Hejsan!

Säkert ni nyfiken hur jag varit sista tiden. Jo, det var mycket bland dålig och bra. Även varit på viktig möte i förra vecka med socialtjänsten samt min föräldrar. Jag kommer skriva om det i nästa inlägg tror jag.

Ifall jag varit depression i förra veckan i början vecka men onsdag jag mår mycket bättre igen. Eftersom jag fick mycket stöd och social för jag varit iväg läger med min skolan i hela högstadiet samt några lärare. Vi varit friluftsläger i Skrylle som ligger nära Dalby. Torsdag åkte vi hem och tagit vi helg direkt efter läger! Fredag fick vi ledig! Jippi!

Jag och min mamma ledig samtidig i fredags så vi städat och sola. Jag fick solbrända för att jag sola för mycket än min mamma.

Lördags har jag, min föräldrar och en av brors barn åkte till Lund och tittade brorsan när han är på sin jobb. Efter handlade vi i Lund och åkte hem. Vi åkte till brorsan hem och bytande barn som ska hos oss. efter haft till finaste by Vallösa och träffade min mammas kusin/släkt. Där finns en av de favoriter personer känns skönt att träffade henne igen där. Jag älskar henne för att hon gör mig må bra samt hon har jätte bra humör och ge oss alltid glädjespridare!! 💗

Söndags har vi barnvakt åt fyra underbara ungar!! ❤ Barnvakt i cirka två timmar och barnvakt är alltid lika kul och underbar när man umgås med de underbara ungar speciellt när är min syskon barn tacksam jag har sex underbara syskonbarn som kan gör mig må bra! ❤

Söndag kväll ätit vi middag tillsammans med brorsan familj samt några av brors frus familj/vänner. De är faktiskt trevlig! Jag har övningkör absolut lång kör i går, gick ganska bra. Åkte första gång med mamma, morfar och pappa. Vana med bara ena person i bilen.

Men annars nu sista tiden var rätt gå upp och ner men jag kämpar på mig själv.

Jag tror nästa inlägg bli som jag ska avslöja dessa saker som ni visste ingeting om mig det kan kopplas min diagnos, problem, familj och övning.

/Olivialia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan alla igen!

Uppdatera mig igen nu,

Till er som följde mig och såg min Instagram och SnapChat som jag sagt att jag har DEPRESSION OCH PANIKÅNGEST.

Jo, jag mår mycket sämst ännu sista tiden på grund nu började flera vill bara bråkar med mig så jag orkade inte alls, fick depression, massor negativa tankar och dålig humör. Jag har blivit mycket ensam och alla lämnar mig ensam och osocial för mig. Tyvärr min hjärna gör mig att få depression som jag fick det i torsdags och nu har blivit mycket värre.

Jag ser att många trodde inte alls på mig och bryr sig inte alls om det men tacksam speciella två personer har visade sig att de bryr sig om mig och gör mig må bättre. Just nu jag pratar mest med de två och en av dem skype med just nu!

Jag ska försöka att undvik att prata med dom om de vill bråka med mig osv.. Jag har fått veta att de personer som har sagt till mig förut finns för mig om något händer när jag skickade dom men de svarade ej och har sett.

Jag faktiskt hatar de folket som dissar, hatar mig, vill bråka med mig. Jag vill bara de händelser ska bara glöm bort de men folket gör det aldrig.

Men jag leva alltid med ångesten, panikångest, depression och diagnos (autism) Kan förklara er om min diganos på någon gång framöver. Kommer anteckna det att jag ska komma ihåg det.

Nu jag har fått flera frågor om här blogg samt livet som jag har fick meddelande på Facebook, smsa och Snapchat. Jag antecknar dessa frågor i senare inlägg. Får se om jag hinna med en till inlägg idag. Borde packa idag inför friluftsläger på nu onsdag till torsdag ska sova över mitten i skogen med alla andra högstadiet i min skola.

Jag haft med i förra året och nu är det andra gång för mig. Det är faktiskt roligt men tyvärr på nu onsdag ska jag avbryta, åker hem mellan 13.40-17:00 tror jag pga ska ha möte med socialtjänsten för jag har anmält till dom att jag är oro i min hem men nu har blivit bättre på min hem. Men endå ska ha möte med socialtjänsten och min föräldrar också. Hoppas det går bra med möte. Är redan små nervös nu.

Men annars nu jag har väldigt jobbigt och tufft period som jag går i det. Men jag fått stöd och sällskap just nu vid skype som jag pratar med en av min bästis. Jag mår lite bättre nu.

Ska väl försöka tänk på positiv nu och strunta i de idioter..

/Olivialia


  • 66 readers

Likes

Comments

God sent kväll på er!!

Hoppas ni har fått en bra dag, själv var helt okej varit barnvakt åt tre älskade ungar ❤ Nu en av de sova över hos oss nu natt. Jobbat hårt idag speciellt hade mest med bebis som tycker mest om mig!! 😍


Nu jag vill berätta om året 2017. Jo, jag ser att 2017 var upp och ner året faktiskt. Jag har började med mitt jobb nu, har försökt tar mer min hobby nu än de bruka. Men jag har märkt att jag började blivit mer vågar som jag vill göra samt jag dröm om. Men jag har faktiskt vågade att säger allt ur min hjärta samt känslor till min psykolog och några personer till. Samma sak med skolan, från början i året varit jobbig på grund sjuk och min diagnos.

Då började jag mer våga och tar mer ansvarig att jag ser på mig själv vad jag behövs, som jag missat eller förstås inte samt känner mig inte trygg eller nåt då säger jag till min egen lärare och vi diskuterade om dessa saker efteråt det har löst sig och anpassningar efter mig direkt. Jag känner mig direkt nöjd och bra då jag kan hänga på vidare och jobba med min skolarbete på bra sätt. Alla min lärare visste att jag tycka inte om stress och fått massor läxor samtidig så de anpassning efter mig på bra sätt om något. Jag har gjorde faktiskt flera gånger.

Just nu var det mycket skillnad med från början i året 2017 och idag. Jag mår mycket bättre i skolan med min skolarbete faktiskt.

Men tyvärr nu har blivit mycket sämre med min familjen.

Jag har hittat många nya vänner här året ifall! 😃

Framöver här året att jag ska lösningar dessa problem speciellt med min familjen. Men detta problem håller på hitta nåt problem men nu prata jag med psykolog om de. Jag ska gärna att jag ska må bra och mindre stress samt oro i familj.

Jag ska kämpa vidare för min liv just nu speciellt nu bli de mer tuffare för att nu är närmare sig att sluta i grundskola egentligen nästa år men nu har riktigt mycket måste tänka på och tar mer egen ansvarig.

Men jag visste att jag kommer klarar det grym bra. ❤

Jag ska kommer fota och blogga mer denna året än förra året. Jag kommer uppdatera bättre snart än det bruka (lova er) Eftersom jag har hittat på andra lösning. Jag kommer fota mer på natur och jag hålla på planering inför sommaren.

Kram på er! ❤

Godnatt /Olivialia

  • 72 readers

Likes

Comments

Hej hej alla igen!


Hoppas ni haft bra vecka än jag har haft. Jag har verkligen jobbig och tufft/tung vecka. Men i går var det värsta sämre dag.

Eftersom jag har träffade min psykolog i går och pratade jätte mycket, blev mycket om min familj som hur de behandlar mig så och jag mådde alltid dålig och kände mig alltid stress, ångest och oro i hemma för detta händelser kommer avslöja om detta i andra inlägg. Ifall detta händelser är absolut allvar. Vi diskuterade otrolig allvar och det blev inte klar men tiden är över så min psykolog bestämde sig och bokade nya tiden direkt. Känner mig riktig skönt att min psykolog ser och tar direkt på allvar.

Jag fick jobbig tankar efteråt och kommer sent till skolan. Jag kämpat och har dålig tankar. Mådde lite dålig på grund detta Jag visar mig inte så mycket att jag mår dålig utom jag försökte visade mig att jag må bra och glada. Det är ju jobbig faktiskt men jag brukar gör bra ändå att ha tålamod gå vidare för livet.❤

Från början i vecka varit mycket med panikångest för jag har såna period. Att ha panikångest i nästan varje cirka 10-15 gånger per vecka. Man säga att jag leva med panikångest. Jag började lever med panikångest sedan 2015. Panikångest är fy fan jobbig och man säga det är dubbelt jobbig än den vanlig ångesten. Jag har fick både. Jag har kämpade faktiskt att ska inte ha panikångest men nu deltade jag i en grupp i Facebook handlar om ångest och panikångest också där alla folk skriver ur sin känslor och be om nåt osv.. Det är verkligen bra gruppen tyckte jag. Jag trivas faktiskt bra i den gruppen.

Även jag jobbar med hjälpa folk och fotograf/blogga.

Jag varit fruktansvärt stressad hela vecka, nu är jag helt slut men kommer barnvakt i morgon så glada jag blev men har busig ungar!! Men jag ska kommer sova snart för jag behövde mer sömn just nu varit dålig sömn tid denna vecka pga panikångest och dålig tankar.

Nu helg ska jag ha lång helg och kommer läser tre böcker hela helg som är mitt mål och ska skriver klar med recension om dessa böcker för min skola har bokutmaningar. Vi ska läser många böcker för att ska samla bollar sen se om vi har fylla ena låda för att kunna ha en överraskning aktiviteter för alla min skola. Jag hejar på mig själv! 😉

Under helg kommer jag skriva om Örebro, min jobb/hobby och här året.

/Olivialia

Jag har tänder för Alexander Falk som har begravning idag, mina tankar i hans familj och anhöriga! 😓❤ Han är fortfarande saknad! 💗

  • 74 readers

Likes

Comments

Hej hej!!


Äntligen uppdatera lite här. Just nu var det riktig jobbig tid för mig. Har panikångest och fick såna period som har panikångest i varje dagar.. 😓Slutet av påsklov blev jag super sjuk i kropp puls hade hänt en sak med mig under tiden jag blev sjuk. Tror bli en inlägg i morgon! 😃

Kommer berätta hur varit min födelsedag samt fest.

Jo, det varit grym bra födelsedag. Är riktig nöjd med min födelsedag samt fest men tyvärr varit mycket ensam under tiden fest. Jag fyller år den 24 mars och blev 16 år gammal. Idag är det alltså precis en månad sedan fyllt 16 år. 😍 Känslan att vara 16 år, det är verkligen underbar för att nu kommer mycket händer på 16 år ålder. På nu redan onsdag ska jag på kurs (handledare) ska lära sig om trafik och kör osv.. Är redan taggad inför denna året ifall! ❤

Men jag varit fira först hos min syster för min födelsedag eftersom den helg hos syster i totalt 5 dagar pga jag och min föräldrar besök till Örebro för att tittade på olika gymnasiet i Örebro. Men jag är nästan säker vet vilka gymnasiet börja jag i.

Men ifall min syster har gjorde själv tårtan till min födelsedag, tårtan smakade så så gott, mumsig!! 😍 Cirka två veckor senare efter min födelsedag då firade min födelsedag i Skåne med min båda syskon familjer, grannen, morfar och morbror. Jag är rätt nöjd med min födelsedag ändå! ❤ Precis denna helg då min syster och hennes barn hos oss i Skåne då blev dubbelt fest för dom också! 😍 Vi har beställde tårtan, resultat blev grym gott, kan säga den tårtan är grov gott än jag trodde! Tårtan nog snabb tomt! Många blev snabb mätt och ätit snabb! ❤ Bilden kommer med tårtan!

Jag fick mycket pengar totalt över 1 500 kr, en choklas, en shamapo, en balsam, en mugg, en blomma, en halsband, en ring och ett par örhängen. Halsband, ring och örhängen är äkta silver som har jag önskade det fick jag de. Blev överlycklig att jag har dessa just nu! 😍

Ni vet jag har redan planerat och önska mig för nästa födelsedagpresent! Hoppas det bli, är en resa till LONDON!!! 😍

Men nu är det dags sova så godnatt på er 💤❤ I morgon ska jag gå upp kl 05.00 ZZZZZZZZZ

Glöm inte följ mig på snapchat (liastarkatjej) och officell instagram (officiell_olivialia)Samt på Facebook sidan heter Fotograf/Bloggare Olivialia

/Olivialia

Den maten gjorde jag alldeles själv. Kommer med recept på andra inlägg. Alla älskar den och tyckte den är jätte goda! Fick betyg 5 av 5! 😍 Det är tacogratäng.

  • 64 readers

Likes

Comments

Hej igen!

Jag har blivit aktivt mer ännu på social media! 😃

Mitt dagen varit helt okej!

Dags skriva om mig igen för del 2.

Jag tycker alltid om laga mat, baka, vara med min älskade syskonbarn, träffas med folks, snacka med nya folks samt min vänner såklart.

Även jag laga mat i varje vecka hemma medan min föräldrar är ofta orkar inte ens att laga mat. Jag är rätt duktig på laga mat och min föräldrar är helt galet i mitt mat! 😍 Såklart jag ska fortsätter att laga mat!! Jag har alltid massor olika kul och bra idè att man laga mat..

Jag brukar baka några gånger om varje månaden.

Jag kämpar mycket att mitt liv ska bli bättre som jag ska leva i bra liv. Just nu jag leva inte i bra liv än. Jag har fortfarande tufft liv trots min panikångest,deprimad, ilska och dålig självförtroende. Medan jag var på väg bli övervikt och är inte alls stolt över min egen kropp. Eftersom alla mobbar mig trots min kropp......

Jag levar tyvärr med panikångest, haft panikångest i cirka 3 år, jag får den ofta i faktiskt varje dagar. Det är AS AS jobbigt.. Som kan inte besviken hur jag må osv...

Jag fota ganska mycket på massor olika fina naturen som jag tycka om. Jag har drömde att ska bli fotograf.

Jag var alltid vara ensam efter skolan (fritid) men jag har faktiskt ingen fritid ännu. Förut min fritid är gymnastisk, rida och simma. Simma varit i cirka 5-7 år, gymnastisk i cirka 3-4 år och rida i cirka 2-3 år. Men jag har funkade på om jag ska börja någon sport/fritid nu. Men jag är rätt aktivt, älska göra massor olika saker men tyvärr båda mi föräldrar tycker aldrig om att vara resa och göra tillsammans som iväg lång bort ifrån hem. Min föräldrar klarar sig inte allas att lämna ifrån hem när man ha semester. Jag varit bara en gång utomland är Spanien. Det är fett tråkigt varit bara enda land i hela mitt liv. Jag känner mig alltid orättvist för att många min vänner har fått mycket chans att få lära andra kultur, natur, mat och språk osv..

Medan jag har klagat inför det på många tusen gånger det hjälps aldrig..

Men jag haft aldrig bli bjud av min kompisar som vill träffa mig som efter skoltid, på helg/lov eller annat. Så jag alltid bi va ensam efter skolan och har uttråkad.

Till er som undrar något om mig så bara skicka mig. Jag har tänkte ska köra på med frågstund här så jag ska hålla på samla alla frågor sen jag svara alla. Låter det bra. Gärna många fråga om jag har berätta om eller mer funkar om det saker. Va våga och modig, jag bits inte alls kan lovar er! 👍Jag är absolut öppen person så ni vet! 😉

Men EN SAK, ni ska veta en sak jo min namn är inte Olivialia var annat men ska kommer avslöja. I framåt ska kommer en inlägg som ska handlar om jag ska avslöja dessa saker som ni VISSTE INTE.

Nästa inlägg kommer handlar om Örebro

Godnatt på er!

/Olivialia

  • 108 readers

Likes

Comments

Hej hej!

Här igen efter ej blogg i över en vecka. Hände rätt mycket! :) Men ifall just nu jag kommer berätta om mig som hur upplever osv..

Jag varit blev mobbad sedan året 2011, fick diagnos för några år sedan diagnos för vad jo är AUTISM men har LÄTTAST autism, jag är en hjälte och hjälpsam person. Just nu kände mig att har typ en jobb som hjälp folk som mådde dålig på grund sin liv är var inte toppen eller annat. Men jag har rätt tystnadsplikt för deras skull. ❤ Nu har jag flera vänner genom social media, fick många fina och snälla människa såklart det finns. 😉

Jag varit mycket jobbig med min familj och släkt. Jag trivas inte riktig bra i min familj och släkt. JAG ÄR ALLTID ENSAM, LEDSEN OCH MÅDDE DÅLIG när jag är med dom. 😏 Oftast fick deprimad pga detta. Tyvärr min familjen och släkten märkte inte alls. Jag ska kommer avslöja om en sak som jag har gjorde en sak som är STÖRST dum och fel som jag har gjorde mot min egen föräldrar. 😒 Som jag haft nästan blivit polisanmäl men klarade mig. Men jag har favoriter personer i min familj är MIN BÄSTA 2 SYSKON OCH 6 SYSKONBARN💗 Så jag trivas aldrig på topp i varje vecka. Men jag tacksam jag bor på elevhem i tre nätter så jag utan föräldrar i 3 nätter/dagar. 😃 Jag bråkade alltid med min föräldrar varje dagar. Jag orkade inte med detta såna! Tyvärr jag borde leva på det. Jag har bara en år kvar tills jag flytta långt bort ifrån min föräldrar. Puls flesta i min familj och släkten vill inte prata och lära sig teckenspråk. Dom vägrar sig hela tiden även jag har kämpat hela tiden. Jag blev ledsen och blev beskriven. Men alla min älskade 6 syskonbarn älskar galet mycket på teckenspråk tacksam jag har dom att kommunicera med!!

I skolan, jag varit riktig tufft. Varit blev mobbad i några år sen blev det bättre och bättre. Nu ingen mobba mig i skolan längre utom bara på social media fortfarande kvar men väldig små som syns inte. Annars det var hoppar ner och upp oftare men just nu var sämre och är ensam i skolan. Jag har blivit utanför igen efter tre veckor. 😨 Men jag ska får kämpa och kanske ska va hemma någon dag från skolan. Jag har bråkade mycket med lärare i en period pga lärare acceptera inte och förstår inte på min diagnos osv.. Efteråt har det löser sig är min pyskolog besök på min skola och information till alla min lärare berättade om mig, min diagnos och autism så alla lärare får mer kunskap om min diagnos så jag mår mycket bättre igen. Nu varit mycket slipper bråka med lärare. Men tyvärr min mentor fått falskt ryckte om mig så blev min mentor orolig över mig så både bråkade och missförstånd varandra. Men jag trivas riktigt inte bra med min mentor ska kommer prata med studierektor om det så kanske ska jag byta till andra mentor till hösten. Hoppas det ska bli så som jag önskade mig och såklart jag ska aldrig ger upp för jag ska göra min bästa för alltid för min egen skull!!

Det varit fungerar lika bra med allla min vänner i utanför skolan, i skolan och social media, Har massor vänner ungefär 150-200 har jag men jag har inte kontakt med alla så. 😊

Nu är det klar skrivit o mig del 1 kommer en till inlägg som ska om mig också del 2 kommer kanske i morgon.

Godnatt på er!

/Olivialia💤

  • 84 readers

Likes

Comments

God kväll på er!

Jo, idag är det lite speciell dag för min familj och släkt! ❤ Är idag klockan cirka vid 19-tiden då precis halvår sedan min älskade finaste mormor somnade in. 😥 Fortfarande tänker på henne. Vissa dagar jag mådde dålig och ledsen när jag tänkte på henne för jag saknat henne fortfarande.

Hon är alltid saknad hos oss endå hon finnas för oss samt närheten oss. 😘💗 Vi besöker alltid henne och ge fina blommor och ljus osv.. Visste vi att du finns alltid våra tankar och hjärta. Tacksamma min älskade mormor gör mig glada och underbara leende! ❤ Även det är faktiskt skönt för henne för att hon kan slippa dessa smärtan som hon har fått i flera år. Tacksamma jag fått leva med henne i 15 år! ❤

I går framme vi hem så så sent vid 22-tiden egentligen skulle mellan 19-20-tiden tyvärr blev mer sent. Typiskt pga mycket trafiken när vi åkte hem i går. Jag mådde sämre och sämre när på väg hem. Fick förkyldastma och haft jobbigt bilresa igår. Riktigt svårt att andas och förkyld mycket. Så jag hemma från skolan idag och ligger sjuk med hemska förkyld, huvudvärk och orkar ingenting ens efter tre tufft dagar i Örebro. Men nu jag mår mycket mycket bättre bara lite förkyld kvar. Men jag ska tillbaka igen till skolan i morgon. Äntligen. 😃

Men jag har inte hunnit ens att börja med min läxor som borde lämnas i morgon. Men har läxhjälpen i morgon så jag får arbeta extra hårt i den pass. Eftersom nu har jag fått nya energi. 😉 Nu ska jag tar en dusch och fixar några uppgift en av min läxor.

I morgon ska jag tillbaka igen här och skriva om Örebro (vad gör du och hur varit där osv..)

God natt på er!

Kram/ Olivialia

Likes

Comments

Äntligen återkommer här efter cirka tre veckor. Varit mycket hänt i under tre veckor. Usch då! :(

Ja ifall, nu ska jag avslöja mitt drömprojekt som jag har började planerat sedan januari. Jo är jag ska stötta Barncancerfonden.

Jag håller på sparar mycket min egen hår tills alla är över 30 cm så klipp mig och ge till Barncancerfonden. :) Låter bra. Det är visst snällt gjort av mig såklart bryr mig om dessa barnen som drabbas cancer och kan förstår de mått jävligt dåligt när de får veta att de har den. Hemska.

Jag önskat mig alltid att cancer skulle inte funnits annars vi mår bra och leva i bra liv! ❤

Själv har många känner som har drabbas cancer speciellt är mina släkt har drabbas de och de flest har dog av det. 😢

Säker alla vet att Alexander Falk har somnat in idag av jävla CANCER! 😓 Kommer saknar honom och tacksam jag har skrivit till honom samt pratar lite med honom genom Facebook grupp. Jag tacksam alltid att jag har hunnit följt honom i över ett år. Han är helt underbar, sann hjälte, kämpe, starkast, finaste och härlig person som jag har följt samt skriver med! Rekommande er att följ och lyssna på hans Youtube.

Kram/Olivialia 🌸

Likes

Comments

God kväll på er!!

Jätte kort inlägg!! Jag vill bara skriv att jag vill jätte gärna ha flera läsare och följ mig!

Speciellt just nu jag kommer fokusera mer att berätta om hur var mitt liv osv i olika området i olika inlägg, lägga ut olika bilder som jag har tagit och berätta om lite vad jag tyckt om i samhället och jag kommer berätta om mobbning också osv... Också mina åsikter som jag har skrev i förra inlägg.

Just nu var det mycket hänt i mitt liv. Jag kommer också berätta om min vardagar osv... På Instagram kämpat jag jätte mycket för att få flera följare. Jag ser cirka 5-20 följare uppe i varje månad. Men här blogg finns inga som följ mig. Bara läsare. Jag undrat hur kunde jag hitta på bra sätt för att man få flera följare och läsare också gillar/kommentera. Jätte gärna skriv kommentera till mig eller privata meddelande som här webb Nouw kan skicka mig på meddelanden. Kom igång! Jag är öppet person och biter ej. Jag var verkligen snälla person.

Nästa inlägg kommer handlar om dag 1-30 från Insta bilden. Som jag ska svara olika 30 frågor som finns på bilden. Detta bilden finns på överallt typ på Instagram. Ni kan får ser i nästa inlägg istället.

Nu är det dags godnatt för mig!

/Olivialia
  • 116 readers

Likes

Comments