Header

Hello!

Sitter just nu i köket och äter lite mat efter en lugn träning. Då det är SM i helgen så gick vi mest igenom olika kombinationer och så. Det har varit en lång och tråkig dag i skolan. Tisdagar som alltid har varit bra innan har blivit den längsta dagen. När jag gick till skolan var himmelen hur fin som helst, var därför tvungen att knäppa en liten bild. Ångrar dagens outfit starkt då det var mycket kallare än vad jag trodde. Skulle valt en varm ulltröja, långa byxor och en varm kappa istället. Men det är lätt att vara efterklok. Kram

Likes

Comments

Ny vecka och måndagen är redan över. Min dag har varit bra faktiskt men det känns konstigt att vi bara gått en vecka i skolan. Känns som en månad sisådär.

Bina var extra glad på att det var måndag. Idag hade jag redovisning på Micki-projektet. Det gick väll bra med tanke på att jag improviserade. Alla andra hade förberett jättemycket men jag körde på spontanitet.

Till lunch efter redovisningen blev det korv:). Efter en lång mattelektion och en fysik lektion så fick vi gå hem. På Polhem har vi väldigt fin utsikt och idag var det en fin solnedgång = inspo bilder.

Från skolan åkte jag nästan direkt till hallen för att stå i kiosken. Fick även sällskap av systern min.

Tog mitt pick och pack efter att jag slutat jobbet för att gymma. Körde crosstrainer i 40 min och sedan gick jag i 15, väldigt skönt.

Nu sitter jag framför handbolls VM med en avokado. Det är Sverige-Danmark och det ser just nu ganska mörkt ut för killarna.

Likes

Comments

1. Sätt krav på dig själv och planera

Bestäm hur du ska lägga upp ditt plugg. Vilken dag ska du göra vad och när måste du vara klar?

2. Belöningssystem och ta pauser

Du kan inte sitta för många timmar i sträck. Därför är det viktigt att belöna dig själv emellan. Gör lite av det du behöver plugga och sedan tar du en paus med en serie. Det är även viktigt att inte gå på plugget direkt efter skolan utan ta en liten paus när du kommer hem.

3. Stäng av sociala medier

Sätt på flygplansläge när du sätter dig och pluggar. Du får mycket mer gjort och du slipper att tänka på vad din kompis skickade på snapchat.

4. Träna

Det är bevisat att om man tränar så är det lättare att studera. Därför är det viktigt att du faktiskt tränar några gånger i veckan.

5. Plugga med kompisar

Jag själv blir väldigt motiverad när jag pluggar med andra. Då kan man inte bara lägga av medan den andra fortsätter. Du kan även hjälpa varandra och peppas.

6. Drick och se till att du inte är hungrig

Ha ett vattenglas eller kaffe bredvid dig. Det gör att du inte tröttnar. Var även inte hungrig när du pluggar för då är det svårt att koncentrera sig på rätt saker.

7. Sömnvanor

Gå och lägg dig i tid samt vakna i tid på helger. Det hjälper dig att bli mer koncentrerad och hjärnan är med på banan.

8. Plugga på andra platser

Motiveras med hjälp av att sitta på ett café eller på någon annan liknande plats. Det är även bra att sitta kvar i skolan för då kan man sätta upp ett mål att "jag får gå hem när jag gjort klart detta".

9. Ta tag i det

Det är svårt att väl börja men när du väl satt igång så blir plugget mycket enklare. Bestäm dig i tid att NU KÖR JAG! För då blir du mer inne i det och har en början samt en plan. Om du har möjlighet, jobba i skolan och sitt inte bara bort tiden som din lärare faktiskt gett dig.

Likes

Comments

In i gamemode för vid 16:00 är det dags för match. Är faktiskt riktigt taggad och ska bli kul att få spela tillsammans med älsklingstjejerna igen. 

​Igår vaknade jag upp hos Jonathan. Vi åt frulle och sedan satte vi oss faktiskt för att plugga matte. Fick mycket gjort vilket var skönt då jag låg efter. Är det inte konstigt att det snöade där, ca 30 minuter bort men här var det regn. Vid 1 började jag dra mig hemåt. Jag och mamsen gick och gymma när jag var i Göteborg igen. Sprang på löpbandet för första gången på 2 år vilket var en riktigt härlig känsla. Nu är det bara att komma igång med konditionen igen. På kvällen kom det lite gäster hem till oss men jag gick ändå och la mig ganska tidigt. 

Har bestämt mig för att inte vända på dygnet så mycket på helger för att inte få den där hemska morgonen på måndagar. Därför gick jag upp 08:30 idag. Har suttit och pluggat lite nu. Har nämligen bestämt att jag ska lämna in mitt projekt idag, äntligen! Ha en bra dag, puss.  

Likes

Comments

Hejhopp!

I nuläget sitter jag på tåget påväg till Jonathan. Förutom att det luktar fett mycket med kiss här så ska det bli härligt att komma dit, var längesen. Ikväll ska vi bara mysa, äta räkmacka och chilledilla.
I eftermiddags så har jag tränat, teknikträning. Tycker de träningarna är väldigt roliga. Jag är alltid taggad på att gå på den träningen. Nu är det bara att ladda till nästa vecka då det är dags för SM i Lidköping.

Det har inte hänt något alls för mig nu fredagen den 13onde faktiskt, peppa peppa ta i trä. Det är nog bara en myt gänget. Ha en trevlig helg hörni, puss.

Likes

Comments

Godnatt säger jag med denna fina bild av mig & systern min. Imorgon får jag en liten sovmorgon för att åka till doktorn. Ska kolla upp det där med allergi igen.. Är så trött på att ha problem. Men gänget, det är fredag i morgon! Dock den 13onde, så får hålla tummarna på att turen är på min och er sida. Har två lektioner efter läkaren och sedan har jag planerat att gå till gymmet för att sedan ha teknikträning. Kram

Likes

Comments

Just nu sitter jag framför en disney film och slutför mitt kära (hatade) arbete. Jag har fått dispans för projektet då jag opererades men ändå sitter jag här i sista sekund, som vanligt, och jobbar. Jag kan inget annat än älska filmer som egentligen är till för barn. Gissar att hjärnan fortfarande vill tillhöra den gruppen.

Vi fick sluta ännu tidigare idag (11:00) för ännu en lektion var inställd. Skönt men en riktigt ovärd dag. Jag gick och åt lunch med Emma för att sedan ta bussen hem. Det är dock riktigt skönt att ha såhär mycket tid innan jag ska iväg på träning. Oftast brukar det bara röra sig om 2 timmar emellan skola och träning.

Dagens outfit: polo från Samsøe Samsøe och skinnbyxor från Zara.

Likes

Comments

Godmorgon!

Torsdag idag och jag är nu i skolan. Skulle börjat 8:00 men min lektion blev inställd nu.. Idag är en bra skoldag, slutar 13 och har bara tre lektioner. Sedan ska jag plugga & sen träning.

Igår försökte jag göra klart mitt projekt, snart färdigt! Det som är bra är att man kan kolla serier medan man målar. Tog sedan ett varmt bad för att dämpa min hemska träningsverk. Jag har ju inte tränat på 4a veckor innan i måndags och därför har frysen tagit rejält på min kropp. Men det känns super efter operationen! På den bilden till höger kan ni se mina snygga sår/ärr. Ha en bra dag!

Likes

Comments