View tracker

Imorgon är det dags för mig att klippa mig och även slinga håret! Det är ett och ett halvt år sedan jag gjorde ombre för att låta håret vila från färg och blekning, men nu har det vuxit ut så pass mycket så det är dags att göra nått åt färgen.
Jag är ju dessutom blond och alla naturliga blondiner vet hur jobbigt håret är vintertid, det blir liksom dassig och allmänt tråkigt. Så lite slingor just nu är mer än välbehövligt!

Likes

Comments

Jag har haft turen att ha min fina prins hemma hos mig sedan den första december. Tiden har gått alldeles för fort för imorgon åker han tillbaka till Kalmar igen... Alltid lika jobbigt att säga hej då.

Likes

Comments


Jag saknar att få kramas med dig min fina prins!

♥ ♥ ♥

Igår var det lika jobbigt som dagen då han försvann. Flera gånger bröt jag ihop för att saknaden sköljde över mig så starkt. Speciellt när det kändes som att han låg vid fötterna eller att han stod vid altandörren och väntade på att få komma in - men han är ju inte kvar på jorden längre...

Likes

Comments

Hur ska man någonsin kunna sluta sörja den som betytt allt och lite till?
♥ ♥ ♥

I torsdags bestämdes det att våran älskade hund Spot skulle få somna in efter helgen, och en tid bokades med veterinär som kom hem till oss och hjälpte honom somna in på sin favoritplats.

Det gör så fruktansvärt jävla ont att veta att jag aldrig mer i detta liv kommer få se honom och hans kloka ögon, höra han tassa runt eller klappa hans mjuka päls... Hur är det meningen att man ska kunna sluta sörja någon som betytt hela världen för en?
Sedan i torsdags har jag gråtit till och från flera gånger varje dag, sovit jättedåligt med mardrömmar och haft sådan separationsångest och panik ett antal gånger. Men idag var helt klart absolut värst med allt det där...

Fy så jag kommer sakna dig världens bästa vän!!

Likes

Comments

♥ ♥ ♥

Världens underbaraste hund, våran fina Spot, har varit vår familjemedlem i tretton år. Han har varit en stor del av min barndom och uppväxt och jag skulle kunna dö för honom... Att veta att det rör som om några få dagar innan han är borta för alltid gör så jävla ont i mig. Jag har inte en aning om hur jag ska orka andas då. När han dör, då dör en del av mig.

Även fast jag vet att han lider, så skriker separationsångesten inom mig att han måste stanna kvar...

Likes

Comments