Jag kan börja med att säga att jag är ledsen för er som inte vart med och deltagit i Color Run! Det var min första gång idag och gud så kul det var!! Jag och min bror hade bokat biljetterna för flera månader sen så vi har sett fram emot den här dagen ett tag. Men jag tror jag hade lite för höga förväntningar... Av vad man får se på deras reklam så var det så stor skillnad som natt och dag. Men men det gör inget! Det var super kul! Första men inte sista gången jag deltog! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

- Jag brukar alltid snoza på tidiga morgnar... Jag gjorde inte det förut men nu har jag börja göra det och jag kommer försent till skola och jobb minst en gång i vecka heheh. Har fått några utskällningar för de.

- Jag lägger mina smutskläder på golvet i mitt rum istället för att lägga de direkt i smutskorgen.

- Jag dricker kaffe eller någon slags energdricka varje dag. Stackars min kropp

- Choklad har blivit min bästa vän... Jag äter choklad varje dag nu. På tre dagar har jag ätit 600gram?!!

- Jag är beroende av snapchat och instagram. Går inte en minut då jag inte sitter med mobilen i handen och är inne på de apparna.

- Jag shoppar som en galning. Skor och jackor är värst! Jag har 25 par skor men går ändå och köper ett par till... Kan öppna en egen butik snart

Likes

Comments

Top 10 av min favorit musik just nu, tror jag lyssnar minst 5 gånger på varje låt varje dag. Hahah jag har fastnat totalt för dehär låtarna. Det är ett skönt dunk i de! Jag är en av de personer som alltid lyssnar på musik. På morgonen, påväg till bussen, i bilen, i duschen och till och med när jag ska sova... Älskar verkligen musik!

  • Filed under: MUSIK

Likes

Comments

Contains affiliate links

Okej? Vänta lite nu, jag tror jag blivit kär i dessa skor! Jag var inne på lite hemsidor och klickade mig runt tills jag såg dehär. Jag kan inget mer än att säga att jag önska jag var kort och kunde springa runt i klackar hela dagarna. Asså guuud så snygga! Antingen måste jag hitta nya långa vänner eller så får mina vänner bara gilla läget att jag blir 2 meter. Hahah. Åhhh ni kan kolla in skorna HÄR

  • Filed under: MODE

Likes

Comments