View tracker

Ja, nu va de ett tag sedan jag kom hem från Öland och jag hade verkligen jättetrevligt där! Det var verkligen jättemysigt och solnedgångarna var något av det finaste jag sett. Vi gjorde inte så mycket där utan vi solade och badade mest, och så gick vi ut och åt några gånger. Vi träffade några av mina släktingar och lite sånt. Har inte så mycket att berätta om resan över att den var superkul.

Hoppas ni har haft det bra!

KRAMIS!<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag och min kompis varit på stan. Vi gick runt lite i några affärer, åt lunch och hade det allmänt mysigt. 

Så vad har ni gjort idag? 

KRAM<33Likes

Comments

View tracker

Så, nu var det ganska längesen jag bloggade. Dels för att jag inte har haft tid och för att jag inte har gjort så intressanta saker. Har bara gjort lite småsaker som att gå på bio, shoppat, varit med kompisar och chillat lite. Jag har lite roliga saker inplanerade denna vecka så kommer antagligen blogga lite mer under veckan. Det kommer bli jättekul, jag hoppas ni också tycker det!

Hur har erat sommarlov varit hittills ?

KRAMIS<33


Likes

Comments

Ja så det här är alltså min nya blogg, jag har haft en blogg tidigare men kände att jag behövde en nystart med bloggen pga att jag inte varit nöjd med designen och de flesta blogginlägg. Jag tänkte inte skriva något just nu om mig själv utan jag tänkte att ni får lära känna mig mer under tiden jag bloggar.

Just nu har jag inte så mycket in planerat under sommarlovet förutom att jag ska åka till Öland med en utav mina bästa vänner Lovisa. Det känns skönt att inte ha så mycket att göra, inga måsten liksom. Men iallafall hoppas jag att ni gillade mitt första inlägg och ni får gärna kommentera något som ni ska göra i sommar! KRAMIS<33

Lovisas Blogg: http://secretsbylovisa.blogg.se/

Likes

Comments