God kväll på er!!

Jätte kort inlägg!! Jag vill bara skriv att jag vill jätte gärna ha flera läsare och följ mig!

Speciellt just nu jag kommer fokusera mer att berätta om hur var mitt liv osv i olika området i olika inlägg, lägga ut olika bilder som jag har tagit och berätta om lite vad jag tyckt om i samhället och jag kommer berätta om mobbning också osv... Också mina åsikter som jag har skrev i förra inlägg.

Just nu var det mycket hänt i mitt liv. Jag kommer också berätta om min vardagar osv... På Instagram kämpat jag jätte mycket för att få flera följare. Jag ser cirka 5-20 följare uppe i varje månad. Men här blogg finns inga som följ mig. Bara läsare. Jag undrat hur kunde jag hitta på bra sätt för att man få flera följare och läsare också gillar/kommentera. Jätte gärna skriv kommentera till mig eller privata meddelande som här webb Nouw kan skicka mig på meddelanden. Kom igång! Jag är öppet person och biter ej. Jag var verkligen snälla person.

Nästa inlägg kommer handlar om dag 1-30 från Insta bilden. Som jag ska svara olika 30 frågor som finns på bilden. Detta bilden finns på överallt typ på Instagram. Ni kan får ser i nästa inlägg istället.

Nu är det dags godnatt för mig!

/Olivialia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 34 readers

Likes

Comments

God eftermiddag på er!

Har studiedag idag så har mer tid att göra så lika bra jag blogga lite mer här vecka! Nu jag ser började ha mer tid att blogga här så äntligen för att man blogga mer och skriva olika saker för olika min åsikter på här blogga. Ni får se vad jag ska kommer skriva i flera inlägger. I varje inlägg kommer jag skriv i längs ner i nästan sista mening skriv vad kommer handlar om i nästa inlägg.

Ni ser på publik (RÄCK NU!!) Hur menar jag? Jo nu ska jag förklara jag. Dess började jag faktiskt trötta på.

Jo, många personer/människor alltid ser eller bedöma efter sin kropp eller människor/vänners kropp hur de ser ut kropp. Efteråt sagt du, ni eller jag är TJOCK, FETT eller FUL kropp. DET är INTE absolut OKEJ!!! Jag kan inte aldrig förstå på dom som alltid kallade sådana order. Själv haft blivit kallad är TJOCK, FETT, FUL, ÄCKEL och HEMSK kropp. I cirka två år jag acceptera och litar på dom. Sedan jag upptäckt och blev stöd av några personer att jag ska inte acceptera och lyssna på dom. Så ångrade mig direkt som jag har gjorde så. Två år var rätt mycket att jag acceptera på. Det är helt FEL!! Nu jag har slutat att acceptera på och struntar i dom istället. Tänk på bara mig själv och lita på de bättre personer som jag litar på. ❤ Jag har fått många meddelande av min underbara vänner/bästis mående dålig för att blivit kallad dessa order. Jag blev bara FÖRBANNAD över dessa idioter som finns idag! Jag önskat alltid att ska INTE bedöma över människors kroppar. Skit i bara den kroppen. Kropp är INTE alls viktig. Alla ser lika fint ut, PUNKT SLUT!!! 💜Själv jag haft blev övervikt på vissa perioder pga blivit mobbad/kallad så jag mående dålig puls haft tråkiga händelser under min släkt/familj så blev påverkad av det... Men HUR nu då? Jo, jag mår bäst och nöjd över min kropp. Jag är fortfarande blev kallad men mycket minska nu.

Jag är helt stolt över mig för att jag har gjorde jättebra jobb och kämpat jätte mycket nu är ÖVER. Så man leva vidare i perfekt och trygghet med dessa underbara människor som finns alltid hos mig/ min sida! ❤ Tacksamma att dom ligger nära mig och prata med mig!! 😍

Även jag hjälpa också till min vänner och okänt personer som mående dålig. Nu började jag verkligen öppet person för att jag har fått flera vänner för bland människor men såklart jag har försiktigt mig själv först innan har lärt känna osv.. Men annars nu verkar så jag har hittat flera personer var snälla och bra person med bra bakgrund som jag kan lita på.

Nu känner mig RÄCKER NU med detta. Det är inte bra att gör människor plågeri eller mående skit dålig med dessa order. Va snälla mot varandra. Visa respektera mot varandra! KOMIHÅG!!! Alla ser LIKA fint och VÄRDE!!!! ❤

Många kramar på er!

/Olivialia

  • 72 readers

Likes

Comments

Hoppas allt bra med er!! Själv är jättebra med mig! 😃 Haft skönt helg och det bli lång helg för mig!

Haft lite jobbig vecka pga den smärtan som jag har skrev om i förra inlägg. Idag har allstå gått en vecka med den smärtan, jobbig. Men jag har bestämde mig vänta i några dagar/en vecka tills om de bli värre och lika ont så direkt till vårdcentralen eller akuten.

Jao, tänkt skriv lite om sportlov, hur var med min sportlov osv.. Mitt sportlov haft grymt bra och den lov blev grymt bästa! 😍 Från börja av sportlov haft jag hos min syster och stannade i 5 dagar. Vi har hunnit se den härliga snö och vitt med minusgrader. Så mysig, skön med luft och fint! Fotade massor såklart.

Blev sju bilder men finns många många bilder till ska nog laga upp mer! :) Jag och min mamma haft barnpassning. Det är jätte kul när man barnvakt åt fyra ungar! Vi haft lekte och ha kul tillsammans!! 😃❤ Vi fick snö och vi går ut direkt och lekte med snö massor! Det är fett kul!!

Onsdag åkte jag, min mamma och två av min bror barn hem till Skåne igen. 😔 Trist....

Torsdag jag blev sjuk och fick migrän och mående illa hela dagen. Usch då... Men fredag mår jag mycket bättre igen och blev piggare. Tog friska luften så. Helgen tar vi bara lugnt och mysig tillsammans även jag plugga också.

Det var allt min sportlov!

Nästa inlägg blev publik är RÄCK NU!! Nyfiken? Ni får vänta lite tills jag lägg upp nästa inlägg!

Imorgon ska jag tar sovmorgon!! Jippie! 😍

Godnatt/ Olivialia

Likes

Comments

Äntligen blogga igen effter full upp i två veckor med skolarbete, barnpassning och också haft sjuk.

Förra vecka hade jag sportlov och detta är as skönt. Men haft barnpassning och sjuk. Vad trist att man bli sjuk under lovet.

Men i söndags vid cirka 22-tiden fick jag hemska smärtan i hela kroppen. Jätte tusen ont i hela kroppen. Då jag blev riktig rädsla och orolig över detta vill inte ska bli drabba av nåt sjukdomar eller annat. Då jag testade tar medicin. Men jag har så svårt att somna mellan söndag och måndag. Somnade kanske ungefär vid 01-02 tiden sen jag vaknade 06-tiden i måndags morgon. Men så pigg den morgon och kände mig ingen något smärtan längre. När jag är på väg till skolan då kände jag den samma smärtan. Då jag blev helt skakade i hela min kroppen och kunde inte ens stilla. Mående hemskt dålig och mycket plågeri av den, så jag gick till skolsköterska och pratade. Skolsköterska tar feber testa på mig och visade direkt jag har feber så jag åkte direkt från skolan på lunch tiden. Missade tydlig två lektioner på eftermiddag, trist. 😒

Jag somnade direkt när jag kommit hem i tre timmar. Jag vaknade igen då jag var hemskt fryser och varmt. Har rött på kinden. Usch så jobbig. 😞 Jag tycker inte om vara sjuk och mår inte bra. Jag är inte alls hungrig då och as tröttare och varmt/fryser. Jag håller vaken bara en timme sen somnade jag igen. Sovit i tre timmar igen sen vaknade jag efter cirka 35 min somnade jag igen. Sovit många timmar i går.

Idag jag är hemma ifrån skolan och jag vaknade kände mig bättre. Då jag fick skön känsla! Då man jag är på väg bli frisk. Blev lugnare dagen idag. Har ingen sover något idag. Medan jag har sett massor tusen massor om fettisdag och semlor idag. Blev redan tröttat på den när man tittar på den. Själv har ätit semla här året och askyr den direkt. För mycket grädde tycker jag. 😲 Men jag och min pappa är inte alls socker sugen och vi äter absolut mindre socker.

Idag haft jag tagit en kort frisk luft och det var riktig skönt! 😍 Efteråt jag kände mig mer piggare och mår mer bättre. I kväll har jag kollade hur mycket temperatur har jag. Det visade sig att jag har ingen feber längre. Jag säger bara ÄNTLIGEN!!! 😍

Så bestämde mig tillbaka till skolan i morgon! As skönt!

Nästa inlägg kommer handlar om min SPORTLOV och lägga många bilder. Så var redo det blev bildbomb i nästa inlägg!!! 😄👍


Godnatt och Kram från mig Olivialia

Den bilden togs idag och jag ser piggare och frisk ut eller hur!

Bilden togs i lördags morgon vid 8-tiden.

Bilden togs i förra vecka och jag njut av solen! 😍
  • 39 readers

Likes

Comments

Heej på er!


Äntligen jag uppdatera igen ännu! Säkert finns något av er som har efter längtar. 😃

Jo, ifall nu jag tar officiellt för några saker. Som jag har skrivit på Instagram att jag haft mycket jobbig tid med ångest, stressig och deprimerad.

Jo, nu jag vill bara berätta vad har som hänt. Idag jag var helt tvungen att hemma ifrån skolan för att slippa ångest och dessa personer. Vilka personer, är alla min lärare utom min svenska lärare. Jag gillat mest min svenska lärare eftersom jag har mera bra reaktion med den svenska lärare. Hon har allltid förstått och respektera mot mig, detta jag tacksam för som jag behöva det.

De övriga lärare har gjorde störst pressad, stressig och ångest. Jag har EN DIAGNOS som behov att ska anpassa efter mig och mitt problem men tyvärr de lärarna gjorde det inte. Så min psykolog besökte min skolan och information om mig och mina problem. Tyvärr jag ser det finns fortfarande samma problem. Jag trivas inte bra i skolan och lektioner men ingen problem med min kompisar. Medan lektioner var mesta viktigaste inför min framtid ju. Jag har bara ett och halv år kvar tills jag flytta till gymnasiet.

Så borde jag och mina föräldrar tar på allvar den saken. Vi kämpar forfarande.

Ifall, detta händelsen har blivit mycket värre på sista två veckor. Mådde jätte dålig, fick störst ångest och stressig. Så jag fick också deprimerad. På grund lärare sade negativa saker till mig. Så kände mig värdelös eleven/personen. Endå jag fick stöd av min vänner. ❤

Jag har märkt också att de lärare gett mig dubbelt läxor och information om de sakerna, läxor eller uppgifter på sista minut så fick jag mycket stressig och ångest. Då jag orkade ingeting efter att göra dessa läxor.

Finns också de folket har börjat snackat skit om mig, lita inte på mig och snacka i bakom min rygg. 😔

Det var allt som jag kan säga.

Min sista svaren, HUR MÅR JAG JUST NU? Jo, jag mår bara små bättre efter jag har fick stödet av min föräldrar och nära vänner❤ Men har fortfarande lite kvar ångest, stressig och deprimerad. Men nu har jag bara sista vecka innan sportlov börja.

Kram på er/ Olivialia

Vilka fina SOLUPPGÅNG!😍

Jag fångade den verkligen bra! Det är soluppgång!😍

Likes

Comments

Jaha, i förra veckan haft grym vecka och är helt fullt upp. Mycket göra i förra vecka med kompisar, min löxor och min fritid. De är ju första hand att göra med. Så hunnit inte med blogga.

Men jag skriva inlägg i varje vecka. När jag har tid. Ett exempel på helger oftast har gott om tid.

Min förra blogg inlägg handlar om instagram, nu jag lägger rätt mycket på instgram, 15 följare upp nu under 20 dagar ännu. Och i snapchat har över 100 vänner nu och de finns en del som kommer ifrån här blogg och instagram. Jag kände mig mer tacksam att ha flera man kontakta med just nu. MItt liv har blivit ju bara bättre och bättre! 😍

Förra vecka haft perfekt vecka eftersom haft inte ingenting fått något panikångest, ångest, panik osv.. Fick mycket socialt nu. Började in socialt liv just nu och tacksam av de fantastiskt människor som finns runt om mig! ❤ Känner mig mer öppen just nu vid de vännerna/kompisar! Men har fortfarande problem med lärarna och detta problem ska kommer lösas under våren. De ska på gång strax. Jag borde vänta tills min mentor på skolan ska tillbaka igen. 😊

I helgens haft också bra och har äntligen träffat alla min älskade 4 brorsbarn har inte umgås med dom riktig på en månad eftersom jag haft inte mycket hemma puls haft sjuk vare av denna skit influensen. Tur det är redan över för två veckor sedan.

Jag har märkt att jag har missade jätte jätte jätte mycket på skolan. Fått massor uppgifter att borde klar me dem. 😖 Jag blev helt dör av det!! Endå har kämpar otroligt bra! Gjorde min läxor i varje dagar. Strunta mesta i mobilen och tänk först på läxor( det är ju första hand att gör ).

Idag tyvärr fått första gången panikångest efter 9 dagar utan panikångest. Helt sjukt och det är ju min nytt rekord! Nu är det över och tack vare de bästa personen som gjorde mig bättre på mitten i eftermiddag. Jag blev chockad att så så många skickade mig i dag och frågade efter hur jag mår just nu. Nu jag skriver här och svar på era svar. Just nu jag mår mycket bättre och har lugnt ner. Nu jag ska jobbar med läxor i lugn och ro som jag behöver de nog. 😉

Ha det så bra forsatt i veckan! 😜

/Olivialia

  • 86 readers

Likes

Comments

Halloj på er! 😃

Äntligen fredag! Efter ett ganska tufft vecka. Men har två grym skön känsla! Att frisk i över en vecka och utom panikångest på en vecka nu, mitt nya rekord!!

Men jag haft mycket stressig under vecka pga med skolarbete och fick flera läxor på grund jag frånvaro från skolan. Men nu nästan över på allt saken. Men i onsdags haft fått en nästan som en sjukdom. Som jag brukar fått den. Som gör mig må illa och yr på morgon det går alltid bra ändå att åka dit till skolan. Alltid över när jag på väg till skolan. Jag har ätit mycket minst under vecka.

Jag vill bara ta upp om INSTAGRAM.

Instagram, jag heter officiell_olivialia, där började jag mer populär eftersom flera började kontakta med mig. Underbart och jag blev jätte glada! 😍 Jag blev riktiga glädjefylld av det!! 😃 Där jag har tänkte att uppdatera mest där. Nu jag har börjat uppdatera i varje dagar på Instagram Händelse puls lägga upp bilderna. Nu haft ökar ganska mycket följare upp. Jag kommer fortsätta kämpa med det! 😊

Just nu mitt mobil är grym argt på mig pga jag fotade för mycket och har inte rensa ordentligt.

Men jag tyckte om mest Instagram eftersom kände mig mer lättare att uppdatera där och det är därför att jag uppdatera där mer oftare (varje dagar) Men kan hända ibland att kunde inte uppdatera viss dagar pga min skäl osv.. Endå jag bruka ha behåller dess följare.

Men kan hända någon gång också, tar ett tag paus inför den officiella Instagram och istället använder den privat Instgram. Pga min skäler eller vill ta en stund med privatliv osv.. Men jag brukar påminner er när jag tar paus osv..

Jag har två kontor på Instagram. En är officiella som alla kan följare mig som helst och kan syn! Ett är privat som jag lägga dessa bilder som är mitt privat liv och där bara JAG känner och några följare får kvar pga vi haft ha kontakt osv.. Haft rensat ganska mycket på Instagram för att vill göra förbättra på Instagram att ska funkar bra och bli allt bra utom problem.

Jaha, nu dags sova för mig. Borde sova och är jätte trött nu. Haft mycket sömnbrist och stressig under vecka så behöva mycket sömn nu natt. Jobbar i morgon i hemma på trädgården så jag kommer håller tummarna att fina väder hos oss i morgon! 😉

Godnatt på er, önska er en skön och trevlig helg/fredag/lördag! 😍

/Olivialia


Likes

Comments

Hålla alla igen. Efter två veckor utan blogginlägg. Haft mycket hände under dessa två veckor.

Jag haft hos min syster under jullov, åkte hem den 7 januari. Denna dag började jag mår sämre när jag hemma igen då jag fick feber och förkyld puls mår illa. Det är fy fan! Söndag (den 8 jan) då har blivit sämre och sämre. Fick irriterad hostar, huvudvärk, mår illa, förkyld, tappar lite rösten och feber (fick märklig kropptempo ibland så fryser och ibland så varmt). Då det har visar sig att jag har fick influensan mellan lördag och söndag. Min skolan har ju skolstarten i förra vecka måndag den 9 januari, missar tydligen skolstarten. Det är lika bra ju att hemma och vilar tills jag är frisk. Jag hemma ifrån skolan i tre dagar måndag till onsdag. Missar tydligt mycket från skolan men nu hann fixar mycket med uppgifter. 😊

Jodå, nu jag har fått flera meddelar av flera personer som frågade mig. De undrar varför jag hemma och mår dåligt. Jo det är därför fick influensan puls jag har sagt har en skäl till också. Vad? Jo är jag haft super stressig av läxor. Tyvärr jag har drabbad bara ena som har drabbad sig i skolan det är jag. Är jag fick 5 läxor under EN LOV!! DET ÄR ABSOLUT INTE OKEJ!!!!!!!! Elever ska inte ha något läxor under lovet för att de ska vilar ordentligt... Men jag fick det ändå! Jag ska kommer anmäl för det.

Jag fick PANIKÅNGEST, ÅNGEST och STRESSIG!!! För att jag SKA hinna med allt saker som jag gör under ett lov.... Förstör helt mitt lovet ju... Jag blev bara förbannad över det!! Fattar inte ju hur de tänkt och misstänkt att de ge mig läxor i smyg... 😡

Men annars nu jag mår bättre, har inte fått panikångest i några dagar ännu. Trivas bättre i skolan och fick mycket och mycket social och deltar i skolan/rasterna. Det jag tacksam för! 😍 Jag är helt nöjd att tillbaka vardagar för att träna igen ordentligt. Idag har tog jag årets första träning! 👊❤

Verkar så att 2017 kommer grym bra för mig! Jag ska kommer såklart gör min bästa precis samma som nu! 👌


Likes

Comments

God förstättning kära ni! ❤ Hoppas ni haft fått ett grymt nyårfest/nyårafton! 😉 Själv har haft väldigt bra och har firade med min famijen och min syster med hennes familj. 💗 Vi har tog det lugnt nyår bara. Eftersom vi tar inte något fyrverkerier för har hunden så rekommendera inte . Såklart vi tar hand om hundar och djur också! 💛

Hejdå/Goodbye 2016💔 Hej/Hello 2017❤

Jaha nu är det redan 2017 börjat! Hade lite märklig känsla när man är 2017 nu och har startade med dessa mitt mål. Jag känner mig att jag har förändras någonting redan och började med nya möjlighet, livet och utmaning.

I går har jag rätt mycket aktivt och må mycket toppen! Känsla att jag har startade direkt med nya livet på första dagen i året 2017. Men tyvärr idag jag var helt tvungen att vilar pga fick lite ryggskott och helt slut i huvudet eftersom sovit lite dåligt i natt. Jag kommer lägga mig lite tidigare nu kväll. 😜

Jag har lovade på mig själv att jag ska fortsätta med detta sånt och samla de bra energi under året 2017. Det kommer fett och spännande med nytt liv säkert jag kommer bli grym nöjd och må bra vid liv! Att ska leva vidare längre som jag kan! För att jag är stark och människors kämpe!

Jag har tänkt att under året 2017 ska jag ta mera kontakta med flera människor/personer puls ska satsa på att pratar med de bloggare för att jag vill ha få något hjälp och tips av dem för att jag vill förbättra på de. Jag tror det kommer mer bättre med de ungdomar so vid min åldern! Jag KAN och kommer kämpar bra! Heja på mig! 👍👊💪💜

Jag kommer här igen kanske i morgon men jag finns ifall på Instagram som jag uppdaterar mest där! 👌 Vill ni följ mig på Instagram, heter officiell_olivialia.

Kram och godnatt på er/ Olivialia

  • 107 readers

Likes

Comments

Hejsan på er!

Äntligen jag uppdatera igen här efter cirka två veckor. Sista veckor och dagar haft mycket hände med mig.

Jo jag har gjorde slut med min kärlek efter har förhållande med E haft tillsammans i ett år, två månader och två veckor. Så nu jag är singel men har något person som är på g. :) Endå jag haft fått bra stöd av min underbara bästis och vänner! Mellan mig och min senast ex. Haft nästan tappade kontakt för varandra, mindre känslor. Speciell jag behöver ju något socialt men tyvärr hon har inte alltid ha tid att prata med mig. Så jag har inte känslor för henne längre även jag har haft tålamod att har inte känslor för henne tills sist jag skickade henne och berättade om det. Vi diskuterat och hur gör med vårt förhållande osv. Då tar vi ett beslut tillsammans att bästa vän istället för förhållande. Blev singel i tisdags. Jag mår bättre nu för att pratade direkt med de bästis! ❤

Under hösten haft verkligen tufft för mig, eftersom har mycket bråkat med skolan/lärarna. Jag vinner över dom, yeah! 😜 Mycket bråkat om min diagnos, svår tid, skolarbete och acceptera inte bra mot mig osv.. Jag har mycket klagat och min lärarna bara missnöjd för mig så jag blir så irriterad och har nästan blivit hotad av några lärare. 😔 Jag pendlar till min psykolog och berättade massor om skola. Psykolog reagerar på det och ge mig massor tips och råd! Det hjälper riktigt bra! 😃 Nu jag mår bättre i skolan.

2016 börjat närmare sig att slut. 2016 är värsta och helvete år jag haft för att mycket under året och över tusen tusen människor. Också sjukvård var riktigt börjat sämsta pga hjälpa inte de folket som har allvarliga skadad och sjukdom. Detta är INTE ok att gör så mot folket. 😓 Ledsen när jag fick höra att de blivit sämre eller dog. Tyckte att vi borde inte leva så. Borde ändras såna!!

Håller tummarna att 2017 bli bättre åren för oss! 💗

Jag har målet inför 2017 är

Mer aktiv, tar bättre energi.

Träna mer och på bättre sätt. Eftersom jag har blivit övervikt under höst på ett tag. Blev påverkad för det av svår tid för detta sorglig tid för oss men nu är nästan över.

Få flera vänner och satsa på att flera läsare och följare mig i båda Instagram, Facebook-sidan och blogg.

Fota i flera platser!

Få ett förhållande! 💗

Jag hoppas att jag lyckas med alla mål. I morgon är det dags för NYA utmaningar! 😄

Ha det så bra och njut i kvällen och natt! 😍👌

Önskar er, GOTT NYTT ÅR på er!

Detta sista bilden då precis har kommit stormen Urd till oss i tisdags! Se på havet där är skit kallt och helt kaos massor med våg...

/Olivialia

Likes

Comments