Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Frukost imorse och en del av outfiten idag samt ett träd jag gick förbi idag när jag var påväg till bussen. Idag har varit en seg sak i skolan för har känner mig allmänt trött bara. Sedan efter skolan jobbade jag och har precis slutat så nu väntar jag på bussen sen ska jag hem, skönt! Då ska jag vila haha, som alla andra dagar. Lov är välbehövligt känner jag och bara 1,5 vecka kvar!!

Likes

Comments

Detta bestod min dag av igår, först till stan för att kolla lite saker och sedan vidare till att kolla när Hannes spelade. Vilket var mysigt men väldigt kallt haha!!! Sedan åkte vi hem till Hannes och lagade middag och myste med film resten av kvällen. Sen idag har jag mest tagit det lugnt, i morse gick vi till Gränby ett tag och jag hittade ett par svarta bootcut, mina gick sönder igår och jag älskar dom så mycket haha så blev väldigt ledsen. Så idag va jag på jakt efter ett par nya, tyvärr har Gina slutat sålt sina (dom som jag hade innan) så jag hittade ett par andra på rean dessutom så då blev jag glad! Nu har jag dessutom sytt upp dem då de var så långa korta ben problem.. så nu passar dom haha! Sedan cyklade jag hem till mamma och fikade för min kusin va där och morbror så det var mysigt och sedan cyklade jag vidare till pappa. Hoppas alla haft en fin helg, imorgon är det måndag igen och jag går min längsta dag buhu!!

Likes

Comments

Bästa med vintern!! Att man kan använda jättemycket ljus och ljusslingor för att göra rummet mysigare! Hoppas alla får en fin helg så hörs vi snart igen :)

Likes

Comments

Första bilden är från igår på kyrkan, andra bilden är på det jag köpte när jag var på stan igår. Klipp till att sätta fast bilderna i och lite gulliga etiketter i trä med söta motiv på. Tredje bilden är en snabb bild på min outfit idag och sista på våran lunch idag som var tacos!! Idag ska jag bara ta det lungt och vila hemma i min säng haha sen i morgon får jag se vad jag ska göra. Ikväll ska jag till Gränby en snabbis också och bland annat köpa lite snacks till ikväll men kanske hittar något annat också..

Likes

Comments

I Måndags och igår jobbade jag så blev inte mycket annat gjort på dagen förutom läsa ut min svenska bok. Idag åkte Hannes med mig hem efter skolan och vi gjorde lite chokladbollar och kollade på tv. Att bara ta det lugnt och ligga och kolla på tv kan vara så skönt! Denna vecka har ändå varit ganska lugn utan massa plugg vilket är så skönt men om två veckor har jag matteprov vilket jag inte fattar så mycket inför så ska väl ta tag i det i helgen eller nåt. Så skönt med lugna veckor där vi inte har mycket i skolan, imorgon har vi en svenska analys som ska göras om boken med det kunde man inte förbereda sig på så det är skönt. Nästa vecka är vi lediga på torsdag då vi har utvecklingssamtal hela dagen och sen veckan efter får vi lov! Inte långt kvar nu, kämpa haha!

Likes

Comments

Inte jättespännande eller rolig helg men är tacksam över att jag har en pojkvän som gör allt bättre och roligare. Han är bäst. I fredags tränade jag efter skolan och sedan gick på stan ett tag, hittade ett par jättefina springbyxor på Gina som jag köpte med mig hem. Sedan på kvällen träffade jag Hannes och vi kollade på idol och myste med snacks. I lördags låg jag mest i sängen och latade mig men en sväng på Ikea för att kolla köks och badrums saker med pappa och sen också lite bak fick det blev. Sedan gick jag över till mamma och då åkte vi för att köpa färg till att måla min spegel. På kvällen kom Hannes hit och vi åt tacos och sen åkte vi hem till honom. Idag har vi sprayat en låda till hans cykel och varit på stan och ätit lunch och sedan vidare till Gränby för att kolla lite kläder och hälsa på mamma på jobbet haha. Sedan åkte jag hem och har kollat på youtube och ätit middag precis. Nu ligger jag och kollar på filmen till boken vi läser på svenskan för att fatta lite till när vi ska skriva en uppsats på torsdag. Väldigt annorlunda bok kan man säga, inte riktigt den jag skulle välja själv. Imorgon ska jag jobba en snabbis och på tisdag ska jag jobba som vanligt. Sen måste jag läsa ut boken tills på torsdag också! Hoppas alla haft en bra helg! Håll ut för snart är det lov!! Ca 3 veckor kvar tror jag och det är så behövligt!!

Likes

Comments

Denna vecka har väldigt stressig och jag tror att denna vecka och förra veckan var två av de stressigaste veckorna på länge för mig. Vi har haft prov, inlämningar och sen också samtidigt som det ska vi läsa ut en hel bok på typ 3 veckor. Idag har jag mest tagit det lugnt då det flesta saker som vi skulle göra är klara nu. Idag skrev jag klart min labbrapport och tidigare i veckan gjorde jag klart allt annat. Igår hade vi prov i naturkunskap och det gick väl sådär men vi får se när vi får tillbaka resultaten. Efter skolan åkte jag och Hannes hem till mig och bara vilade och lite plugg fick det bli också men det va det som var tänkt. Vi åt chokladbollssmet från en skål som ni ser på bilden haha för jag orkade inte rulla till bollar men det smakade likadant så det var gott! Nu har jag precis tagit ett långt och avslappnande bad. Imorgon är det äntligen fredag och då slutar vi dessutom 13.40 vilket är såå skönt! Då ska jag åka och träna och sen hem och städa lite i rummet tror jag. Hoppas alla haft en bra vecka och att ni får en trevlig helg!

Likes

Comments