd i Stockholm, de va så roligt och mysigt.

Likes

Comments