Igårkväll efter en tur i stan men shopping och mat blev det mysfika hemma. Jordgubbar är en stor favorit för mig just nu, såå gott!!

Likes

Comments

Haft 4 jättehärligt dagar tillsammans, tiden har bara susat förbi. Vi har hunnit med mycket, träffat vänner och familj, gjort om vår bordsskiva och haft en heldag över bron

Likes

Comments

Ingredienser
Receptet gäller för 6 port

500 g rabarber
½ msk potatismjöl
1 tsk malen kanel
4 msk strösocker

Deg:

1½ dl havregryn
1½ dl vetemjöl
½ dl strösocker
125 g Smör


Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skär rabarbern i skivor. Blanda rabarber, potatismjöl, kanel och socker i en ugnssäker form. Blanda havregryn, vetemjöl och socker i en bunke. Lägg i smöret, skuret i bitar och arbeta ihop till en smulig deg. Fördela degen över rabarbern. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.

Mums😍

Likes

Comments

Köpt nya glas från iittala, dessertglas som man kan ha smoothie, dessert, drinkar m.m i. Sjukt fina och bra.

Likes

Comments