Header

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Göra klart allt i skolan, alla prov, inlämningar och redovisningar. Ska bli så skönt att kunna bocka av allt sen och kunna andas ut ordentligt!

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?

Linnea Larssons blogg, ni hittar den HÄR

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?

Med tanke på att jag inte har något kök för tillfället (För er som inte vet, vi renoverar och ska få nytt) så kan jag tyvärr inte laga någon mat...

4. Säg en sak du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den veckan!

Ska inte göra något speciellt men jag kommer förmodligen ta ett varmt och avslappnande bad med ansiktsmask, hårinpackning och en kopp te. Love it!!!

5. Vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

Som Linnea skrev i sin lista, motivation. Jag ska kämpa de sista dagarna och göra allt noggrant. Snart är det lov, det är bara att kämpa!!

6. Vad gjorde du igår kväll?

Igår kväll tittade jag på typ hundra avsnitt av serien "SKAM" Jag fastnade helt!! Oavsett att jag inte gillar den så jättemycket så spenderade jag min kväll med att kolla på den...

7. En bild som symboliserar denna dag:

8. Vad åt du till frukost idag?

Jag åt en risifrutti och drack en koppkaffe på stående fot...

9. Vilken tid på morgonen vaknar du?

Det varierar ganska mycket, alltifrån någon gång vid åtta till kvart i sex...

10. Hur ser du oftast ut till vardags?

Något jag själv lagt märke till är att jag har slutat bry mig om vad jag har på mig i skolan. Eller jag bryr mig men jag orkar inte anstränga mig längre. Oavsett om jag vill vara snygg och "välklädd" så orkar jag inte. Men det är något jag ska ändra på. Saknar att panera mina outfits! Speciellt när det gäller kläder till skolan, orken finns inte riktigt där men bär ofta svarta jeans med en vardaglig topp.

Likes

Comments

We are like snowflake, all different in our own, beautiful way!

Likes

Comments

Godkväll mina fina! Just nu är det så otroligt stressigt för min del. Massa plugg som ska göras och lämnas in nu nästa vecka. Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag lider utav psykiskt ohälsa och har otroligt svårt att hantera stress. Oavsett hur mycket jag försöker ta en sak i taget så spårar allt. Men jag ska kriga mig igenom de tio sista dagarna nu i skolan och sen är jag stressfri i några veckor. Förhoppningsvis! Tänkte bara uppdatera er lite varför jag har varit frånvarande från bloggen ett tag. Tiden räcker inte riktigt till... Men snart är jag tillbaka! Håll ut snart är det jullov!!

Försök att lyssna på lite lugn musik, ta en sak i taget och sen ska ni se att allt löser sig med tiden! Mitt tips till er, de hjälper för mig :)

  • Filed under: VARDAG

Likes

Comments

Så många fina minnen. 'Svett, tårar och blod. Jag saknar den här sporten oerhört mycket, mer och mer för varje dag! Är så tacksam för att jag fick vara en del av just mitt cheerleading lag!

Likes

Comments