Header


Likes

Comments

Idag runt 16 tiden kom jag hem från en skit härlig skidresa. Det var bara en kort liten trip från torsdag till söndag. Men vi åkte bara skidor 2 dagar. Vi åkte skidor i tänndalen som ligger ungefär 6 timmar här ifrån. 10 min från norskagränsen.

Likes

Comments

Efter 3 dagar med feber och en sjukt jobbigt hosta, börjar jag äntligen må bättre. love you♡

Likes

Comments

Nu ligger jag i min säng med världens huvudvärk :( Jag vill än en gång säga förlåt för jätte få inlägg. Men just nu är det lite krångligt i skolan så... men puss puss♡

Likes

Comments

Idag har jag, min pappa och min pappas tjej gått på båtmässan. Det var så sjukt fina båtar. I en båt kunde det liksom vara 2 toaletter 2 sovrum 1 vardagsrum osv. Det är typ som mitt hus...Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen för att åka in till stan. Jag ska nämligen bo hos min pappa i några dagar. Imorgon och på söndag så ska jag gå en folkracing kurs med min kompis Adam. Ni kanske inte trodde att jag var den tjejen som bara brydde sig om utseendet och alldrig skulle kuna ha en spindel i handen men nej nej. Jag värkligen älskar att köra fordon. Speciellt Bil, vattenskoter och moppe! Förlåt för lång text (det tycker jag).

Likes

Comments

1. Jag börjar alltid med att ta antingen en primer eller en återfuknings kräm i hela ansiktet.2. Sen tar jag min new nude magique foundation som jag blandar ut med en sephora borste. Jag tar det i ansiktet och ner på halsen.
3. Sen tar jag min mac selet cover-up concealer under ögonen och ibland på något rött område. Det blandar jag ut med fingrarna.
4. Efter concealer tar jag bronzer från isadora som är i färgen matte tan 48. Det applicerar jag med en sneskuren borste från bobbi brown.
5. Sen är det dags att fixa ögonbrynen, då tar jag mina matta ögonbryns skuggor från viva la diva i färgen 1 dark, där jag använder den bruna färden
( det fins en svart, en brun, och en blond) på brynen och sen tar jag den blonda som en highlighter under ögonbrynet. Jag applicerar med en borste från zits.
7. Efter ögonbryns skuggan tar jag bara en genomskinlig mascara för att sätta ögonbrynen på plats.
Mascaran kommer från kubiss
8. Sen är det dags för mascara, jag brukar använda mig utav två olika mascaror. Jag använder först en som jag köpt i London.Sen brukar jag använda the rocket från maybelline.9. Sen tar jag bara en svart kajal på vattenlinjen i det här fallet är det en från sephora.
10. Till sist tar jag bara ett läpp balsam.

Likes

Comments

Idag var jag i täby med mina två kompisar lollo och Linda. dom köpte massa saker medans jag bara köpte en mac conciler. Ville köpa mycket mer men jag tänkte att det var onödigt att köpa så mycket när jag ska till London om några dagar.


Likes

Comments