View tracker


Jag saknar att få kramas med dig min fina prins!

♥ ♥ ♥

Igår var det lika jobbigt som dagen då han försvann. Flera gånger bröt jag ihop för att saknaden sköljde över mig så starkt. Speciellt när det kändes som att han låg vid fötterna eller att han stod vid altandörren och väntade på att få komma in - men han är ju inte kvar på jorden längre...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vila i frid nu mitt hjärta!
♥ ♥ ♥
Det har gått så fort, med den här lilla killen... Vi har märkt av att han blivit gammal och tappat hörseln och fått sämre syn men han har varit så glad, han har varit sig själv.
De senaste två månaderna har han försämrats i rasande takt, slutat gå ut på promenader, tappat muskler och ork, haft svårt att gå och behövt bärhjälp upp för trappor och har haft ont i hela kroppen.
Nu de senaste två veckorna har han dessutom magrat av så fruktansvärt så ryggraden syntes, ansiktet var insjunket och hans breda bringa var smalare än den någonsin varit. Den senaste knappa veckan började han också kissa på sig om nätterna och tappat glädjen i sina ögon helt och hållet. Det smärtade att se, för sån var inte han. Men nu behöver han inte ha ont mer, nu behöver inte de där lidande ögonen skrika efter hjälp för det har han fått. Men fan vad ont det gör...
Våran älskade lilla thaihund, som funnit med oss i vått och torrt dag ut och dag in i nästan tretton år. En familjemedlem som alltid kommer vara så saknad och älskad!
Nu finns han inte här hos oss längre, nu är han med morfar på andra sidan och väntar på oss. Och jag kommer sakna dig Spot tills den dagen jag dör.

Likes

Comments

View tracker

Hur ska man någonsin kunna sluta sörja den som betytt allt och lite till?
♥ ♥ ♥

I torsdags bestämdes det att våran älskade hund Spot skulle få somna in efter helgen, och en tid bokades med veterinär som kom hem till oss och hjälpte honom somna in på sin favoritplats.

Det gör så fruktansvärt jävla ont att veta att jag aldrig mer i detta liv kommer få se honom och hans kloka ögon, höra han tassa runt eller klappa hans mjuka päls... Hur är det meningen att man ska kunna sluta sörja någon som betytt hela världen för en?
Sedan i torsdags har jag gråtit till och från flera gånger varje dag, sovit jättedåligt med mardrömmar och haft sådan separationsångest och panik ett antal gånger. Men idag var helt klart absolut värst med allt det där...

Fy så jag kommer sakna dig världens bästa vän!!

Likes

Comments

♥ ♥ ♥
Bilder från Pinterest!

Skulle så gärna vilja fixa mina hemska naglar... Nackdelen med att jobba i vården är ju att man absolut inte får ha någonting på naglarna. Personligen så kan jag väl tycka att det är fräschare med välskötta naglar (inte långa och i skrikig färg som på bilderna, bara en geléförstärkning på naturlig nagel) är bra mycket trevligare än sköra, tunna naglar som spricker och lossnar bitar ifrån, som det gör för mig. Hela tiden. Ont gör det dessutom.

Jag använder ändå alltid handskar (alltså A L L T I D vid alla former av patientkontakt) och spritar händerna både före och efter jag använder handskar och är noga med att tvätta händerna emellanåt, så kan det verkligen bli så stor skillnad på smittspridningen då? 

Likes

Comments

Klassfest med blivande sjuksköterskorna! En termin kvar!!

Likes

Comments

♥ ♥ ♥

Världens underbaraste hund, våran fina Spot, har varit vår familjemedlem i tretton år. Han har varit en stor del av min barndom och uppväxt och jag skulle kunna dö för honom... Att veta att det rör som om några få dagar innan han är borta för alltid gör så jävla ont i mig. Jag har inte en aning om hur jag ska orka andas då. När han dör, då dör en del av mig.

Även fast jag vet att han lider, så skriker separationsångesten inom mig att han måste stanna kvar...

Likes

Comments

 

♥ ♥ 

Jag köper väldigt sällan skor, vet inte varför men det är liksom inte så stort intresse jag har? 

När jag var på stan här om dagen hittade jag dock ett par skor jag verkligen tyckte om (bilden gör dem inte rättvisa dock) och jag hade sån beslutsångest över om jag skulle köpa eller inte, om det är värt det eller ej... Men tillslut bestämde jag mig att det helt klart är värt det! Dessa ska invigas denna fredagskväll då det är dags för ♥ V I N ♥ och festligheter med klassen!

Likes

Comments

Isadora Eye Color Wonder Bar, H&M 249:-
♥ ♥ 

Denna palett har jag letat efter ett tag, den har varit slut överallt jag kollat. Men igår fann jag den minsann, i ett ensamt hörn i sminkmontern på H&M! Den bara låg där och skrek efter mig, och vem är jag att säga nej till en palett med ögonskuggor liksom? Glittriga dessutom... Så ikväll ska jag glittra som en liten diskokula med ett (läs många fler) glas vin i handen!

Likes

Comments

♥ ♥ ♥
 
Älskar glitter, alldeles för mycket. Älskar också rosa, alldeles för mycket. Ibland funderar jag över min egentliga ålder, stämmer det att jag är tjugotre eller är jag möjligtvis bara tre? Man undrar ju då och då... Hur som helst kunde jag inte motstå att köpa ett mobilskal som både var rosa OCH glittrigt, gissa om jag är nöjd?

Likes

Comments