.. eller ska jag säga goddag? ;)

Idag vaknade jag senare än jag brukar, dessutom låg jag och drog mig i en timme innan jag tog mig upp. Nu sitter jag och äter frukost och kaninerna ligger inne i sin bur och sover haha.

Älskar att min frukost alltid består av en smoothie när vi har bananer hemma. Antingen i glas eller i en skål toppat med granatäpplekärnor, rostade kokosflarn och chiafrön. Samtidigt som det både ser gott ut och smakar gudomligt är det hyfsat nyttigt också. Ska fixa ett recept på den senare under dagen.

Har inget planerat idag förutom att söka jobb och sedan jobba ikväll igen. Jag ska nog försöka träna lite när jag inte har något annat att göra. Ska kanske träffa Hanna en stund efter hon slutat jobbet och innan jag börjar.

Ha en fin dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var jag ju som sagt i stan. Jag, Hanna och Hanna möttes först upp vid tåget och i stan träffade vi Ylva. Vi gick runt lite i affärer och jag fick med mig lite grejer som jag visar i ett senare inlägg!
Har snöat in mig på varm choklad med grädde och marshmallows, så j*vla gott när det är kallt ute.

Nu är jag påväg till jobbet för ett kort pass. Tror mamma hämtar mig när jag slutat så slipper jag ta bussen när det är mörkt ute. Är det något jag inte gillar så är det att gå ensam i mörker.

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Hur härligt är det inte med höst?
Alla fina färger och när det är helt stilla, inte ens fågelkvitter.  Bara det inte regnar och blåser för mycket är jag nöjd, om jag inte är inne för då är det bara mysigt.

Hanna (@hannaejnell) kom till mig vid ett, vi åt lunch tillsammans och sedan åkte vi till Bunketorp. Vi hade inte riktigt bestämt oss för hur långt vi ville gå så det blev det längsta varvet. Sammanlagt gick vi 9 km och det kändes i slutet.
På bussen hem stötte jag på mamma och när vi kom hem lagade vi middag tillsammans. En mysdag helt enkelt.

På schemat imorgon står det jobb och stan. Måste köpa både en ny dag- och nattkräm.

Puss på er

Likes

Comments

Hade en så himla bra dag igår. Den började med jobb 8-13 och slutade med en 20-årsfest för min vän Patrik! Jag och Hanna tog liiiite för lång tid för att sminka oss så vi blev tre timmar sena. Väl när vi kom dit fick vi lite mat och när vi var klara kom världens bästa vän tillbaka från Spanien. Som jag har saknat henne, brun var hon också. Inte alls avundsjuk. Kvällen blev lyckad med massor av skratt, beerpong och härliga människor.

Idag har inte gjort något vettigt över huvud taget men borde verkligen plugga... Har gymnasiearbetsredovisning för tvåorna på min skola imorgon och jag känner mig så oförberedd. Dock är det enbart det jag ska göra imorgon så det blir en väldigt kort dag. Känner att det är dags att göra något nu

Likes

Comments