Bjuder en bild på mig själv bara gör att jag kan. 🙈

Har de senaste veckorna hänt väldigt mycket kul och tråkigt, så har varken haft tid eller inspiration till att skriva något. Men ska börja jobba på det att faktiskt skriva om de som händer i mitt liv, haha. Ni som läser här får stå ut med de.

XOXO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ridbyxorna, kan du hitta i 2 andra färger HÄR. Den färgen som jag köpte finns tyvärr inte kvar på webbsidan att köpa. Men finns nog kvar i några butiker.

Jackan, kan du hitta HÄR.

Strumporna kan du hitta HÄR.

Är verkligen nöjd över allt. Speciellt ridbyxorna, otroligt snygga men också otroligt sköna. Det är nog bland de skönaste ridbyxorna jag har haft på mig.


XOXO

Likes

Comments

Beställde hem en kjol ifrån Bloomingshop häromdagen som jag ska ha till skolavslutningen. Den är så himla fin och hur skön som helst. Verkligen värd varenda krona och skulle verkligen kunna köpa allt därifrån.

Högra bilden är lånad ifrån webbsidan, men kjolen ser precis ut som bilden i verkligheten och den är lika fin i verkligheten.
Kjolen kan du köpa HÄR HÄRoch den kostar 695 kr.

XOXO
Ej sponsrad.

Likes

Comments

Då min förra foundation ifrån Isadora tog slut idag så var jag desperat efter att hitta en ny. Tänkte att jag då lika gärna kan testa en ny för att se ifall jag gillar någon annan bättre. Den jag hade nu är det inga alls fel på, men tycker alltid att det är lika kul att testa nytt.

Intrycket jag har fått av den nu är att den iallafall passar min hudton och att den är väldigt lätt att blanda ut och känns inte alls tung mot hud. Får se hur täckningen och hållbarheten är imorgon då jag ska vara i skolan hela dagen och kommer antagligen röra mitt ansikte en hel del.

XOXO

Likes

Comments

Seg måndag idag som vanligt. Som tur är så är skolan snart över och det blir mindre och mindre att göra på lektionerna så det är skönt. Fick dessutom veta att jag får behålla mitt i matte, vilket jag är sjukt nöjd med då jag trodde att jag skulle få fler fel på nationella proven och sänka mig. Hade inga alls förväntningar att höja mig, så är riktigt nöjd över mig själv som fixade de haha. Och har även höjt flera av mina betyg i andra ämnen så är stolt över att jag fixade alla nationella. Men snart så är det ju gymnasiet som gäller, då kommer jag nog inte vara lika stolt över mig ifall det är så som alla säger att det är på gymnasiet. Men det går nog, det är ju bara 3 år. Tycker att dessa 3 år på högstadiet har gått så sjukt fort så borde inte vara några problem de heller.

Nu blir det att plugga lite religion så jag kan höja mig lite till i SO, vill försöka höja mig i de betyg som jag kan göra de i. Fast än jag kommer komma in på de gymnasiet jag, men vill ändå vara stolt över mina betyg som jag har försökt kämpa med i 3 år. För mitt mål är att kunna gå ut grundskolan utan ett ända E, som då är lägsta betyget innan underkänt. Men som det ser ut så kommer jag klara mitt mål. :)

XOXO

Bjuder dessutom på en otroligt dålig selfie, men men de får duga haha.

Likes

Comments

Känner att jag inte har haft tid, motivation eller inspiration till att skriva inlägg nu på ett tag. Men bättring blir de nu framöver. Ska försöka lära mig att göra tidsinställda inlägg när det kommer dagar jag inte har tid.

Idag så var jag och mamma ute på promenad med pållen. Idag skötte han sig hur bra som helst, bråkade inte en enda gång. Det är såba ridturer som man verkligen känner att det går framåt med träningen.
Och visst har han har blivit så otroligt snygg nu när han har fällt sin vinterpäls och får ljusa fläckar (apelkastad). Kan inte låta smådregla då jag tycker det är så snyggt, galen hästtjej jag vet haha.

XOXO

Likes

Comments

Måste bara säga att scruben som man kan använda dagligen är verkligen toppen! Då jag har använt den ett par veckor nu dagligen för att kunna se skillnad, och det har jag verkligen gjort. Innan jag använde den så hade jag finnar, inte extremt men jag hade ändå en del. Nu så har jag knappt några och min hud är inte lika oljig längre men ändå så återfuktar den hur bra som helst.

Så verkligen ett tips till er alla som har en del problem med huden och som vill testa något nytt.

XOXO🎀

Likes

Comments

Liten sneak peek på koftan från Odd Molly som jag kommer att ha på skolavslutningen. Nu inväntar jag bara på att kjolen och crop toppen som är utav spets ska komma. Sen så blir det att försöka leta efter ett par skor, men det är inte så svårt.

XOXO

Likes

Comments

Då skolan inte bjöd på någon vidare mat idag så gick jag och bästi till pizzerian som bara ligger runt hörnet. Mums!

Annars så har det inte hänt så mycket mer, gått i skolan som vanligt och har sen jag kom hem bara tagit de lugnt. Var så himla trött under hela skoldagen då vi även var lediga i torsdags och fredags så vände lite på dygnet. Hehe, men man är nog snart tillbaka i rutinerna.

Under de fyra dagarna som jag har haft ledigt så har det för de mesta dels blivit att fiska, sola och har internetshoppat lite till skolavslutningen. Så exalterad till att få hem grejerna och se ifall de matchar ihop och ifall de passar ens. Bilder kommer när jag får hem allt. :)

XOXO

Haha fick bli en bild som Anna tog halvt på mig o pizzan då min blev så dålig.

Likes

Comments

Förmiddagen tillbringades med shoppingrunda med mamsi. Hittade 2 tröjor och 1 ansiktsrengöring då min har tagit slut. Hittade även 2 par skor som jag inte köpte just nu, men ska försök beställa dem eller åka tillbaks o köpa de. Tror inte att de blir båda par skorna men i alla fall ett par hoppas jag.

Och eftermiddagen tillbringades med fiske, med papsi som vanligt. Dåligt med fisk just nu men jaf fick i alla fall upp en lite aborre. Bättre de än inget alls haha.

Imorgon så blir det ridtur med kusinen på förmiddagen och troligen träffa kompisar senare. 


XOXO

Lägg till mig på snap också, accepterar alla. Ollypolly00

Likes

Comments