Header
View tracker

Ibland saknar jag den här stora blandrasen klängandes på mig. Sittandes i mitt knä. Eller bara hans snarkande. Ganska tomt när man lever i en lägenhet själv medan killen jobbar borta. Jag är ju van att ha en hund omkring mig när jag var ensam hemma förut liksom. Fina lilla (stora) Enzo, han är för go.

Likes

Comments

View tracker

Heyyyy peeps! Hoppas allt är bra med er, och önskar att jag kunde säga att det är det med mig but no. Jag har verkligen inte haft någon energi alls dom senaste dagarna och därav inte ett enda inlägg här, tråkigt nog. Känner lite att det kanske inte är så kul att läsa om mig och mitt mående samt vad jag gör just nu, eftersom att jag bokstavligt talat inte gör ett dugg. Men vad ska jag göra när jag inte ens klarar att laga mat själv liksom??? Anyways så har jag haft lite besök idag och det känns alltid skönt när någon kan komma förbi en stund när killen inte är hemma, eftersom att jag inte kan åka någonstans. Om en vecka ska jag på återbesök hos ortopeden iallafall och jag hoppas (!!!!!) att jag får hjälp på riktigt nu.

Likes

Comments

View tracker

Ta vara på allt fint ni har i livet och allt runtomkring er, ta aldrig något föregivet och sprid lite extra mycket kärlek och energi till era nära!

Ja hörni... Jag var hos neurologen idag och gjorde en klinisk fysiologi undersökning (tror jag). Undersökningen gick ut på att titta och mäta hur mina nerver fungerar, mer än så förstod jag inte riktigt. Det gjordes med hjälp av stötar, låter rätt obehagligt va? Och ja, vissa gånger var det det och vissa gånger kände jag ingenting beroende på vart det var. Får svar när jag ska på mitt återbesök hos ortopeden den 30:e. Jag vill att dom ska hitta något som kan behandlas, så att jag slipper detta, men är gladast om det inte är något fel alls. Enda nackdelen då är ju att det fortfarande står oklart vad felet är, och att det kommer krävas ännu längre tid och fler undersökningar (uppenbarligen).. blä

Likes

Comments


1. Jag har en bettskena - Ja, det stämmer. Jag har faktiskt en bettskena som jag ska sova med varje natt, vilket tyvärr dock aldrig händer då jag får kväljningar av den. Men jag har besvär med nacken och huvudet pga att jag gnisslar tänderna när jag sover, så egentligen borde jag kämpa med att använda den. Men fy så obehagligt!

2. Jag är livrädd för spindlar - Utan att skämta så är jag mer rädd för spindlar än någonting annat som existerar. Ser jag en spindel hemma börjar jag i princip gråta, tar ingen bort den blir jag frustrerad och gråter som ett bar. Fjantigt va?

3. När jag var liten var jag en riktig pojkflicka - Ja, jag var absolut inte tjejig när jag var yngre. Jag umgicks mycket med mina storebröder när jag var runt 8-9 år(?) och det är väl säkert av den anledningen jag var så pojkflickig. Använde ofta deras gamla kläder och cyklade bmx

4. Jag älskar fart - Alltså, när det går fort i tillexempel en bil/motorcykel/cross. Allt som går fort.

5. Jag är väldigt envis - Nästan för envis, skulle jag och många andra i min närhet säga att jag är. Jag ger mig inte i första taget liksom och om jag anser att jag har rätt om en sak, trots att jag kanske inte har det, så fortsätter jag säga att jag har det. Dålig egenskap, i know

Likes

Comments

Att veta att man inte är helt frisk, men inte veta varför. Att inte veta vad det är som skapar smärtan och att inte veta varför jag inte kan använda benen som vanligt. Att bara inte veta.. Det är verkligen någonting som är oroande, att liksom inte få något klart svar. Jag går liksom in i en egen utredning typ när jag inte känner mig frisk och börjar googla allt. Jag får alltid höra att det är det värsta man kan göra och ja (!!!!) jag håller med till tusen. Det skapar ännu mer oro inombords och då fortsätter ju googlandet ännu mer tills man nästan går i taket.

Och jag är så sjukt stressad, jag känner inte att jag har tid för det här. Det är i alldeles fel tidpunkt detta händer liksom, jag har alldeles för mycket planerat det första halvåret av detta år och måste även hinna klart med allt i skolan innan studenten. Fine att jag lämnat in alla inlämningar hittills under 3ans gång, men tydligen räcker inte det för mina lärare? Konstigt nog, men är inte förvånad alls.

Tacksam iallafall för att jag äntligen fått en tid hos neurologen på torsdag, för då vet dom ju snart om det är något som har med nerverna eller musklerna att göra, eller inte. Jag själv hoppas ju att det bara är diskbråcket, men dem tror ju inte att det är bara det som skapar alla problem.

Likes

Comments

View tracker

Guuuuuud vad jag älskar jackor!!!! Har köpt så många nya jackor på senaste tiden att jag börjar ana ett litet beroende. Ni vet inlägget om kapporna som jag skrev för någon vecka sedan? Jag införskaffade mig en bara någon dag efter inlägget..


Iallafall så har jag nu börjat störtälska dessa mockajackor som man ser nästan överallt numera. Först tyckte jag inte alls om det, men jag kan inte låta bli att falla dit jag också - det är ju skitsnyggt!! Hittade en supersupersnygg inne på bubbleroom, som dock var lite för dyr för mig för tillfället. Men dessa över är inte alls dyra & ändå såååå snygga! Gillar ni någon av jackorna över? Klicka på den för att ta en närmare titt vettja! Gissa vem som kommer klicka hem inom en snar framtid?..

Likes

Comments

1. Åka på minst en roadtrip längre än 50 mil - har sammanlagt kört 30 mil ned till min släkt i Värmland. Men skulle jättegärna vilja åka på en ännu längre roadtrip, kanske till någon obestämd plats?

2. Besöka minst 3 nya platser - jag var ju utomlands för första gången i mitt snart 19 åriga liv i augusti förra året. Det här året vill jag besöka 3 nya platser (minst), det behöver absolut inte vara platser i andra länder men såklart skulle det vara ett stort plus!!!

3. Besöka Liseberg - jag och killen var på grönalund 2 gånger förra sommaren och jag har inte varit på Liseberg sedan jag var... kanske 3 år? Så dit skulle jag vilja åka i år!

4. Ta tag i träningen - jag tränade en del förut, men sen fick jag magbesvär och tappade det helt. Nu har jag ju ryggen som krånglar som f.. men när jag är återställd i ryggen har jag gett mig tusan på att ta tag i träningen igen!


5. Trotsa minst en av mina rädslor - detta kan bli en av de tuffare punkterna. Jag är inte rädd för så jättemycket saker, men jag är tillexempel livrädd(!!) för spindlar. Fy

6. Spara pengar - jag har varit usel på att spara pengar under 2016, så usel att det är pinsamt faktiskt. Detta år tänker jag spara så gott jag kan för att sedan kanske kunna åka iväg till något land som jag och pojken min vill till båda två, hur underbart vore inte det?

7. Sluta med redbull - okej hörni... Mitt redbull drickande är faktiskt någonting som måste få ett stopp under detta år. Jag kan faktiskt stolt säga att jag hittills i år kanske bara druckit 3-4 stycken (tidigare kunde jag dricka 1-2 om dagen). Inte bra för kroppen för fem öre, fy!

8. Ta studenten (!!) - det är ju någonting jag ser framemot som tusan, och jag hoppas att jag kan ta den utan problem trots att jag varit sjukskriven i 1,5 månad.


Det finns såklart mååånga andra saker jag vill uppnå och göra också! Ville bara dela med mig av några punkter, för jag tänkte att det kanske kunde vara kul att veta! Har ni någon bucket list för i år? Eller bara några mål ni vill uppnå?

Likes

Comments

Önskar att jag hade orken att fixa mig och se ut som folk, för just nu ser jag absolut inteeee ut som på bilderna där över.

Har iallafall permission för tillfället, så himla skönt att få sova i min egna säng och att få ha killen runt mig. Dock mår jag inte bra alls och det känns lite jobbigt att han ska behöva agera personlig assistent, för det gör han verkligen. Jag kan liksom varken gå eller göra något själv. Jag beundrar honom dock så mycket och uppskattar allt han gör för mig!! Imorse mådde jag verkligen som en påse hundbajs, och var nära på att åka in igen men kämpade och det lugnade sig lite under dagen. Ska tillbaka till sjukhuset imorgon och hoppas verkligen att dem hittar vad felet är som gör att jag inte kan gå och varför jag är så klen. Sååå trött på detta

Likes

Comments

Att lämna sitt hjärta till en annan människa. Falla så hårt att det enda hjärnan tänker på är honom, ständigt honom. Att inte få nog av honom och att sakna så fort han för stunden inte är i min närhet. Jag tycker kärlek kan vara lite skrämmande. Att man kan falla så hårt för en person som egentligen är en helt främmande människa, som man lärt känna med hjälp av tiden. Han är just det, en människa, bara det att han för mig är så mycket mer än bara en människa. Det är fint, men det är lite skrämmande.

Det är en chansning att falla, det är något som bara händer. Man kan inte styra över det, även om man ibland önskar det. Med honom önskar jag dock inte det. Med honom är det ingen chansning, det är en ren självklarhet.

Likes

Comments