Jag har skrivit snabb text i går på Instagram, jag har sagt att jag har hände mycket i bakom mitt liv.

Blev mycket utfrusen i skolan just nu och nu finns det mycket snacka hemlig och undvik rätt svar till mig. Hatar det så och jag önska att jag kunna deltar in dem då man känna mig att jag är i döv världen. Jag kan va ärlig att jag känner mig att jag är i hörande världen just nu eftersom alla hörande säger till mig att välkommen att delta in osv.. Men jag försöka ibland att vara med andra men tyvärr jag upplevt att jag fick dålig beteende av de. Så blir massor händelser som jag kommer missa. JAG HATAR DET!! Önska jag ska till himmel eller till andra plats... 😒

Jag har ju kämpat att försöka va med dem men de utfrusen direkt mig...

Men jag har mesta bra relation med min barndomsvän. Jag hatar bara två personer i klassen som är min falsk vän.

Jag mår alltid sådär just nu men ska behandlar. Jag har började funderar på att va hemma från skolan några dagar. För jag lider alltid med mig, jag har skadat och känner mig inte alls bra/frisk 100% i kropp fast jag är frisk utom fick alltid konstig känslig. Jag kände mig att behöva boka och träffa något läkare. Tyvärr många har svårt tro på mig fast har svårt att förklarar. Jag ska kommer kanske träffa läkare om min ångest och panikångest. Som jag har mesta problem med det har det varje dagar..

Jag har MAT och DRICK brist period nu.

Nästa inlägg ska jag lägga alla olika frågor som jag har satt på Instagram händelse. Samt berätta mer om dessa saker (bara vissa).

Just nu jag har varit dålig och svårt att uppdatera mig i social medier för att jag fick massor meddelande och as många skickar mig på snapchat nu. Många började lära känna mig och hjälper några som mår dålig osv.. Så har inte nästan ens tid att uppdatera på social medier men är så aktiv på min privata story i Snapchat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Första skolvecka har gått nu och det gick faktiskt sådär tyvärr fredags jag har hamnat i depression tack vare min klassen gjorde det och har tvungen rymde från lektion utan lärare veta (såklart läraren fick veta efteråt) jag tillbaka igen till klassrum när alla min klassen har gick ut då slutat lektion och berättade vad har som hänt. Läraren visste om mig som har fått mycket informerar om mig på olika händelser så de har medvetna på det.

Nu mår jag mycket bättre och har depression försvann tack vare jag har umgås med två av min syskonbarn i går och tränat hårt under hela helg. Har tränat på gym i går och idag. Aktiv jätte mycket här helg och min föräldrar gör det med!!

Nu i hemmet blivit bara bättre och bättre för att vi började diskuterar och hålla att lösa på olika problem! Jag känner bara ÄNTLIGEN och snart ska ta vår tid i utomlands för att kan få vår mer tid tillsammans som familjetid. ❤ Precis vi behöver det! Denna helg vi gjorde massor saker, städar mycket och jag har bakade två gånger en är chokladbullar och pizzabullar. :)

Jag är otroligt tacksam att jag har fått massor nya vänner på senaste tiden som jätte många valde adda, följ och kontaktar med mig. Blev massor snack och osv.. Det gör mig glad, må bra och få mig sällskap. Fick mycket stödjer när jag mådde dålig i fredags. Jag mår mycket bättre av de vissa! De flesta som bor i jätte nära mig i södra vänster. :)

Jag vart ganska jobbiga vecka faktiskt, massor med nervös, orolig och rädsla känslor innan jag kommer till skolan eftersom jag har upptäckte olika misstänker saker som i skolan/kompisar har plan typ.. Jag kommer inte umgås med de flesta i efter skol tid. Jag kommer umgås med andra kompisar som bor i södra vänster och en del av andra städer.

Jag kommer va stark och kämpar bra medan jag har de bästisar! ❤ Också min familj, syskon, syskonbarn, nära familj/släkt, släkt och nära vänner de personer som jag kan litar på! 😚

Tyvärr mitt sömn gick inte så bra fortfarande, somnat efter cirka 01-tiden. Jag kämpa det fortfarande. Det är super svårt faktiskt att ändra sig, det kommer ta sig tid!! Orkar inte så. jag blir bara tröttare!!

Jag har fått öroninflammation nu vart sedan torsdags eftermiddag men jag upptäckte i går morse för jag varit ont sedan torsdags sen det blir bara värre då jag kollade i går det visade sig att det är inflammation, suck. 😔

Likes

Comments

Idag gick det sådär egentligen skit dag men finns lite positiv är när jag är med bara min klass då har jag bra samvete. Jag har märkt att finns någon planering åt MIG. Men jag skit i det jag kommer nog vara inom och sitter på hörn eller annan platsen.

Jag har jätte jobbig känsliga och tankar pga jag har psykisk mentalt just nu så lätt få anfall av det vill inte något ska ser det men tyvärr har en snabbis anfall men ingen märkt vilken tur.

Jag var super trött idag och blev bara 5 timmar sömn tyvärr somnade halv 2 och vaknat halv 7 men gick upp 6.50 haha. Små stress i morse men tur buss är sent :)

Nu är jag super trött och varit fick hemska migrän i kväll det är vanligast när fick migrän efter anfall men nu är det bättre. Måste sova tidigare idag för att ska vakna 5 i morgon. Jag orkar inte det men jag måste det. Livet är så man bo på landet så extra tidigare vakna.

Skönt morgon blir ljus tidigare vid 7.40 då ljus lite ute.

Godnatt på er allihopa. Nu ska jag packa snabbis.

Likes

Comments

Jaha nu är kanske dags snart sover fast jag är typ pigg nu pga är nattmänniska. I går somnade jag 02-tiden och vakande 08 tiden. Jag har bestämde och tvingade mig att jag ska vakna sådär för att ska bli vana men det gick helt okej. I morse vaknade jag upp och såg färg som solig på väg upp då skyndade mig ut för att hinna med foto det gör jag! Jag foto massor i kamera och några i min mobil. Just nu kan jag inte fortfarande lägga dessa bilder in datorn tyvärr. Men i morse jag ser blå klar himmel och soligt samt minusgrader. När jag kommit hem från Lund då dimma det, helt märkligt!! I morgon måste vakna genast halv 7.

Jag kommer super svårt sova idag tror jag eftersom jag är inte vana sova tidigt men ska kämpa det. Jag ska försök gör mycket, jag har super aktiv idag blev över 15 000 stegar idag, stolt! Shoppade i Lund, tränade på gym i Ystad och städade med klädsel. Men ska städa lite nu mitt rum små rörlig, packa och planera.

Pirrigt i magen hos mig just nu för är NERVÖS inför i morgon och har små rädsla inför i morgon pga min kompisar men jag kommer lösa det ifall. :)

Fast viktigt att jag hade kul och bra jullov ifall det har jag! Det var bättre i hemmet just nu. Denna jullov är slut på grundskola. Är alltid längtar efter gymnasiet!!

Idag blev jag chock när en av min följare på instagram som skickade mig och såg mig. Så underbart och är inte ens beredd på det ju. Samtidigt jag blev glad puls den följare som har såg mig blev gladare och chock också men mesta glad eftersom ser mig på verkligen. :) Jätte roligt att höra av den personen som skickade mig frågade mig om jag är jag eftersom hen känner igen mig hihi. 😉

I morgon kommer det inlägg och berätta hur går i morgon och min sömn. Då man alla dags tillbaka till vardagar liv igen! Suck...

Likes

Comments

I går har jag inte ens hunnit att skriva på blogg, vart händer några saker så måste gör dessa, tränat mycket nu. Just nu tränar jag varje dagar, ser jag har tappat några kilo nu. Äntligen händer det något nu. Många sa att jag har blivit finare. ❤ Jag vet att jag är alltid fin men ändå jag kämpar för min kropp ska må bra.

Jag ska berätta om min kost under denna månad. Mitt kost varit förändrat mycket på senaste tiden nu. :)

Jag är så glada att jag klarar det grymt bra och min föräldrar är glad över mig att jag klarar det bra. De är stolt över mig.

Fredags och i går kväll har jag ensam hemma medan min föräldrar är på sin vänner. Jag fick grov mirgän i går så jag tvungen sovit as tidigt i går än det brukar. Somnade vid 22 tiden. Oj oj vilket stort skillnad med min senast sömn tid. Jag har sover sist mellan 02-04 men mest är mellan halv 4 till 04. Lyckas sover cirka 01.50 en gång denna vecka bara. Jag blev nattmänniska nu, får önska mig själv lycka till med min sömn och vaken tid inför skoldagar/skolstarten på tisdag. Det kommer *RIP* lovar jag men jag fixar det nog.

Det kommer bli jobbig från början vet jag.

Men idag har jag gjorde ganska mycket, promenad två gånger idag trots detta fin vädret som äntligen kommit hos oss idag efter en vecka med sämsta väder bara grått väder usch. As många personer promenad och kommer ner till strand som vi bor närmast strand. Jag har promenad i strand och gång-cykelvägen. Blev många stegar som jag har gått idag! Tummen upp!! 😃

Besökte och firade för min brorsdotter (yngre) som blev 4 år idag. Stolt faster till henne, hon älskar mig jätte mycket, nu vårt relation har blivit utvecklas och bättre! Hon älska pussas mig hihi! ❤ Hon är alltid lika glad när vi träffas eller hon ser mig! 😚

Spelade Bingolotto idag och tyvärr idag vi har kommit framme som vi vann inget idag efter två gånger vann rad haha 😂

Just nu mitt data är helt kaos på bilder (iPhoto som jag har MacBook den heter det så) och den är helt fast så jag kunde inte ens att hämta flera bilder in osv... Kan inte alls stänga den eller stänga av datorn skit... :( Vet inte hur längre ska vänta på det, nu har gått halv vecka.

Idag är det nästan sista dag på jullovet, saknar ju lovet... 😢

Den är från idag som jag tog från min mobil. Jag tvungen skicka till min eget mail sen lägga ut här.

Otroligt vacker vädret idag, minusgrader. Just nu är det minus 5. Isar överallt. Kylan är hos oss äntligen, helt blå klar himmel, sol och ingen blåser efter blåser i två veckor usch. Detta vädret som vi fick idag det precis vi behövt det eftersom detta är helt rätt för friska luft.. 😍

Likes

Comments

Jag tycker inte om att ha få släkter eftersom bli tråkigare i familj. Vi träffar mesta min syskon med deras familjer, morfar och morbror. Jag önska ibland att jag skulle föddes för längesen i typ 80- 90-talet då kan jag hinna med träffa flera personer. Men det finns båda nack och fördelar att jag föddes på 2000-talet.

Men jag orkar inte att vara ensam och träffar inte så mycket andra personer som nära familj eller släkt osv.. Speciellt när min älskade mormor finns då vi aktivt mycket och umgås mesta med morfar och mormor efter mindre aktiv. Så tråkig, hon är sjukt saknad men jag är så stolt över henne för evigt att hon har kämpat otroligt bra för sin sjukdom! ❤ Jag ser henne allting hur hon kämpade och minns fortfarande henne. Tacksam att jag fick träffade henne sista gång i hennes sista dag! Samtidigt små läskig att när se henne somnade in men jag är så stolt för jag tackat ja att jag åkte dit för att hejdå och tackade henne för allt! ❤

Jag vet att hon är så stolt över mig och oss alla! Hon ser oss allting och står vårt stöd! Det är därför jag besöka ibland på henne i kyrkogården för att tänker på henne!!

Vissa perioder jag var ledsen och mår dåligt pga saknar enormt mycket. Drömmar om henne och om denna sorgen dag! 😭❤

Usch det är så jobbig.... Hon är alltså fattas på riktigt hos oss!! 😰 Jag önska ibland att hon ska hinna följ mitt liv flera år som min syskon. :( Hon hann se min syskon student, skaffa familj osv.. Livet är så orättvist på olika sätter hos människor! Såna sätt är hos mig. 😞

Likes

Comments

Jag kikade precis min bilder från somras, såg många bilder och saknade ju dessa tider då jag var ute mesta än idag. Eftersom dessa tider då var ljus långt dag nu bara kort dag så tråkig. Jag promenad rätt mycket på sommaren och våren samtidigt jag fotande mycket bilder. Nu jag fotat bara lite bilder för att svåra hitta något plats som bra bilder bara på strand, himmel, hav puls solupp eller nedgång.

Har ni något tips till mig, som jag kan fota något än jag foto såna just nu. Jag ska försöka hitta andra och vara iväg mycket på andra platser. Jag får diskutera i hemmet om detta, hoppas vi kör det snart som möjligt för att jag kunna förbättra med min foto arbete. Jag ska hålla på att förbättra med bilder och har fundera på ska skapa egen kalender/almanackan för nästa 2019. Det skulle vore kul om jag gör det!! Jag tänkte foto i varje månad då jag valde något dessa bilder och lägga i varje månader sen kanske jag kan sälja dem, det får jag se. Alla min familj och släkt får det såklart eftersom de älska min bilder, hihi! :)

Jag behöver ert många tipsar som jag kan turister dit! Jag vill gärna va aktiv lika mycket som sommaren och vårs tiden. Jag orkar inte att vara slö i flera timmar. Trots jag kan inte ju att bara iväg eftersom jag är minderårig. Jag älskar att göra något och det är därför jag älskar vara rör och aktiv mycket. :)

Jag saknar också sådär kläder, jag hatar att vara fryser och ha varma kläder samtidigt vinter är myser och skön men här i Skåne blir det så ju..

Likes

Comments

Ni vet jag har planerar för min framtiden och nästan allt är KLAR men en saken är helt klart och bestämde mig! Jag ska kommer flytta ifrån Skåne och vet vart platsen som är trygg för mig! Jag kände mig att jag kommer klarar grym bra och kommer nog bor ganska nära min syster! ❤

Jag älskar Skåne och sydkusten för alltid såklart men jag känner mig lite jobbig vara där eftersom känner mig alltid ENSAM! Samtidigt ibland är bra vara ensam men inte alltid och ofta. Det är inte alls nyttig att vara ensam. Jag träffar inte ens folk under min lov för ingen kör eller vill inte det så. Men de sa vill men kör inte ens så blir det inte så. Det är så super tråkig då jag träffar bara min syskon och deras familjer istället.

Jag orkar inte ens att vara ensam för det gör mig få depression och ledsen osv.. Jag har rätt många vänner uppe (mellersta Sverige och Norrland) och såklart vill ju umgås med dem.

Jag klarar inte ens att vara inom och älska träffa personer samt min vänner. Men jag ska kommer nere då och då ifall. Det kommer löser sig ifall men jag har redan plan att flytta hemifrån i detta län.

Finns ett saken orsaken att jag vill flytta ifrån Skåne är här i Skåne får nästan aldrig vintern och julkänslig. Känner mig alltid höst, sommar och vår bara.

Jag ska leva i bra liv framöver och vara självständigt. :) Jag kan tro på mig själv ju! 💪❤

Ni ska också kan tro på er själv och ni klarar det bra! ❤

Likes

Comments

Jag blir bara tröttare på dessa kritiker som jag har fått som jag har skrivit skit om människor till exempel om min kompisar i skolan.

Det jag menar inte så att jag ska absolut inte mena illa om er utom jag upplever så och jag skriver här för att jag berätta hur jag må, upplever och om hur jag leva i min vardagar/livet så. Ni vet ingen hur jag hade i bakom som jag lidande av.

Jag behöver skriv till något och nu blev det bara många är orolig för att många frågade mig alltid hur jag mår osv.. Jag svar alltid mår sådär och har ont osv.. Jag orkade inte ens att berätta i varje personer har hända fick över 40 st som frågade liknade. Bättre jag skriv här.

Jag talar ju sanningen hur jag mår och upplever osv.. Jag vill inte något ska vara elaka mot mig till exempel min kompisar i skolan har snackat skit osv.. Men jag utsattas det tyvärr i flera år ännu. Fortfarande idag. Jag ser att många har inte ens tittar på sig själv och se vad har själv gjorde mot dessa personer som.

Jag skriver här eftersom jag vill dessa problem ska över men det är skit svårt men jag kämpar det. Jag menar inte att vara uppmärksam för att jag skriv här. NEJ NEJ!! Men ni kan inte ens läsa hur jag tankar när jag skriv såhär här.

Men finns vissa saker jag begränsad vad jag ska skriva. Dessa saker jag skriv inte ens här utom jag skriv det istället på privat till de andra som undra om dessa saker. :) Just nu jag har fått många bättre kompisar som har träffade på nätet eller har träffat i Örebro. :) Jag ska kommer träffa en del av dem som jag träffade i nätet för att en del av dem bor i Skåne/närmast mig. :)

Jag är öppet person samtidigt jag har koll på mig själv och var försiktigt ändå.

Jag vill ni ska förstå att jag menar inte att jag dela upp mig för att jag vill ha uppmärksam utom jag vill ska lyft upp dessa saker vad jag har utsattas mig, hur jag mår i vardagar egentligen, hur jag leva i mitt liv, jag tycka om foto så jag dela upp med bilder som en del av det och kämpa för de människor som mår dåligt. Jag försöka vara sprida att alla människor ska tänka på såna saker. Det kommer nackdelar och fördelar här blogg och Instagram ifall. ❤ Jag ska hålla på att vara fördelar mer än nackdelar.

KÄRLEK TILL ER ALLA! Sköt om er varandra! Du är lika värda som oss alla! ❤

Likes

Comments

Äntligen jag mår mycket bättre efter när har tränat på gym idag!!! Efter har inte tränat på 6 dagar. Jag har hamnat in psykisk mentalt har fortfarande nu så jag mår illa och sådär. Det är fy fan men jag har tvinga över mig att träna och det lyckade jag. :)

Jag vart yr lite och fick små tillbaka sån virus som jag har fick förra månad, fick måndags. Usch jag fick massa konstig saker som jag känner/ont. Annars jag borde till något läkare för kontroll, gärna hjälpa mig för att jag vill ska fri av dessa smärta!!

2018 ska jag må bra och frisk ordentligt!!Vill inte hellre få något sjukdomar eller annat... För att jag orkar inte pendlar till doktorn men samtidigt mitt hälsa och mående är viktigast ändå så jag ska tar det första hand för att se till jag må bra och fungerar bra i kropp.

Jag vet att min kropp är absolut speciell och har ingen något arvsanlag av något släkt eller annat. Jag bara enda som har sån med massa lidande/plågade.

Jaha ni vet jag har drick och äta brist period just nu så jag mår lite konstig och illa ibland. Just nu har jag huvudvärk, lite yr och ont i magen.

Men ni får följ mitt liv och se vad ska kommer händer mig under 2018 och håller tummarna att jag må bra och hitta något problem eller få något medicin/hjälpmedel.

Likes

Comments