Nu har jag vart väldigt dålig på att berätta och dokumentera om träningarna jag gjort på senaste tiden.
Men jag tränar på varje dag och känner mig starkare och starkare. Crossträningarna är väldigt givande med Peter Grönros som tränare. Från och med nästa vecka går vi in på våra personliga träningsscheman, och jag går med i den tyngre gruppen, då vi kommer ha ca 12 timmar ren träning i veckan har jag för mig.
Vi får se hur det går då jag har plugg upp över öronen sista året på naturprogrammet. Men med vilja går allt, så om jag lägger tiden rätt ska det inte bli några problem.
I värsta fall får jag hoppa ner i lätta gruppen då vi får ca 9-10 timmar i veckan.

Alla crossträningarna är svåra att berätta om då jag inte minns allt. Men en sammanfattning kan jag ge.
Jag har utvecklats och kör nu på högre varvtal ön vad jag gjort tidigare. Det börjar låta som en tvåtakt ska låta. Jag hoppar fler hopp än jag någonsin gjort på tierpsbanan. I förrgår fick jag in ett så bra flyt att jag tror jag aldrig kört så fort. Måste vara rekordfart för mig, vilket känns jättekul!
Jag jobbar på mina svagheter, främst att sträcka på armarna och låta fjädringen jobba för att inte trötta ut mig. Men det är svårt. Jag jobbar även på att försöka att hålla fötterna på fotpinnarna hela tiden, men det är svårt.

Men sammanfattningsvis så kan jag säga: nu börjar det hända grejer! Farten kommer mer och mer, och jag tror att nästa säsong kommer bli en höjdare ifall jag fortsätter träna i samma utsträckning och håller kroppen hel.

Nya lägenheten blir mer och mer "hemma", men känner mig fortfarande inte bekväm där än, och är inte färdig med inredningen. Har aldrig tid för att sätta upp hyllor, lampor osv.
Därför får ni inga bilder på den än eftersom att det fortfarande inte känns som hemma och jag inte är bekväm med hur det ser ut (det är dessutom ganska stökigt).

I helgen har jag Ggn träning framför mig på Arlanda mk och rolig körning med kompisar som ska prova köra på Täby. Förhoppningsvis kommer bilder och videos upp från det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Åt frukost vid favoritplatsen i hela lägenheten. Nu har jag ju flyttat in i nya, så här får ni en liten sneakpeak.

Likes

Comments

Tisdagsträningen: svår som satan. Vi körde teknik, och tränaren hade lagt upp en bana som var så tekniskt svår som han kom på. Det var djupa kurvor, utan några rakor. Väldigt tekniskt utvecklande. Tror alla lärde sig något och utvecklades.
Sammanfattning: psykiskt och fysiskt utmanande träning, men givande!

Onsdagsträningen: jätterolig träning, men även den svår och utmanande. Vi övade spårval och hur man hanterar stalp. Har mycket mycket mycket kvar att öva på, men tog små bebis-steg framåt.
Vi avslutade passet med ett tempopass då vi körde jaktstart.
Jag startade först eftersom att jag kör långsammast🙃 men det var så jäkla kul att få ligga och dra med killarna. Fick vinna några heat vilket kändes bra eftersom att jag vet att jag pressat mig själv bra då (även fast jag fick försprång hehe).

Väldigt bra skolträningar, och jag och alla andra är så nöjd med nya tränaren Peter Grönros. Alltid toppen upplagda träningar, och han siktar för att alla ska utvecklas vilket är så kul! Alla får feedback, och det är toppen!!

Likes

Comments

Väldigt många har frågat mig hur jag bor, och alltid lika jäkla svårt att beskriva. Därför tänkte jag visa lite bilder innan det är dags för mig att flytta.

Jag bor just nu med min bästa vän Vilma, och bodde tidigare med Jonas och Vendela i samma lägenhet. Men under mina snart två år i denna lägenhet är det dags för flytt pga att vi har en granne som klagat på allt vi gjort. Vi har bott ca 12 stycken crosselever i samma lägenhetsområde, så det är klart att det kommer kännas ensamt nu när vi sprids ut i olika lägenheter.

Jag och Vilma kommer vara tvungna att flytta ifrån varandra, så just nu har vi lite separationsångest eftersom att vi vart med varandra från morgon till kväll i ett år.

Jag kommer dock flytta till en egen tvåa vilket ska bli skönt att bo själv, men kommer sakna min vilmis.
Nya lägenheter får ni bilder på när jag flyttat dit och den är inredd

Sängen brukar dock inte stå i vardagsrummet. Och bild på vilmas rum får ni inte. Inte pga respekt mot henne, utan hennes rum var så jäkla stökigt:))

Likes

Comments

Igår, lördag den 27e, anordnade jag och mamma en tjejdag på Täby mk mellan 15 och 17. Innan dess hade banan öppet från 10. Jag och mamma var där 10:30 - ca 18.

Hela dagen var riktigt rolig och så kul att köra med tjejerna i slutet av dagen! Dagen avslutades med följa John vilket var ett perfekt avslut.

Och Husqvarnan går som ett spjut.

Likes

Comments

I onsdags var jag, Haftom, Vilma, Adam, Danne och Ida i årsunda och körde.
Från början gick det inte så bra, eftersom att banan var jäkligt stalpig på vissa partier. Men det sista passet gick så jäkla bra! Träffade även Susanne från speedstore vilket var kul eftersom att jag hände på henne något varv. Alltid kul att ha någon att race'a med!

Sammanfattningsvis så var det jäkligt kul!

Likes

Comments

I tisdags körde jag för första gången på Husqvarnan. Eftersom att man ska köra in den så stod jag i vad som kändes som evigheter och hade den gåendes på tomgång. Var så jävla otroligt nervös inför att dra ut eftersom att jag inte på något sett ville ha sönder pärlan. Ny hoj är INGEN njutning de första varven!
Men tillslut blev körningen jättekul, även fast jag körde så jäkla mycket under min förmåga.

Älskar Husqvarnan så mycket!!!

Likes

Comments

Nu har skolan börjat, och på en gång är det tillbaka med rutinerna.

Jag bor ju i en lägenhet med Vilma, där vi sköter allting själva vilket är väldigt skönt. Mina typiska rutiner är att jag vaknar, dricker två glas vatten, lagar en frukost så att jag känner mig väldigt mätt, tömmer diskmaskin och allt annat sånt tråkigt.

Mina matvanor blir mycket mycket bättre när jag har ansvar över allting själv, och det märks direkt att min energinivå stiger så fort jag kommer in i skolrutinerna.

Funderar på att göra ett inlägg där jag visar hur vi bor eftersom att jag ofta får frågor om det av folk. Så ett sådant inlägg bör komma i början av september då vi har hela lägenheten städad eftersom att vi förbereder oss inför flytt. I början av september byter vi till en annan lägenhet, vilket ni får veta mer om när vi flyttar.

Dessa bilder är typiska frukostar som jag alltid äter innan skolan.

Likes

Comments

Här kommer fler grymma bilder från väsjöcrossen. Bilderna är tagna av cafoto.se och pege på Flickr.

Likes

Comments

Min dröm har äntligen gått i uppfyllelse, jag är nu ägare av en Husqvarna tc 125a!!

Åkte till speedstore i Valbo igår och hämtade upp hojen. Vi konstaterade att jag var för kort eftersom att jag inte kunde kicka igång hojen, så i veckan ska jag byta länkage och eventuellt sänka sadeln så att jag får ner höjden på hojen några centimeter. Ska även beställa skyddande dekaler och hoppas på att de kommer någon gång nästa vecka. När länkaget och dekalerna är på så ska jag provköra hojen så snabbt som möjligt, och även göra en video som kommer länkas här på bloggen på när jag hämtar ut hojen, provkör och eventuellt recenserar.

Kommer vara pank i månader efter detta och ha jobb upp över huvudet, men det är så jäkla värt det!

Jag vill även passa på att tacka min mamma och min moster som hjälper mig att hålla på med denna sporten, utan er hade detta aldrig vart möjligt! Och vill tacka alla som hjälper till och stöttar mig och får mig att alltid vara motiverad till att fortsätta.Likes

Comments