Om fyra månader tar jag examen från sjuksköterskeprogrammet och då ska det firas med pompa och ståt!
Ett dilemma jag har är att hitta en klänning till examensdagen, jag vill ha en långklänning med långa ärmar men som ändå visar lite former och helst ska den vara rosa. Lite svårt att hitta något som stämmer in på allt detta... Jag hittade en klänning på Nelly i somras som var perfekt, alltså verkligen PERFEKT, men min storlek fanns inte och inte kom den in i lager igen.

Klänningen på bilden är från ASOS och den funderar jag på just nu, är dock inte alls säker på om jag ens kommer trivas i den.

Likes

Comments

Av min prins fick jag en bukett röda tulpaner på alla hjärtans dag, för att jag älskar tulpaner och inte alls tycker om rosor!

Likes

Comments

Behöver en mysig sminkhörna i mitt liv, eller ja.. I mitt lilla rum i alla fall! Att ordna det får bli denna månadens lilla diy projekt hemma.
Finns ju så mycket härliga inspobilder på Pinterest.

Likes

Comments

Maria Nilas Structure repair är bland det bästa jag testat på mitt hår! Mitt hår är ganska känsligt, har fint skandinaviskt hår som gärna trasslar och känns torrt och sprött.
Efter att jag slingade håret för några veckor sedan blev det såklart ännu lite torrare och mer sprött.
Sen dess har jag använt inpackningen och den har varit min räddning!
Jag upplever också att just denna produktserie gör att mitt hår upplevs som lite tjockare än det egentligen är, inte helt fel tycker jag.

Det största plusset (utöver att det är bra på håret) enligt mig är att det är 100% veganskt och därmed inte djurtestat.

Likes

Comments

Jag älskar sängkläder, det är så underbart att bädda rent med fina påslakan! Dessa är faktiskt från Ica och kostar bara 179kr, funderar på att köpa hem nått av dem. Det rosa med medaljongmönster är helt klart favoriten!

Likes

Comments

Att se på bilder från innan jag gjorde läpparna får mig att undra varför jag inte gjorde dem tidigare?! Är så nöjd med mina läppar nu, men jag skulle kanske vilja ha dem lite större!

Likes

Comments

Jag behöver verkligen ett nytt mobilskal, ett enkelt och stilrent ska det helst vara.
Ideal of Sweden har ju en hel del fina skal och den nya rosa "plånboken" som passar till vore ju så himla perfekt till mig!
Men de har ju en lite saftig prislapp för en student som behöver åka tåg och flyga för att hälsa på sin pojkvän... När jag tagit mig igenom åtta veckor av att skriva c-uppsats då kanske jag ska belöna mig en plånbok och ett mobilskal!

Likes

Comments

Imorgon är det dags för mig att klippa mig och även slinga håret! Det är ett och ett halvt år sedan jag gjorde ombre för att låta håret vila från färg och blekning, men nu har det vuxit ut så pass mycket så det är dags att göra nått åt färgen.
Jag är ju dessutom blond och alla naturliga blondiner vet hur jobbigt håret är vintertid, det blir liksom dassig och allmänt tråkigt. Så lite slingor just nu är mer än välbehövligt!

Likes

Comments

Jag har haft turen att ha min fina prins hemma hos mig sedan den första december. Tiden har gått alldeles för fort för imorgon åker han tillbaka till Kalmar igen... Alltid lika jobbigt att säga hej då.

Likes

Comments


Jag saknar att få kramas med dig min fina prins!

♥ ♥ ♥

Igår var det lika jobbigt som dagen då han försvann. Flera gånger bröt jag ihop för att saknaden sköljde över mig så starkt. Speciellt när det kändes som att han låg vid fötterna eller att han stod vid altandörren och väntade på att få komma in - men han är ju inte kvar på jorden längre...

Likes

Comments