Header

Vilken bra dag, äntligen är det min tur att ha lite tur. Nu är vi äntligen påväg hem efter en lång dag på Strömsholm. Hon är så gott som frisk och nu ska vi hem och börja hoppa igen, förhoppningsvis komma ut på någon tävling. Glädjetårar, ikväll ska det firas med 100kg äpplen och morötter. Älskade häst.

Likes

Comments

Bilen rullar mot Strömsholm där vi ska kolla upp och se om Dollar är 100 frisk att börja hoppa på igen. Är spänt och nervös samt att jag inte vågar hoppas på för mycket! Men magkänslan är bra och det känns bra med ridning och allt.
Nu börjar bloggen igen och snart kommer jag lägga upp en haul från Falsterbo samt ett litet inlägg om det. Bättre sent en aldrig.

Likes

Comments

Mycket har hänt sen sist, bland annat så har Ninja anlänt till stallet. Min nya stjärna. Hon är född 2015, alltså är hon bara ett år. Har stora planer för henne i framtiden. Hon är efter Contant Q. Första bilden är på henne. Nedan är på pappan och längst ner hennes fina mamma Zileva.

Mamma Zileva

Likes

Comments

För snart 2 år sedan sökte jag efter en ny hopphäst mina föräldrar hade kommit överens om att satsa på mig nu och köpa en riktigt fin häst, en häst som skulle ta mig till den nivån jag då drömde om eller iallafall en bit på vägen. En häst som jag kunde utvecklas med, få en ny bästa vän då Star min nuvarande häst började bli till åren. Jag letade häst, provred men fastnade aldrig riktigt för någon, tills en dag en tjej skrev till mig att hon hade ett gäng hästar som jag fick komma och provrida, jag fick i princip köpa vilken häst jag ville av henne då hon skulle iväg och tävla i landslaget i England och kunde endast ta med sig ett få tal av alla hästar hon hade. Jag provred 3 hästar (ingen av dom var Dollar) dom var ganska unga och ganska orutinerade. Jag fastnade för den galnaste hästen som lyckades kasta av mig med alla rodeosprång som han gjorde. Jag hade bestämt mig, jag skulle köpa honom. Jag SKULLE! Men mina mamma sa till tjej och frågade om hon inte hade någon lite lugnare hon tog ut Dollar och både min mamma och syster som var med och kollade blev kära i henne direkt, väldigt snygg att kolla på och otroligt trevlig häst. Hon sa att det var hennes sponsors häst men att även den var till salu. Jag kollade knapp när hon visade upp henne för då hade jag bestämt mig för den första hästen redan (i mitt huvud). Jag provred och blev inte så värst imponerad då jag som sagt redan hade bestämt mig. Väl hemma efter provridningen så sa mamma, du vill inte ha henne på prov en månad? Jag sa aldrig, jag ska ha den första hästen. Men mamma vägrade eftersom han var "galen". Mamma sa jag tar ner henne på prov en månad, tar inte du henne så kommer jag att köpa henne. Jag sa, vilket jag kommer ihåg än idag "JAG SKA INTE HA HENNE BARA SÅ DU VET". Dollar var hemma hos oss i en månad och jag blev döds förälskad i denna vackra häst. Jag hoppade henne och lärde känna henne så mycket som man möjligt vis kan göra på en månad. Vilka steg, vilka språng. Denna häst kunde jag aldrig lämna tillbaka. Jag ångrade inte en sekund att mamma tog ner henne.

Månaderna gick och Dollar var min egna häst, drömmen att få ha en sån fin häst vid sin sida på tävlingar och träningar. Vi tävlade lite men tränade framför allt väldigt mycket den första sommaren, vi var verkligen SAMSPELADE, VI VAR ETT. 

Likes

Comments

Idag fick jag ett paket på posten, nu ska jag testa! Den jag beställde skulle vara precis lika bra som den hos tandläkaren stod de på internet efter mycket sökning. Köpte även en tandkräm och munsköljet som jag har hört ska va super bra. Nu är de bara att testa och se, spännande.

Likes

Comments

Helt otroligt, idag red jag min fantastiska häst. Första gången efter operationen och även första på flera månader. Det känns nu så jävla skönt eftersom det aldrig var någon garanti på att hon skulle bli bra igen. Men nu känns allt så himla bra!

Likes

Comments

Tips på en riktigt bra hårolja kommer ifrån Lernberger Stafsing. Den är sjukt bra, trodde inte den skulle vara så bra. Blev sjukt överraskad. Samt att den är väldigt dryg så man behöver inte ta mycket alls. Med mina andra hårolja så tar jag ca 10 pump. Men med den här så blev det för mycket med tre pump. Super bra!

Likes

Comments

Nu har vi fått en lägenhet, ÄNTLIGEN! Vi kommer nog flytta in 1 juni, senast kan bli tidigare. Vi har köpt massor av nya saker till lägenheten och jag verkligen längtar tills vi flyttar. Här kommer några av de senaste inköpen av alla saker vi har köpt. Har packat ner allt annat så ni får vänta och se tills jag packar upp allt i den nya lägenheten. 

Likes

Comments