I går har jag inte hunnit blogg för att är för trött och orkade inte att skriva.

Tråkig och grått vädret plus regnig i går hos oss. Suck men idag kommer det super fin väder och värme! Äntligen. I går var vi rätt slö och idag var vi piggare. Ute hela dagen utom jag. Jag inne mesta för att har pack samt städ dag för idag är det sista dag vara i Skåne, i morgon ska dra upp ifrån Skåne. Min föräldrar lämnar mig och min systerbarn. Jag kommer kvar upp hos syster i några veckor.

Är super taggad inför till min syster för att jag trivas jätte toppen där och sist där sedan mars. Det är rätt längesen var där!! Där finns massa underbara natur samt finns massa med älgar samt flera djur till. Älska när se älgar! Ska försöka tag bilder på älgar samt där. :)

Nu är det snart klar med packa, har packat massor i går medan det är dåliga vädret. Men idag fixat mesta med min systerbarn, nu båda är absolut nästan klar. Men nu ska jag bara packar de sista saker, kamera väskan samt dator väskan. Har tagit massor böcker som jag ska plugga/läs. Tre av alla böcker är kopplas till körkort samt vägs regler/märke/skylt. Ska försöka läsa mycket under tiden min lov tills skolstarten. Samt de övriga är jag har lånat från skolan som får lånat böcker under sommaren. Jag har lånat massa böcker för att jag har alltså mål inför sista året på grunskola att jag ska få upp min betyg på svenska. Min svenska betygen varit samma betyg hela tiden sedan jag fått min första betyg tills nu. Så klart vill ska upp betyg, det visste jag att jag kan det! Så lika bra att nu jag stats mer hård på min svenska, pluggar mycket och gör massa skolsuppgifter/läxor. Trots min diagnos var rätt påverkar men ska försöka skit i det och ska kommer pratar med min psykolog om det kanske kan få mig någon tips.

Jaha nu ska jag fortsätta packa sen dusch. Efter dusch då ska jag kollar på alla saker sen sova jag!! 💤❤

Kanska hörs av mig igen i morgon. godnatt på er

De te är helt nytt för mig. Har ni testat det? Köpte dem i tisdags. Speciell för Pride! När jag såg den då jag tog direkt den. Eftersom jag stöd mycket på Pride samt jag är en av dem stolt Pride (är bisexuell sedan 2015) Jag har smakade dem. Båda är jätte gott smaka. Även Polka luktade och smakade jätte mycket av Polka. Men Pride har inte så mycket nåt speciell smaka, man säga typ alla saker som finns i var smakade. Men endå båda är gott. Just nu är jag super galet i dem te! 😍 Drick båda i varje dagar nu! 😚

FREDAGMYS! 😍👌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu man berätta hur var med min sömn. Tyvärr har absolut störst problem är SÖMN. Alltid sover i bara 5-7 timmar, englit i min åldern borde 9 timmar sömn. Det gör jag aldrig. Dessutom när på skoltid/ vardagar då oftast sover bara 5 timmar så jag är alltid as trött på skolan och orkade inte arbete.

Tyvärr jag vet inte varför det bli så, men tänkte måste fråga först till min psykolog om det kanske det kopplas till min diagnos, min familj, ångest, depression eller panikångest. Om ej nåt av dem, så borde fråga nåt speciell person. Men kommer prata med psykolog om det ifall. Kommer nog träffa psykolog inom om en månad.

Jag alltid lägger mig tidigare men somnar så sent samt vaken tidigt. Jag är morgonmänniska så. Men på dagen alltid vaken hela dagen, orkar rätt bra och må bra.

Endå, känns borde finns nåt problem, även jag vill ska förbättra med min sömn, sover i rätt tid och vaken i rätt tid. Ofta vaken i rätt tid men har störst problem är somna.

Även ibland jag vakna ofta på nätter, det var sällan var jag orolig. Då det kan orsaken men ibland inte det så borde nåt.

Jag känner mig bara att jag kan inte sova medan vill sova för att är trött men kunde inte somna. Säker ni märker att jag lägger ut så sent på kväll/natt inlägger, det är därför jag är vaken och kunde inte ens sova. Så jag valde skriva här för att gör mig bli tröttare medan jag skriver på blogg.

Även jag vill gärna att ska förbättra med sömn för att jag tänker på min hälsa som behöva mer sömn så jag må bra. Eftersom märker att sista tiden började ofta mår dåligt jag tror är det påverkar av det.

Jag vill gärna ha era hjälp på det för att ska förbättra på det sån, gärna skickar mig med någon tipsar av er. Ni får fråga något om det saken. Jag kommer svarar på er (inte snabb). 😊

Nu är det dags sova och godnatt på er! 💤

Likes

Comments

Den 11 juli 2015 började jag blogga, det har alltså gått hela två år! 😍 Jag har faktiskt lite goda nyhet, nu jag håller på bli bättre på blogga. Utvecklas hela tiden på blogga. Har även drömt att bli bloggare och få flera följare samt kunna få flera kontakta bland både döva och hörande. Just nu jag fick flera och flera kontakta av hörande, en del av dem behålla kontakta mig samt en del av dem tappat. Men finns en del var från utländsk så använder vi engelska. Tyvärr är hemskt dålig på engelska men klarar mig ändå och gör mina bäst även har översätt!! 😂 Men finns vissa är nyfiken på teckenspråk och döva. Jag har skickat länk som kan lära sig teckenspråk till en person som vill verkligen lära sig och lära känna med mig medan vi är rätt närheten så hen vill verkligen träffa mig. Men jag sa bättre lära känna först. Men verka så min dröm bli sann (på väg). Jag tacksam för det att jag har kämpat för det på att ska sprida. Även jag har faktiskt kontakta med några som är bloggare. Samt får mer informera på sidan på blogg som jag använt som man se hur kunna bli utvecklas och flera läsare/följare osv.. Hemsida Nouw kan tjäna pengar som jag har såg. Jag har funderat på det kanske ska börja med dig men tror bättre vänta lite tag till först.

Nu ska jag säga vad jag hatar på hela i mitt liv.

Falsk ryckte, är skit hatar mest på såna. Att har direkt fobi.

Allergi, har en allergi som har visade sig fick i sedan maj. Så äta medicin i nästan varje dagar när är våren och sommaren. Jodå det är POLLENALLERGI!! 😏 De har jag, är skit hatar och irriterad på den. Jag kilar jäkla mycket på min näsan, stört massor och prosit oftare

När någon prata i bakom rygg, snacka skit samt säger massor negativa plus oskyldig. Som vill inte säger ärlig eller erkänn. Då kommer det massa hända av det. Samt det kan bli bara värre.

Bråkar på massor saker som onödigt saker. Speciell när tänker på bakom tid då de tänkt bara återkommer händer som vill ska prata om de så bli bråka och massa diskutera. Orkade inte med skit diskutera och bråkar.

Att få PANIKÅNGEST, ÅNGEST och DEPRESSION. Plus psykisk mentalt som jag går på den period just nu men kommer över inom några dagar. Fick förra vecka, det brukar tar en-tre veckor att har så sen över. Sista tiden har blivit mycket med sån. Ni får fråga mig om det. Jag kommer ställa in fråga listan som jag ska ha frågestund inom några veckor/dagar.

När någon kan eller vill inte lyssna, acceptera, litar, tro och umgås för jag är stör, jobbig, konstig person osv.. Det är därför de har skit fobi på mig men de vet ingen hur jag är.

Bedöva/fobi på utseende eller kropp. Alla är lika fina på sin kropp samt utseende samt kropp. Jag är hel nöjd med min kropp samt utseende ju.. ❤

Att få dålig tankar eller självförtroende är alltså värst då jag må bara skit jobbig och dålig, det är därför ibland jag hemma ifrån skolan för att ta nervarv. Jag har samarbete med min pappa som han alltid lyssna och låt mig att jag ska vila, nervarv och må bra i fred ifrån skolan. Det kommer mer hända i nästa läsår samt alltså borde stats att tar ansvar att ta med läxor samt plugga. För att jag vill ska klarar mig bra. Tyvärr min mamma tycker jag borde ändå i skolan när jag mår skit dåligt av depression, dålig tankar eller högvarv (som kan bli helt förbannad eller arg för inget). Jag behöva ju tar en lugnt plats som kan nervarv men det tar alltid tid att över, det kan tar mer än en dygn.

Nu är allt som jag skrev, så godnatt på er. Tagga vaken runt 07-08 i morron pga min syster barn vakna! 😃

Likes

Comments

Äntligen tillbaka igen här efter massa full upp med min familj, syster osv.... Sista tiden är super full upp, massa att göra samt har inte tid att uppdatera i social media som jag bruka uppdatera på instagram samt här blogg men jag hann inte pga har inte alls tid över. Men nu lyckas jag att ha tid över. 😊

Lördags eftermiddag började vi barnvakt för min syster barn i hela en vecka.. Supppeer kuuul! Må bäst just tack vare av de fantastiska systerbarn. Aktiv super bra nu, speciell den äldsta började kalla mig extra mamma typ det syns tydlig. Eftersom den äldsta började mesta med mig just nu, alltid lika glada, skratt, massor busig stund, leker tillsammans, han lånade min ipad, spelade fotboll ( han sa vill bara spela med mig så gullig!) samt han valde att bara jag ska läsa sagbok för honom innan sova! Så gullig av honom. Syns tydlig jag är ju hans extra mamma och hans favorit person. Han har utvecklas rätt mycket med teckenspråk just nu. Han började förstå hur kontakta eller vill prata som borde klappa på mig. Kan inte ens fatta att han ska bli 4 år om två månader! 😍 Är alltid stolt moster till honom.

Min mående var riktig uppe sedan 5 juli men vissa dagar under juli månaden haft ner men min syskonbarn gör mig upp igen! 😃❤ Nu har jag officiellt på instagram för tre dagar sedan. Jag har tagit lång paus ifrån min närmaste vänner, som jag orkade inte med den person. Har blockerat den person i nästan alla social media. För att vill ha ifred ifrån den person så jag kan ser emot framöver på ljus och man njut av liv samt liv istället än bråkade med den person. Tyvärr finns endå rycker som den person gör den som vanligt. Alltid när något händer med mig då kommer det någon rycker om mig. Alla pekade på fel sätt/person och fobi direkt på. Sånt blev jag bara irriterad nr folk har fått direkt fobi, utforska på, tror jag är falsk osv.. samt utryck massor med negativa samt kaxiga attityd samt beteende mot mig men jag alltid strunta i och svarar inte. Då de trodde att jag är paff, NEJ, det gör jag inte alls. Ett problem finns om en månad är den person går samma skola.... Är skit nervöst inför skolstarten fär den delen. Men ska kommer

Nu jag ser att många av min vänner vill att jag SKA inte vän med en av min bästa vän pga bara för alla hatar den person och fobi på den person. Men jag svarade på dem, att jag får va inte vän med nåt som jag vill och tycka om den person som vännen. Men alla sa jo jag får osv.. men den person allting kaxig, falsk ryck, ljög osv.. Allt är INTE stämmer osv.. Nu jag tar beslutet, jag svarar inte mer på alla som pratar om dessa saker. Nu var rätt lugnt på såna saken. Riktigt skönt.

Nu kommer jag fokusera på barnvakt bara samt jobba hårt nu. Kommer nog kämpa och gör mitt bästa som jag kan! 💪❤ Just nu är otroligt full upp för att mycket gör här hemma, nu började det dags packa inför som ska jag hos syster tills några dagar innan skolstarten tror jag. Men jag ska klipp mig två dagar innan skolstarten. 😊 Kanske ska träffa någon folks som är i Skåne en eller tre dagar innan skolstarten. Får se. Men jag är redan redo på allt om nåt hända, jag vet vem ska jag kontakta/ pratar med. Enda person är från min nära familj som kan gör mig må bra och hjälpa mig! Samt några är min min vänner samt en speciell. ❤

Nu är det dags för sova, så godnatt på er! 💤

Mina oufilt på min mammas födelsedagfest den 9.e juli. 🎉

Livet är lycklig när man bor närmare hav/strand. Det kommer min underbara leende för jag ser den vackra hav! 🌊😍

Likes

Comments

Jaha, är tillbaka igen här blogga.

Haft oaktiv här blogg pga vår wifi var sämre att funkar och har inte riktig bra internet koppling men i går började funkar igen. Idag funkar mycket bättre så kan blogga igen. Jag haft tog lite paus ifrån Snapchat och Instagram också pga kan kostar mycket om jag använder dem. Så jag undvik det. Vi trodde att de ska ta långt att funkar igen men det tog bara väldigt kort.

Det är skönt att kan uppdatera mer här. I måndags vaknade jag väldigt tidig pga sotera kommer till oss morgon, suck. Blev riktig trött på kväll. Har städat på köket. Just nu vi håller på städa mycket här hemma innan min mammas födelsedag på söndag. Min mamma tog sin semester första dag idag så jag får mer hjälp att man städa mer än när jag hemma ensam! 😃 Min pappa har bara en dag kvar tills ta semester också. Han får kämpa hårt i morgon innan semester.

I onsdags har jag åkt till Lund och träffade psykolog det gick jätte toppen! Skönt träffade psykolog igen efter en månad och halv har inte träffat. Vi diskuterade jätte mycket, vi pratade mest om här hemma och har fått många otroligt bra hjälp/tipsar av psykolog. Vi kommer träffa igen efter skolstarten alltså om en månad. Eftersom jag kommer må bäst ännu för jag kommer mest med min syster o hennes familj.

Jodå idag är det min brorsans födelsedag, vi har ätit tillsammans. Grillade mat mums! 😍 Perfekt med vädret som vi har idag. Helt klar blå himmel, soligt och jätte varmt. Fett skönt men har jobbat hårt idag på vår husvagn. Städat i husvagn! Jag blev super svettig när jag städat i husvagn eftersom i husvagn är riktigt varmt och finns ej syre i man säga för har stängt dörren/fönster så bli jätte varmt i. Jag öppnade fönster samt dörren. Men endå varmt för att ute är varmt så. Jag kämpat väl, jag klarar det. Min mamma sa vill bada så hon sa jag måste bada också för att jag har inte tog första dopp här året. Jag lyssnade och bytt till badkläder. Blev riktig nervös, kände hav fyfan kallt men min mamma bara går direkt in o bad. Jag strunta i om de kallt och tog snabb dopp så blev mitt årets första dopp idag! 😃💦

Nu är det dags sova, min brors yngsta dottern sova hos oss i natt så säker väcker mig tidig så lika bra att sova lite tidigare idag än bruka.

Godnatt på er! 😚❤ /Olivialia

Bilden är faktiskt talar sant! 😉👆❤ Detta bilden tog precis efter jag har tagit första dopp.

  • 48 readers

Likes

Comments

Jaha nu är det månad Juli har kommit. 5 månader kvar tills nya året, helt sjukt. Tiden flyger ju hela tiden!!

Jag ska ser emot nya saker runt om mig och livet framöver hela tiden.

Juni, var rätt jobbig månad för mig, Mycket med panikångesten, ångesten, depression och dålig självförtroende. Tyvärr jag har tillbaka dålig förtroende och skräms över min egen kropp. Jag har hemskt tjocka hud nu, borde träna jäkla hårt nu. Och jag vill ha ju något tipsa som jag kan träna på bättre sätt än jag bruka.
Även juni haft mycket pressad och stressig i början av juni pga borde gör klar skoluppgifter innan sommarlov. Men jag har försökt koppla av min sköna sommarlov. Tyvärr det bli inte så pga jag har sökte massor efter sällskap men fick aldrig. Men jag tacksam finns en person som är 60 mil ifrån mig ring mig Skype gör mig sällskap/ må bättre och pratade i några timmar. Hen kämpar ju och gör si bättre för att gör mig må bättre. Hen lyckas det faktiskt! För att jag kallade hen närmaste vän/bästis! ❤ Båda ska försöka träffa ofta nu!!

Men nu mår jag bättre, jag kan slipper depression!!!! 😃👍 Visst det är goda nyhet till er!! 😉 Jag har umgås och busig mycket med min äldsta brordotter i kväll för hon vill hos oss, både har väldigt kul tillsammans! 😄💗 Jag och min pappa har varit till Lund idag och shoppade i två timmar. Vi alltid shoppa i två-tre timmar! Jämför med min mamma, om jag med min mamma då bli dubbelt än jag med min pappa. Det är ofta ju att jobbig shoppa med mamma men jag har endå ibland ha tålamod med henne i shoppa. 😉

Juli, är rättt mycket full upp. Min syster och hennes familj kommer om en vecka till oss, vi ska passar barn i två veckor ( SUPER KUL!! ). Min brorsan och mamma fyller år nästa vecka. 😃 Vi kommer ganska stor fest för min älskade min mamma! ❤ Nu vi planerar fullt på det för vi har bara en vecka på oss att bli klart med allt! På onsdag ska jag till Lund för att träffa min psykolog och hoppas man få någon hjälp, vi kommer pratar om min skolan, familj och vänner.

Nu jag ska jag absolut ser emot att bli FETT kul och aktivt här månaden. Äntligen juli har kommit som jag har längtade efter!! Jag saknat och längtat efter min syster och hennes familj. Vi setts sist sedan mars/april helt sjukt det är ju längesen sågs vi sist!! 💗

Njut av era sommaren fortsätt. Jag längtat efter fina vädret och värmen nu så kan ta första dopp och sola. Så ni vet jag har inte ens tog års första dopp än. Jag måste tog dopp här månaden.

Godnatt på er!

/Olivialia

  • Månad
  • 58 readers

Likes

Comments

Halloj på er allihopa!!

Hoppas ert dag varit bra, själv var ganska okej trots vädret är skit hos oss nere Skåne. Tyvärr i morse har jag sovit om och vaknat 11.50, fick helt panik när jag såg den tiden! 😳 Jag blev så förvånad för att det är ju lunch så gick upp snabbt och fixar på mig. Åt frukosten och spelar på ipad i en timme och halvtimme. Sen börjar jag städar i köket och planera lite inför middag, Åt hemmagjorda pizza, mums perfekta när man är fredag!! Efter middagen då jag övningkör med min pappa i halvtimme. Det gick toppen. Jag har utvecklas bra och lärt alltid nytt i varje gånger när jag övningkör. Det är riktigt tufft med övningkör eftersom tänker mycket och borde gör rätt. Men ifall jag mår små bättre nu men endå finns fortfarande kanske snart går i depression.

Nu ska jag berätta varför började jag på blogga? Jo, jag fick tipsa av många min vänner som de tyckte jag borde börja med blogga eftersom jag ofta skriva mycket på social media (Instagram och Facebook med lång text). Då började jag med blogga. Jag blev direkt fast på det när jag började med blogga. Alltså snart är det två år sedan började jag med blogga. Jag ska kommer publicera den dag som är två år sedan började jag blogga. Jag har fortfarande intresserad av blogga. Medan jag har foto intresserad. Så jag lägger massor med bilder.

Så nu jag lägger ut med min vardagar, skolliv, hobby, liv, uppväxt och tufft perioder. Jag känner skönt att uttryck mycket här att man skriva mycket jag kan/vill! Jag känner mig att jag har utvecklas med min svenska och det finns nu fördelar/nyttig att jag skriva här är jag kan se till att jag skriv bra svenska stav, meningen och grammatik.. Det är ju bra och det behöver jag faktiskt.

Nu är det dags sova för mig och i morgon ska shoppa med föräldrar. 😃❤

/Olivialia

Likes

Comments

Här inlägg kommer jag skriv om kärlek.

Varför jo, kände behöva skriv om den.

Tyvärr jag har totalt 8 ex totalt, jag är PLAYER... Tyvärr de flesta killar har ihop i bara runt en-två veckor sen jag gjorde slut PGA de visar sin k*k, tvinga mig massor, konstiga attityd/beteenden mot mig och respektlös mot mig. Såklart jag har ju rätt gjorde slut för de är inte ju rätte person för mig. Men just nu är jag SINGEL för två veckor sedan för att han har tvingat mig masssor massor så jag gett upp. Nästan alla exar vet jag var de bor, åldern och namn. En del av dem ska kommer bli anmäla för jag har rätt till att anmäla för dem. För de gör mig otrygg, skrämma mig och chock. Och jag är FÖR UNG, är ju under 18 år.

Jag avskyr på sån, jag vill ha hittar den rätte som kan social, umgås med, trevlig, snäll, omtänksam, ha bra personlig, bra respekt och ha bra förtroende på. Det är rätt svårt att hittar just nu för att för många skickat mig, tar en chans med mig samt flörtar på mig hela tiden. Nu många skickat mig, kan vi ihop, jag tackat NEJ jag känner inte alls dig men de svar men vi kan träffa bla bla... Jag svarade alltid måste lära känna varandra först för att jag vill se vem den person och hur den person är. Bra eller dålig tyvärr de flesta är DÅLIG OCH RESPEKTLÖS.

Just nu jag har rätt mycket kontakten med killar eftersom de vill lära känna med mig men tyvärr de några har visat sin k*k, jag svarar ej efter de skickat den sån. Jag blir bara irriterad på det. Verkar så många killar bör lära sig hur man kontakten med nya folk/tjejer när de vill ihop med nåt så borde tänka lite sig innan. Jag alltid argument hårt mot de som tvinga mig att bli ihop. Jag sagt att borde ju lära känna varandras först tills känna bra och det alltid tar tid att bli känna varandra bra. Borde snackar och umgås med så. De sa ja men det alltid tar snabb men det är ej sant. Jag sagt att om vill ihop med men borde känner bra den person., båda få känslan, båda överens om ihop eller inte.

Jag är ju stark och modig för att jag gör allt som jag kan och lära dem killar som har inte tänkt på. Medan just nu jag är för ung och går ju fortfarande på grundskolan (studerar). Bättre vänta tills bli klar med allt skolan (grundskolan och gymnasiet), får en jobb, boende och ekonomi de är ju viktigt. Jag har fått några skickat och de sagt att jag är inte alls ung för att ha sex. Detta jag reagerar på sån och jag svarade dem tillbaka det är ju för för ung och går i skolan fortfarande. Jag orkar och vill inte tar sent student och tar lång tid att vänta tills bli klar med allt med skolan (grundskolan och gymnasiet).

Jag är visst klokt än dem ändå, verka så de har inte alls hjärna som har inte tänka på det. Bli bara irriterad. Visst dagens samhälle idag!!!

Ni får skriva och skicka mig fråga om någon om det. För jag ska kör på frågestund i framöver. Nu jag håller på samla frågor. Jag har antecknat in min mobil i alla frågor sen jag svar på alla frågor.

Nu är det dags sömn för mig äntligen! 😃💤❤

/Olivialia

Likes

Comments

Idag blev två inlägg. Här är den enda men ska komma en till.

Ledsen jag har inte ork i går att uppdatera här. Bara en dygn så ingen fara. Jag är super helt slut i går efter har sprungit i en timme samtidig haft foton på himmel samt mig själv. Idag i morse fick jag hemska migrän så jag ligger kvar i sängen i tre timmar sen börjar försvinn migrän. Skönt!! 😃

Vad har händer runt om mig???

Jo nu jag mår jätte sjukt konstig, mår faktiskt mycket upp och ner. Fick hemska grov kramp/värk vid ägglossning (säker ni kvinnor vet hur de känns) Jag säger bara detta kramp är FY FAN gör så jäkla ont!! 😣 Jag kämpar för det just nu speciellt när jag går upp, andas och gäsp då gör de ont... 😒 Livet är så när man är i min åldern!! Har också träningvärk i hela kroppen speciellt i min ben på led ont mest där. Fy fan när går då gör det jätte ont. Lider massor just nu bara ni vet.

Jag går snart i depression igen så ni vet. Pga hade mycket fobi över mig själv, sämsta självförtroende, massor dåliga tankar nu, har bara jätte ont och rätt mycket ensam. Mitt mående är inte topp här vecka, mår faktiskt upp och ner hela vecka. Medan jag vill även göra mycket under veckan medan har lovet just nu men bli inte så. Blev mycket med sömn, ipad , spela och titta på Unga Föräldrar som är mi favorit avsnitt!! 😍❤ Men jag har försökt gör nåt, idag jag var ganska aktivt bra har städat köket och tog promenad i 33 minuter ( på den grov blåser som är hos mig just nu). De gick endå bra, men mår ändå konstig, ibland dålig och ibland bra. Men jag ska nog snart sova så hoppas slipper dem så i morgon. Speciellt har kramp vid ägglossning. Håller tummarna slipper den i morgon.

Varför går snart jag i depression? Jo för att jag se att flera bryr sig inte och finns inte för mig längre. Sjukt mycket minska kontakten med mig än de brukar. Tyvärr mycket händer med de idiot killar men kommer skiva om de i nästa inlägg.

/ Olivialia

Likes

Comments

Äntligen uppdatera blogg igen efter lång helg (midsommar helg).

Haft helt okej midsommar helg. Var lite sådär med vädret. Haft sovit super sent hela helg. Somnade mellan 02-05 och vaknade mellan 11-13. Min föräldrar blev inte helt nöjda och glada över det. Jag blivit ju nattuggla men nu jag hålla på träna att sova och vaken på rätt tid som jag bruka. Borde börja träna nu eftersom i nästa vecka onsdag måste jag vaken tidig för ska träffa min psykolog samt min syster o hennes familj ska kommer ner i nästa vecka. Deras barn alltid vaken tidig morgon för de är ju små barn så det är helt normalt samt barnen alltid väcker mig speciellt den äldsta❤ Jag älskar dem endå! Så jag håller på att bli vana morgonmännsika igen.

Ifall vår midsommar fira var helt okej bra. Det bar lika trevlig blev få folks tyvärr bara min bror o hans familj, min morfar, morbror och min familjen (jag o föräldrar). Men det går endå bra och de var ganska mysig endå trots bara nära samt vädret. 😃💛

Lördag och söndag var ganska seeeeeg är vi pga helt slut. Arbetar lite på trädgård. Vi var rätt slö under helgen.

Söndag kväll jag var mår lite dålig och sover hemskt dålig mellan söndag och måndag. Somnade cirka 05 och vakna 10 totalt 5 timmar. 😳 Men mellan måndag och tisdag var mycket bättre. Måndags var jag rätt laaaat pga mår inte bra så behöver vila och rensade massssssssor (totalt över två tusen bilder in min mobil) jag blev väldigt chock över detta siffror det var jag faktiskt förväntat inte! Men min mobil mår BRA och lever vidare ännu efter jag har rensade och fixade in mobil på allt saker. Jag har fått massssor varningar på mon mobil och nu är alla försvunnit. Fått bara meddela att jag ska installera för program. Som Apple har iOS. Jag har Samsung Galaxy så det var precis samma saken. Har installerat idag en gång men fick en till pga jag har missade installera förut på grund min minne är FULLLT in mobilen men inte nu längre. 😃

Jodå, idag jag mår faktiskt bättre och blivit piggare. Börjar med träning (första dag) idag, skönt!! Min bästa äldsta brorson är hos oss och vi hade jäkla kul i kväll!! Jag döörr och skratt massor! 😂❤ Jag älskar verkligen min underbara äldsta brorson!! Jag märker nu att jag träffat och umgås mest med honom (äldst brorson) av alla min brors barn 💙 Jag är ju stolt faster till honom för alltid ❤

Nu är det dags att bjuda på bilder och snart ska jag kolla på avsnitt "Unga Föräldrar" ❤

Likes

Comments