Mindre än en vecka kvar nu tills vi ska flytta, ska bli sååå roligt!! Men är helt kaos här hemma med lådor och stök överallt, men men det hör väl hemma.

Idag jobbar J men senare ikväll ska vi kolla bio och äta inne i stan med mina föräldrar. Det blir Solsidan-filmen för att sedan äta på La Cucina. Den filmen har jag längtat länge över att se så ska bli kul och äta på La Cucina blir aldrig fel.

Spana in deras trailer här nedan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag är en av dem som gärna köper något fint till mig själv både vid födelsedag och i julklapp. Detta året har jag sparat ihopa till något som jag verkligen vill ha och gått och tittat på läääänge!

Har fått hem paketet men inte öppnat det än utan det får bli i den nya lägenheten lagom till jul!

HÄR ÄR MIN NYA FINA LAMPA!

Fler bilder får ni se när den är uppe ur kartongen och i vår nya lägenhet!

Likes

Comments

Vi har länge letat lägenhet inne i Kristianstad och äntligen har vi hittat en! Drömmen blir verklighet kan man väl säga! Alltid velat bo i en sekelskiftslägenhet och vår nya är en underbar sådan! Vi flyttar in den 15 december så knappt 2 mån dit och längtar ihjäl mig! Den ska renoveras innan vi flyttar in och den är klar den 15 december. Så perfekt innan jul och allt. Så man kan julpynta och göra det mysigt direkt.

Här kommer lite sneak-peak bilder på lägenheten, men som sagt den ska renoveras. Nytt kök, målas om, slipas golv m.m.bilderna är tagna när andra bodde i lägenheten där av vissa saker. Men alltså vilka kakelugnar! Så himla härligt! en liten vit i sovrummet och en större mörk i vardagsrummet!

Likes

Comments

Här tipsar jag om lite onlineshopping-sidor som jag tycker är toppen att beställa ifrån! Snabbt Smidigt Enkelt

KLICKA PÅ LÄNKARNA FÖR ATT KOMMA DIT!


1. ZALANDO

https://advrl.com/45/58893/h-c

ALLT INOM MODE. ALLTID BRA PRISER OCH STORT SORTIMENT

2.LYKO

ALLT INOM SKÖNHET OCH LITE TILLFÖR KONKURRENSKRAFTIGA PRISER

https://advrl.com/504/58893/4

3. ELEVEN

ALLT INOM SKÖNHET OCH LITE TILL FÖR KONKURRENSKRAFTIGA PRISER

https://advrl.com/506/58893/y-c

4.IDEAL FO SWEDEN

SJUKT SNYGGA SKAL FÖR JUST DIN ENHET TILL ETT BRA PRIS!
https://advrl.com/499/58893/v-c


Likes

Comments

Contains affiliate links

Tycker verkligen det är så himla smidigt att handla online och få det hemskickat! Vet att många tycker att man inte gynnar den lokala handeln men om man alltid får saker och ting billigare om man beställer dem så gör man ju såklart det! Vet inte hur många 1000lappar jag har sparat igenom åren på nätshopping. Dels är priserna billigare över lag och dels så har man haft studentrabatter och personalrabatter lite här och där vilket är toppen tycker jag. Nu i veckan så beställde jag ett tårtfat från Iittala som jag har kollat på väldigt länge och med lite rabatt blir det ännu bättre såklart!


Här kommer blider på nya inköpet!

Älskar vårt nya tårtfat!!

Likes

Comments