Hej på er!

Idag har det hänt några saker så jag tänkte berätta vad som har hänt idag.

För det första så har jag gjort klart min bokhylla och just nu har jag ingen bild på den.

Men jag har varit på Pinchos med min familj och innan vi åkte så tog min mamma en outfitbild på mig, det var lite stelt,hehe.

Men skolan börjar imorgon och jag är inte så taggad och det ända som jag är taggad över att få träffa mina vänner igen. Men på tal om skolan så har jag jobbat med min insändare som ska vara klar den här veckan och så har jag övat inför en presentation i engelskan men annars så har jag inte gjort så mycket mer.

Men vi ses imorgon XOXO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag men det är för jag har fixat med kameran och minneskort och nu är det fixat så nu ska jag göra fler inlägg, jag tänkte ett inlägg om dagen.
Men jag tänkte visa vad jag har köpt denna helgen och sen berätta vad som hänt sen senaste inlägget.

Först så har jag köpt två nya böcker.

Första boken är: Sveriges yngsta mästerkocks egna kokbok och den handlar om deltagarna och några av deras recept.

Sen så har jag köpt Viktor Frisks bok: Min superkraft. Så har jag lärt mig älska min struliga ADHD.

Båda böckerna låter jättebra och jag har börjat läsa Viktors bok och hittills är den superbra!

Sen så har jag varit på GinaTricot och köpt en skjorta¨.

Ni behöver komma ihåg nu i början så är jag inte superbra på att ta bilder men.

Annars så har jag gjort mina naglar och det är min mamma som gör dem på mig för hon har tidigare jobbat med att göra naglar.

Ses imorgon<3

Likes

Comments

Hej!
Idag så är det måndag... jag ska till skolan och sen ska jag åka hem och städa mitt rum men nu så har jag gjort mig färdig och ätit frukost och vi ska snart åka till skolan.
Jag kommer inte att hinna ta en outfit vild så jag får bara berätta: en vanlig basic tröja från H&M,jeans från GinaTricot,en grön skinnjacka(inte äkta skinn) från Chelsea och ett par adidas superstar
Hörs XOXO

Likes

Comments

Hej på er❤
Idag så är det första april och det är inte bara en dag där man kan skämta men också min storebrors födelsedag och han fyller 14 idag!
Så vi ska ha en middag med min mormor och morfar och min moster och hennes man, och imorgon så ska vi åka gokart med min storasyster, min storebror,min andra storebror,mina två kusiner, min moster,min mosters man och hans barn och mina föräldrar såklart.

Likes

Comments

Hej på er!
Nu så är jag påväg till skolan och jag har så mycket att göra som har deadline den här veckan så det år därför jag inte har uppdaterat. Men annars så ska jag ha dansträning och jag ska sova över hos min moster för mina föräldrar och min bror är på crosskläder men min mamma kommer imorgon.

Likes

Comments

Just nu så sitter jag på Hair i Angered och fixar mitt hår så ni får bilder senare idag♡

Likes

Comments

Hej allesammans♡

Idag så har det varit en ganska stressig dag från mitt håll. Jag har haft väldigt mycket arbete i skolan som måste bli färdigt men jag lyckades bli färdigt med allt förutom en sak, den tråkigaste... vi har en bokrecension vi måste göra och jag har inte läst ut min bok och den ska vara färdig om en vecka😅

Men just nu så sitter jag på Le pain för att fira min mosters mans dotter som har fyllt 17. Så vi ska äta snart och sen när jag kommer hem ska jag fortsätta med att läsa min bok och sen städa mitt rum, jättekul

Likes

Comments

Hej allesammans
Just nu så har jag ingen inspiration för min dagar ser väldigt likadana ut: jag går till skolan sen åker jag till gymmet, sen äter jag middag sen gör jag något annat, sen går jag och lägger mig och så fortsätter det. Så jag ska uppdatera lite hur jag vill. Så hörs snart<3

Bild från i lördags

Likes

Comments

Hejsan💗
Idag så har jag varit på Frölunda torg med min mamma och sen ska ni få veta vad jag köpte.
Anns så har jag hjälpt till att bära skräp för vi river ett av våra badrum och jag har varit på dansträning.

Först så köpte jag ett par byxor från NewYorker.
Allt är från NewYorker

Sen så köpte jag en svart tröja

Men imorgon så är det skola:( Jag längtar ingenting faktiskt förutom att på tisdag så ska jag träffa en av mina bästa vänner Lollo❤

Likes

Comments

Hej på er!
Idag så har jag tagit tvätt och varit på crossbanan.
Men annars idag så ska jag städa mitt rum och baka för en skolgrej!

Men ska jag uppdatera bloggen varje dag eller ska jag ha en bestämd dag?

Likes

Comments