Igår var det 18-årsfirande för Viktoria och kvällen var så bra och hade sååå himla roligt. Senare på kvällen blev det utgång och kring två tiden blev det en subwaymacka sedan hemgång haha. Vaknade rätt tidigt idag och har hunnit duscha och städat lägenheten vilket känns skönt att ha fått gjort, och nu ska jag göra lite lunch!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ikväll var det pluggkväll hos Elin på schemat. Skolan öser på med plugg och prov nu innan lovet och med det kommer stress haha. Skönt att få komma hit till Elin och göra plugget till något roligt istället. Vi har gjort god middag, pluggat, försökt göra mikrokladdkaka men det blev en flopp och snart ska vi göra ansiktsmask på varandra sen piss och gå isäng.

Likes

Comments

​Det här med att blogga har varit väldigt av och på gällande mig. Har haft hur många bloggar som helst men jag kan aldrig bli nöjd och fortsätta blogga. Den blogg som jag har haft längst var för några år sedan, thegreatolivia.blogg.se, och namnet är ett enda stort mysterium haha men var ändå en ganska bra bloggare på den tiden. Älskade att fota och vi var ett gäng som alltid fotade en massa, som vi sedan använde till våra bloggar. Skulle vilja ha tillbaka det för att nu i efterhand är det så himla kul att kolla på alla bilder och få minnena uppspelade igen genom bilder. Jag önskar att jag låter mig själv ha kvar denna blogg för att jag älskar att hålla på med sånt här. Håller tummarna hihi. 

Likes

Comments