Header

Före:

Efter:

God eftermiddag! Jag blev precis klar på nagelsalongen, jag har gjort svarta naglar! Hur coolt? Vågade inte först men de känns bra. Lika svart som min själ. Hahah skoja bara! Eller? Den här gången blev de jättekorta naglar... tråkigt! Men jag måste för att gymnastiken har börjat igen och då får man inte ha långa naglar :(

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

  • Postad i: MODE

Likes

Comments

Igår hade jag och min familj kräftskiva här hemma vilket som var super mysigt! Min bror kom över och guuud vad jag älskar när han är på besök och vad jag älskar honom. Världens finaste bror! Kan inte med ord beskriva min kärlek till min familj.

Likes

Comments

Hej jag känner för att dela med mig av en sak till er. En sak som är lite mer privat och något som gör mig irriterad och ledsen. Ni kanske inte tycker att det här är en stor grej men efter ett tag blir det för mycket. Men jag tänkte i alla fall skriva av mig lite.

Ni som följer min blogg och följer mig på Instagram vet hur min klädstil är, jag skulle beskriva den som modern, snygg, unik och väl genomtänkt. Jag har ett stort intresse för mode och bryr mig väldigt mycket om vad jag har på mig. Om jag bara slänger på mig något och går ut genom dörren brukar jag känna mig mindre snygg och mina tankar kretsar om det hela dagen. Jag kan liksom inte sluta tänka på att jag inte har klätt mig i något jag trivs och känner mig snygg i.

Jag skulle vilja påstå att jag är ensam i skolan om att klä mig på de sättet som jag gör. Visst min klädstil liknar vissa andras men jag klär mig långt ifrån hur alla andra där klär sig. Jag sticker ut, jag är unik på så sätt. Vilket som jag gillar men det sticker i andras ögon.

Just nu har jag en period som jag skulle vilja säga är en tid som andra har lagt märke till min klädstil. Vissa är positiva och andra är negativa om hur jag klär mig. De som är positiva över hur jag kläder gör mig så glad, att jag får snälla och fina kommentarer gör mina dagar. Jag blir så glad! Meeen sen kommer vi till de som är negativa, de som ger onödiga, nedvärderade och tråkiga kommentarer om hur jag klär mig gör mig fruktansvärt irriterad. Om människor inte har något snällt att säga om en annan människa tycker jag att man kan vara tyst. Varför ens öppna munnen då? Väldigt onödigt... Vissa säger onödiga kommentarer för att de är avundsjuka och vissa för att de inte gillar de. Men ni som är avundsjuk snälla sluta, ni vinner inget på de!

Jag har nått en gräns nu när jag känner att det räcker. Det är inte kul att få höra varje dag minst en onödig kommentar om vad man har på sig. När man lagt ner tid, pengar och energi på mitt klädval. Något just jag brinner för! Till en början brydde jag mig inte alls de rann bara av som ingenting. Men det är som det är något som ligger och gnager nu. En nagel i ögat... Att en tjej i artonårsåldern ska behöva bli "mobbad"för sin klädstil är sjukt trodde vi hade kommit längre.

Likes

Comments