Alla de fyra olika paren under är otroligt fina! Jag skulle lätt kunna klicka hem alla nu men det finns ett problem... Jag är så lång så jeansen blir typ förkorta för mig, buhu.... Kul Men mina absoluta favoriter är de med pärlor på. Hur söta är inte de? Lär köpa alla jeansen oavsett om de är för korta, de är ju trots allt "modernt" och "mode"

Finns att köpa HÄR

Finns att köpa HÄR

Finns att köpa HÄR

Finns att köpa HÄR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Filed under: MODE

Likes

Comments

Ett utav mina senaste inköp är min militär jacka och guuuud vad jag älskar den!!! Vill använda den varje dag men eftersom att vädret är som det är går det inte... Regn, sol, hagel och snö är inte ett vinnande koncept. Sen har jag fått en liten crush på rosor. Titta vad fina rosorna är på bilderna. Ett lite extra i vardagen, love it! Gillar ni att köpa blommor??

Likes

Comments

Det här med påsk och andra högtider är inte riktigt min grej. När jag var yngre gillade jag att pyssla och fixa inför påsk osv men nu har jag tappat intresset helt. Kanske lite tråkigt men men... Så nu i påsk fokuserar jag och min familj på att renovera klart här hemma istället. Vi har lite saker på gång som måste bli klart! Vi gjorde en fantastiskt god middag igår! Vi gjorde avokado pizza och fiskgryta till middag igår! Rekomenderar pizzan starkt till förrätt!

  • Filed under: MAT

Likes

Comments

Här ovanför ser ni Michelles youtube video från igår. En så kallad vlogg. Jag träffade henne för första gången igår! Det var så kul! Vi åkte runt i hennes bil, shoppade lite och sen var vi hemma hos henne. Vi har en konstig historia på hur vi träffades. Vi pratar om de i videon så om ni är sugna på att höra den kan ni klicka på videon ovanför,

Efter att jag hade umgåtts med henne hela eftermiddagen blev jag också super sugen på att skaffa en youtube kanal och börja vlogga. Trodde inte att det skulle vara så kul men det var det! Vi får se om det dyker upp en kanal snart eller inte för min del men jag tror det. Jag tittar på youtube varje dag så varför skulle inte jag ha en kanal? Gillar ni YT?

Likes

Comments