Header

Hej Finisar!
Jag ska snart släcka lampan och sova. Har varit en tuff dag idag. Pappa körde mig till skolan(börjar bli vana nu), jag började 08:30 med matte NP. Satt först i 2h sedan en 30 min paus och sedan 2h till. Mådde riktigt dåligt efter och ärligt så gick det inte så bra. Menmen...

Nu ikväll har jag spelat match och ännu en vinst, så skönt!! Det gjorde dagen ännu bättre även om jag inte fick spela. Imorgon är det fredag wihoooo och sedan går jag på lov <333 Kramis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

...For halloween

På fredag ska jag på halloweenfest men har faktiskt ingen aning om vad jag ska klä ut mig till än. Har letat runt på weheartit och hittade lite olika typer av utklädnad. Får se hur det blir men har mina ideér. Ska bli superkul på fredag och jag är väldigt taggad! Här kommer lite inspiration till er andra som funderar på utklädnad.

-Ansiktsmålingar av olika slag
-"par-figurer" tillsammans med en vän
-Djurmotiv, såsom en zebra, enhörning, giraff eller bambi.
-"Vanliga motiv"

Eller varför inte en sushi-bit?

Likes

Comments

Matte NP väntar runt hörnet, därför är det mycket fokus på just det. Har suttit hela dagen i skolan med matteboken och youtube-förklaringar på olika problem. Vi tog en liten paus och åkte till Pita för lunch. Kommer helt ärligt sakna att äta där på lovet hehe, är helt obsessed.

Jag slutar 14:20 och då blir det raka vägen hem för att fortsätta plugga. Sedan ska jag till hallen för att kolla på när tjejerna spelar match samt gymma. Är dock helt slut i kroppen, man får ju inte glömma att jag är skadad, få därför se om det blir gym eller inte. Kramis

Likes

Comments

Godnatt finisar!

Helgen har gått lika fort som vanligt och imorgon är det måndag igen... Därför är det dags att släcka för imorgon börjar jag tidigt. Är inte alls taggad inför veckan men får ta det som det är och göra allt för bästa möjliga resultat.

Idag ringde klockan 8:30 för att jag skulle gå ner till hallen och jobba. Satt i entrén till 13:00 och då träffade jag mina tränare i hallen som skulle vidare till Valhalla för att coacha tjejernas match. Jag åkte därför med lite spontant! Vi spelade riktigt bra och vann vi. Det var en rolig match att se. När jag kom hem satte jag på tekokaren för att sedan öppna matteboken och plugga.

Have 2 sleep now, kram<3

Likes

Comments

Hur ser denna veckan ut för dig?

Väldigt mycket av allt. Handboll, skola och jobb. Lärarna har ju en tendens att lägga allt innan lovet. Men detta ska jag greja, det viktigaste är nog matte nationella på torsdag.

Vad ser du fram emot denna veckan?

Att träffa guddotter på onsdag och att få en veckas ledighet på fredag.

Vad ser du mindre fram emot denna veckan?

Allt plugg som MÅSTE göras.

Hur peppar du dig för att ta dig igenom denna veckan?

Tänker på att jag får belöning efter att allt är över och motivationen att ta mig mot lov. Jag vet också att om jag pluggar så får jag bra betyg och det vill jag ju såklart.

Vad gjorde du i helgen?

Hängt mycket i hallen och bara myst runt med familjen. Kollat många avsnitt av Skam har jag också gjort och gjort försök på att plugga.

Vad åt du till middag?

Idag åt jag lax med ris, möms.

Följer du någon speciell serie?

Skam, som är en norsk serie. Scandal och gossip girl kollar jag också på.

Måndagens morgonrutiner?

Jag kommer att vakna ca 30 minuter innan jag behöver gå i hopp om att pappa kan köra mig till skolan. Klär på mig och stoppar i mig lite frulle snabbt. Borstar tänderna för att sedan springa iväg mot bussen. BRA MORGONRUTIN eller hur? Haha är inte stolt över den, men allt för att få så mycket "sovmorgon" som möjligt.

Någonting du skall ta dig an denna veckan?

Pricka av så många uppgifter som möjligt medan jag hinner med träning och annat. Städa mitt rum behövs även.

Nästa inköp?

Jag har fått pli på shopaholic Olivia och därför är jag inte så sugen på att shoppa. Behöver dock fortfarande ett datorfodral så det ska jag skaffa!

.. slutligen tre ord som beskriver nästa vecka?

Tuff, kall och målinriktad med mycket kaffe inblandat. 

Likes

Comments