Header

Sitter på bussen påväg till Göteborg för att sedan byta till tåg för att åka vidare till Växjö. Det är ganska skönt ändå att resa ett tag för då hinner man plugga en del och vet att man får det gjort i och med att man ändå inte har något bättre för sig. Försöker att fokusera på provet imorgon men det är så himla mycket som ska in i huvudet så det känns lite sådär. Ska även ha läst ut en bok på 325 sidor tills på fredag och är bara på typ sidan 80, men det ska nog gå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagen har spenderats i sporthallen då Höstrusket(en fotbollscup) har pågått och man fick chansen att träffa alla möjligt kompisar som jag inte träffat sen sommaren. Åkte nämligen hem igår till lilla Lysekil. Ingen av mina kompisar från Lysekil visste dock att jag skulle komma så det blev en liten överraskning. Sais som då är hemmalaget och även mina kompisar vann deras årskull och så lärde jag känna nya människor så det blev en riktigt bra dag.
Kvällen har mest spenderats framför tv:n då Sverige spelade mot Danmark. Samtidigt har min syster målat lite på mina armar som tatueringar och jag hade gärna gjort det till riktiga tatueringar men jag lär inte få det nu... Imorgon blir det till att åka till Växjö igen och plugga inför idrottsprovet på måndag och samhällsprovet på tisdag.

Likes

Comments

Sitter för tillfället och pluggar inför idrottsprovet på måndag med Tilda. Vi har sjukt många prov som kommer de kommande 3 veckorna så det är plugg varje dag.
Idag hade vi rätt fri lektioner om man säger så. Vi läste halva dagen, hade redovisningar och gjorde hundkojor i CAD:en till vår lärare som en tävling. Jag är ju som jag är så jag ville göra något speciellt. Kul var det i alla fall.

Likes

Comments

Julen började tidigt för min del i år. Jag, Hanna och Emma köpte julmust, skumtomtar och pepparkaksdeg och satte oss bakade pepparkakor. Slutresultatet blev dock inte särskilt bra, degen var inte god och så blev några brända. Annars har det inte hänt så mycket sedan jag blogga sist och har då inte haft något att skriva om, därav den dåliga uppdateringen.

Likes

Comments

Denna dagen har varit rätt intensiv. Vaknade en kvart innan vi skulle åka till skolan och skulle börja med historia, varav vår lärare får en att somna.
I och med att jag försov mig så hann jag inte äta frukost så vi fick svänga förbi McDonalds och köpa hamburgare innan vi skulle ha idrott. Efter det flöt dagen på mestadels.
Så nu går vi runt på ett köpcentrum och kollar runt lite.

Likes

Comments

Som ett första inlägg så ska väl detta fånga intresse? Men samtidigt ska man lära känna mig...

Att fånga intresse "muntligt" brukar jag vara rätt så bra på men skriftligt är jag sämre på. Jag brukar börja på något och sen rinner det iväg och blir ointressant.

"Udda men ändå normal" skulle nog vara ett vara en relativt bra beskrivning på mig.

Jag väljer action filmer framför romantiska filmer. Jag väljer kepsar framför smink. Jag väljer amerikansk fotboll framför vanlig fotboll. Jag väljer en Land Rover Defender framför alla andra bilar.

Mitt namn är Olivia och är en tjej på 16 år. Jag är från västkusten men har nyligen flyttat ner till Smålands skogar för att studera på Skanskagymnasiet.

Likes

Comments