Idag var ganska ok men fick massor känslor där efter hade hemma i en dag för olika skäl. Jag fick veta massa saker som många var oroligt och ser tydligt nu alla vet om mig. Så flera fråga mig, jag känns lite skönt ändå att nu började vaknat hos mig. Haft flera ryktar om mig ifall. Så jag kan fattar de väntar tar det medan jag är hemma från skolan. Lika bra jag hemma ofta som jag kan. För jag har inte nervarv ordna än men jag skit i de bara. Var lite uppvarv hög men lite skillnad nu ifall.

Menade jag har kämpat i ca tre år att ska bli vaken hur jag mår, tyvärr det blev värst i mitt liv, men det blir försent att reagerar på hur jag mår och varit osv.. Jag misstänker redan alla var lite rädd och vågar ej att ha kontakta med mig. Jag kan fattar för att jag gjorde massa inbrott lag och utbrott i skolan och hemma. Så jag drabbas massa dåliga saker.

Men jag tacksam att jag har absolut nära vänner, men jag har mest kontakta två av min nära vänner. Jag säger inte vem för att jag vill inte gör er bli illa. Jag är jätte glada över de två vaknat jätte snabb när de hört att jag mår inte bra osv... Men nu ser det kommer händer mycket denna terminen. Mycket med möte och läkarbesök i båda skola och utanför skolan.

Jag ska besöka speciell läkare om en månad för att ska få besked, hoppas får en bra besked! Jag har problem med min nacke och ibland revben så måste koll på det. Nacke tror har blivit låst IGEN för tre gånger. Just nu kilar jag ganska mycket på hela kropp, tänkte ska prata med läkare om detta. Samt jag är sjukt oroligt över min egen hälsa, blod osv..

Ifall känns lite skönt ändå att ska ser emot positiv i skolan för att nu var lite vaken så hoppas få bra hjälp. Men kommer nog ibland hemma från skolan när känns för mycket så jag har rätt va hemma och ta lugnt annars jag ilska för mycket eller annat som vet man aldrig vad ska hända. Alla vet ingen vad har hänt bakom i mitt liv. Snart ska jag avslöja detta.

Men tyvärr känns lite fel att ingen valde att pratar direkt till mig fråga osv.. Valde istället till andra vägen. Jag är inte ens farlig, kommer inte va arg osv.. och kommer inte bits ju.. Men jag skit i de bara men hatar när valde ta andra vägen att berätta även jag vill gärna få feedback och få veta vad som jag kunna förbättra samt sprida för mina kunskap och vetenskap om mitt diagnos, bakgrund och liv är.

Medan jag menar aldrig ILLA OM ALLA utom jag tycker så, jag skriv all min åsikter bara.

Jag håller tummarna att allt ska bli bra och få bra besked! Kram på er!❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hemma idag från skolan men ska tillbaka skolan igen i morgon.

Avslöja nu varför jag hemma idag, jo tyvärr nu de senaste tiden blev jätte mycket hos mig pga min diagnos. Som jag hänger inte ordentligt i skolan, snurrar mycket i huvudet. Uppvarv jätte högt. Min diagnos ger mig mer och mer stressar och tröttare på de senaste tiden. Då blir det jätte mycket hos mig så behöver va hemma och nervarv. Nästan min hjärta o hjärna stopp så kan inte orka att göra så lika bra att hemma och jobba i lugn o ro.

Så jag måste ju lyssna på mitt hjärta att jag behöver nervarv och vilar. Jag har vilar mycket i förmiddag idag. Men har jobbar lite, nu eftermiddag ska jobbar hårt, jag har två mål att ska bli klar med tre mål att bli klar med skoluppgifter. Ena är på väg bli klar Ena saken ska jag ha prov i morgon ska måste plugga mycket, tyvärr den har jag inte plugga pga har tappat fokusera och mycket förvirrad i skolan just nu. Mycket rörande runt om mig, jag tvungen fråga till min klasskamrater efter dessa uppgifter men jag visste att jag ska ha läxor och prov men vart ska plugga och vad innehåller är jag förvirrad på det. Ibland jag ser på min klasskamrater var lite trötta på att jag frågor mycket.

Jag misstänkt det kan påverkar av min diagnos, för nu var riktigt tufft nu pga lärare brist osv.. Så måste tar extra ansvarig så jag borde ibland fråga till min klasskamrat om jag är osäker. Min klasskamrat visste att jag har en diagnos men jag tror inte de har inte riktigt vetenskap om det.

Tyvärr jag hade panik och ångest i varje dagar på skolan så ge mig mer stress, mitt hjärta slag sig mycket.

Jag tror alla i skolan har inte märker att jag har det, men jag har berättat min nära vänner och min föräldrar om det. Nära vänner har i skolan två st av de nära vänner. Min skolan har en till andra skolan hörande skolan där finns två personer är min nära vänner❤

Minns ni jag har drabbas av depression och psykisk ohälsa precis efter skolstarten egentligen jag skulle hemma från skolan men jag skit i de och kämpar o gör min bästa. Min nära vänner stödjer sjukt bra mig. De håller mycket vaken för mig! ❤

Jag ska väl strax träff min psykolog och be om hjälp. För det har blivit absolut allvar!

Hoppas ni förstår om ni har någon fråga om ni kan väl bara skickar mig.

Likes

Comments

God kväll på er!

Här inlägg är super viktig att ta upp och som ni ska veta om.

Jag ska berätta om social media, allt om som jag har är Facebook, Instagram, Här blogg (Nouw) och Snapchat.

För jag upptäckte massor på social media! Jag ser att många lägger massa konstiga saker, skickar mig olika saker osv.. Många lägger också mycket negativa saker i social media. Finns en del av folks lägger sen kommer det massa konflikter på olika ställer bara för en saken, till exempel för bara en bögpar eller annat. Samtidig det kan lite roligt och intressant när läste deras diskuterar.

Ibland såg jag deras hård uttryck mot varandra och finns ingen respekt. Finns vissa bara uttryckt utan tänka. Jag tycker att folket borde tänka lite innan vad ska skriv till den personen för tänk om den personen kan reagerar så hårt eller på olika sätt.

Just nu händer mycket i social media med falskt ryktet och sexuellt.

Jag har drabbas mycket av sexuellt i social media tyvärr. Jag bort de som skickar som kopplas sex. Tyvärr har några kvar som har skickat efter vill ha sex men jag svarade "har du bråttom med det" efter de bli paff och tyst. Då vi snack vanligt och vän. Jag har hård argument mot dem, att först måste lära känna. Jag fick många gånger över dem och blev sjukt skäms över de folks. Fick alltid precis samma meddelanden, de skrev hur kunna lära känna? Men måste träffa då kan lära känna. Jag sa till dem, nej kan också på mobil, vi kan väl skriv till varandra och snack osv.. Då de sa jaha smart, känns som de är långt bort ifrån dagens samhället. De är ju vi mitt åldern...

Ibland jag fick bilden på Snapchat på sin naken bild, jag alltid kik så snabbis och bort dem. Detta gör mig bara irriterad på det såna. Jag känner mig att den är inte ens viktiga med detta. Viktig för mig är ha snack, lära känna, ha roligt och bli vän. Jag har började få flera vänner bland i nätet, fast jag har koll och ta/ha försiktigt på mig på dessa personer. Jag är faktiskt öppen person. Började ha kontakta med flera personer för båda med bra och dåliga bakgrund/liv.

Ni vet att jag har Instagram, Snapchat och Facebook. Instagram= officiell_olivialia Snapchat = liastarkatjej Facebook = Fotograf/Bloggare Olivialia. Dem är öppen men snapchat måste fråga och jag ska godkännas. Jag godkännas ofta. Jag vill gärna ha flera vänner i snapchat så bli flera social med mig och gör mig må bra och bli glad ofta snälla ni!

I morgon ska jag hemma från skolan för min skäl som jag behöva va hemma, ska ha sovmorgon, ska träna och plugga mycket. I morgon under dagen ska jag uppdatera blogg ifall. Har fler inlägg ska skriva här, jag har antecknat i mitt mobil som jag ska skriva här om. Bli spännande att följa mig eller?

Likes

Comments

God dag på er! 

Idag mår jag inte riktigt bra, känner som på väg bli frisk, har tog två olika medicin. Vilar mycket idag, medan ute är skit skön och varmt ute, men ska sola lite för sista gång här året. Tänkte inte bada medan många besöker strand som jag bor närmast strand kan se hur många besöker strand! 😜 

Jag har sitter i två timmar och har kollat en avsnitt Sofias änglar som jag har missat en avsnitt, jag gråter av detta avsnitt är första avsnitt för den sista säsong. Den är super sorg! 

Jag håller tummarna att jag ska må bättre i morgon eftersom jag har viktiga möte i morgon eftermiddag i skolan så hoppas jag kommer i morgon. 

Jag ska inte träna på hårt idag utom tar bara lugnt, ska tar bara promenad istället precis jag behövt det och få friska luften också. 

Jag har tänkte ska städa lite idag, som min föräldrar har bett mig jag ska städa lite idag för jag har inget läxor/skoluppgifter. 

Vi hörs mer i kväll! ☀  

Likes

Comments

God kväll på er!

Ett par dagar paus här, vart rätt helt slut. Haft mycket att göra. Minns ni min tidigare inlägg att det finns någon ryckte om mig., det visade sig är falskt tyvärr. Hatar när får massa falskt ryktet kopplas mig, detta händer ofta. Jag får vilja vem jag vill va med, så punkt slut. Endå jag vart mycket med min klass under de sista dagar under veckan.

Men tyvärr jag hade absolut jobbigt inuti om mig, är nästan kan inte orka mer men jag kämpar sjukt mycket och behandlar till skolan varje dagar men en dag under nästa vecka ska jag hemma från skolan och plugga i lugn och ro samtidigt jag nervarv. Dagen är klart bestämd.

Ifall, ni ser på rubrik, " JAG KAN INTE BLI SMAL" det är en sann för mig.

Jag har började träna nu under vecka, jag har kämpar mycket att mitt fett hud ska bort och mindre. Samt vill känner mig lättare, må bättre/bra och orka bra. Tyvärr jag har upptäckt, jag har faktiskt arvslagar av min familjen fast vill inte ha sånt. Jag vill ser smal ut, men KAN INTE SER UT SÅ SOM JAG UTFORSKA PÅ DET... Men nu jag satsa sjukt träna mycket i varje dagar. För jag haft rygg skada för en vecka sedan men nu är det över! 😃

Jag är sjukt IRRITERAD på mig själv för att jag har arvslagar på många saker fast jag är INTE frisk, så ni vet. Jag avslöja inte varför på officiellt än för vill inte tar det risk men ni får skickar mig på privat men en krav att ha tystpliktnad. Även 5 personer vet om det nu.

Jag hatar när se alla är sjukt smal och stolt över sin egen kropp. Jag stolt aldrig över min kropp men jag kämpar över min egen kropp att jag ska förändras med min kropp/hud. Hatar när se fetthud även jag har bli mobbad på grund min kropp.. Har fortfarande tankar av det. Haft alltid fobi över min egen kropp.. 😒

Har ni någon bra tipsa åt mig att jag kan minska fetthud och väger ner. Men jag vet inte hur mycket vägar jag är eftersom i min hem våg är helt konstig ibland står det 32 kg men det är helt omöjligt!! Så borde nåt fel med det eller ni har bra tipsa med våg mäta som kan köpa nya? 😊

Jag vill ni ska veta att jag har ARVSLAGAR PÅ OLIKA SAKER AV MIN FAMILJ/SLÄKT. Har jätte få släkt kvar nu. 😥 Det är en av de är jag kan inte bli smal på grund detta samt familj. Min familj bjuder mig massa onyttig mat/godis osv.. 😒

Nu är det dags för sova.

Likes

Comments

God kväll på er!

Idag var ganska lugn idag men ändå haft mycket huvudvärk pga matbrist o vattenbrist. Hade vattenbrist i tre veckor nu... Och nu har jag äta mycket minska.. Jag avslöja inte varför men jag har plan på det. Ni kommer bli överraskad..

I går har jag gråter massa pga mående dålig och mycket känslor mot min egen kompisar, jag upptäckt direkt att misstänkt nåt med min kompisar i skolan, idag fick jag VETA VAD! Jag har HELT RÄTT. Detta ryckte är helt sjukt och jag blev så chock o skrämmas äver dessa personer att de gjorde sån. De har sagt till andra person att de vill umgås o pratar med mig men de valde pratar med annan väg om detta, jag tänkte bara bättre tar direkt kontakta med mig om detta än tar helt annan väg. Det tar alltså långt tid att få veta. I morgon ska jag försöka pratar med en del av dem om detta. För vill förbättra mig, att jag ska leva i bra LIV och ser positiv framöver att jag ska umgås flera personer och har roligt. Till exempel nu alla min kompisar i skolan de har mycket umgås på båda nätet och skolan än mig. Känner mig helt utanför i samhället o världen. Vill ska delta i de och hänga på vad händer eftersom en del av dem är alltså min barndomsvän.

Detta problem ska jag tar på allvar och snart ska jag träffa psykolog, är jätte längtar efter det! 😍

Jag vill mitt GAMLA LIV ska helt bort så jag kan glömma bort alla min dåliga minnen i bakom tid. För verkar så alla min kompisar vet ej om hur var min bakgrund bara de nära vänner o de som finns för mig. Erkänn, jag kontakta mest på nätet är 5 st, 3 st är hörande. Jag BEHÖVER döva också, tappat många döva i nätet, fick ingen nåt orsaken att tappat de bort.. Syns som de vill jag ska försämre tills jag borde in vård.

Vill bara meddela er, förra vecka har jag skadat illa mot mig, har ärr men är genom ärr så måste ser på den plasten länge sen kan se ärr. Samt har massa ärr i mitt kropp, Två st kan syns tydlig!

I morse har jag nästan hamnat i psykisk ohälsa igen men klarade det. nu är jag snart på bättringsvägen om jag fick mycket social så kan bli det så. 😊

Tyvärr jag fick veta att jag borde umgås minska med min bästa i skolan. Jag bli så ledsen av det... 😭 Pga många sa jag umgås för mycket med den personen. Jag borde kämpar... ❤ Men endå har bestämde mig klart att ska hemma ifrån skolan i nästa vecka. Ni får skickar mig o fråga om de. Vill inte tar det officiellt om den saken för de personer kan läsa vad jag skriv här annars den person bli så arg på mig osv...

Godnatt på er!! 💤

Likes

Comments

Nu blir det en snabbis/kort inlägg för att är super trött. Idag var är inte mitt typ dag tyvärr. Min dag är totalt förstörd för att idag blev att göra idag, maila många personer, så många adda mig på social media, pratar med mig, jobbar och träffa.

Men jag har hunnit tagit egentid i tre timmar, två timmar i Lund, fotade massor bilder samt ute är sjukt varmt idag. haft sola lite också! Vet inte om har fått färga men skit i dem.

Jag är snart hamnar i en psykisk ohälsa IGEN! 😣 Vill inte ha den tillbaka men nu fick jag känsla igen för att jag känner mig helt värdelös, dåligt och idiot person osv.. Men har skickat tre och hoppas får stödjer snart.

Men i nästa vecka ska jag hemma från skolan (en dag bara) för att ska nervarv, koppla av och plugga samt jobbar i lugn ro. Dagen har inte bestämd vilken.

Jag har misstänkt att jag har två allergi, är pollen och damm, skit. Men nu har jag testade nya medicin se om den fungerar. Håller tummarna.

Nu måste jag sova pga har hemska huvudvärk nu och helt slut. Klockan är så mycket.


Likes

Comments

Lördags har äntligen få egen tid med mamma efter många månader. Blev helt chock att hon vilja att ha egentid med mig. Det bli shoppa dag o passa barn i lördags med min mamma.

Men känner faktiskt skönt ha egentid med min mamma efter jag haft klagat att båda kan åka ut helt själv tillsammans tyvärrr det tar alltid tid att händer det.

Vi hr handlade kläder som precis. Ska visa bilder nere samt skriv vilken affär från..

Lördag till söndag haft jag hos brorsan o hans familj och sovit hos dem för att min föräldrar på iväg kräftfest, jag avskyr kräftskriv o fest med rena hörande.... Så lika bra att hos bror som vanligt. Haft kul där ifall och må bäst! ❤


Ser ni skillnad? Men kan lägga upp lite bättre bilder i morgon! Ungefär så ifall! 😉


En svart mjukis byxor från HM! (Med ficka)

En blå med vit prick mjukis byxor från HM. (Med fickor)

En blå mjukis klänning från HM. (Med fickor)

En blå med prick pyjamas shorts från Lindex.

En orange genom tröja från Lindex.

En svart jeans från Lindex.

En svart BH från Lindex.

Tre olika trosor från Lindex. Rabatter för trosor!

Fyra olika färger örhängen från HM.

En sport BH från Lindex.

Jodå, det är allt som har jag o min mamma köpte i lördags fast finns några saker till men det är mammas. Dessa bilder är mina.

Nu är jag super trött, haft vaknat sedan 4.50. I morgon ska vakna 5.20, kul va? Usch är vana med detta tiden ifall! Så godnatt på er!! 💤😃💜

Likes

Comments

Halloj på er!

Äntligen har mer tid idag att kan skriva inlägg. Idag är det vila dag för mig, Träning i varannan dagar. Chans skriva en inlägg till.

Ifall idag går rätt okej samtidigt har haft helt egentid på stan, då jag nervarv och rensar tanke. Tyvärr Har fortfarande uppvarv och mycket tankar runt om mig pga massa problemet och mycket jobbar här hemma. Fick nästan aldrig vila och koppla av men nu har jag vilat i en timme. Tyvärr jag känner mig som en mamma och jag gör allt precis min mamma skulle göra men jag är ju hennes tjänst så jag alltid full upp varje dagar men nu bli jätte svårt att träffar min kompisar, känner som att jag borde va hemma innan halv 6-6. Det är sjukt jobbig och jag alltid stressa massa av detta. Jag ska nog pratar med några personer om detta, ibland jag orkar inte ens att kommer till skolan men jag måste för att känner mig sjukt mycket och stressa.. Egentligen det är helt fel att jag skulle inte känner mig pressa här hemma men hoppas snart detta ska lösa på det att jag ska inte bli pressad och stressad.

Det är därför ibland utsattas/drabbas av panikångest, depression, deprimerad, ångest, psykisk mentalt och psykisk ohälsa på grund detta. Men jag kämpar fortfarande trots bara ett år kvar tills jag kan fri från detta situationen här hemma.

Mobbning syns rätt inte mycket på officiellt men annars det finns mobbning hos mig ifall. Början av året trodde att mobbning ska mindre tills försvinn men jag upptäckt det finns faktiskt som jag visste inte om på länge tag. Dessa idioter forfarande kallar mig massa, snackar illa, snackar bakom illa om mitt rygg och falskt ryckte. Såna tar ALDRIG slut. Förstår inte hur de idioter/folket tänker att gör så.... Även jag vill inte mår sämre till försämre... 😔 Men ibland jag pratar med min psykolog om de efteråt känner jag bättre igen! Precis jag behövt! Jag ska väl träffa igen psykolog snart igen, längtar!! 😍

Likes

Comments

Hej på er igen efter jag har varit utom blogg i två veckor.Haft rätt tufft på de sista dagarna!

Förra vecka har jag klippte mig, är helt nöjd, cirka 10 cm bort. Nu är vana men har växer ca 2 cm. Ifall haft bra under jag hemma själv innan skolstarten. Tyvärr en dag innan skolstarten utsattas deprimerad och dålig humör massa. Men fick mycket stödjer och mår mycket bättre snabb igen.

Skolstarten gått bra och var ensamhet, fick mycket snackar illa bakom om min rygg osv.. Jag berättade min nära vänner och de blev så chock. Jag var rätt ensam och tråkig hela tiden. Ibland går jag ut och promenad runt i skolan. Känns ganska okej.

Andra dagen på skolan blev jag vän igen men en person som har bråkat under sommaren efter som tagit paus ifrån varandra i en och halv månad.😊 Idag är vi vän fortfarande. Efter mår jag jätte bättre! 😍

Måndags vaknade jag 4.00 men egentligen skulle 4.45 men 45 minuter tidigare för att jag är NEVRÖS. För att jag ska träffa två bästa och ska besöka en av bästas hem för första gången samt ätit frukost hos bästa. För hon bor absolut nära skolan. Först jag åkte till Sjöbo och träffa bästa sen åkte till Lund. Detta blev super kul!!! 😃❤

Under vecka var mycket med skoluppgifter och nu är det alltså sista året på grundskola så måste jag satsa mer och försök mindre paus under lektioner det kan vara svårt. Jobbar mycket hårt under vecka ifall. Tyvärr i onsdags drabbas jag av en pyskisk ohälsa, det blev över i går. Mår mycket bättre för att jag har upptäckt snabb att jag får det när jag fick känsla att på väg få sen snabb får det efter jag pratade massa personer som de finns för mig så de pratat mycket med mig. Jag mår bättre igen i fredags.

Igår hos jag brorsan o hans familj, så skönt hos dem igen precis jag behövt och fick pratstund med bästa svägerska och hon finns alltid för mig, Jag tackade alltid för hon finns i mitt liv! ❤ Jag mår bäst när var på andra ställe än här hemma! För att stressa mindre!

I kväll har jag promenad i en runda totalt 4,6 km. Så skönt! Fick mycket friska luften. Min föräldrar är stolt över mig för att jag gjort det men jag har frågat mamma om hon vill följ med mig men tackade nej så blev ensam.

Jaha nu måste jag sova, ska vakna 4.50 i morgon för att ska träffa min bästa i morgon i Sjöbo ca 6.40. Men måste bädda sängen först. Usch men hoppas det går snabb! Jag brukar bädda snabb! I morgon bjuder jag massa bilder och inlägg. Godnatt

Glad och helt slut, Detta var halvvägs i promenad.

Helt nytt klippt! Visst det är skillnad. I morgon ska ta bild skillnad ifall.

Likes

Comments