..Så var denna sommaren slut.

Även om jag har jobbat största delen så har jag även haft min första "riktiga" semester. Tre veckor ledighet hade jag tillsammans med Kristian & lyckan var att många utav våra vänner också vad lediga samtidigt.

Dett har vi hunnit med (& lite till)
- Petterkonsert på Majas
- Midsommar/25års fest hemma hos Joakim & Emma
- Vi har blivit med Kattunge, vår stora Frasse har fått en lillebror
- Firat fina Kajsa med sparkling brunch
- Varit på Borås djurpark
- Suttit på uteserveringar & druckit goda drinkar & käkat god mat
- Badjävlar i sociétetsparken
- Varit på utflykt i Torestorp
- Varit i Uddevalla & hälsat på pappa
- && Håkan Hellström (bäst)
- Måååånga myskvällar
- BIG slap i Malmö

Alltså att bara ha dem där spontana kvällarna med eller utan alkohol är det bästa med sommaren. Att bara grilla med vänner, spela kubb och ha mysigt. Att sedan gå till en uteservering eller vidare till bodegan eller krogen, alltså ååå jag längtar tillbaka, redan nu.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Igår fick det bli ett resturangbesök efter jobbet. Kristian och Emma var med. Fick även beställt en midsommarkrans tills nästa fredag. Den kommer bli såååååå fin!! 

Likes

Comments

Idag har vi varit tillsammans i tre år, jag och Kristian. Har inte "firat" något speciellt idag mer än att vi åt en mysig middag och efterrätt. Vi hade ju våran mysiga helg i Borås, hotell och restaurangbesök.

Likes

Comments

Igår blev jag och Kristian bjudna på middag hos Emma och Joakim. Dem bjöd på hemmagjorda langos. Första gången vi testade de, tio av tio från oss båda.

Likes

Comments

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ikväll blir det grill med våra fina vänner, Emelie och Johannes.

Likes

Comments

Mellan allt jobb han jag och Kristian med en myskväll i soffan i lördags kväll, med hamburgare och godis. Exakt vad som behövs när man är inne i en jobbhelg.

Likes

Comments

Fick hem triss i nya tavlor igår, från desenio. Dessa tre ska få pryda vår vardagsrumsvägg. Supernöjd. Nu är det dags att switcha kläder och åka iväg till jobbet. Ha de bra!

Likes

Comments

Ledig fredagsmorgon, denna frukost och några avsnitt av Black widow får göra denna fredag innan klockan slår fem och det är dags att åka och jobba.

Likes

Comments

Detta tog nog hem helgens pris på godaste. Vi har ätit och ätit hela helgen, både grillat gånger två, söndagsstek och tårta i mängder. Men mormors mat är nog alltid godast. Detta va förrätten hon bjöd på i söndags, tio av tio.

Likes

Comments