Header

Från en väldigt mysig (men kall) långpromenad idag i det här helt underbara vädret!


/Olivia

Likes

Comments

Nu har det gått en vecka sen vi hämtade hem den här lilla sötnosen!<3 Vi klurade en hel del över vad hon skulle heta och bestämde tillslut att det fick bli Stella. Allt går förvånansvärt bra hittills faktiskt, vi trodde att det skulle bli rätt mycket jobb med henne i början nu när hon är valp, men hon och vår andra hund Lucy underhåller sig själva större delen av tiden vilket är väldigt skönt! Vi kan nästan bara luta oss tillbaka och låta Lucy sköta uppfostran eftersom Stella redan tar efter allt hon gör haha :) Kram


/Olivia

Likes

Comments

Heej, hoppas allt är bra med er! Själv är jag just nu rätt exalterad för vi ska nämligen hämta hem en liten hundvalp ikväll! Kan knappt bärga mig. Vi har funderat att skaffa oss en till hund sen vår förra gick bort ett år sen, och så åkte vi i fredags och tittade på en kull där vi blev totalt kära i valparna. Man kan ju inte riktigt bara åka och "titta" på ett par valpar och komma hem tomhänt heheh... Kullen var kungspudlar vilket är samma ras vi haft tidigare, och vi valde en liten tik av de sju valparna! Förbered er på bildbomb när sötnosen har kommit hem!


/Olivia

Likes

Comments

Gjorde precis klart den här mysiga halsduken jag haft liggande sen förra vintern vilket jag tänkte passade bra nu när det börjar bli kallare! Den kommer definitivt bli en life-saver under iskalla höst- och vinterdagar framöver. Känner mig lite som en farmor som sitter och stickar haha, men tycker det är riktigt skönt att hålla på med någonting samtidigt som man till exempel kollar på tv, har nämligen lite svårt att bara sitta still. Kul att dessutom få användning för den! :)


/Olivia

Likes

Comments

Heej, idag har jag i princip bara varit hemma och vilat upp mig från förkylningen jag fått och hoppas att den inte bryter ut ordentligt... Har varit så trött att jag legat i soffan nästan hela dagen, druckit té och kollat klart på ännu en serie... men riktigt skönt har det varit! Nu ska jag slänga på mig i hundra lager kläder och gå ut på en kort promenad med Lucy som jag är hundvakt åt medan mina föräldrar är i Sicilien. Kram! 


/Olivia

Likes

Comments

Var inne på Johnells idag och fick med mig de här ursnygga örhängena från Tory Burch som jag haft ögonen på ett bra tag. Helt klart ett par nya favoriter! Ni hittar den här :)


/Olivia

Likes

Comments

Hej på eer! Har haft en riktigt mysig dag idag, kickstartade morgonen med med fyrtio minuters yoga innan frukosten vilket faktiskt var riktigt skönt trots att jag var dödstrött..! Körde en lite lättare variant så man inte behövde anstränga ihjäl sig det första man gör på morgonen haha:) Mot eftermiddagen tog jag och mamma en sväng ut till erikslund för att kika i lite butiker, och hittade bland annat det här otroligt fina underklädsset från Lindex som blev tvunget att följa med hem. Sällan man hittar en så bekväm topp som ändå är så himla snygg samtidigt!! På vägen hem köpte vi med oss sushi till middag (yummm!), och nu ska jag ta och svepa in mig i sängen och titta på någon bra film, ha en fin kväll hörrni!


/Olivia

Likes

Comments