Olivia Malm

Godmorgon! Hur mår ni? Jag mår inte alls bra. Jag har under en längre tid haft en fruktansvärd huvudvärk och känt mig trött. Det börjar påverka mig jättemycket så på tisdag ska jag gå till doktorn och kolla om det är något allvarligt. Hoppas verkligen inte det! Bortsett från huvudvärken så har jag grov mensvärk och dör långsamt här i min säng... Jag ska samla lite krafter och sen åka in till stan och gå ett ärende. Sen blir det nog träning, solning och hemma mys. Ladda till sista skolvckan innan lovet!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nyttigt, gott, speciellt och något nytt var maten på restaurangen Doktor Salad som jag och M var på idag. Jag kan verkligen rekommendera den till er som gillar fräsch och nyttig mat, och till er som bor eller besöker STHLM. Efter att vi hade ätit lunch gick vi på stan och kollade i lite olika butiker. En mys dag på stan helt enkelt. Trotts att vädret är riktigt tråkigt vart det en bra dag. Nu planerar jag och O att vi ska gå på bio. Vet inte riktigt hur det blir med det men något trevligt ska vi försöka planera in. Trevlig helg på er!!

Likes

Comments

På senare tid har jag börjat gilla mer och mer att bära upp olika smycken. Speciellt chockers! Det är såå otroligt snyggt! Här ovanför ser ni mina top 6 favorit smycken från en hemsida som heter Cocoo.se. De har massor av olika smycken för bra pris, nästan så att det är gratis...  HÄR hittar ni alla produkterna, in och fynda fina ni!

  • Filed under: MODE

Likes

Comments

Nu när Stockholm har blivit mörkare och kallare har jag insett att jag saknar sommaren. Varma tider, god mat och att vara solkysst. Jag mår så mycket bättre på sommaren än på vintern. Min dröm just nu är att flytta till USA eller Maldiverna under vinter tiden här i Sverige. Att bo utomlands har alltid varit en dröm men att flytta nu när de börjar bli kallt hade varit ännu bättre så bor man hemma på sommaren. En dröm jag vill uppfylla!

Likes

Comments