View tracker

Årets (enligt mig) mysigaste månad är här!!! Nu är det bara 23 dagar kvar till julafton, som jag för övrigt ser framemot mer än vanligt i år? Kanske för att jag ska få fira den tillsammans med min pojkvän for the first time, det är någonting speciellt med det faktiskt. Något som jag också ser framemot denna månad är faktiskt att det är den sista detta år och att det snart är ett nytt år då det kommer hända så mycket i mitt liv!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I brist på annat så tänkte jag att jag fyller ett litet inlägg med några av mina favvisar just nu. Sååååå braaa?

Likes

Comments

View tracker


Idag har jag varit tröttare än vanligt och inte nog med det så vaknade jag upp med världens migrän, som jag fortfarande inte blivit av med.
Slöat i soffan, som vanligt har jag gjort idag. Men vad annat kan man göra med en ryggsmärta som inte bara befinner sig i ryggen utan även i ens ben? Har gett pretty little liars en chans igen också, och har faktiskt lyckats komma in i det. Weey

Likes

Comments

Är verkligen så utmattad idag, trots att jag sovit halva dagen och även fast jag inte ansträngt mig det minsta. Är det något jag verkligen ogillar så är det att vara trött och inte orka göra något, för jag blir så lätt rastlös. Jag antar att jag får göra det bästa av situationen och titta på serier (börjar dock tröttna på det också, haha..)

Likes

Comments

Två superfina (tycker jag) bilder på mig och min familjs vovve Enzo.

Jag har idag kommer underfund med att det är urtråkigt(!) att vara ensam i en lägenhet, speciellt om man har diskbråck och ingenting kan göra. Jag har verkligen inte gjort något annat än att legat framför olika serier i soffan och med jämna mellanrum somnat till i 10-15 minuter för att sedan vakna igen - ännu tröttare varje gång. När jag är ensam här, så önskar jag att Enzo var här och gjorde mig sällskap. Fast jag vet att det inte går pågrund av att han behöver mer utrymme och inte en liten 1,5:a, så kan jag inte låta bli att sakna honom lite. Men mest saknar jag ändå min fina pojkvän

Likes

Comments

Som jag berättade igår, så julpyntade vi lägenheten och jag tycker faktiskt att det blev jättemysigt och fint här!! Vi lyssnade på julmusik, han drack glögg och jag drack varm chocklad (eftersom jag inte är ett fan av glögg). Det var mysigt och trots att det inte är December ännu så fick vi till julkänslan iallafall! Killen min kom på att vi kunde göra kaktusen till en julkaktus och så fick det bli, tycker den blev söt!! Lite juligare med en julkaktus helt enkelt!!

Likes

Comments

Något jag brukar stressas över är vad jag ska bära för kläder på julafton, nyårsafton etc. Tycker så mycket om att klä upp mig vid speciella tillfällen och vad är inte julafton? Har redan (är det ens tidigt?) börjat kika efter julaftons outfiten, och det lutar emot en klänning och jag kikade runt på Nelly och fann en himla massa. Jag bara ääääälskar velvet-klänningarna!!!

Klicka på klänningarna för att komma direkt till dem.

Likes

Comments