Om exakt 14 dagar är det Alla Hjärtans Dag, en dag som vissa tycker är väldigt viktigt och andra ser det som en helt vanlig dag. Jag är inget utav dem, det bästa med denna dagen (enligt mig) är att man får äta choklad i mängder och bara mysa. <3

Röd är en färg som jag börjat gilla väldigt mycket klädesmässigt, både ljus och mörk röd. Det är även en väldigt underskattad färg, jag använder den nästan bara under juletider vilket är rätt tråkigt. Det kanske är dags att börja handla in lite röda kläder helt enkelt.

Det sista jag vill säga är att Alla Hjärtans Dag får man inte tycka vara tråkig bara för man inte har en kille exempelvis, Det är ju hur mysigt som helst att bara mysa med kompisar och sätta på en film med massa godis, framför allt choklad ;) Alla Hjärtans Dag är en dag man ska tänka efter vilka underbara vänner & familj man har, ta vara på alla underbara människor i era liv! <3

Love, O

Likes

Comments

(Mobilbilder på stallet och såklart hängde Maximus med ut och höll mig sällskap)

​Godmorgon på er!

Min dag började med att ge frukost till hästarna på gården. När klockan väl ringer så är man inte jättetaggad på att gå upp, Men sedan när man kommer ut och jag hörde faktiskt vår fåglar så blev dagen lite bättre. ;) Hästarna var jättesnälla och det var mysigt att gå runt och ge frukost medans man hörde fåglarna. Vet vet, våren kanske är påväg?  Nu står det jobb på schemat, hörs senare!

Love, O

Likes

Comments

Förra stylist lektionen hade började vi med 20-30 tal hår, och det var väldigt mycket gatsby tema! Jag älskar gatsby, dem hade så fina kläder och uppsättningar på den tiden <3

Idag har det vara stått jobb på schemat, vilket det gör imon också....

Hoppas ni hade en underbar lördags kväll!

Love, O

Likes

Comments

Nu är vi klara med 1700-talets hår och sminkning. Såhär blev mitt resultat för sminkningen och jag och min lärare Sara gjorde även en frisyr på Carro.

Idag gjorde vi 20-30 tal frisyrer, men foton på det kommer senare!

Hörs sen! <3

Love, O​

Likes

Comments

Jag och många fler vet nog att träning hjälper ens hälsa och man mår bra av det. Jag tror att många har ett nyårslöfte att man ska börja träna och försöka bli mer hälsosam. För 2016 så är faktiskt det mitt mål, jag vill få dem drömkroppen jag önskar och jag ska faktiskt kämpa för att få den! Jag blir faktiskt mycket mer taggad när man hittar bra tränings inspiration och när man har vänner som stöttar än. Jag vet också att om man har ett mål så blir det mycket lättare att försöka klara sitt löfte!

Mitt mål är att i augusti ska jag vara på god väg att få den kroppen jag vill ha. Eftersom i augusti så ska Nathalie och Chris gifta sig och eftersom jag ska vara tärna och gå fram på altaret så vill jag känna mig fin (det är sant.. jag ska vara tärna :D men mer om det i ett annat inlägg)

Så nu finns det inga undanflykter utan jag ska klara detta!!

Om ni har några nyårslöften så hoppas jag att ni har sådan inspiration till det så ni vill inte backa<3

Ha en underbar onsdag!'

Love, 

Likes

Comments

(En telefon bild från midsommar 2014 med Linda)

Nu har jag pratat med Linda via facetime så nu blir det sängen med en serie. Känns så skönt att ha en äldre kompis som förstår mig fastän det är några år mellan oss. Hon bor väldigt långt ifrån men vi pratar ofta och skrattar via facetime istället ;) Jag älskar den donnan!

Hoppas ni haft en fin kväll!

Godnatt<3

Love, O

Likes

Comments

Alla bilder är tagna från pinerest

Här är några quotes som jag har hittat och som faktiskt stärker mig lite i själen! 

Love, O

Likes

Comments