Jag har haft fullt upp fram till förra veckan då jag hade Höstlov! Så skönt, det behövde jag verkligen. Det ser ut som att jag kommer fortsätta att jobba heltid som lärarvikarie fram till jullovet, vilket känns hur bra som helst, jag älskar verkligen mitt jobb.

Under lovet firade jag Lisa, på hennes födelsedag och även i lördags när hon hade fest. Jag har även passat Sam och Loui och så har jag praoat på en mäklarfirma för att se om mäklarlinjen vore något för mig. Jag tycker att det verkar som ett riktigt roligt och intressant jobb, är i princip 100 på att jag kommer gå mäklarlinjen men jag ska ändå praoa lite till innan jag far iväg till England.

Likes

Comments

Alla au pair papper är inskickade och klara, nu är det bara att vänta på att bli kontaktad av någon familj och se vart det leder. Jag är mer peppad än någonsin på London! Det ska bli så roligt och spännande, och självklart så är jag nervös också. Jag har varit i London en gång tidigare med mamma och mormor, det är helt klart en av dom bästa resorna jag gjort, London var verkligen så bra, jag hade inget att klaga på. Här är lite bilder från resan när vi besökte Harrods, Madame Tussaud och Winter Wonderland i Hyde Park.

Likes

Comments

Jag har haft fullt upp med princip allting. Mitt heltidsjobb har blivit förlängt till höstlovet vilket känns så skönt. Idag var det elevens val, jag tog hand om två klasser och vi spelade minigolf, boul, badminton och pingis. Det var en rolig dag och eleverna tyckte detsamma. När jag slutade mötte jag upp Lisa på stan och vi tog en sen lunch vid 3. Med mig hem fick jag även ett par nya svarta byxor från BikBok vilket jag kände behövdes.

Likes

Comments

Jag sitter framför tv:n och inväntar mormor. Fram till december ska mormor & morfar bo på spaavdelningen som ligger på firman. Deras gamla hus är sålt (jag saknar det redan) deras nya lägenhet är inte färdigbyggd förrän december. Men jag är glad över att vi kommer bo grannar fram till dess och kunna spendera mer tid tillsammans.

Idag mår jag sådär, jag hade högfeber i tisdagskväll, jag kunde knappt gå, igår mådde jag bättre så jag planerade att gå till jobbet idag, men idag på morgonen var jag helt kallsvettig och skakis så jag blev hemma idag också vilket inte känns bra. Men jag hoppas på att bli frisk, jag tänker gå till jobbet imorgon i vilket fall känns det som. Det känns som att det enda jag gjort på de här två dagarna är att kollat på film och lekt med Shelle och så har jag beställt hem två nya höstjackor, men det behövdes.

Likes

Comments

Jag har precis ätit frukost och nu ska jag och Shelle ut och leka. Ikväll ska jag och mamma servera på Munktell Museet, jag hoppas att det går bra, att jag inte tappar något, det vore ju hemskt. Igår var det Tacokväll (självfallet), Johanna kom spontant över och åt med oss. Igår var även sista dagen för mitt heltidsjobb som lärarvikarie, vilket kändes lite sorgligt men ändå bra för jag är nöjd över vad jag åstadkommit. Nästa vecka kommer jag ändå att jobba hela veckan för jag ska vara med den nya läraren på lektionerna. Jag kommer att jobba kvar på Faktoriet, men hur mycket vet jag inte än. Jag kommer också att jobba med barnpassning för mina kusiner eftersom jag kommer att ha tid med det nu. Så några dagar i veckan kommer jag passa Sam och Loui. Det ska bli roligt och det är verkligen nyttigt för mig som ska iväg som au pair.

Onsdags till torsdag sov jag på Mälarvik med 7:3. Den klassen som jag varit mentor till. Det var mysigt och vi lekte så roliga lekar och hade lektioner om livsviktiga ämnen, till och med jag lärde mig saker. Jag tog massa bilder men av sekretess kan jag tyvärr inte lägga upp bilderna.


Likes

Comments

Äntligen en lugn helg utan massa planer och måsten. Hela förmiddagen gick dock åt till att städa huset eftersom det var visning idag. Vid lunch stack jag iväg och kollade på Albins handbollsmatch och efter matchen åkte hela familjen till Sundbyholms hamn och tog en fika. Nu är jag precis hemkommen från en långprommis med Shelle och mamsen. Kvällen ska jag spendera med familjen och kinamat.

Likes

Comments

Äntligen lite sovmorgon. Idag är jag ledig från mitt jobb som lärarvikarie, men istället ska jag iväg och dema på Ica Maxi, 12-18. Detta jobb tackade jag ja till innan jag visste om mitt jobb som lärarvikarie, så av med lärarsinnet och på med säljsinnet.

Likes

Comments