För 2 år sedan (känns som någon månad sedan) var det som jag, Alice, Nora och Ebba var i Köpenhamn över dagen, som ni säkert kan se på bilderna var vi riktiga white-girls på den tiden.
Vi skulle göra "cph över dagen" till en tradition, tyvärr så misslyckades vi, men förhoppningvis så tar vi tillbaka traditionen i år, och i slutet av sommaren åker dit över en dag, eller två bara vi fyra. Jag har faktiskt bara varit i Köpenhamn 2 gånger i hela mitt liv men älskade det jag såg under tiden jag var där, så jag hoppas verkligen på att vi tar tillbaka "traditionen" denna sommaren igen,
Puss och Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om exakt 27 dagar åker jag till min bästis, land/sommar-ställe, eller vad man kan kalla det. Huset ligger iallafall i Marbella i Spanien vilket är hur najs som helst. Så dit ska jag åka ner, till Chantelle och hennes härliga familj i 1 vecka, längtar något extremt mycket!

Innan dess kommer jag mestadels bara jobba och hänga på mitt egna landställe, dit förhoppningsvis många av mina kompisar kommer komma och hälsa på! Så det är lite utav mina sommarplaner hittills, men förhoppningsvis kommer det fler.

Likes

Comments

Sommaren i år har börjat bra tycker jag, hyfsat bra väder ändå och många roliga festligheter.
Atm - ligger jag och pressar förfullt ute på min altan, när det är bra väder får man passa på. Rensat alla mina gamla inlägg för en "fresh start", så får vi se ifall att mitt bloggande börjar igen! Några bilder ifrån de första dagarna på sommarlovet,
Puss och kram

Likes

Comments