Header

Hei! Nå er jeg hjemme igjen etter en fin langhelg i Porsgrunn. I dag er jeg hjemme fra skolen på grunn av muskelverk og stive skuldrer som gjør at jeg lett får hodepine. Men det var ikke det jeg skulle snakke om.

I går når vi var på vei hjem så stoppet vi i Lier og henta det nye familiemedlemmet vårt. Vi har nå bestemt oss for å kalle henne Nidalee, etter en spillkarakter fra League of Legends, og fordi det var et fint navn :) Hun har ikke helt blitt vandt til sitt nye hjem, men hun begynner å bli vandt med meg og Tore, heldigvis.

Hun liker veldig godt vinduskarmene våre for en eller annen grunn. Hun er kjempesøt da

​Akkurat nå driver hun å leker inne på stua, og jeg har tenkt til å se serie.

Hva synes du om Nidalee?

Olivia

Likes

Comments

Hei alle sammen! Natt til torsdag kom jeg og Tore frem til Porsgrunn hvor vi skal i konfirmasjon til søskenbarnet til Tore i morgen. Siden jeg er vandt til været i Ålesund pakka jeg med meg lange bukser, gensere og vinterjakken min som jeg bruker i hverdagen. Men her nede på sør-landet er det jo sommer nå! Så gjett hvem som sitter ute i 20 grader og svetter? Senere fant jeg ut at jeg hadde med meg skjørt, men det er jo lite smart når det blåser ute, så jeg endte opp med en slengbukse i tynt stoff, og det passet perfekt, og jeg såg ut som en hippie.

I dag har vi derimot tatt Fjord Line båten over til Strömstad på harrytur, der jeg kjøpte litt godteri, katteutstyr og en t-skjorte. Ellers har dagen bestått av båt og kjøring frem og tilbake fra Sverige. Så glemsk som jeg er, tenker jeg ikke over å ta med meg speilrefleksen til Sverige, så det lå igjen i Porsgrunn.

Noe annet enn solnedgang bilder for en gangs skyld.

I morgen er det konfirmasjon som sagt, da skal jeg ha med kamera. Jeg vet ikke når det begynner eller når det slutter, jeg vet heller ikke om vi skal i kirken eller bare på middag etter. Så lite informasjon har jeg fått.

Søndagen plukker vi opp katten vår i Lier på vei hjem. En søt liten Maine Coon jente, og jeg er så gira at jeg nesten gråter. Etter at jeg flytta hjemmefra har jeg virkelig savnet katten min Kitty som er utekatt, så jeg kunne ikke ta henne med til Ålesund siden vi bor midt i byen. Dessuten hadde det vært vanskelig å venne henne til å være innekatt siden hun har vært utekatt i 8 år. Så derfor bestemte vi oss for å skaffe vår egen katt. Vi er ikke helt sikre på hva katten skal hete enda, men jeg vet at jeg kommer til å skjemme ut den lille katten så mye som mulig. Kommer bilder av katten mandag når vi har kommet oss hjem :)

Så slik har de siste dagene mine vært, og slik kommer de to neste dagene til å være. Jeg håper bare katten ikke driter i bilen på vei hjem. 9 og en halv time biltur er ikke så veldig gøy for en katt.

Hva skal du gjøre denne langhelgen?

Olivia

Likes

Comments

Hei igjen! Akkurat nå sitter jeg på skolen, men læreren vår har vurdering med et par elever, så jeg sitter bare i kantinen og har ingenting å gjør på. Derfor tenkte jeg at jeg kunne slenge på 10 fakta om meg siden det er en ny blogg.

1. Jeg går medier og kommunikasjon på Akademiet Ålesund, og trives kjempegodt.

2. Jeg har nettopp flyttet inn i en leilighet nærmere skolen min sammen med kjæresten min Tore.

3. Jeg har lavt stoffskifte.

4. På fritiden spiller jeg League of Legends (OliviaTheWhale på EUW) og trener på aktiv trening i Langevåg med venner.

5. Jeg liker å møte nye folk, til tross for at jeg er veldig sjenert.

6. Jeg liker veldig godt å ta bilder, men jeg gjør det nesten aldri.

7. Jeg startet en youtube kanal for ca. 1 og et halvt år siden, men etter at jeg startet på videregående har jeg ikke hatt motivasjon til å fortsette.

8. De første 4 årene av livet mitt bodde jeg i Houston TX, USA.

9. Jeg driver med cosplay.

10. Favoritt Disney-prinsessen min er Belle.

​Håper dere lærte noe ut av dette, jeg synes å skrive 10 fakta om meg er morsomt, men også litt vanskelig.

Gjerne legg igjen en fakta om deg i kommentarene :)

Olivia

Likes

Comments

Hei alle sammen! Mitt navn er Olivia og jeg er 17 år og kommer fra Ulsteinvik, men har nå flyttet til Ålesund grunnet skole. Jeg har hatt blogg før på blogg.no, men bestemte meg for å prøve en ny platform, og har sett at nouw har blitt ganske populært i det siste. Jeg er ikke verdens flinkeste når det gjelder blogging, men jeg kommer til å prøve så godt jeg kan å oppdatere her!

Jeg kommer til å blogge om hverdagen min, og poste bilder jeg tar sånn av og til. Om ikke så lenge kommer jeg til å ta en spørsmålsrunde også slik at dere kan få bli litt mer kjent med meg.

Alle bilder jeg poster er mine med mindre jeg sier noe annet. Jeg ser frem til å begynne å blogge, og håper på at folk kommer til å lese.

Olivia

  • 27 lesere

Likes

Comments