Header
View tracker

Dagens outfit.

Hej kömpisar!
Har precis kommit hem från en kväll med jobb. Blev uppringd av en som jobbar i ÖHK som ville att jag och Sophia skulle jobba på hans 60års kalas. Så det har vi gjort hela kvällen, serverat, diskat och ordnat.
Innan dess gymmade jag, tog det ganska lugnt då det är match på söndag.
Nu ska jag kolla på GG & sen nana. Äntligen helg hörni, kramis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej kompisar!
Det känns som allt i livet bara rasar isär just nu. Finns många anledningar till det... menmen, alla dippar brukar vända. & snart är det ju jul:).

Jonathan sov hos mig inatt, mysigt. Hade en liten sovmorgon då jag skulle på läkarbesök. Åkte sedan till skolan för 2 lektioner, slutade 13 men stannade kvar ett tag. Projekt Micki börjar gå mot sitt slut och många komponenter kommer krävas, vissa som jag inte ens börjat på.
Kom nu precis hem från träningen och snart börjar handbolls-EM Sverige vs Serbien. Nästa fredag ska jag faktiskt se semifinalerna live, det är ju i GBG. Är det någon av er som ska gå? Det ska faktiskt bli jättekul & får spendera tid med lilsis & pappa. Have2go, puss

Likes

Comments

View tracker

Hello!

Livet rullar på, 18 dagar kvar till jul och massor som behövs göras innan dess. Jag känner att terminen börjar gå mot sitt slut då tempot har sänkts ner. Vi har fortfarande ett projekt som ska slutföras innan lov, men det känns som jag är i fas så det är skönt. Försöker bocka av så mycket som möjligt för att inte behöva tänka på allt för mycket.

Igår stannade jag kvar i skolan en stund. Ebba hängde sedan med mig hem för att kolla på träningen. Jag kom hem från hallen runt 22 och skyndade mig sedan i sängs. Idag hade jag sovmorgon, älskar tisdagar. Snart ska jag ta mig till hallen för att träna. Har väldigt ont i benen så får se hur mycket jag kan medverka idag. Puss

Likes

Comments

Imorse när körde Jonathan mig till tåget och jag åkte direkt till LSS. Jag arrangerade nämligen det årliga julbaket för alla seglarbarn. 12kg deg konsumerade vi och är lite trött på pepparkaksdoft just nu. Barnen verkade väldigt nöjda och jag tror det blev lyckat. Kvällen bjöd på en superfin solnedgång. Älskar att klubbhuset har sånt bra läge.

Likes

Comments

Hela dagen har jag varit på Beach Center på Kviberg. Har nämligen spelat volleyboll DM mot andra skolor i Göteborg. Jag och Ebba spelade med 4 andra killar från Polhem, trevligt att hänga med nytt folk. Det gick väll inte sådär jättebra för vårt lag men vi hade roligt och jag tycker ändå vi spelade bra. Även väldigt skönt att få slippa vanliga lektioner men ändå få närvaro:).

Jag kom hem runt 14:00 och sedan gick jag ner till hallen för teknikträning. Jonathan kom och hämtade mig när jag hade gjort iordning mig. Nu är jag hemma hos honom och ska sova här inatt. Han kom ju hem idag, finally!! Kramis

Likes

Comments

Kolla vad som låg på köksbordet när jag kom hem från skolan. Mamma hade hämtat den åt mig <33. Det är en julkalender från BareMinerals. Varje dag får man en sminkprodukt, superkul och perfekt då jag bara använder deras produkter. Kalendern kommer från skincity.se, blev så glad när jag blev tipsad om denna. Bakom lucka 1 låg ett läppglans i en ganska nude färg med en orange ton.

Känns det inte konstigt att det redan är första december? 23 dagar kvar till jul? Blir förvirrad hehe. Men har faktiskt börjat få lite julkänsla vilket är bra. Fun fact: Förra året bröt jag ihop för att jag inte hade någon julkänsla på julafton, hehe. Jag saknar den där underbara julen man hade när man var liten. Allt var så spännande och tron på jultomten var enorm.

Likes

Comments