Header

Snart, då ska vi på äventyr, Lollo ska va i dyngfylla, Wilma ska ha skitkul, Fabian ska undvika mjölk, och jag, öh, jag ska göra tammefan allt å lite till!

Nu är de snart dags, bara två veckor skola sen höstlov å efter de så beger vi oss ut på äventyr!

TURKIET

Bildresultat för turkiet alanya 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, jag är upptagen med livet så jag har inte tid att skriva, för 16 dagar sedan var jag sjuk en dag, det var trevligt, för då låg jag bara i sängen.

Jag skulle behöva en sådan dag igen, jag har börjat på det idag. Jag tog sovmorgon till klockan nio, sen har jag packat upp lite grejer. efter det har jag bara mått allmänt dåligt och suttit i soffan. Jag har inte ens orkat starta tv:n.

Jag borde egentligen fara hem till Högland och byta däck på c-klassen så jag kan ta vinterdäcken som sitter på den och hä på audin, men jag orkar inte. Och så borde jag fara bort på ny sofia och städa ordentligt i gamla lägenheten så vi är redo att flytta ut, men jag mår ta mig fan för dåligt för det!

Jag tror att jag mår dåligt för att jag hade tid att varva ner, jag är ledig idag, eller ja.. Jag är "upptagen" och kan därför inte ta på mig något vikariat. För jag kände att jag behövde det. Pojken min är i skogen och ska skjuta på saker och jag ska sitta här forever alone, eller så ska jag baka, det märks.

Det kan vara trevligt.

Likes

Comments

Som det lyder i rubriken, så står det på små fotformade skyltar på borden i Te-C, så jag är en duktig flicka och lyder order, jag har fötterna i soffan istället!

Jag känner hur de vrider sig i magen jämt å ständigt, varenda liten kaffeklunk gör mig mer och mer bajsnödig, men jag vägrar, jag ska sitta här i offan och skriva ett brev på engelskan, jag ska inte sitta på dass och göra det! Höhö.

Fyra ur klassen har presentation om olika land, ock så får resten sitta utspridda, så då skyndade sig Olivia till soffa, tog sig en gröttallrik och en kopp kaffe och började med att köra lite hard core candy crush, men jag blev less på det och tänker faktiskt ta och skriva färdigt brevet nu, så jag ha det gjort, jag tror jag måste skriva typ två rader till för att avsluta det! :)

Likes

Comments

Tjabbah tjeena hallå, vi säger så! Här sitter jag på sängen och nynnar på "nu ska vi gifta oss melodin", men det kan man också göra en måndagskväll!

Nu har jag haft en dag i serveringen efter en mysig jobbhelg, men jag är faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle va, det är ganska skönt att få vila upp sig från skolan på jobbet och sedan tvärt om, så länge man inte har massa jobb att göra på kvällarna är det helt okej!

Idag var jag snygg, eller ja okej, jag orkade sminka mig i 5 minuter innan jag åkte på skolan så jag kände mig snygg i alla fall, och det är bättre än vanligtvis!

Nu blire candy crush, piggy boom å senare Paradise Hotel!


Nu vart de selfieparty här nere då!

Likes

Comments

Då var dagen här, nu är det bokat och betalat! Så nu den sjätte November åker Jag, Lovisa, Fabian och Wilma till Alanya, de känns ju tokkul men lite overkligt, sådant här har jag planerat att göra länge men det har som aldrig varit verkliga planer. Men nu, nu finns det ingen återvändo! Jag är till och med taggad på en biltur ner till Arlanda, men man brukar inte va sugen på att sitta still så länge, inte om man heter Olivia i alla fall!

De där med att det är krig å så tror jag bara ä någonting som dom ha hitta på för å skrämma bort oss! Haha nä men man få väl håll koll bara så de int ä nå bombhot just när vi ska fara, för då kan man ju fara men va berädd på att dö! 😁

Tha place dit vi ske!

Likes

Comments

Ja må som en bajskorv, for tidigare från skolan idag, blev hämtad för ja mådde skitdåligt, nu är jag inte lika spyfärdig men magen gör ont och de känns som att ja ha svalt en fickkniv dessutom, ja hoppas bara att ja inte håll på å stresskrasha! för då bli ja tokig, för gå skola måste ja göra å jobba måste jag för annars ha man ju ingen jävla inkomst i den här världen!

Som den här veckan bli de ju att jag jobbade i söndags, sen skola måndag-fredag, jobbar hela helgen, sen full skolvecka igen och mest troligt vad jag vet nu så blir de en till full jobbhelg i alla fall, så då har jag ju ansträngt mig 15 dagar i sträck, då borde man väl få förtjäna en liten chill tycker ja!

Nu ha ja nyss kollat på gårdagens avsnitt paradise hotel och om en halvtimme blir det nästa, men jag skulle egentligen väldigt jävla gärna vilja sova!


Jag är wannabe hon där nere! 

Likes

Comments

Började dagen med att bege mig mot skolan, men de blev spontanbeslut att åka på polisstationen och göra pass istället, så man ha de gjort! För mitt gamla, det är borta, som alltid! De blir ett nytt pass varenda gång man ska åka iväg någonstans, men de är ju för att jag inte kan hålla koll på något alls i mitt liv!

Sen vart de skola igen, trerätters lunch satt inte hel fel, å man slapp ju äta middag då 😁

Sen satt man bara hemma å höll på å somna tills lilla Lovisa ringde och det blev dags för äventyr, då vakna man till liv lite i alla fall, så nu är man tokpigg och ligger i sängen, men ja ge mig fan på att ja säkert kan somna ändå!

Likes

Comments

Hej hopp gummisnopp!
Idag påpekade Jocke någon gång efter lunch att jag såg trött ut, ja de va för att jag va trött! Sova 2-3 timmar och sen kliva upp å gå på ett 10 timmarspass, de är lika kul varje gång! Jag sover jämt dåligt nätterna före ja ska jobba, men de är för att jag tänker förmycket, ja tänker på alla gamlingar jag kommer träffa, jag tänker på vad jag har för nytt å berätta och vad dom ska berätta för roliga gamla historier den kommande dagen, och det är en hög med gammfolk i den här kommun och man vet inte vilka man träffar kommande dag så de är en hel hög människor man ska tänka på..

Men ahja, nu ska vi sluta prata om min hjärna och vad som försegår där (vilket oftast inte är så mycket alls).

När ja komme från jobbet så vart de Gofika å bingospelande, för ja, det är sånt man gör på söndagar om man är 70 år gammal och lever ensam (eller om man är Olivia och önskar att man vore så gammal)!

Men nu jävlar ska ja lägga mig i sängen, å finns de nå bättre än å va nyduschad å ha rena sängkläder?!

Likes

Comments

De vart lite mer gjort idag, de vart en promenad på coop, de vart bakat kladdmuffins och dumlekakor, sen vart de ännu mer kaffe innan jag blev professionell billackare åt Fabbeboi, eller ja de va ganska många billlackare, men det var trevligt.

Sen var Lovisa hit och åt kakor å startade en film åt mig, så nu ligger jag i sängen och kollar på Pan, den verkar typ bra, men nu ska ja somna innan filmen är färdig så man orkar kliva upp å umgås med gammfolke imorgon!


Svaren till eran fråga när ni ser bilderna är ja, Lucas fick lite färgglada fötter!

Likes

Comments

Sitter och försöker rensa min telefon, men jag får den inte ens att koppla till "molnet" å den håll på å totalkrascha, de ä ju inge kul!

Jag borde gå å storshoppa, alltså typ på coop eller ica, för jag vill äta choklad och baka kakor! Men ack, ty jag är ofantligt lat! Ja orkar inte, ja kan lika gärna svälta.. men då kommer jag inte ha någon lunch imorgon heller, å de är drygt, och jobbigt å irriterande etc.

Nä men ja ha inte tid å skriva här, ja ska fortsätta jävlas med min telefon och om jag orkar så ska jag starta tvn eller gå och shoppa!


Gamla goda tider!

Likes

Comments