Startar dagen med bästa nocco!

Nocco är nog ett av mina största beroenden vill inte ens veta hur mycket pengar jag spenderar på det haha! Men iallafall sov lite längre än jag brukar idag och gick upp vid 13 tiden typ så har inte hunnit göra så mycket än, har inte direkt nå planer för dagen heller så blir väl att färga håret lite senare, visar såklart resultatet när det är klart! Blev bara ett kort inlägg nu så delar med mig av några favoritlåtar at the momentBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har tänkt nu ett tag att jag skulle vilja göra något med håret då min lila färg går ur hela tiden och det är både jobbigt och dyrt att behöva färga om det så ofta, så jag bestämde mig för att jag ville ha något permanent istället. Dock så älskar jag verkligen mitt lila hår och skulle egentligen inte vilja ändra färgen men what to do liksom behövs väl en liten förändring ibland. Var lite osäker på svart men tycker det är så snyggt får bara hoppas att det blir bra!

Nu ska jag iallafall fixa något att äta sen förmodligen spela eller sitta vid datorn resten av kvällen, hade bra ♥

Likes

Comments

Hej det var ett tag sen men nu har jag bestämt mig för att komma tillbaka till bloggen, förhoppningsvis för att stanna den här gången! Jag bloggade en del förut men har alltför många gånger bara gett upp av olika anledningar, men nu är jag tillbaka och ska försöka igen!

Jag tänkte börja med att berätta lite om mig själv, jag heter Olivia är 19 år och bor utanför Västerås, tog studenten i år efter att ha gått inriktning stylist och är diplomerad i bland annat fransförlängning. Smink och träning är några intressen jag har dock så tränar jag inte så mycket längre men funderar på att börja med det igen också, på min fritid gillar jag även att spela och jag älskar katter! Här på bloggen kommer jag mest att skriva om min vardag, men då och då blir det även lite träning, mode eller tips 🌸


Likes

Comments