ACNE

Julbak :)

Myser

förste december

ARG

1999

Catch up w/me

Lunchdejt & ledig dag

Power

Birthday & köldskador

Coz

Lördag 22:09

squeezed

Winter vibes

Meaningless

Selfiegram

Saturday outfit

Saturday birthday brunch

(FREE)DAG

Paddle

​Hej på er!

I'm back. Har åkt på en riktig förkylning, blä. Har spenderat de senaste två dagarna hemma för att försöka tillfriskna. Gillar inte alls att vara sjuk. Man behöver avboka planer och det är helt enkelt piss-tråkigt. Fick säga nej till en b-day fest idag som jag sett fram emot.. Men har typ inte kvar något snor för det har runnit så mycket, så ja det var enda alternativet. Har alltså varit en rätt lugn vecka med hemmamys och plugg. Har börjat läsa en bok som är för bra :D. Ska komma in i att alltid ha en bok för att bli mer allmänbildad och läskunnig. Var dock tvungen att ta mig ut både idag och igår. Hade ett möte med en rådgivare med uf och idag ett seminarium som gick tipptopp. Blir så uttråkad av att bara vara hemma, så skönt att ändå göra något. 

Fredag idag och redan december. Det är ju helt sinnes vad fort tiden går. Det är faktiskt en av anledningarna till att bloggen har gått sisådär. Dagarna går liksom i ett och jag hinner inte riktigt med. Har ingen julkänsla vilket jag nog får hoppa i år. Vi ska ju fira jul i Spanien vilket aldrig hänt innan och kommer bli väldigt annorlunda. Men ska kolla på julkalendern nu och frossa i julfilmer så kanske det blir bättre. Puss! 

Likes

Comments

Godmorgon. Min lektion nu på morgonen blev inställd så fick bli en lång, mysig fulle och snart ska jag dra mig ut i regnet. Igår efter skolan åkte jag och Bina till ett café i stan för att plugga. Mycket trevligt. Vi fick reda på att vår Barcelona resa var inställd så därför fick en kopp kaffe och lite tjöt muntra upp oss. Men är fortfarande arg, för de hade ingen anledning till att avslå resan. Åkte sedan hem och satte mig med min ny-lånade bok och läste hela kvällen.

Idag händer inget speciellt. Mer än att vi ska ha ett viktigt möte med skolledningen angående Barcelona. Vi ska lösa detta.. Ikväll är det träning med småtjejerna och ska nog även träna själv därefter. Tänk att det är december om några dagar? Kan inte fatta det själv. Jul om en månad och snart åker jag till Spanien :D. Mycket att se framemot i den gråa vardagen. Dock mycket som behövs göras där emellan såsom inlämningar, redovisningar och tunga prov. Ha en bra dag, kram!

Likes

Comments

En bild på Amanda och Helena från 200-dagars.

Hej på er! Fullt ös medvetslös och ingen inspiration är anledningen till dagarna med en tom blogg. Jag vet inte hur jag ska hitta motivationen till bloggen igen men gissar att jag får börja fota mer. Har knappt några bilder från senaste veckorna i mitt kamera album.

I onsdags var det som sagt 200-dagars. Vi startade kvällen med att gå till källarn på karaoke. Hur kul är inte det? Bättre än att sitta på en vanlig bar. Jag förade där tillsammans med några kompisar och sedan gick vi vidare till Hard Rock. Temat för kvällen var, maskerade, så de delade ut sånna masker vid ingången. Skulle nog dock säga att lokalen inte var den bästa. Det var så himla utspritt. Höjdpunkten på kvällen var att jag träffade så himla många som jag inte träffat på länge. Kompisar från min gamla skola och andra härliga personer. Kvällen får 3/5 toasts. Jag kom hem runt 4 på natten och snacka om att jag var trött dagen efter.

Uppe med tuppen var jag dock. Klockan 07 ringde klockan och jag var i skolan 08 för att närvara på lektionerna. Erkänn duktigt? Var en sådär seg dag men det gick ändå bra. Hade möte med en uf-rådgivare vilket var kul. När jag kom hem så somnade jag direkt nästan.

Min fredag spenderades först i skolan som vanligt. Jag och Bina åkte ifrån lektionerna ett tag för att på en mässa om universitet. Men det var så mycket folk där så vi orkade inte gå där så länge. Tog med mig några broschyrer som jag ska gå igenom någon dag. Kvällen spenderades hemma med familjen. Sista kvällen med Sebbe som åkte till Val d´iseire idag. Så himla kul för honom. Jag har jobbat och kollat på handboll hela dagen. Ska nu sätta på en film som jag ska somna till. En skön helg det här :D.

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig! Hur skönt som helst att vara ledig såhär mitt i veckan. När jag vaknade och tittade ut genom fönstret var det ett vinterland, mysigt va? Startade morgonen med en redig frukost, kaffe & macka, tillsammans med plugg.

Sedan när Sebbe hade vaknat, 4 timmar efter mig, åkte vi in till stan. Jag bjöd honom på lunch. Det blev sushi på ett ställe som heter Wasabi, supergott. Satt som en smäck.

Har sedan dess pluggat och fixat iordning mig. Nu är jag påväg in till stan. Idag är det som sagt 200-dagars. Så ska möta upp lite kompisar på en bar nu innan och sedan vidare till Hard Rock där festen hålls. Puss

Likes

Comments

Brrr, vilket vinterväder det bjuds på. Snö, is och kyla. Men det är riktigt mysigt och jag hoppas på att få en liten julkänsla innan jag åker till Spanien. Det kommer ju bli en liten annorlunda högtid, i vår nya lägenhet, men blir nog bra ändå.

Apropå snö så åker min storebror till Alperna på lördag och han fyller även år idag. Familjen har firat honom nu ikväll med middag och presentöppning. Han fick även sina julklappar då han inte kommer vara med oss då :(. Dagen har varit rätt tråkig. Men med ett litet avbrott under dagen så hade vi mössprovning inför studenten. Jag gjorde min ganska klassisk vilket jag tror kommer bli tipptopp. Nu är det bara uppladdning resten av året med start på onsdag då det är 200-dagars. Imorgon är det kemi-slutprov = ångest. Men, som alltid kan man inte göra mer än sitt bästa. Nu ska jag kolla klart ett avsnitt av min favvoserie The Good Wife och sedan sussa. Puss

Likes

Comments