Header

Idag var det biffar på schemat! Det har varit en dag då man gjort något hela tiden men det har känts som att det aldrig hänt något över huvud taget!
Det har varit som att man stått och sprungit allt vad man kan så länge man bara orkat, men tyvärr har man stått i ett hamsterhjul!


Sen skulle vi ha allahjärtans dags mys här hemma, det gick nästan bra, jag for jag med en baslåda till en vän och efter det så for jag och Micke med en dieseldunk till hans vän.
Tillslut kom vi hem igen och åt välgräddad inbakad fläskfilé, potatisgratäng och sallad.
Det vart tyvärr marängsviss till dessär, jag tycker verkligen att det är gott och det är därför det är sorgligt! Jag åt alldeles förmycket så nu ligger jag här i sängen och mår dåligt i väntan på John Blund!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I helgen jobbade och myste jag, det var trevligt. Jobbade bara lördag så söndagen hann vi pyssla lite hemma, sortera och sådant. Å i fredags fick jag sova i vår nya säng, det är en viktig detalj i mitt liv!

Hotell Wilhelmina

Idag däremot steg jag upp och började köra mot Vilhelmina vid klockan sju för att fara på första praktikdagen, jag tog mig fram trots halka och sedan var det direkt dags att fixa all till lunchen!
Sen var de fram å tillbaka och göra allt möjligt i tills jag började spritsa maränger.. efter ca 700 hjärtformade rosa och vita så gav jag upp, men nu finns dom redo för Valentines day imorgon!

Likes

Comments

Idag var tredje dagen som vi endast bakade tunnbröd på skolan. Ännu en värt skoldag, igår hade vi lektion i 1 timme och 40 minuter, men idag fick vi hålla på i hela 2 timmar!
Sådana tillfällen är jag glad att jag körde till skolan, så jag slipper vänta 4 timmar på bussen innan jag får åka hem!

Men nu blir de inge mer skola på en månad, eller ja inte skollokalen i alla fall. Nu väntar 3 veckors praktik på hotellet i Vilhelmina sen är det tags för sportlov.

Nu har jag duschat och gått och lagt mig, här ska jag ligga i minst 1 timme och bara må, för jag gillar sängen. Sängen är min vän.

Likes

Comments

Idag har varit en väldigt oproduktiv dag. Jag vaknade tidigt, låg kvar i sängen och såg hur solen började skina mer och mer. Än fast solen steg så kände jag smärtan i alla kroppsdelar när jag försökte stiga upp mest i själen, jag vet inte var den sitter, men den gör ont ganska ofta.. Jag stek upp tillslut, kletade på masken, rensade minneskortet i kameran, tog på mig foppafofflorna och gav mig ut efter skoterspåret i 25 Minusgrader och strålande sol.

Det knastrade fint under foppisarna när man traskade på snön, men fina bilder blev det absolut inte. Det var ett dåligt spår, inga fina vyer etc. Jag får gå åt ett annat håll nästa gång.


~ ~

Senare under dagen har jag hunnit med trevliga kaffebesök, mååååånga selfies, obligatoriaska raggningen, laga middag och mysa med pojken. Så det har inte varit så himla hemskt.

Just nu har jag precis kollat senaste PH och ska precis krypa i säng, Man ska ju försöka ta sig upp imorgon också!Se ni så korthårig ja ha blivit?! Hemskheter..

Likes

Comments

Eftersom det förra inlägget som lades ut här senast är datummärkt med November 2016 så bestämde jag mig för att det kanske var dags igen, dags att försöka göra något vettigt (med vettigt så menar jag att försöka skriva något).

Mina dagar knallar på, sakta men säkert. De flesta spenderas i sängen tyvärr. Vissa dagar tar jag mig inte upp ur sängen på grund av att jag har alldeles för mycket smärtor i magen, och vissa dagar har kroppen bara ingen ork och jag är alldeles för fylld utav ångest och för tom på motivation.

Magen vet jag inte vad det är för fel på, och kroppens å psykets generator la av igen och slutade ladda energi ungefär samtidigt som den gick sönder på Audin.

Så det går framåt, men det går sakta å jag blir fetare för varje dag som går. Jag vet ingenting om när nästa sjukhusbesök kommer att inträffa, men jag ska infinna mig på psykiatrin igen om ca en vecka.


Det skulle underlätta om dagarna gick fortare och dagarna skulle gå fortare om ja mådde bättre. Jag känner mig som en kaktus, bortsett från att jag har taggarna inåt istället för utåt.


🍓

Likes

Comments

Nu sitter vi på la costo! Tar dom sista groggarna innan vi går och lägger oss, imorgon börjar resan hemåt klockan 05:40, å sen varar den ett jävla tag!

Haft en underbar vecka å så, men ska bli skönt att komma hem till en underbar pojkvän, ett underbart jobb och en ganska dryg skola! 👌🏻

Likes

Comments

Sola bada ute å grilla, Britney Spears har rakat sin frilla.. 🎉🎶

Ännu en dag, ännu en så underbar dag!
Vi tog sovmorgon så jag vaknade först vid klockan 12 kanske, så då gick jag ner till baren för att få wi-fi och inväntade gånget för att äta lunch!

Resten av dagen har varit lugn, det har varit grogg på stranden, bygga sandslott, grogg i baren, grogg på en halvfinsk bar, och grogg i vår favoritbar!

Å redan nu så blir de sovdags, bara för att vi är värd de!

Likes

Comments

Efter frukost bestämde vi att vi skulle upp till den där slottsruinen uppe på klippan och eftersom jag gick upp dit sist jag va här så bestämde jag helt självmant att vi skulle ta taxi!

Så vi hoppa in i en taxi och fick helt klart den böta chauffören! Vi for upp och han väntade på oss, vi Gick runt i en moské och åt mystisk bär å han va vår personliga guide!
Sen for vi till någon fruktträdgård ägd av ett äldre par långt uppe på berget utanför alanya. Där plockade vi mandariner och åt bananer tills vi blev mätt!

Resten av dagen spenderades med sol, grogg, bad, grogg, grogg, grogg och sedan ett nattdopp, mysigt som satan!

Likes

Comments

Nu är vi framme och har klarat av en hel dag utan att bli bombade!
Resan ner hit var tröttsam, men det vart en halvtimme tupplur på en parkering mellan Gävle och Tönnebro. (Sen sov ja nästan hela vägen mellan Arlanda-Istanbul å)
Självaste bilresan från Dorotea till Arlanda tog väl 14 och en halv timme! Men då hitta vi på mycke tokerier efter vägen också ☺️

Väl idag så klev vi upp och åt frukost, tog någon grogg och sen vart de turkiskt bad och massage två timmar sedan gick vi en sväng på scchtaaan. De ä trevligt när man känn igen sä på platser (:
Sen vart de tillbaka för lite grogg å snacks, sen lite promenad å kebab på stan, efter de middag och sedan baren!

Väl i baren vart de turkisk kväll, vi drack grogg och kollade på mystiska musikanter och danser. Sen kom en magdansös och drog upp mä så då dansa jag magdans där framför allt folk då! Ja de gick ju som de gick..
efter det behövde jag mer grogg!

Det blev ett kvälldopp i havet och nu ligger jag i sängen på hotellrummet, stenhårda sängar men dom är trevlig ändå!

Nu är det sovdags, för de ä en dag imorrn å!

Likes

Comments