View tracker

Jag är en trogen snapchattare, tänkte dela med mig lite av mina snaps. Synd bara att videon inte kan vara längre!
En av de roligaste kvällarna jag har haft hitills i alla fall. Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

View tracker

Me and my boyfriend, haha... i wish! Tycker dem är SÅ SEXIGA i dessa kläder, dem ser ut som freaks... and i love it, betyder det att jag också är ett freak? ;)

Bjuder på otroligt många selfies denna lördag. Igår var jag ute och slog klackarna i taket, möjligtvis den billigaste utgången jag har haft men det var kul! Inte den roligaste kvällen men still beating siting at home om ni förstår hur jag menar? Synd bara att alkohol gör att man fattar beslut man inte hade gjort i nyktert tillstånd, antar att det är både charmen och det tragiska? Vi var i alla fall på cafét och end, men det var nog sista fredagen där på ett tag! Det är inte roligt längre, jag har blivit så mycket stammis att det är pinsamt. Haha.

Rökte inte så mycket igår! Kanske fyra-fem cigaretter, max fem. Och det är lite för att vara mig och alkohol i kombination, cigaretterna blir liksom ett naturligt inslag och det "sociala" men jag är less på det. Ska försöka sluta helt så småningom men börjar med att trappa ner.

En sjukt dryg tjej stod och knuffade mig hela kvällen, VARFÖR ÄR VI TJEJER SÅNA MOT VARANDRA!? Snubbar är så mycket mer raka på sak. Ge mig hellre en örfil då än att bitchblicka mig och ge mig små knuffar, Miranda lackade ur och knuffade tillbaka henne hårt och då sa hon inte mycket. Min största beskyddare <3 Men blir så irriterad, dessutom var hon ful. Ful och dryg - sämre kombination är ju svårt att hitta? Ja, det där var elakt men hon var en bitch mot mig utan anledning så jag får vara elak.

Träffade på min "vakt" också, synd att jag inte har släppt R helt än. Trodde jag hade gjort det, men jag hade fel eftersom att jag inte klarade av en utekväll utan att höra av mig till honom. Usch, skäms Olivia.

Likes

Comments

View tracker

Ett tidigt godmorgon ifrån mig! Jag är redan på jobbet nämligen. Igår skämde jag bort mig rejält, min planerade klippningstid var jag tvungen att avboka i sista sekund och eftersom jag var inställd på ett "nytt" hår utan brutal utväxt så var jag tvungen att jaga en drop in tid 17.00... det var inte det lättaste kan jag säga. Räddningen blev Chukromaddafakka på Sturegatan, blev riktigt bra behandlad där och fick en snygg frilla. Mycket blondare nu, ganska ovant i början... men skönt att slippa utväxten. Tydligen var mitt hår slitet, så han tipsade mig om mindre användande av plattång (Yeah, like that's gonna happen...) och även börja äta tabletter för håret och toppa oftare. Blir lika besviken varje gång jag får höra sånt för jag sköter mitt hår mer än många av mina vänner gör och ändå har dem "hälsosammare" hår!? Förstår ej. Jag blev i alla fall nöjd, mindre nöjd med priset... det blev svindyrt, och då ska det nämnas att jag inte har särskilt tjockt eller långt hår. Som sagt: nöjd, men svindyrt. FÖR dyrt.

Idag är det fredag och mitt humör är pågrund av det bättre än igår, att jag inte fick jobbet svider fortfarande. Nu måste jag börja jobba, pusss!

Likes

Comments

Idag är ingen bra dag för mig. Jag fick precis reda på att jag inte fick "drömjobbet" okej, inte drömjobb men nästintill. Dem hade bestämt sig för att ha kvar tjejen som redan jobbar där, det känns supertrist. Men vad ska man göra? Har varken ork eller lust att göra bra ifrån mig på jobbet idag, varför ska det vara så svårt att landa ett jobb som man verkligen vill ha? Fuck this shit känner jag just nu. Men det kommer gå över och jag får fortsätta söka mig vidare. 

Likes

Comments

Sitter just nu och lyssnar på min gamla medverkan i Stina Wollters radioprogram där jag öppnar upp mig om min tidigare ätstörning. Det har aldrig känts längre bort ifrån Anorexin än vad det gör nu men det är viktigt att påminna sig själv ibland och fortsätta vara ödmjuk: Hur stark man än tycks sig vara, så kan man falla dit igen. Jag är så glad över att den är över och att jag lyckades kämpa mig fri, det är det bästa beslutet jag någonsin har tagit: att bli frisk i från min anorexi. Säga hejdå till en bästa vän som höll på att förstöra mitt liv, det var ett missbruk och jag har inte ångrat en sekund att jag kämpade trots alla ångestattacker och tårar som fälldes under den perioden, det var värt allting.

Jag är så trött hela tiden. Jag försöker skriva ett inlägg som är fylld med energi men det är svårt för jag är verkligen SÅ trött... snark. Det här vädret gör mig verkligen seg. Nu ska jag boka tvättid, sen sova. Vi hörs imorgon! Godnatt.

Likes

Comments

Godmorgon! Jag startar denna måndag med att lyssna på tiesto, mina kollegor brukar skratta åt mig för att jag ofta lyssnar på partymusik på rasten - men det är så jag får min extra energi. Lyssnar jag på ed sheeran deppar jag oftast bara ihop och blir trött. Haha.

Fan. Skulle precis kliva på tunnelbanan, men den är helt full så får ta nästa. Avskyr att åka tunnelbana på morgonen, när det blir sommar tänker jag börja cykla.

Efter jobbet ska jag lämna i min jacka på zara. Älskar deras kläder men det här är typ andra jackan som går sönder som jag har köpt av dem, trist. Men, det finns värre saker. Puss.

Likes

Comments

Tror arbetsintervjun gick väldigt bra för mig. Jag är supertaggad och hoppas verkligen verkligen att jag får det här jobbet. Shit vad glad det skulle göra mig.

Likes

Comments

Trött på: perfekta fasader, ytlighet till sin maxgräns, killar som kallar tjejer för drinkluder eller killar som är respektlösa överlag, att bli bimbostämplad för att man är blond, har stora bröst och tycker om att framhäva sin kropp, att vi inte får hylla oss själva för mycket för då är vi egocentriska men inte heller för lite för då är vi för osäkra och har dåligt självförtroende, alla "i can i will" citat, att Alicia Vikander anses vara den mest "klassiska" kvinnan i hollywood - har alla andra glömt Margot Robbie eller? filmer som görs utan något som helst budskap, för djupa människor med stort ego och anser sig själva vara konstnärssjälar och alla andra som inte passar in i deras lilla konstnärsbubbla är osmarta ytliga idioter, män som tar sådant som inte är deras exempelvis rättigheten till en annans kropp, att knark döms hårdare i rätten än vad våldtäkt gör (i de flesta fall) - sjukt, att jag aldrig känner mig tillräcklig, att det sällan går att vara sig själv i alla situationer - vi säljer oss själva och vår personlighet konstant till omvärlden, utan att vi egentligen tänker på det, att jag är expert på att göra om samma misstag om och om igen, ångest.

Sorry för depptexten. Men jag har lovat att vara ärlig i min blogg och det tänker jag fortsätta med, mitt humör går likt en bergochdalbana upp och ner, upp och ner... just nu är det ner, men efter arbetsintervjun och en kaffe har det säkert gått upp igen. Pöss.

Likes

Comments

Måndagsfeelingen. Varför ska det vara så förbannat svårt att hitta en frisörtid denna vecka? Oki, kanske är sent ute men ändååå jag står inte ut med mitt hår länge till. Idag är jag så seg. Tror det är för att jag börjar bli frisk och att tröttheten håller i sig efter febern, huvudet känns tungt och jag vill typ bara sova. Men ska alldeles strax börja göra mig i ordning och fixa till mig lite så jag ser någorlunda anständig ut till intervjun.

Det är spännande och jobbigt att gå på arbetsintervjuer, spännande för att man får chansen att visa en ny sida av sig själv - Olivia 2.0, ni vet? negativt för att ja.... man måste prestera och överbevisa sig själv. Typ.

Jag tackade faktiskt nej till praktikplatsen, jag kan inte jobba gratis när jag har det här livet och så mycket som jag behöver mina pengar till - jag är uppväxt med tanken att man ska respektera pengar och för mig att jobba HELTID gratis... nej, det strider på något vis mot det jag tror på. Okej visst, hade daniel espinosa ringt upp mig och sagt "Olivia, du får huvudrollen i snabba cash 4 men du måste göra den gratis" då hade jag förmodligen tackat ja utan att övervägt en enda tanke, lämnat lägenheten och rubbet... men jag kände inte riktigt så för den här grejen även fast det säkert vore otroligt utvecklande och roligt. Men jag kan jobba mig mot den positionen på att sätt, eller studera, så därför kändes det lite waste of money att göra det.

Men nu till det komiska: arbetsintervjun jag ska på nu är hos samma företag! Kul och skumt sammanträffande, men det är en roll som receptionist. Men det kan säkert vara roligt också, bara det inte är för mycket ekonomihantering för då är jag körd. Men det lär vi se när jag är där! Nu ska jag se klart snabba cash för hundraelfte gången denna helg, men jag kan inte sluta kolla om dem filmerna när jag väl har börjat, det är en sorg som växer inom mig när tredje filmen är slut och jag inser att det inte kommer en fjärde :( Älskar Joel Kinnaman. Och älskar snabba cash. Känns som jag känner många av karaktärerna i filmen och på sätt och vis gör jag väl det, många påminner om personer jag har känt och umgåtts med men i kanske mindre extrem version, framförallt JW... han påminner om typ alla stureplans stekare jag har stött på hehe. Vi hörs senare, puss och kram!

Likes

Comments

Gjort adventsfrulle idag. Man kan nästan se hur bilden lyser "tre kärlekstörstande singeltjejer i Stockholm" men vad är mysigare egentligen än att fira advent ihop med vänner? För ja, min syster är mer som min bästavän än syster. Jag, Linnea och Miranda njöt av frukosten och sen har det inte hänt så mycket mer.

Jag börjar bli frisk men ska ha en extra kryapåmigdag imorgon och sen återkomma till jobbet med nya krafter. Jag tycker inte om sjuk-Olivia, men tror att en helg sängliggandes varit nödvändig för mig även om det varit fruktansvärt tråkigt. Imorgon ska jag på en arbetsintervju i frihamnen, sen drop in på ett läkarbesök om jag hinner vilket jag hoppas och sedan ägna dagen åt att JAGA klipptid denna vecka för jag står inte ut med min brutala utväxt länge till. Fy. Louise kommer upp till oss på fredag så då vill jag vara fin och fräsch för en utgång. Nu ska jag sova, natti!

Likes

Comments