Header

Jag och Waldemar hjälpte till mormor lite för en stund sedan när hon höll på och göra en äppelpaj. Den blev verkligen supergod!! ​Extra gott är det ju med vaniljsås till också... ;-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här i Värmland är det ​massor(!!)​ av snö, känns rätt skönt att det är så ljust här nu eftersom att snön ligger på backen. Jag är egentligen ingen snöfantast, men lite mysigt är det ju (sålänge det inte är tö, slask och blött).. 

Likes

Comments

Hej!!! Just nu sitter jag och killen min i Hallsberg. Vi har åkt tåg hela dagen och är alldeles strax framme vid slutstationen - målet! Vi passar på att åka och hälsa på min släkt i Värmland, innan lovet är slut. Igår avslutades alltså 2015, det gjordes tillsammans med Waldemar och hans familj. Ser fram emot nya mål detta år, och om bara 2 månader blir jag 18 och har snart mitt körkort (förhoppningsvis ;-) ).. Har mycket att se fram emot detta år, jag och Waldemar har bland annat planerat och tittat på lite saker som vi ska göra. Sen är det ju en himla massa annat också, såklart! Hoppas ni hade en bra nyårsafton och god fortsättning på er!

Likes

Comments

JANUARI
I januari hände det inte så jättemycket. Jag umgicks mycket med Lina. Sen så träffade jag även pojken min för första gången i början av Januari, vilket såklart är en av de bästa sakerna!

FEBRUARI
Denna månad var ganska lugn. Jag var väldigt sjuk och förkyld. Blev matförgiftad för första gången samt att jag hade halsfluss. Hade ändå en väldigt bra alla hjärtans dag och blev sen tillsammans med Waldemar. Träffade min brorsdotter för andra gången gjorde jag också!

MARS
Denna månad började med att fylla 17. Fick superfina presenter och firades på bästa sätt! Jag fick hals problem under denna månad med. Firade min morbror som fyllde 50 tillsammans med hela släkten i Värmland!

APRIL
Denna månad minns jag faktiskt inte så mycket ifrån. Pluggade väl en hel del då vi hade mycket i skolan. Jag och Waldemar åkte longboard en hel del. Firade valborgsmässoafton tillsammans med killen min och hans familj!

MAJ
Firade Waldemar som fyllde 18. Mycket trevliga middags-kvällar hemma hos honom. Började känna av smärta i magen i slutet av maj och blev då även inlagd på sjukhus.

JUNI
2 juni opererades jag för magen, blindtarmen togs bort. Hade ett sånt stöd ifrån mina nära och kära. Fick mina första gymnasiebetyg och var på Waldemars kusins studentmottagning. Firade midsommar i Värmland.

JULI
Var mycket i Hälsingland i familjen Scheus sommarstuga. Bodde på hotell i Stockholm samt gick på grönalund tillsammans med Waldemar. Fiskade en hel del också. Många kvällar på lilla saigon med god dricka& mat!

AUGUSTI
Började år 2 på gymnasiet och sedan hände inte så mycket annat. Började i slutet av denna månad känna av smärtor i magen igen och var mest hemma pga det. Åkte iväg och köpte min framtida bil.

SEPTEMBER
Blev inlagd ännu en gång för magen och denna gång låg jag inne under en hel månad. Så under september vistades jag på sjukhus. Detta var den jobbigaste perioden under detta år och det finns ingenting bra att säga om denna månad.

OKTOBER
Kom tillbaka till skolan + pluggade ikapp allt jag missade under september. Umgicks med Lina en hel del. Enzo blev vår familjemedlem.

NOVEMBER
Denna månad bestod av halloween firanden, umgicks med nära och kära. Tror jag var iväg till släkten med syrran under denna månad också!

DECEMBER
Umgåtts mycket med killen min. Firade jul hemma med familjen och sedan en mini-jul med Waldemar hemma hos honom. Såg Star wars för första gången och ändrade åsikten om de filmerna. Nyårsafton firades även den hemma hos Waldemar med han och hans familj!

Detta var en liten sammanfattning om mitt 2015! Man skulle kunna säga att detta år har varit både på botten och på toppen för mig. En hel del sjukhustid som ni ser men allt det bra överväger verkligen det dåliga detta år! Har ju hittat min kärlek, som jag delat en stor del av detta år tillsammans med!

Likes

Comments

Har alltid (nästan) haft denna parfym. Tröttnar aldrig någonsin på lukten för den luktar så himla gott!!! Brukar nästan alltid få denna i julklapp och blir lika glad varje år! ;-)

Likes

Comments

​Jag fick dessa i julklapp och har hunnit använda dem i snart en vecka. Det var riktigt svårt att få bra bilder på dem dock, men dom är superfina tycker jag och det spelar ju roll ;-) .. Nej men jag tycker att dessa funkar jättebra och jag behövde verkligen nya. Det var passande att jag fick dem nu när jag fått samt införskaffat mig en hel del nya  sminkprodukter också!! 

Likes

Comments

Tog dessa bilder på Waldemar och Enzo förra veckan. Mina fina killar!

Likes

Comments

Måste bara visa er en av julklapparna som jag fick av Waldemar. Tycker verkligen att det var hur fint som helst!! De andra julklapparna var såklart superfina också, och det kommer komma upp bilder på dem också - för en av sakerna ska jag ha på nyår! Jag har världens finaste pojkvän!

Likes

Comments

Kom alldeles precis hem ifrån stan. Jag och pojken min har varit ute och ätit på resturang samt gått på bio. Jag gick med på att gå på Star wars för honoms skull trots att jag inte sett en enda tidigare och trots att jag inte alls tycker om sci-fi/action filmer. Men jag blev faktiskt positivt överraskad, den var bättre än väntat! 3/5

Likes

Comments