Nu ska jag berätta om min upplevelse om #metoo

Många tjejer varit modig och tagit upp sina upplevelse. Jag känner vill ta upp för att ni vet ingeting hur mitt bakgrund livet och de saker har jag fick frågor många gånger så bestämde mig att tar det officiellt.

Jo, det har hände sedan 2011, har blev tvingad av han, han är cirka mellan 22-24 år då,han tvingade mig båda borde ihop, han känner mig pga han har gick samma skola som jag, båda har liknade språk och han visste jag är snäll och bra på att lyssna på folk. Men när han tvingade mig då jag är bara 10 och halv år gammal. Idag minns jag fortfarande på detta händelse. Även har jag berättade många min kompisar och vuxen (också familj). Båda har hunnit ihop i bara två dagar sen jag gjorde slut direkt eftersom när vi hade videosamtal, han tvingade mig att jag ska ta av tröja då hade två tröja på mig. Men jag har ta av bara enda men helt plötsligt han visade sin pen*s, då jag avslutade samtal och berättade till föräldrar direkt om detta. Jag och pappa ringde och anmält till polisen om det. För han är sjukt äldre än mig. Jag mår hemskt dålig efter detta och jag varit dåliga och jobbig tankar när jag är i skolan pga rädsla och oroligt men jag berättade några då men efter jag berättade många. Många reagerade och chock eftersom de min kompisar i skolan känner igen honom så.

Samt jag har blev sexuellt övergrepp i samhället och skolan tyvärr. Sist blev sexuellt övergrepp denna vecka. Jag har anmält dessa personer men har hänt mig ganska många gånger tyvärr har små rädsla i skolan varje dagar. Men jag brukar visar det att jag är inte rädsla i skolan för att kunna undvik på dessa personer. Men jag visar att jag har bra i skolan men bakgrund egentligen inte. Samt tyckte nu i skolan var små värre men sexuellt övergrepp. Upplevelse på olika sätt. Men nu skolan började tar det på allvaret. Känner så skönt.

På nätet alltid händer mig varje dagar, fick meddela när de killar har p*** beroende period då de skickar sina pen*sar bilder och frågade mig efter n**es men jag svarade nej. De flesta killar valde ändå behålla mig kontakten. Men jag skit i de och glöm bort det bara. Tills sist de började pratar och lära känna varandra eller jag förklarade dem hur man kontakten och lära känna varandra. Jag sagt till dem att det finns absolut ingen syften med visar såna saker som de har skickat sådana. Just nu är de vana men endå fick alltid nya människa eftersom jag är öppet i alla social medier utom privat Instagram och Facebook profil. Jag blir bara vana och strunta i dem. Men ibland de frågade mig varför jag svara inte osv eller säger vad jag tyckt då jag sa bara det är inte ens viktig att veta då de blev paff haha. För jag kände mig bara trötta att se på det. Även jag har inte bett om detta.

Förra vecka en dag av dem men säger ej vilken dagen, ifall jag träffade en person och han på väg ha sex med mig men jag hunnit avstånd och sagt ifrån då han lyssnade och blev ledsen men jag tyckte det är barnsligt men jag visste de flesta killar vill ha. Idag är båda bara vän och verkade så han har små ångrade sig! Känner mig skönt för att jag är starkt när jag har sagt ifrån.

Ett händelse för cirka en månad sedan, har jag ihop med en kille som jag haft kontakt i några månader och började förälskade i honom, han sagt till mig att han är kär i mig. Då båda tycka ska ihop då båda bestämde sig ja blev ihop men tyvärr det blev bara tre veckor ihop pga jag fick veta av min bästa vän på den sista veckan att han är otrogen eftersom han försökte få ihop med hon (min bästa vän). Då jag bestämde mig snabbt och gjorde slut med honom direkt. Idag båda har kontakt men är bara bra vän så. Känner ändå bra och han har bett ursäkt för han har ångrade mycket. Han talar ärligt nu men inte förut. Jag misstänkt att han inte vana med kärlek så. Men jag känner ändå bra att vi har kontakt idag och vän bara. För jag känner mig att jag har inte lära känna ordentligt med honom.

Jag är sjukt stolt över dessa mitt arbete. Ni kan se hur jag vart tufft mitt liv i bakgrund egentligen. Jag kämpat och gör min bästa varje dagar.. Jag är tacksam att dessa personer som finns närheten mig. Just nu jag har super många kontakt med killar ifall de flesta var väldigt snäll och valde lära känna med mig känner faktiskt bra. Just nu jag är kär i en kille av dem, men båda valde vänta tag till.

Allt från mitt berättelse, men ni får och kan gärna ställa in frågor till mig om de saker eller annat. Jag är aktiv på sociala medier som ni visste redan. 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas allt bra med er, själv är helt bra men stress och helt slut. Mycket fixas nu!

Tänkte skriv om olika inlägger framöver som jag ska skriva om de. Unga föräldrar, detta kommer ni veta mer varför jag skriv om.

Fotograf, detta ska jag berätta hur mitt foto arbete, hur ofta jag foto, hur aktiv med fotoarbete och hur mitt fotoarbete i framöver som hur mitt tankar.

Vårens bilder som jag har fotot ganska mycket i våras som jag har inte lägger ut här blogg. Har jätte många fina bilder som säker ni se det också.

"Hur varit mobbning hos mig?" Kommer berättar om mobbning hos mig samt hur mår jag av det. Hur kämpar jag just nu inför det. Hur mitt tankar om det.

Utseende och kropp, detta är absolut viktig inlägg som ni borde läsa och veta. Jag kommer berätta om utseende och kropp som jag har fått massa kommenterar av detta eller fick veta av folks/ vänner som har fick såna kommenterar om utseende och kropp. Jag blir bara förbannade så jag bestämde mig att skriv om detta för tyckte det är as jobbig.

Skolan, jag ska skriv hur varit i skolan nu i olika ämnen samt kompisar också. Hur mitt mående i skolan just nu. Eftersom fick många frågor om skola och fick ofta liknade frågor. Just nu flera var små oroligt på mig i skola.

Framtid fotograf och bloggare. Jag ska berätta hur mitt tankar om framtid fotograf och bloggare. Om jag ska fortsätta blogga och fotograf..

Ystads Djurpark, kommer lägger massor bilder på Ystads Djurpark som jag har besökte i somras vet det är super försent men tyvärr min minns är super dålig och jag tänker bara på andra saker så.

"Erkänn nu, varför jag gjorde?" Jag fick många kommenterar som de har sagt att jag gjorde så osv.. Jag kommer erkänn och förklarar varför.

Teckenspråk. Ni vet jag är döv och har rätt många kontakt med hörande. De flesta vet jag använder teckenspråk och är döv. Många frågor om döv och teckenspråk så lika bra jag kan ger er lite mer informera.

Mitt upplevelse #meetoo). Berätta om hur mitt upplevelse som många har skriv om detta olika deras upplevelse. Jag har gjorde en fråga på Instagram Händelse fick rösta 20 st sa ja vill jag ska skriv om och 2 sa nej så flesta vill veta. Så jag skriva om det också. Hade hemska upplevelse sedan 2011.

Höstbilder, ni vet säkert att jag fotot ganska mycket höstbilder just nu för nu är det på period höst i ute. Har fotot mycket under höstlov då jag hos min syster, nu här Skåne har massa fina bilder speciellt nära min skola. Kommer foto där under nu vecka.

Dessa inlägg ska jag skriv om innan 2018 är slut, detta kommer jag lova er! Jag uppdaterar ganska bättre nu på sociala medier. Men är super aktiv på Snapchat och Instagram nu. Även har Yellow också och fick många vänner där. 😊

Jag selfie på mobil också, haha😂

Likes

Comments

Jaha nu är jag tillbaka igen efter en vecka och halv! Mycket händer på senaste tiden. Uppdaterar inte så mycket på sociala medier på senaste tiden för att jag fokuserar mycket på andra, speciellt mitt mående, skolan och människors mående. Från början i vecka vart jag mår sådär så jag hemma från skolan i tisdags för jag mår sämst i måndags kväll så jag valde vara hemma i tisdags, Onsdags jag mår mycket bättre igen för att jag slippa mest mobil på dagen i tisdags. Men finns flera i min skolan är sjuk också.

Varit huvudvärk i flera dagar men nu är borta, har små förkyld kvar men nästan borta vart förkyld i en vecka och halv nu, vart ont i halsen nu är den borta och har lite jobbig hosta men den är nästan borta också. Annars jag mår bra nu.

I måndags morgon vart jag besökte till Skånes universitet sjukhus i Malmö för att träffade speciell hudläkare, jag har träffat tre olika hudläkare. I oktober vart jag besökte hudläkare också men i Nova klinkan (vårdcentralen) de sa kan inte ens hjälpa mig och ge mig besked så behöver till sjukhus som finns bara i Malmö som jag gjorde i måndags. Skulle vänta ganska långt men väntar bara tre veckor tills jag besökte till sjukhus i Malmö. Känner super skönt för att kan få besked som jag vart oroligt och rädd över. Men vad, jo min brun/födelsemärke varit lite märkligt. Dessa har förändrat med ändra lite färg, små större och tjockare. Detta finns överallt i mitt kropp. Special hudläkare har kollat alla men inte den hudläkare i vårdcentral.

Två märke har special hudläkare hittat, de tyckte dem är lite märkligt. Några av dem vart jag och min mamma oroligt över det men min mamma följde mig i måndags för att hon kan fått veta också.
Hudläkare har kollat med celler och kännas puls frågade mig. Men det visade sig, det är inte farligt men kan hända återkommer om det förändrar igen. Känner ändå skönt att fått veta det är inte ens farligt. Men ändå finns små rädsla om kan få någon framöver men ska undvik tänk på det. Jag har registrerat mig i där sjukhus. Känns faktiskt bra! Men det finns kanske risk jag får någon framöver om den är förändrat men kommer jag såklart besöka dit igen. Det är därför jag varit oroligt och rädd om jag får tumör, cancer eller sjukdom osv.. Men nu jag har fått veta har inte något av dem.

Till er kanske nyfiken hur vart gått i hemma efter dessa mötet om hemma. Jo det gått lite bättre nu, har små bättre reaktion med mamma nu, fick mer umgås med båda inte mest min pappa som förut och vart små förändrar här hemma. Vi var lite mer aktivt nu än vi brukar. Men tyvärr har fortfarande förbud för en saken men jag skriv ej officiell nu än. Men har berättat till vissa personer. Mitt stress var mycket minska här hemma nu, har förändrat mycket efter jag hemma igen i förra vecka söndag. Varit hos min syster i förra vecka från den 27 oktober till 5 november var hos dem i 9 dagar och två dagar på skolans boende så jag har inte hemma i 11 dagar. Mår lite bättre här hemma, konflikter var mycket minskar här hemma nu!

Det har tog idag som jag varit stan med min föräldrar som vi har har gjorde det så längesen, första gången samlas jag, min pappa och min mamma tillsammans på stan och fika på stan tillsammans på länge vi känner faktiskt skönt! ❤

Detta har jag köpte idag i Rusta. Mitt rum hörna vart mörk alltid och känner bara tråkigare och tråkigare har funderat på jätte länge om ska ha lite ljus på denna hörn. Idag hittade jag den i Rusta. Är redan helt nöjd med detta och känsla lite juligt i mitt rum när har denna! Just nu sitter jag där i hörna och känner absolut myser nu. Min rum ska vara mysa såklart!

Likes

Comments

Heej!

Denna inlägg ska jag beskriver en person som är min bästa vän och har bra kontakt.

Båda har kontakt i över ett år nu och chatta ganska mycket. Personen heter Kamran.

Han är väldigt trevlig, snälla, fin, omtänksam, ärlig, respekt, kämpe och visar sig han bryr sig om. Han är faktisk stark och modig person medan han var mest blyg från början men nu öppen mer och mer! 😉

Jag är faktiskt tacksam att han har bra respekt medan han skit i vilket språk jag använder. Han har sagt själv vilja lära sig teckenspråk och nu han kan det kommer bygger upp med detta språket men jag visste att han kommer klarar det bra.

Han är otroligt fantastiska som man pratar med. Precis jag behövt, jag älskar ju social och pratar med någon. Han är av dem som kan pratar med som helst!

Medan båda har bråkat lite men vi löst det utmärkt ändå. Vi är bra vän. Han är helt snälla person och vi har träffat på riktigt. Känner alltid bra när han finns för min sida om något hänt eller jag mår dålig. Han kan gör mig må bra. Jag känner att kan nästan omöjlig beskriver hur han är som min vän.

Han tar först kontakt med mig och vi börjar snackar. Jag sagt direkt till honom och vi borde lära känna. Men han var modig men jag hjälp till osv.. Men vi började känner bättre och vana. Började öppen varandra mer och mer. Tills sist vi chatta olika saker som vän snack. Idag pratar/chatta varandras om olika saker som helst! Känner så bra och skönt för jag behöver det!

Han är väldigt snäll, trevlig och underbar person som jag kan lita på och han tar lite försiktig på sig själv. Medan han var lite nog på små små saker haha men det gör inget! 😜

Här bilden är han.

Likes

Comments

Jo, just nu jag funderar hur kan ändra med min kost på helt annat sätt. Jag har ändrar mycket med min dryck, jag har mycket minska drick läsk. Drick läsk i typ 1-3 gånger per månad! Men mat är störst problem..


Vill gärna förändrar med min kost/ mat för att jag ska må bra och orka bra. Vill gärna vilja äta grönsaker men har ett problem, jag tycka inte om de flesta grönsaker, jag tycker bara om gurka, olika sallad sorts, majs, paprika, svamp, lök, purjolök, broccoli, blomkål och morötter bara dem som jag tycker om. Känns väldigt få. Har ni något bra tips med det.

OBS: jag brukar inte alls äta frukter, jag tycka om bara äpple och päron. Men brukar äta vattenmelon men oftast på sommaren för att det finns alltid vattenmelon på sommar så.

Säker på att finns någon som jag har inte testa eller smaka. Har ni någon tips annat än de som jag tycka om. Men jag avskyr de flesta bär och tomater som jag har smakat. Jag har faktiskt speciell smak och tycka bara om de onyttig mat och känner det helt fel.

Borde jag tvingas på mig själv att jag äta dessa flera gånger?? Vill bara ändra med min smak..

Ni vet jag tränar varje dagar och om en vecka ska jag börja på gym (Friskis & Svettis) är sjukt taggad och längtar inför det. Mitt energi och kraft är helt redo för det också! Men känner att kost är viktigast också för att det påverkar också till kropp och hälsa att jag ska må bra, bli vana och orka bra. Jag ska väl ser positiv framöver! 😉❤

Likes

Comments

Har typ viktig information om mig!

Jag mår mycket bättre just nu, mitt ork är upp igen känner sjukt bra!!

Men ibland kan få deprimerad. Men jag har faktiskt god nyhet, jag har fått massa nya vänner genom Snapchat och Yellow. Jag har fått kontakt som har nästan samma upplever som jag.

Finns vissa personer var super öppen som kan pratar som helst! Det jag tacksam för. Jag känner som jag har verkligen bättre kontakt med hörande än döv. Men ibland känner mig fel tyvärr de döva har valde att tappat kontakt med mig OBS: inte alla döva och har bara väldigt få kontakt med de döva.

Jag känner det faktiskt tråkig..

Ett viktig sak att ni ska veta, jag fått många meddelat att flera personer frågade mig om jag kär i eller ihop med någon, Jo, jag är typ singel nu och jag kär i någon men avslöja inte. Tyvärr den personen och jag var små bråka just nu men vi försök ta lösa på vår egen vägen.

Även jag har väldigt många killar som jag kontakt med, de flesta var mest ensam och jobbig liv. De har sagt att jag är otroligt snälla, trevlig, omtänksam och social person. Fick bara positiv svar av dem.

Ni vet att förut jag brukar hjälpa folks om mår dålig men jag haft utsattas mig att jag mår dålig själv då mitt krafter tappat bort och valde tar min eget vägen att jag ska må bra först sen kan hjälpa andra när jag må bättre igen och har bra kraft/energi. Nu har jag det.

Så nu är de officiellt att jag KAN hjälpa er och social med er om de behövs. Jag är ganska bra aktivt i social medier som ni veta men jag är mest aktiv i Snapchat och Instagram just nu men egentligen först är Snapchat.

Adda mig snapchat, liastarkatjej. Instagram, officiella_olivialia.

All kärlek till er alla! ❤

Likes

Comments

Jodå, nu är det alltså äntligen höstlov!! Men blir sista höstlov på grundskola och tre lov till kvar på grundskola. Helt sjukt! Känner små märklig men samtidigt skönt! Men känner lite hemskt för nu började det bara bli tuffare och tung att närmare sig till arbetslivet och vuxenlivet.


Denna veckan var rätt tufft vecka, mycket med möte och fixat massor med skoluppgifter som måste lämnats in innan höstlov börjar. Men hunnit att lämnats in alla uppgifter som ska lämnats in.

Men har fått extra uppgifter som jag kan förbättra och högre mitt betyg så. Det jag har jag sagt själv för att jag var oroligt mesta över två ämne just nu, dessa ämne har jag fått uppgifter som ska gör under lovet. Känns faktiskt bra för jag har aktiv och pågår helt själv att ser på mig vad jag behöver att förändrar. Nu händer det massa i mitt livet men tyvärr de bli ju sent pga min diagnos och vart också andra problem.

Andra problem var absolut på g och nästan klar. Äntligen. Men har fortfarande möte om dessa. Beskeden är inte klar än och har inte fått. Hoppas får veta efter höstlov som ska ha läkarbesök efter höstlov.

Men nu ska jag njuta av min skön höstlov! Jag är helt andra ställe i hela höstlov och kännas super skönt för att kunna samla energi och kraft på andra sätt.

Just nu har jag tillbaka mitt jobb är FOTOGRAF. Började återkommer foto nu och fota ganska mycket nu. För nu finns det massa höst bladet som kan fångar dessa fina höstbilder. 😃

Kommer också aktiv på social medier!


Är ni redo för vintertid som dags för under natt. Det bli så tråkigare... 😒💤

Likes

Comments

Jaha, idag är det 23 oktober som jag har sagt förut att jag ska lägga för någonting.

Det handlar om träning och min kost.

Just nu jag ändrar ganska mycket med min kost och tränat mycket nu i varje dagar.

Jag har startade för en månad sedan alltså den 23 september. Att jag börja på träna och ändra med kost. Kost, minska med socker och äta mer nyttig. Men jag måste rör mig mycket efter när har ätit. För att jag behöva tömma mina kalorier. Jag cyklade varje helger i många kilometer. Jag har Samsung Health på min mobil och använda den när jag träna på olika övningar.

Till exempel, rockring, armhävning och plankan osv.. Detta finns massa olika övning man trycka på när vill övning på dessa olika. Jag älskar galet den för det är för bra. Passar jättebra för mig. Det finns också anteckna allt vad jag har ätit då det stod hur många kalorier samt hur många kalorier har jag brända på dessa dagar.

Det finns också sömn tid. Jag har anteckna in alla min mål och önskemål.

Känner mig super skillnad mellan sedan 23 september till idag 23 oktober. Känner mig må mycket bäst, piggare ofta, jag friska rätt mycket haft aldrig kände mig att jag på väg bli sjuk och känner mig hela tiden att jag är frisk och orkar super bra. Energi och motivation har faktiskt förändrar mitt liv och mående! Det jag tacksam otroligt mycket för att jag har beslutet för det! 😍

Jag kommer såklart fortsätta med detta!

Jag ska kommer börja på gym ( Friskis & Svettis ) om två veckor alltså efter höstlov.

Jag har också faktiskt tävla i Samsung Health mot alla folks i världen som har detta! Känner mig helt uppmannar. Över 900 000 deltagare! WOW!! 😍

Jag kommer ej lyssna på andra nu och lyssna istället på mig själv, jag kommer KLARAR DET UTMÄRKT!! 💪❤

Följ gärna min instagram, kommer lägger om min olika träning och jag lägga när jag har slog någon rekord. Sedan helg har jag sog rekord tre gånger. Är sjukt stolt över mig! 🙏💗

Ha det så bra fortsätt och är inte ens tagga för i morgon på viktig möte i bitti. Två timmar extra sömn i morgon, yeah! Men måste gör klar min läxan inför i morgon har bara litet kvar. Man skynda på mig nu! Hejar på mig!!

Jag kan ser bara litet skillnad med kropp. Till höger den 23 september, till vänster den 23 oktober.

Likes

Comments

Halloj på er!

Ett vecka sedan jag skrev här sist. Händer rätt mycket denna vecka faktiskt i social medier. Jag aktivt super mycket på snapchat just nu samt har skapat Yellow i förra helg. Fick massa förfrågan på snapchat i nästan varje dagar. Så fick massa nu.

Men i måndags har jag fick chockbesked av en person då blev jag ledsen och besviken på den personen direkt. Men nu har jag glömt bort detta och mår bättre nu.

Ni visste att jag har fått psykisk mentalt och depression, nu är de försvinn sedan fredags. Fett skönt de är värsta som finns men mest är psykisk mentalt!! Lider sjukt mycket av detta.

Men haft jobbigt här vecka. Blev utfrusen, ensam, snackar skit om min rygg och stirrar/dålig attityd mot mig.. 😔

Misstänkt att alla har svår acceptera/tro på mig så. Men jag har erkänn att jag har ljög, men har bestämde mig att slutat med sån det har jag gjorde.

Men ifall jag mår ganska okej/bra nu trots dessa saker men jag försök tänker på annat/positiv istället. Tyvärr jag har få person som kan umgås med i skolan.. För jag har typ 50% av dem som är min falska personer/vänner.....

Likes

Comments

Jag ska ha nya mobil snart som möjligt!

Jag funderat väldigt mycket över vilken mobil ska ha nästa? Just nu har jag Samsung 6 edge. Är typ nöjd med den mobil men finns lite negativa saker som jag är inte nöjd med.

Jag får tips att ska ha iPhone 7 för att den har bra kamera och FaceTime. Flera sa den är bra men har hört nu att nu har precis uppdaterat nya iOS var lite dålig och sämre med batteri. Jag vill inte ha sämre batteri när få nya mobil som ska funkar bra och hållas längre.

Har fått andra tips är Samsung 8 eller 8 edge. Där finns faktiskt mer positivt saker men finns faktiskt litet negativa/dålig. Men jag tar första hand är ha bra batteri, kamera, funkar bra i appar, gott om minnekort/ GB. Ni vet att jag fotat rätt mycket och jag vill inte ha ju begränsad med bilder och appar.

Jag har besökt en mobil affär och pratade med en mannen som jobbar i den affär, han har rekommenderade mig på andra mobil än iPhone och Samsung men jag tycker det väldigt bra ut men jag tror det kommer bli såhär pga finns vissa saker som vill ha i mobil men finns inte i den mobil.

Så just nu jag funderat mest på iPhone 7 eller Samsung 8 eller 8 edge. Jag har lägger röst på Instagram och fick lika många på båda mobil. Men nu vill ha med argument och varför du säger så/ väljer den mobil.

Känner mig väldigt svårt att välja på och behöver er hjälp.

Ni kanske kan se på min mobil i kamera. Just nu min mobil ser ut så och har ingen glas på kamera pga har sprick och haft dålig kamera på den. Glasbit tappat massa och jag tog några bitar bort för de var absolut lösa. Nu har jag faktiskt bättre kamera/bilder men samtidigt det finns faktiskt risk att lätt sönder kamera om jag tappat mobil igen.

Likes

Comments