Header
View tracker

Så många fina minnen. 'Svett, tårar och blod. Jag saknar den här sporten oerhört mycket, mer och mer för varje dag! Är så tacksam för att jag fick vara en del av just mitt cheerleading lag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Stressigt, stressigare och ännu mer stressigt! Gud vad mycket jag har att göra nu innan jag går på jullov. Både saker med bloggen, i skolan och generellt inför julen. I skolan fick alla lärare för sig att vi ska ha inlämningsuppgifter, redovisningar och prov nästa vecka. Allt på samma gång och det klarar jag inte av! Min stressnivå är på max just nu. Egentligen hade jag behövt stannat hemma i kväll och pluggat men jag var på taco middag med O & E hos J & D. Självklart var det super mysigt men jag kunde inte njuta så mycket som jag ville för att jag satt och tänkte på skolarbeten... Längtar tills allt är över så jag kan andas ut!

Snapchat: Olivia_malm

Likes

Comments

View tracker

Nu ikväll har jag och min familj firat P som har födelsedag. Vi köpte en tårta, åt middag och gav honom presenter. Det var super mysigt! Innan bakade han och O lussebullar och kladdkaka. Med andra ord det vart en familje mys kväll. Plus att vi rensade ut hela köket för att imorgon kommer bygg gubbar som ska riva ut allt och göra nytt. Vi kommer att ha jul och ny år utan kök.... Undra hur det kommer att gå! Men när allt är klart vet jag att det kommer ha varit värt det! Är så sugen på att få ett nytt och fräsht kök! Nu hade jag tänkt att sätta mig och göra några uppgifter i historia och sen sova. Godnatt på er och sov gott!

Likes

Comments

  • Filed under: MUSIK

Likes

Comments