Sitter just nu o kollar tv med mormor. I eftermiddag ska jag leka (haha) med mina kusiner som är 3 år och jätte söta. Annars ska jag inte göra så mycket annat, kanske ska va med Lisa men inte säkert.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte bloggat något igår eller idag. Hade en ganska jobbig dag igår och idag mådde jag bara dåligt. Gick upp ur sängen vid 8 ungefär. Bara varit uppe för att gå på toa sen har jag lagt mig igen och sett på film. När jag mår dåligt och känner mig hängig så gör jag aldrig något utan är inlåst på rummet, hehe. Åkte till city gross vid 8 med min bror och köpte lite gott till resterande av familjen. Kommer nog börja blogga lite ordentligt senare under veckan men har en ganska jobbig period just nu. Puss alla!!

Likes

Comments

Kom precis hen från mormor, har varit där och hälsat på mina kusiner från Mexico. Ska snart äta också. Men iaf senare ska jag in till skg och träffa Ida en stund inte sett henne på as länge. Sen tror jag att ja bara ska vara hemma.

Likes

Comments

Hade bestämt mig för att gå runt i pyjamas resten av dagen men drog en spontanare till Mjölby istället för att träffa Olivia och Wilma. Träffade också Jonte en stund, som gav mig choklad (bestfriend goals). Vi cyklade till donken och hängde där en stund. Olivia och jag är så pass lika så vi tänkte samma sak, max lyxshake. Vi gick över till max, drog en snabbkassa och gick tillbaka till McDonalds. Åkte hem vid halv 12 och träffade Anton och Theo en snabbis. Kom hem runt 12 och fixade mig för att sova på direkten. Har blivit så trött nu när jag vet att skolan är nära, skol-narkolepsi som min läkare säger. Vaknade vid halv 12 idag och tog en powernap vid 12 igen. Kommer inte orka med gymnasiet kan jag säga!

Likes

Comments

Kom precis hem från att varit på A6, tänkte bara slänga in en bild på vad jag köpte. Så det blir bara ett kort inlägg, och dom är köpta på stadium.

Nike air Max

Likes

Comments

Vaknade vid 10 och klev ur sängen 20 i 2, hehe. Har städat resten av den tiden, bäddat sängen och slängt ut det som inte ska stå inne i mitt rum. Har också sminkat mig och tagit selfies haha. Jag är så produktiv idag! Har inga planer för idag men ville känna mig fräsch ändå och fixade mig. Ska fortsätta ta lite selfies så hörs vi!

  • 201 Readers

Likes

Comments

Sitter nu i bilen och väntar på att min familj ska komma, dom är inne på team Sportia hockey i Jönköping och köper utrustning.

  • Olivia
  • 204 Readers

Likes

Comments

Som Amanda skrev så har vi varit i skänninge och träffat Emilia och några fler vilket va kul. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och fryser precis som Amanda. Ska åka till Jönköping imorgon så ska sova snart, men kommer inte blogga något mer ikväll så säger god att nu.


Blev en dålig bild, men kommer bättre imorgon

Likes

Comments

Nu är headern inne! Tror dock den är mer temporär faktiskt. Kom hem för några minuter sen och sitter inne på mitt rum och fryser. Blev ändrade planer för mig som sagt så vi åkte in till Skänninge för att träffa Emilia. Åkte in runt kvart över 7 och hem kvart över 11 så det blev en stund. Imorgon finns det inga planer, så därav tänkte jag slänga in en nattinlägg för kommer nog inte blogga senare idag. Ska nog städa rummet och tvätta!

En bild från lunchdejten

Likes

Comments

Står på station, påväg till skänninge med Amanda. Blev ändrade planer för henne, hon skulle ha träffat S men det blev inte så.
Här är dagens outfit:

Tröja- Tommy Hilfiger jeans- Gina Trico jacka- polo skor- Nike free run 5

Likes

Comments