Öarna, så underbart vackra här ute i Asiens klarblå vatten!
Idag har vi åkt båt hela magen. Klockan är fem här och vi sitter och ska svepa i oss mat!
Ikväll ska vi utforska gatorna och se vad öarna har att erbjuda💕
XOXO OL

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här är klockan nu 20.00 och kvällsmaten är serverad. Nu ska det slängas i sig lite thaimat och sedan ska det iväg på mingelkväll med några arbetskollegor👌 den senaste dagarna har värmen varit helt otrolig. Vi bytte igår destination till krabi och sedan ska vi byta destination mer. Vart har vi inte bestämt vi får se vart jag behövs vara vid rätt tidpunkt.

Mina morgon ser ut att jag går upp oavsett hur sent vi lägger oss, går vi upp 08.00. Då är det på med springskorna och ut på stranden för en runda på 8km. Det är underbart att springa när solen inte har värmt upp stränderna och luften än. Sedan en härlig frukt buffé med alla de frukter man kan tänka sig, här trivs man😎

XOXO OL

Likes

Comments

Klimakteriet redan som 19 åring.. Haha svettas ihjäl i värmen!

Ute och äter på ett ställe där restaurangen är ett hem. Du kliver in i deras sovrum, tv rum, samlingsrum innan du kommer till restaurangen!
Sååå coolt, skulle aldrig fungera i Sverige 👌
OXOX OL

Likes

Comments

Ännu en varm dag i Asien!

Denna värmen! Det är 38 grader i skuggan det säger allt.. Men ändå så njuter man av varje dag. Om man bort ser ifrån de dagar jag behöver springa runt i shorta och kavaj..

Jag har varit ute på havet en stor del. Dykt och utforskat vattnet. Det finns mycket att de även under vattnet.

Min dagliga träning här nere består utav en powerwalk på stranden i en timme. Sedan får man se vad dagen tar än. Senare på kvällen runt sex så blir de en spring tur när de har blivit svalare. Det år underbart att springa längst stranden, sådan underbar utsikt.

På fre blir de byta av destination. Då ger vi oss ut till paradis öarna! 🌴☀️

XOXO OL


Likes

Comments
Ibland nöjer man sig inte..

http://www.viktminskning.dk/skinny-bitch-dieten.ph...

En sida som har alla dieter i alla dess former. Jag vet att man ska hitta en diet som passar än själv bäst och som passar kroppen. Jag själv behövde gå en diet eller en svältnigns metod som bestod av 400 kalorier om dagen. Det är ingenting för många, men eftersom jag inte kan känna av hunger så kan jag komma på mig själv på kvällen "shit, jag har glömt att äta idag". Detta beror antagligen mycket på att jag alltid stressar och hinner inte fokusera på maten. Det är en dålig vana, men som min agentur drr nytta av. Dock är ändå allt toppen bra. Jag fick se sevärdigheter idag med min agentur assisten och sedan var vi på en visning och sedan drogs Nivea kamanjen igång. Så nu är den i full rulle!

XOXO OL

Likes

Comments

Nu kommer stressen bryta ut! Det är så otroligt mycket fram till sommaren innan jag åker till USA som ska fixas. 

V.7 - Skidor med festprissen Malin! WOOP WOOP!

Mellan där sk jag till stockholm på två visiter för att ha lite möten.

28/2-24/3 Då bär det av till Asien där det väntar mig arbete och sol och en och annan drink under en palm.

14/4- 22/4 Kroatisen med min kära vän Clara.

23/4 -27/4 - PRAG!! Student resan som man har taggat till ända sedan man startade i skolan!

2/5-5/5 London för jobb

17/5- 19/5 Amsterdam för jobb

29 maj BALEN

OCH SIST MEN INTE MINST... STUDENTEN!!!

Kan denna terminen bli bättre?

XOXO OL

 

 

Likes

Comments

Tips på varför sex är hälsosamt

Sex är skönt och superbra för hälsan, men blir tyvärr bortprioriterat i många parrelationer. Läs om 6 hälsosamma vinster med att ha sex.

 

1. Starkare hjärta

De djupa andetagen under ett hett samlag får din kropp att slappna av och syresätta ditt blod. Det är bra för hjärtat. Det är även hormonerna oxytocin och DHEA, som friges under en orgasm och kan förebygga hjärtproblem.

Om du lider av huvudvärk eller migrän, kan sex kanske lindra det onda. I en amerikansk migränstudie upplevde hälften av försökspersonerna i varje fall att huvudvärken minskade efter samlag.

3. Mindre stress och stabilt blodtryck

Sex friger ämnen som har en lugnande effekt och därmed kan dämpa stress. Det påverkar samtidigt ditt blodtryck positivt och hjälper dig att behålla lugnet i stressade situationer. Till exempel har ett undersökning visat att en grupp föredragshållare inte var så fysiskt pressade efter att de hade haft sex.

4. Bättre humör

Sex friger endorfiner och andra lyckohormoner och den positiva effekten kan vara länge. Försök har visat att kvinnor är gladare efter sex eller kärleksfull beröring – inte bara precis efteråt men även dagen efter.

5. Förbränner kalorier

Ett skönt samlag gör dig svettig och utmattad – precis som efter träning. Och det kan det faktiskt liknas vid, för i genomsnitt förbränner du 150 kalorier med en halvtimmes sex.

6. Skyddar mot cancer

Sexhormonet oxytocin har många goda egenskaper, men en av de viktigaste är nog ändå att det verkar kunna skydda mot bröstcancer. Det finns åtminstone undersökningar som pekar på att regelbundet sex har en förbyggande effekt när det gäller cancer.

Mer information kan du hitta på I FORM. Där förklarar dem mycket om vad sex innebär för kroppen. 

XOXO OL

Likes

Comments

Jag springer en stor del utav min tid inom träningen. Även ägnar jag en stor del på gymmet. Framför allt håller jag på med dans sex gånger i veckan. Nu på senaste har det blivit mer träning eftersom vi förbereder oss till VM. Jag har på senaste tiden känt av i mina hälsenor att jag får ont när jag springer en längre period. När jag stannar och tar paus så värker det. Detta har blivit en skada ifrån min springningen. Jag kan se det som en del utav många fall där jag får för mycket ansträngning. Jag tar längre pauser nu för att vila benen, men samtidigt går jag mer för att få igång menen. Du ska  alltså inte stilla helt stilla utan aktivera dig.

När det gäller dansen och gymmet ser jag det som en sammanhörning. Jag gymmar för att kunna klara av dansen, när det krävs mycket muskelstruktur i de danser jag dansar. Jag dansar Poledance, Streetdance, Akletiskdans och Reaggetonance. Vi ko0mbinerar alla dessa fyra danserna i ett program och gör en show utav det och sedan tävlar vi emot andra lag. Jag har hållit på med dans i 14 år och det kan vara anledningen till mina problem i benen. Jag har haft stora problem med benhinneinflammation som även varade när jag spelade fotboll och red under en period i mitt liv. Som sagt jag har hållit på med mycket sporter på fritiden.

Jag äter mycket vitaminer som jag har köpt på hälsostudion som ger mig bra vitaminer för skelettet och musklerna. Jag dricker mycket vatten för att inte torka ut kroppen . Jag försöker även varje dag hinna med ett yoga pass på kvällen för att kunna koppla av. Det är viktigt att man kan koppla bort stressen och fokusera på nuet. Att ta hand om, kroppen är lika viktigt som att ta hand om kroppen ytlig. inifrån är skönheten och då behöver du passa upp den väl.

När jag inte är stressad ser jag tydligt att jag mår bättre i vardagen och att min träning blir bättre. Stressen förstör väldigt mycket för mig och påfrestar min vardag. Genom att koppla av och finna egen tid utifrån träningen, festande och allt annat som tar upp min tid, så låter jag mig själv bli bortskämd för en stund.

Mina "rehabiliteringstips" för att komma tillbaka ifrån en skada är att inte vara rädd för att någon dag kunna luta sig tillbaka och koppla av. Finn en härlig miljö, ta en kopp te och en bra bok. Ha egen tid. Gå på en promenad i friska luften och känn dig fri till att faktiskt ta hand om dig själv. Det finns även många tips om muskel övningar man kan använda sig utav de övningar för att träna upp en viss muskelgrupp. Alla människor är behöver olika sätt för att få de bästa resultat efter en rehabilitering. Detta är i alla fall vad jag föreslår utifrån mina egna erfarenheter som dansare i 14 år.

XOXO OL

Likes

Comments

Äntligen dagen då tomten kommer på besök och du umgås med nära och kära!

Min dag började otroligt bra, med en stor jul frulle med vänner!
Sedan åkte jag till Kungsbacka till min bror där hela tjocka släkten ska fira jul.
Vi har ätit en super god mat som jag tror många andra oxå har gjort.
Vi har umgåtts minglar runt i våra högklackade skor. Julöl är för övrigt så otroligt överskattat!

Sedan så har tomten varit på besök, fick massa bra saker, och den bästa var fallskärmshopp! Det ska bli så kul. Älskar äventyr och utmaningar så det set jag fram emot!

Snart så väntar det oss julklapps leken då leken går ut på att vinna eller försvinna! Många får hjärtattack på kuppen, medan vissa klarar att stå på sig ända till mål. Det är snart upp till bevis vem som tar hem julklapps leken 2013!
🎁🎁🎁🎁

OXOX OLLikes

Comments

Dagen då man ska sitta fast häftad i soffan framför Bingolotto! Väldigt mysigt men sån annorlunda emot alla andra år!

Julia, Clara och jag hade en underbart trevlig kväll med mycket skratt och skoj. Gjorde en hetsig runda runt i stan och de var totalt packat i alla affärer.. Usch!

Sedan på kvällen åt vi gott och umgicks, vi och våra bingolotter.
Sedna kom en annan vän plötsligt på besök och det var verkligen super trevligt!

OXOX OL

Likes

Comments