Hallå!

Renoveringen av radhuset är äntligen igång!! Vi får så himla mycket fin hjälp av alla nära och kära så vi har hunnit med så hiimla mycket på bara 4 dagar! Rivit kök, rivit bort tapet och plastmatta (det var ett helvete att få bort)
Hela dagen igår ägnades åt att täcka där det behövs inför målning, sedan grundmålade vi hela hemmet.
Det är skönt att slippa tänka allt för mycket på täckning iallafall, eftersom vi inte har några möbler där och vi ska lägga nytt golv överallt.
Jag ska lägga upp lite förebilder och lite bilder som jag har fotat under arbetet. Men det blir roligare att se före och efter bilderna när det är klart sen förstås!

Just nu jobbar jag medan familjen är hemma och sliter i vårt hem❤️ vill bara dit och slita jag med!

Inte världens bästa bilder tagna med telefonen men men!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Nu blev det ett långt uppehåll mellan inläggen tyvärr. Mycket jobb och mycket i livet kring flytt och renovering. Har tusen tankar i huvudet som snurrar kring vårt nya hem. Färger, möbler, inredning osv.

Som sagt så ska vi renovera alla rum i radhuset, det är lite äldre och ganska så slitet. Vi kommer börja med köket och undervåningen, det känns viktigast. Kök har vi beställt nytt från Ikea. Vi har valt att ha knappt några överskåp för att få det så luftigt och snyggt som möjligt. Kakel till kök och hall är inköpt, likaså parkett till hela huset. Har även skaffat vit väggfärg ungefär 30 liter, så det räcker ju en bit. Men vi funderar fortfarande på färger till väggarna i vardagsrummet och sovrummet. Jag är inne på mörkblått i sovrummet, riktigt mysigt. Men min kille som är plattsättare älskar såklart kakel och vill kakla en helvägg bakom sängen med något snyggt kakel. Kom gärna med tips om ni vet någon snygg kombo!

Igår var vi och köpte en soffa från Mio, boss heter den och den kommer bli supersnygg tillsammans med någon mysig fåtölj.

Här kommer ett collage med lite inspiration och bilder på det vi köpt/kommer köpa! Inte världens bästa bilder hehe.. Alla tagna från google. Kommer bli roligare när man kan ta fina och bra bilder i verkligheten. Kaklet i köket är det vi har valt, känns ganska "standard" men det håller nog längre. Den blå-gröna färgen gillar jag, den känns varm. Samtidigt som jag vill ha riktigt mörkblått och kallt.. hmm.. Och den varmgråa färgen skulle bli så fin i vardagsrummet!

Vill gärna ha tips på bloggar som också handlar om renovering och inredning! 😍


Likes

Comments

Godmorgon!

Äntligen har vi bokat en resa! Älskar att ha saker att se fram emot och jag älskar verkligen att resa. Denna gång blir det till Rom i Italien i augusti. Bara jag och min pojkvän. Det kommer bli supermysigt!

Det var längesen jag var på en weekend, iofs har jag bara varit på en och då var jag 12 år.

Längtar!


Likes

Comments

Hej på er!

Tänkte att det var på tiden för mig att skaffa en blogg igen. När jag var yngre älskade jag att skriva och lägga upp bilder på mina bloggar jag hade då, haha. Jag älskar att läsa bloggar, speciellt de som handlar om inredning och renovering. Så jag tänkte försöka mig på någonting sånt.

Jag heter Olivia, jag är 19 år och bor tillsammans med min pojkvän i södra Stockholm. Vi har precis köpt vårt första boende tillsammans, ett radhus i ett riktigt renoveringsbehov. Vi får tillträde den 2 juni och ska då börja riva och renovera om det mesta. Ska bli såå kul att få göra det nästan helt från början precis som man själv vill ha det. Så här kommer jag att dela med mig av vad vi gör och hur det växer fram till vårt hem.

Annars då? Jag jobbar heltid i receptionen på nordens ledande hotellkedja, älskar att resa och se nya saker, äta god mat och jag hatar att sitta still.


Ha en fin kväll!
Likes

Comments