God förstättning kära ni! ❤ Hoppas ni haft fått ett grymt nyårfest/nyårafton! 😉 Själv har haft väldigt bra och har firade med min famijen och min syster med hennes familj. 💗 Vi har tog det lugnt nyår bara. Eftersom vi tar inte något fyrverkerier för har hunden så rekommendera inte . Såklart vi tar hand om hundar och djur också! 💛

Hejdå/Goodbye 2016💔 Hej/Hello 2017❤

Jaha nu är det redan 2017 börjat! Hade lite märklig känsla när man är 2017 nu och har startade med dessa mitt mål. Jag känner mig att jag har förändras någonting redan och började med nya möjlighet, livet och utmaning.

I går har jag rätt mycket aktivt och må mycket toppen! Känsla att jag har startade direkt med nya livet på första dagen i året 2017. Men tyvärr idag jag var helt tvungen att vilar pga fick lite ryggskott och helt slut i huvudet eftersom sovit lite dåligt i natt. Jag kommer lägga mig lite tidigare nu kväll. 😜

Jag har lovade på mig själv att jag ska fortsätta med detta sånt och samla de bra energi under året 2017. Det kommer fett och spännande med nytt liv säkert jag kommer bli grym nöjd och må bra vid liv! Att ska leva vidare längre som jag kan! För att jag är stark och människors kämpe!

Jag har tänkt att under året 2017 ska jag ta mera kontakta med flera människor/personer puls ska satsa på att pratar med de bloggare för att jag vill ha få något hjälp och tips av dem för att jag vill förbättra på de. Jag tror det kommer mer bättre med de ungdomar so vid min åldern! Jag KAN och kommer kämpar bra! Heja på mig! 👍👊💪💜

Jag kommer här igen kanske i morgon men jag finns ifall på Instagram som jag uppdaterar mest där! 👌 Vill ni följ mig på Instagram, heter officiell_olivialia.

Kram och godnatt på er/ Olivialia

  • 18 readers

Likes

Comments

Hejsan på er!

Äntligen jag uppdatera igen här efter cirka två veckor. Sista veckor och dagar haft mycket hände med mig.

Jo jag har gjorde slut med min kärlek efter har förhållande med E haft tillsammans i ett år, två månader och två veckor. Så nu jag är singel men har något person som är på g. :) Endå jag haft fått bra stöd av min underbara bästis och vänner! Mellan mig och min senast ex. Haft nästan tappade kontakt för varandra, mindre känslor. Speciell jag behöver ju något socialt men tyvärr hon har inte alltid ha tid att prata med mig. Så jag har inte känslor för henne längre även jag har haft tålamod att har inte känslor för henne tills sist jag skickade henne och berättade om det. Vi diskuterat och hur gör med vårt förhållande osv. Då tar vi ett beslut tillsammans att bästa vän istället för förhållande. Blev singel i tisdags. Jag mår bättre nu för att pratade direkt med de bästis! ❤

Under hösten haft verkligen tufft för mig, eftersom har mycket bråkat med skolan/lärarna. Jag vinner över dom, yeah! 😜 Mycket bråkat om min diagnos, svår tid, skolarbete och acceptera inte bra mot mig osv.. Jag har mycket klagat och min lärarna bara missnöjd för mig så jag blir så irriterad och har nästan blivit hotad av några lärare. 😔 Jag pendlar till min psykolog och berättade massor om skola. Psykolog reagerar på det och ge mig massor tips och råd! Det hjälper riktigt bra! 😃 Nu jag mår bättre i skolan.

2016 börjat närmare sig att slut. 2016 är värsta och helvete år jag haft för att mycket under året och över tusen tusen människor. Också sjukvård var riktigt börjat sämsta pga hjälpa inte de folket som har allvarliga skadad och sjukdom. Detta är INTE ok att gör så mot folket. 😓 Ledsen när jag fick höra att de blivit sämre eller dog. Tyckte att vi borde inte leva så. Borde ändras såna!!

Håller tummarna att 2017 bli bättre åren för oss! 💗

Jag har målet inför 2017 är

Mer aktiv, tar bättre energi.

Träna mer och på bättre sätt. Eftersom jag har blivit övervikt under höst på ett tag. Blev påverkad för det av svår tid för detta sorglig tid för oss men nu är nästan över.

Få flera vänner och satsa på att flera läsare och följare mig i båda Instagram, Facebook-sidan och blogg.

Fota i flera platser!

Få ett förhållande! 💗

Jag hoppas att jag lyckas med alla mål. I morgon är det dags för NYA utmaningar! 😄

Ha det så bra och njut i kvällen och natt! 😍👌

Önskar er, GOTT NYTT ÅR på er!

Detta sista bilden då precis har kommit stormen Urd till oss i tisdags! Se på havet där är skit kallt och helt kaos massor med våg...

/Olivialia

Likes

Comments

Hej på er

Äntligen jag har gott om tid att skriva blogg och nya inlägg på skolan! Jo, idag blir två inlägg. Här inlägg handlar om samhälle.

Jag skäms mycket över idag samhälle eftersom ökar med självmord, mobba, våld, mord och sjukdomar/cancer osv. Jag ser att SJUKVÅRD för svensk är sämst av alla och är missnöjd med svensk sjukvård. Många har fått inte något bra hjälp och så många sjuk mycket och dog av sjukdom tack vare av läkare och sjukvård. Jag är helt ledsen för deras skull. 😓

Idag är rätt mycket mobbare och jag avskyr på mobbning och själv har blivit mobbad sedan 2011 så det har gått 5 år. Jag har kämpat emot det och lyckat ganska bra nu började mår bättre nu för att jag har fått stöd puls tillbaka flera vänner igen nu. Endå jag har önskade mig och gärna hjälpa de folket som mår dåligt och har blivit mobbad. Nu jag är vän med några som har blivit mobbad en del av dem mår bättre tack vare mig. Jag ska kommer kämpa mer i framtid och medlem i någon projekt om mobbning det är mitt mål för min framtid. Vill gärna gör bästa för de folket. Jag visste att mobbning är faktiskt svårt att tas bort för att det blir bara ökar och ökar med det.

Självmord, är sämsta och dålig sak att gör så men tyvärr folket mådde dåligt och fick inte bra hjälp att ska må bra igen. Samtidigt det är jobbig och hemska. Jag har nästan tar självmord på riktigt men istället gör skära på mig och fått ärr. Har fortfarande ärr och tankar av det.

Ha det så bra fortsätt!

Kram/ Olivialia

Likes

Comments

Hej på er!

Jag haft ett bra dagen men fick mycket öm på min tänder pga haft tandläkaren i går förmiddag. Men jag har fick veta om 6 veckor ska tas bort min tandställningen! 😃 Blev grym glada och känsla stolt över mig för att jag har stötta rätt bra med min älskade tandställningen.

Jag är helt nöjd med min tänder just nu och så bestämde oss att tas bort på januari! 😍

Jo, den 21 oktober är ett speciallt och sorglig för oss eftersom haft bregravning för min älskade mormor. Känslan jätte jobbigt och tänker mycket på min mormor!! 😓❤ Hon är såklart min kämpe alltid och visste att hon tittar på mig nere! Jag har ändå fått bra stöd av min kompisar och bästis började mår bättre efter. Fortfarande har lite tankar av min mormor.

Samtidigt jag har underbara känslan sedan den 21 oktober eftersom fick chans att träffat av min mammas och mormors släkt sida som har inte ses/träffade i flera åroch år på grund vi har inte tid att träffas men just den dagen kunde vi att träffade. Många har sagt att jag har förändrat otroligt mycket och de tyckte att jag har blivit mer finare och finare också mer liknar som min storasyster. Det är helt vanligt för att det är väldigt många har sagt till båda mig och min storasyster att vi är så lik. 💓

Denna år har jag märkt själv att fick mer chans umgås med båda min stor syskon och känsla är så skönt att träffas mer dom! 😍

Min mormor har kämpar otroligt flera år och år av denna jobbiga sjukdom och smärtan. Tills sist den 30 september då hennes kroppen gett upp och orkar inte mer 😢 Samtidigt skönt för henne att tar ifred av den smärtan ändå! Det är därför att hon dog av den skit smärtan. 😢

Godnatt på er! 💛

Kram /Olivialia

Likes

Comments

Hej på er!


Är äntligen tillbaka efter en och halv månad. Haft mycket jobbiga, svårt och sorglig tider. 😔 Annars nu jag mår lite bättre efter den sorglig händelse med oss. Vi har började mår bättre nu och kämpar bra tillsammans men såklart vi har fått stöd. Men nu är det NÄSTAN allt klart att fixar saker och det tar alltid tid att klart.

Hen har gått bort i över två månader nu och kännas så jobbig att hen finns inte närheten mig. Hatar denna j*vla sjukdomar. 😭 Samtidigt skönt att slipper för den smärtan i flera och flera år.

Jag har haft mycket tufft tid i skolan pga bråkat mycket på skolan/lärarna. Jag har vinner över dom nu och känsla är överlyckligt och äntligen säger jag bara.

Missat rätt mycket på skolan och nu hunnit klart med alla uppgifter.

Så de sista tider har jag tyvärr blivit mest ensam och har träffade min psykolog i förra vecka har jag fått mer stöd och hjälp känner mig bättre efter. Mår bättre nu igen. Men i förra vecka jag har fått MASSOR tråkig nyheter och saker som de folket har kallade åt mig och har EJ bra respekt åt mig. Nyss i helgens har jag valt att umgås mer med min familjen och en del av min släkt. Det har jag gjort faktiskt och mår bättre igen. Strunta i alla och nu börjat det mindre.

Nästa inlägg blir i morgon. Nu har jag bra sätt att uppdatera här i vardagar så jag kommer fortsätta med detta. Kanske vissa dagar kunde jag inte så jag skriver ej här men annars skriva här när jag har tid över.

Nästa inlägg kommer handlar om om den 21 oktober som jag skulle berätta om den dag efter men blir inte jag tänkt. Det blir i morgon. Jag har försökt förbättra på här bloggen och skriva oftare jag kan. Jag har önskade mig att ska flera och flera följa mig. Jag har börjat faktiskt gillar mer de hörande folket just nu (det kan jag erkänna nu). Eftersom jag har börjat umgås de flera hörande och blev vän med dom.

Om ni vill lära känna mig jag finns på Snapchat (heter liastarkatjej där), Instagram (officiella_olivialia och private_olivialia men rekomenera er på officiella_olivialia) och här bloggen på meddelanden. PS: jag är medt aktiva på Snapchat så ni vet. 😊


Återkommer i morgon och ha det så bra!

Kram o puss på er/Olivialia

Likes

Comments

Hej på er

Cirka två veckor sedan jag bloggat sist. Denna sista inlägg efteråt tyvärr fick mycket jobbig/ svårt tider, fick dåligt humör/självförtroende och panikångest. Så det blev för mycket. Nu jag har bättre tider men tyvärr nu finns MÅNGA falsk människor runt om mig. Alla jävla människor sa jag är så och så bla bla osv...( DET ÄR HELT FALSKT RYCKTE!!!!!!) Jag blev riktiga förbannad ju...... Dessa order/ryckte som jag har hört gör mig PANIKÅNGEST, ÅNGEST, DÅLIG HUMÖR/FÖRTROENDE OCH RÄDD/OROLIG!!!!!!! Varför? Jo, för att bli ju rädd och orolig inför min framtid och hur ser min personlighet ut så. Tyvärr har tappat för min förtroende (ERA FEL!!!!!)

Jag fick faktiskt hört om den under olika personer på privat meddelande... Kände mig behöva förändring någonstans. Startas om nya livet... Just nu har jag höstlov denna veckan men känsla vill ej komma till skolan på nu måndag pga denna händelse.. 😢 Nu jag ser BARA EN person som är bryr sig om mig... 😏

Ni alltid bryr er om bara andra personer/folket som mår dåligt samma precis som jag. Känsla min livet är JU ORÄTTVIST. Jag ser att jag haft aldrig behålla långt tid med något bästis. Alltid håller sig bara minst 1-3 månader sen de vill tar paus ifrån mig... Vad helvete (SA JAG BARA) Detta ordet när jag fick veta blev VERKLIGEN CHOCK ( JAG ERKÄNN FAKTISKT) 😡😭 Gör mig bara ledsen, rädd, orolig, besviken och ledsen!!!!! Jag får ALDRIG CHANS FÅ BRA BÄSTIS som finns för mig, kan prata med mig som helst och umgås varandra.. Jag har bara de klasskompisar och några kompisar i skolan men vi har alltid varandra närheten pga skolan såklart men tyvärr känner mig inte bra och rätt ju. Jag har kämpat med såna i HELA MITT LIV!!

NU JAG VILL BARA TAR EN PAUS AV LIVET SOM finns ej på jorden i några perioder men tyvärr det går inte. Men jag har känsla att min framtid kommer bli MÖRK TID!!!! 😭


Tyvärr idag blir det en STARK INLÄGG!! Eftersom jag blev helt ARG!!

Ha det så bra fortsätt kväll. 😊

Likes

Comments

Hejsan på er!
En vecka, var verkligen mycket händelser så hinner ej med bloggen. Söndag kvällen skulle uppdatera bloggen men tyvärr jag mår så skit som en helv*t*. Så jag orkar ej med bloggen, somnade direkt. Haft iväg till Örebro i fredags för att tävlande där två olika sporter är innebandy och friidrott i hela helgen. Åkte hem i söndags eftermiddag. Började mådde dåligt i söndags morgon men jag kämpar lite då jag fick lite halsfluss. Så jag valde går vidare och tävlat göra min bästa. Det gick ändå bra. Tyvärr jag mådde väldigt tusen DÅLIGT när vi åkte hem från Örebro till Skåne. Fick halsfluss, hostar, huvudvärk och förkyld men när jag framme hemma då jag blivit helt konstigt har inte normal temperatur på min kroppen bara helt fryser sen ändrat värme. Ändrat mycket för båda så fick feber. Sovit dåligt natt mellan söndag och måndag. Så jag bestämde mig och hemma i måndags för att jag är sjuk. Fick sovmorgon.
😃❤

Men sen jag började mår bättre på måndag eftermiddag. Tisdag morgon jag mår bra igen så jag frisk igen men bara lite hostar och förkyld kvar. Jag och min föräldrar har åkt till polisen i går och fixade en sak så jag kommer sent till skolan.

I förra vecka haft bara vanligt dagar som brukar.

Just nu tyvärr har jobbigt, sorgligt och svårt tid men många tyckte inte att jag har inte dem, jo det har jag. 😞 Fick panikångest, dåligt humör och självförtroende. För att nu började närmare sig att bli RIKTIGA TUNG OCH JOBBIG DAG det är på fredag. 😭

Varför jag har svårt tid just nu, eftersom jag tänker på negativa, känner mig utanför, ensam och dum i huvudet. Egentligen jag är ej ensam^utanför på skolan endå min känslor har kände så och sagt. Så motivera det att få svårt tid och fick tankar av min älskade mormor. 😓❤

På helgen kommer skriver allt min känslor, berätta vad händer på fredag. 👍❤💔

Följ min fb sidan, Fotograf/Bloggare Olivialia och officiella Instagram, officiell_olivialia.

Kram på er, ha så bra i veckan! 👍

  • 66 readers

Likes

Comments

Hej på er!

God måndag på er! 😊

Tyvärr jag fick, panikångest, dåligt humör och svår tid idag pga fick tråkigt nyhet så motivera på den, fick tankar av min mormor. 😢❤ Fortfarande saknar otroligt mycket min älskade mormor.

Min mormor sov så gott just nu det visste jag, men endå känner mig ibland svårt att förstå att hon har lämnade oss när man hon hinner inte med se mitt uppväxt och mitt kärlek. 😭❤ Det känner mig synd om min mormor!!!! ❤

Ifall i helgens, var rätt bra helgen haft städade upp min mormors rum på äldreboende nu hennes rum är helt tom. Har träffade mitt brorsan med sin familjen. Mysig med dom på söndags. I går har haft fick sovmorgon första gången på två månader, Blev helt chock att jag sovit så långt timmar. Vana vakna vid 07.00-08.00 oftast vaknade 07.20-07.30. Har jobbat hårt på mitt dator och redigerade bilder och min sidan på FB. Aktivt mycket bättre där nu. Min officiella Instagram ska kommer tillbaka under veckan. :)

Nu verkar blev helt fullt av bilder på mitt datorn, fått nya varning idag av det, tyvärr. Så måste fixar mer. Redigera lite i mobilen också. Nu kunde inte redigera in bilder och borde inne på inställningar och fixar de grejor som jag brukar gör så.

Just nu denna vecka mycket fullös, men kommer kanske två-tre inlägg totalt denna vecka. Helgen jag är FULL UPPTAGEN och iväg till Örebro och tävla DÄR. Så jag finns ej här från fredag till söndag. Tre pausa dagar från här. Det kommer går snabba att pausa. 😉

Nu är det dags sova och så godnatt på er! 💤❤

Likes

Comments

God sent kväll på er!

Idag är det precis en vecka sedan dog mitt mormor. Sågs senast henne precis en vecka sedan, kännas overklig! Jag tycker inte att det ska inte vara sant. Men nu börjar acceptera för den. 😢 I morgon kommer jag och min familjen städ upp hennes rum på äldreboende. Min mormor är min kämpe för alltid såklart och finns alltid i mitt hjärta och hjärna! ❤ Om två veckor fredag är det dags för begravning för min älskade mormor och har lyckas fick godkänna att jag får ledig denna dagen! Perfekt avsluta veckan om två veckor. 😍
Idag har haft gick jättebra på skolan. Umgås med min bästis som vanligt, mår bra fortfarande och livet går vidare ju! Jag känner mig lite tufft att jag kommer ändå till skolan efteråt mitt mormor dog men tur jag mår bättre igen snabb, tacksam att min kompisar visste redan. 😃

Tyvärr jag hinner inte klart fixar med min bilder pga nu fortfarande pågår att rensa min bilder. Det är rätt mycket kvar. Ska försöka göra mycket i morgon på dagen när jag har ledig tid! 👍

I kväll haft mysig med min pappa med tänder ljus. Första gången på höst i år! 😉😍 Vi NJUTER SÅ MKT!!! Min mamma är sjuk så klart min pappa och jag vill inte va nära henne och bli smitta av min mamma. Båda vi ska försiktigt!!

I helgen bli höststäd fortfarande men på söndag ska jag packa ner lite inför nästa helg. Ska iväg till Örebro och tävla.

Ha så bra i helgen och ses kanske i morgon

Likes

Comments

God kväll på er!!


Nu är det dags uppdatera igen här efter cirka två-tre veckor paus pga mycket hänt inom mitt familjen och släkt. De sista sista hände var rätt sorgen pga min mormor dog i förra veckan fredag kvällen nu är det 6 dagar sedan dog hon😢 Saknar henne mycket nu! Både haft många underbara och fina minne tillsammans på 15 år! ❤Men strax dags för begravning, blev verkligen svårt tider för oss! 😞 Endå jag går vidare, går till skolan i måndags till idag gick jättebra men i måndags varit riktigt jobbigt och har tankar av min mormor😰 Efteråt började jag mer deltar och hänga med min underbara kompisar som gör mig mår bra igen och bättre humör puls tar mer positiv tankar! 😍

Annars det gick jättebra i veckan och dessa veckor som jag finns inte här bloggen.

Nu jag har började skriver på min officiella Instagram och sidan Facebook (Fotograf/Bloggare Olivialia).

Nu ska försöka inne oftare jag kan. Nu har jag tillbaka här för att vill uppdatera mer nu! Har saknat mycket här!! 😃😍

Nu kan jag lovar er att nästa inlägg kommer handlar om min SEMESTER/SOMMAREN!!! 😃 Det kommer bli fett kul med underbar natur och bilder som jag har tagit! Just nu mitt mobilen är HELT FULLT så i morgon kommer jag rensar på den!! Lovar er, fixar den direkt efter har fixat med middag som jag alltid fixa med middag. 😉Låter det bra va! Så kan lägger ut bilder här från mobilen också! 😊

Bjuda några fina natur och bilder på mig!

Godnatt, sov gott och ha bra vidare i kväll på er!!!❤

  • 51 readers

Likes

Comments