I lördags var det strålande sol och typ 24°. Det var riktigt nice och vi solade och badade i havet och bara njöt av värmen. Nu har vädret dock blivit sämre och det bara öser ner regn. Fu*k svensk sommar asså. Iallafall så håller vi på att packa in våra saker och är snart påväg till borås.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men antar att jag bara kommer vara hemma och ha det gött. Jag riktigt längtar till min säng att bara få bädda ner mig och kolla på film.

bye bye!

Likes

Comments

Idag har jag vart med min syster Timéa i knalleland och vi shoppade lite nya toppar på rean. Vi fyndade som fan!!! haha sen gick vi till ica och köpte lasange,dricka och lite godis. Nu ska vi kolla film och bah ha de gött. Hoppas ni har en bra kväll!

Klänningen och off shoulder tröjan är från ginatricot och resten från h&m.

Likes

Comments

Hej! Jag heter Olivia och detta är min blogg. Jag älskar att redigera bilder och att ta bilder också. Tänkte att detta kanske skulle vara perfekt? Vi får se helt enkelt, jag hoppas detta kommer bli grymt kul och att ni vill läsa min blogg. Jag kommer framförallt blogga om min vardag och mode. 

Likes

Comments