Header

Tycker det är så himla himla himla vackert när det ser ut såhär på sjön och på himlen. Kommer verkligen sakna de sena sommarkvällarna när hösten och vintern kommer..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!! Igårkväll åkte jag, Iza, Ludvig och Waldemar iväg till vårvik då vi hade bestämt oss för att tälta, grilla samt fiska & bara umgås! Det var väl rätt okej, jag är dock inte alls typen som gillar att tälta men det var väl mysigt. Dock så vaknade jag upp med världens förkylning idag, ber verkligen till gudarna där uppe att jag inte får halsfluss ännu en gång.. Kom hem tidigt imorse och har segat med pojkvännen hela dagen samt handlat lite inför helgen. Nu ska vi mysa ner oss till en film för imorgon väntas en tidig uppstigning för ett besök hos tandläkaren. Natti!

Likes

Comments

Finns ingen som är så fin som du, dig är jag evigt tacksam för allt du gör. Min Waldemar❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter just nu i Edsbyn med pojkvännen och tar det lugnt. Vädret suger här idag dock, men som tur är så är det väldigt skönt ute!!

Likes

Comments

​Har länge suktat efter dessa, men aldrig  riktigt passat på att slå till. Var supernära på att köpa/få läppstiftet i Stockholm men kunde inte riktigt bestämma vilken av alla färger (typiskt mig).. ​Klicka på bilden för att komma direkt till produkterna!

Likes

Comments

Godkväll på er! Just nu sitter jag och tittar på en film med pojkvännen & hans föräldrar i hans stuga - jättemysigt! Idag har vi för övrigt bara tagit det lugnt här i Hälsingland, åkt lite bil, ätit god mat, druckit lite vin samt spelat kubb. Snart blir det natti natti för är hur trött som helst då vi somnade rätt sent igår och vaknade tidigt!

Likes

Comments

Efter några timmars xbox spelande hemma hos pojkvännen med honom så befinner vi oss nu hemma hos mig! Jag ska packa och fixa lite för imorgon åker vi iväg till Hälsingland igen i 2-3 dagar, ska bli jätteskönt faktiskt!! För övrigt så är jag superdupermega trött samt seg idag så ikväll blir det lite mer Xbox, film och massor med mys!

Likes

Comments