View tracker

Olle i Istanbul

Haha sjukaste idag, gick ner till frukosten i morse och möttes av poliser och polishundar när vi klev ur hissen. Tydligen var presidenten på besök på hotellet och hade till och med rummet jämte oss. Sjukaste haha!!

Förövrigt har dagen idag varit chill och vi har för det mesta bara tränat, ätit och kollat film. Skönt att bara ha en lugn dag faktiskt!

LOVE x Olle

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Olle i Istanbul

Hej! Idag har jag verkligen haft en såå nice första december! Började imorse med att träna och sen blev det premiär av årets julkalender vid frukosten. Riktigt mysig tyckte jag. Julkalendern har varit så dålig på sistone, så verkligen kul att denna var mys!

Efter lunch tog jag, Camilla och Ozan (vilket är en supersnäll kille vars familj typ äger hotellet vi bor på) metron till europeiska sidan. Eftersom vi hade en ledig dag idag så passade vi på att försöka turista lite. Besökte så många fina ställen! Kolla bara bilderna!

Bilderna ovan är från The basilica cistern in the depths of history. Där fanns bland anant Medusa huvud, vilket var såå coolt att se!

Hagia Sophia mosque

Först var tanken att vi skulle börja med Sultan Ahmed moskén, även kallad Blå moskén, men eftersom det pågick böneutrop där så började vi istället med Hagia Sophia moskén. Superfin den med!

När vi var inne i Hagia Sophia moskén så kom det fram 10 turkar och ville ta en bild med mig haha! Tydligen var jag lik någon kändis haha! Believe me, I'm not the person they were thinking about !!

Sultan Ahmed mosque

Hur söta? Inne i blå moskén var man tvungen att ha nått på huvudet, så hur snygga var vi inte med våra sjalar??

Sedan gick vi först till Grand Bazaar, vilket faktiskt inte var så bra som vi hade hoppats på. Var som på vilken marknad utomlands som helst, massor med fakegrejjer och hysteriska inkastare som ville att man skulle handla. Istället gick vi bort till spice bazaar, vilket var mycket trevligare!! Köpte turkish delight, kryddor och torkad mango. Mums!

När kvällen gick mot slutet så tog vi båten över tillbaka hem till den asiatiska sidan. Drack Sahlep och vilade upp fötterna efter 12km walking i klackar. Om det ska bli skönt att sova nu? ehhm YES

Love x Olle

Likes

Comments

View tracker

Olle i Istanbul

Men tjaa onsdag!
Eftersom jag är ledig idag så har jag verkligen passat på att ha en chilly day. Började med att hämta frukost nere i restaurangen och sen käka frullis i sängen tillsammans med The santa claus. Verkligen bästa julfilmen!!!
Innan lunch gick jag ner o till gymmet och sprang 7 km. Kände verkligen att jag behövde det. Känt mig lite deppig och hängig idag så passade det perf!
Vid lunch käkade jag godaste salladen och facetimeade med mamma och pappa i typ 3h haha. Man får ju allt lite hemlängtan när man är ifrån familjen så länge ändå. Så jobbigt att behöva tvätta kläder och sånt själv med,
precis tvättat färdigt all min tvätt i badkaret så nu är allt rent igen! Man saknar verkligen tvättmaskin haha!

Just nu ligger jag och chillar i sängen tillsammans med The santa claus 2. Längtar sönder tills jag kommer hem och firar jul med la familia!! Taggar upp inför första december imorgon och julkalendern haha! Well I'm 18 but still a child haha!
Love x Olle

Likes

Comments

Tjoo tisdag!
Befinner mig just nu på jobb med Camilla! Det är en look book shooting för turkiskt, okänt märke. Är bara runt 14 plagg, så denna dagen kommer förhoppningsvis gå fort 😻
LOVE x Olle

Likes

Comments

Olle i Istanbul

En liten update från söndagens shoot. Det var för samma företag som i lördags, fast detta var look book/ e-commercial. Tydligen var jobbet dagen innan en campaign vilket jag inte visste innan, whoops!

Vi fick iaf fota bland annat i muslimsk klädsel, vilket var min första gång haha! Snyggt som fan

Love x Olle

Likes

Comments

Olle i Istanbul

Idag har jag varit på en shoot för en look noll ute i ett turkiskt naturreservat. W O W ! Såå vackert som i en saga! Bara kolla på bilderna o NJUT

Precis som överallt här i Turkiet så springer det runt massor med vildhundar i skogen här. Kom en liten kompis och hälsade på när vi åt frukost o morse. Vilken gose!

Asså kolla naturen! Dröm
LOVE x Olle

Likes

Comments

Olle i Istanbul

Hej! Här kommer tre pics från gårdagens häng i loungen. Vi bytte rum igår så nu har vi även access till balkongen. Åh såå fint det var! Jag och Camilla passade på att ta lite snygga bilder hehe!
Ha en mys fredag!
LOVE x Olle

Likes

Comments

Olle i Istanbul

Men säg hej till mina nya pjucks!! 1000kr på Nike outletten som ligger tvärs över gatan. Såå nice! Modellen är Nike air max running shoe och kostar typ dubbla i Sverige! Älskar fynda!
Xx Olle

Likes

Comments

Olle i Istanbul

Hej! Igår var jag på mitt första jobb här i Istanbul.. haha halleluja!! Typ 9 timmars jobb utan paus eller lunch, instängd i ett litet rum med typ 10 inomhusrökare från 12:30 till 21:30 .. hej huvudvärk! Är ett jobb för e-commercial vilket betyder bilder till webbshoppar. Kände mig lagom mör efter det och det har aldrig varit så skönt att komma hem, äta och gå och lägga sig !! Ska tydligen va på detta jobbet från och till i en månad nu framöver så det ska bli mycket spännande
Xx Olle

Likes

Comments

Olle i Istanbul

Heej! Började morgonen med att träna på gymmet. 40 min löp och lite ABS på det! Bästa sättet att starta morgonen på!

Efter det bar det av till casting! Började med en casting som var riktigt läskig. Var som att vara med i Taken 2 filmen. En liten läskig lägenhet med massa rökande turkar. Spännande upplevelse haha!

När castingarna var färdiga åkte vi till Istinye park. En riktigt stor mall med alla fina märken! Love it 😻😻

Likes

Comments