Av denna helt underbara resa. Det har gått så fort, vill stanna längre och upptäcka mer av denna stad. Men det kan jag säga, kommer garanterat åka hit igen! Idag var det väldigt varmt och härlig, och hela familjen kom upp till hotellet som räkor 🦀 nu tar vi som vanligt en lugn stund på rummet, för att sedan gå ut och käka och bara ha en lugn kväll.
Ha en fortsatt bra måndag !
💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Men då va dag två nästan avklarad. Idag har vi allihopa fått otroligt med sol. Så galet skönt med värme! Och nu tar vi en lugn stund på rummet, innan vi går ut för att se en ny del av staden.
Det är helt otroligt vilken stad detta är, så fint och otroliga byggnader. Men det går nog inte att toppa hur det ser ut på kvällarna, hur de bara lyser upp hela staden med lampor och lyktor från hotell och andra byggnader. Hotellet vi bor på är rätt högt om man säger så, då vi har vårt rum (eller ja rättare sagt vår lägenhet) på 14:e våningen och har ytterligare 29 våningar ovanför oss. Helt otroligt vad denna stad bara imponerar mer och mer. Tycker att ni som varit här ska skriva tips på vad man kan göra och se här. Så man inte missar något!
Hoppas alla får en härlig fortsatt fredag!
💋

Likes

Comments

Idag är det andra advent och inte alls långt kvar till julafton och det nya året. Den mysigaste tiden på året. Det enda som verkligen saknas nu är ju snö. Önskar att det hinner komma snart så vi får en vit jul i alla fall. Och så att man kan göra alla roliga vintergrejer också såklart!
Ha en fortsatt bra andra advent alla där ute!
💋

  • 376 Readers

Likes

Comments

Snart är denna helg över, för min del har den varit underbar. Börjar med jobb på fredagen men Moa å Lisa. Var grymt roligt!
Upp tidigt på lördag morgon för att uppvakta Annica på hennes 50 års dag med frukost på sängen och massor med paket. Sedan var det iväg och handla det sista, städa upp och plocka fram mat inför fest.
Vid 3 började det ramla in folk, tror vi kom i säng vid 3-halv 4 på natten sedan. En lång fullspäckad dag med massor av skratt och glada människor. Galet roligt var det!
Men inte fick man sova ut idag heller, upp klockan 9 fixa sig för att sedan åka vidare mot estraden för min sista dansuppvisning med Uddans. Riktigt kul var det, så galet duktiga allihopa! Men såklart var det ju lite ledsamt att det var sista man gjorde med dessa tjejer, men ett riktig bra avslut var det!
Nu är det familjesöndag med mys framför solsidan på tv.
Hoppas alla haft en bra helg och väntar en bra vecka!
💋

  • 394 Readers

Likes

Comments

Nu har det varit fullt upp hela dagen. Jobbade som vanligt först, direkt ner på gymmet med Cajsa för ett konditions/bara ändå pass, sedan vidare direkt till affären för storhandling. Var väl hemma runt halv 6.. Äta lite mat, och sedan började det roliga... Bakning! En liten supriseefterätt till imorgon 👌🏻
Nu är det klappat och klart tills imorn, så galet taggad!
För imorn är det fredag och en galet bra dag🎉

  • 412 Readers

Likes

Comments

Idag var det min dag. Min tur att fylla 19.
Haft en underbar dag, tack alla fina som firade mig!
Nu laddar vi resten av veckan inför helgen 🎉
Sedan blir det mer familjefirande!
Ha det bra alla människor där ute
💋

  • 420 Readers

Likes

Comments

Haft en fullspäckad förmiddag med bak och städning, så nu e det fint i huset och färdigbakat till kalas👍🏻
Har varit barnvakt å syster då resten av familjen varit på Madonna i Stockholm. Hade det mysigt med hämtmat och massvis med godis och en bra film. Hann till och med plugga lite till hennes prov nästa vecka.
Nästa vecka blir en bra galet bra vecka! Hoppas jag 🙊🙉🎉
Nu blir det ännu mer söndagsmys här hemma! Ha en fortsatt fin söndag alla där ute!
💋

  • 437 Readers

Likes

Comments

Nu har halva veckan gått, och en dag närmare en händelserik helg! Idag vaknade man upp med galen träningsverk efter ett pass med Cajsa igår👌🏻 men känns otroligt bra såklart!
Nu är det träningsdags igen. Mår så otroligt bra, och är så glad nu för tiden.
Men nu bär det av till träning!
💋

  • 446 Readers

Likes

Comments

Efter en otroligt rolig helg med underbara människor, är man nu igång med en ny jobbvecka igen. Har inga speciella planer denna vecka så det blir att ta dagarna som de kommer. Vilken känns väldigt skönt, att man inte behöver bestämma nånting på grund av planer, utan bara göra spontana grejer lite då och då. Spontana grejer är ju trots allt det roligaste 👌🏻
Ha en fortsatt trevlig måndag alla där ute!
💋

Likes

Comments

Nu är det gjort, nu vart det byebye Blondie och hello brownhair! Är otroligt nöjd över resultatet för att ha gjort det själv. Första förändringen på en lång lista. Men nu är det igång🌟
💋

Likes

Comments