Header
View tracker

Likes

Comments

Nu sitter vi på la costo! Tar dom sista groggarna innan vi går och lägger oss, imorgon börjar resan hemåt klockan 05:40, å sen varar den ett jävla tag!

Haft en underbar vecka å så, men ska bli skönt att komma hem till en underbar pojkvän, ett underbart jobb och en ganska dryg skola! 👌🏻

  • 193 readers

Likes

Comments

Sola bada ute å grilla, Britney Spears har rakat sin frilla.. 🎉🎶

Ännu en dag, ännu en så underbar dag!
Vi tog sovmorgon så jag vaknade först vid klockan 12 kanske, så då gick jag ner till baren för att få wi-fi och inväntade gånget för att äta lunch!

Resten av dagen har varit lugn, det har varit grogg på stranden, bygga sandslott, grogg i baren, grogg på en halvfinsk bar, och grogg i vår favoritbar!

Å redan nu så blir de sovdags, bara för att vi är värd de!

  • 204 readers

Likes

Comments

Efter frukost bestämde vi att vi skulle upp till den där slottsruinen uppe på klippan och eftersom jag gick upp dit sist jag va här så bestämde jag helt självmant att vi skulle ta taxi!

Så vi hoppa in i en taxi och fick helt klart den böta chauffören! Vi for upp och han väntade på oss, vi Gick runt i en moské och åt mystisk bär å han va vår personliga guide!
Sen for vi till någon fruktträdgård ägd av ett äldre par långt uppe på berget utanför alanya. Där plockade vi mandariner och åt bananer tills vi blev mätt!

Resten av dagen spenderades med sol, grogg, bad, grogg, grogg, grogg och sedan ett nattdopp, mysigt som satan!

  • 212 readers

Likes

Comments

Nu är vi framme och har klarat av en hel dag utan att bli bombade!
Resan ner hit var tröttsam, men det vart en halvtimme tupplur på en parkering mellan Gävle och Tönnebro. (Sen sov ja nästan hela vägen mellan Arlanda-Istanbul å)
Självaste bilresan från Dorotea till Arlanda tog väl 14 och en halv timme! Men då hitta vi på mycke tokerier efter vägen också ☺️

Väl idag så klev vi upp och åt frukost, tog någon grogg och sen vart de turkiskt bad och massage två timmar sedan gick vi en sväng på scchtaaan. De ä trevligt när man känn igen sä på platser (:
Sen vart de tillbaka för lite grogg å snacks, sen lite promenad å kebab på stan, efter de middag och sedan baren!

Väl i baren vart de turkisk kväll, vi drack grogg och kollade på mystiska musikanter och danser. Sen kom en magdansös och drog upp mä så då dansa jag magdans där framför allt folk då! Ja de gick ju som de gick..
efter det behövde jag mer grogg!

Det blev ett kvälldopp i havet och nu ligger jag i sängen på hotellrummet, stenhårda sängar men dom är trevlig ändå!

Nu är det sovdags, för de ä en dag imorrn å!

Likes

Comments

View tracker

Ja nu ha man pärhackarlov! Eller ja höstlov eller läslov eller va de nu kallas! Har faktiskt varit ledig hela två dagar, då va jag med storebror och umgåsades å så!

Nu ha ja lunch och halvligger i en nedsutten fåtölj som en gammal pärsäck, det är ju kul! Men ja tyck int att det är värt att lämna ett mysigt personalrum när man har rast i en timme, då är det ganska skönt att bara sitta (:

Jag har skrivit en packningslista och hämtat klänningar i Högland, för nu börjar det närma sig, det är allt på en gång! Jag har inte ens packa upp alla påsar eller fått i ordning sen vi flytta. Men de hinns ju!

Nu jävlar, på söndag far vi!

  • 234 readers

Likes

Comments

Snart, då ska vi på äventyr, Lollo ska va i dyngfylla, Wilma ska ha skitkul, Fabian ska undvika mjölk, och jag, öh, jag ska göra tammefan allt å lite till!

Nu är de snart dags, bara två veckor skola sen höstlov å efter de så beger vi oss ut på äventyr!

TURKIET

Bildresultat för turkiet alanya 

Likes

Comments

Hej, jag är upptagen med livet så jag har inte tid att skriva, för 16 dagar sedan var jag sjuk en dag, det var trevligt, för då låg jag bara i sängen.

Jag skulle behöva en sådan dag igen, jag har börjat på det idag. Jag tog sovmorgon till klockan nio, sen har jag packat upp lite grejer. efter det har jag bara mått allmänt dåligt och suttit i soffan. Jag har inte ens orkat starta tv:n.

Jag borde egentligen fara hem till Högland och byta däck på c-klassen så jag kan ta vinterdäcken som sitter på den och hä på audin, men jag orkar inte. Och så borde jag fara bort på ny sofia och städa ordentligt i gamla lägenheten så vi är redo att flytta ut, men jag mår ta mig fan för dåligt för det!

Jag tror att jag mår dåligt för att jag hade tid att varva ner, jag är ledig idag, eller ja.. Jag är "upptagen" och kan därför inte ta på mig något vikariat. För jag kände att jag behövde det. Pojken min är i skogen och ska skjuta på saker och jag ska sitta här forever alone, eller så ska jag baka, det märks.

Det kan vara trevligt.

Likes

Comments

Som det lyder i rubriken, så står det på små fotformade skyltar på borden i Te-C, så jag är en duktig flicka och lyder order, jag har fötterna i soffan istället!

Jag känner hur de vrider sig i magen jämt å ständigt, varenda liten kaffeklunk gör mig mer och mer bajsnödig, men jag vägrar, jag ska sitta här i offan och skriva ett brev på engelskan, jag ska inte sitta på dass och göra det! Höhö.

Fyra ur klassen har presentation om olika land, ock så får resten sitta utspridda, så då skyndade sig Olivia till soffa, tog sig en gröttallrik och en kopp kaffe och började med att köra lite hard core candy crush, men jag blev less på det och tänker faktiskt ta och skriva färdigt brevet nu, så jag ha det gjort, jag tror jag måste skriva typ två rader till för att avsluta det! :)

Likes

Comments

Tjabbah tjeena hallå, vi säger så! Här sitter jag på sängen och nynnar på "nu ska vi gifta oss melodin", men det kan man också göra en måndagskväll!

Nu har jag haft en dag i serveringen efter en mysig jobbhelg, men jag är faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle va, det är ganska skönt att få vila upp sig från skolan på jobbet och sedan tvärt om, så länge man inte har massa jobb att göra på kvällarna är det helt okej!

Idag var jag snygg, eller ja okej, jag orkade sminka mig i 5 minuter innan jag åkte på skolan så jag kände mig snygg i alla fall, och det är bättre än vanligtvis!

Nu blire candy crush, piggy boom å senare Paradise Hotel!


Nu vart de selfieparty här nere då!

Likes

Comments