Okej, under de senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. I onsdags var jag och pappa på bio, det var riktigt mysigt att spendera lite tid med honom. Vi såg den nya star wars filmen rogue one. Den var jättebra men har inte sett alla filmer så det var lite svårt att hänga med.

I torsdags var jag bara på sjukhuset på förmiddagen vilket var ganska så urtrist. Inte nog med att medicineringen tar uppåt 3 timmar, så hade jag kvällen innan kollat klart på min favorit serie, hade därför inget att göra. Men senare på kvällen åkte vi till Stockholm, kollade på Disney on ice (vilket mina syskon var helt överlyckliga över) och hade det riktigt mysigt.

Idag har jag inte gjort mycket, har nästan sovit halva dagen och kollat på Netflix. Har dock tänkt att hitta på något imorgon istället. Får ta dagen som den kommer!

Xx


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då var det 2017 då. Ganska så tagg på det här året. Kommer verkligen bli bra och förhoppningsvis kan jag hålla mitt nyårslöfte, vilket jag aldrig gjort.

Okej, dagen började bra iallafall. Jag sov till tio och gick upp nästan direkt. Åt sedan frukost och sminkade mig. Efter det valde jag kläder.

Vi hade detta år bestämt oss för att fira nyår ute i en av våra sommarstugor. Så vi åkte därför på dagen in till Sala, där vi åt och kollade i lite affärer.

När vi kommit hem var det ganska sent så vi började laga mat och bara ha det mysigt. Vid tolvslaget va alla rätt så trötta men glada. Det smällde dock förvånansvärt mycket fyrverkerier även fast vi är mitt ute på landet.

Och en bra dag slutade med ett parti kortspel.

Xx


Likes

Comments

Okej. Du är det bara några minuter kvar av året. Kan verkligen inte fatta ett helt år redan har gått. Så mycket jag har lärt mig, så mycket saker jag fått uppleva och alla fantastiska människor som jag träffat!

Mitt 2016 har verkligen varit en av de bästa åren i mitt liv trots många motgångar. Men jag är verkligen tacksam för alla som gjort mitt 2016.

Innan året är slut vill jag säga ett stort tack till er som fått mig att skratta när det har varit svårt och er som alltid fanns där när man behövde er som mest. Så tack. Jag är så tacksam för er. Verkligen.

Med det sagt vill jag bara önska er ett gott nytt år!

Xx


Minnen 2016

Likes

Comments

Okej det var alltså ett tag sen jag bloggade men hade iallafall tänkt att börja göra det igen.

Idag vaknade jag vid klockan 08.00. Sedan låg jag och drog i sängen i nästan en timme. Tillslut gick jag upp och åt frukost. Efter det sminkade jag mig och valde kläder.

Åkte sedan till Gränby C och handlade lite på mellandagsrean. Köpte inte så mycket bara några klädesplagg osv.

Vi shoppade inte bara på Gränby C utan vi tog även en fika på Starbucks. Jag tog en vanlig cappuccino som var såååå god.

Avslutade sedan dagen med ett bad som var så välbehövt. Det har verkligen varit en så mysig och lyckad dag idag! <3

Xx

Likes

Comments

Ja så det här är alltså min nya blogg, jag har haft en blogg tidigare men kände att jag behövde en nystart med bloggen pga att jag inte varit nöjd med designen och de flesta blogginlägg.

Jag tänkte inte skriva något just nu om mig själv utan jag tänkte att ni får lära känna mig mer under tiden jag bloggar.

Just nu har jag inte så mycket in planerat under sommarlovet förutom att jag ska åka till Öland med en utav mina bästa vänner Lovisa.

Det känns skönt att inte ha så mycket att göra, inga måsten liksom. Men iallafall hoppas jag att ni gillade mitt första inlägg och ni får gärna kommentera något som ni ska göra i sommar!

Xx

Lovisas Blogg: http://secretsbylovisa.blogg.se/

Likes

Comments