Olle i Istanbul

Kan vi ba snacka om brillorna jag hittade på Istinye i lördags??? Vita pärlemo brills från Gucci. DRÖM! Kostar dock 3500kr så får vänta lite med dom haha!

Passade dock på att köpa en ny läppänna från Mac i färgen edge to edge, lite julklappar och en fotmask till mina torra fötter haha. Rekommenderar verkligen den! Det var en almond milk mask från sephoras egna sortiment. Fötterna blev verkligen sammetslena. 10/10!!

LOVE x Olle

Likes

Comments

Olle i Istanbul

Yo! Mycket har hänt sedan sist, men vill börja med att säga att jag fortfarande lever haha. Som ni kanske har hört så skedde det två bombattentat i helgen. En bilbomb och en självmordsbombare. Vi befann oss själva uppe på hotellrummet (som tur väl va) när vi fick veta nyheten. Sprang ner i smått panik till lobbyn, men möttes av ett otroligt lugn. Dom förklarade att dom vant sig vid sånt här. Det är inte längre en chock eller oro för dom när bombattentat sker bara 2 km bort. Helt galet. Hur kan man egentligen vänja sig vid en sån sjuk värld??

Hur som helst, vi ha i alla fall bestämt oss för att inte bege oss ut över till europeiska sidan mer. Det känns inte safe att åka ut på castings när en bomb kan explodera var som helst. Innan attentatet åkte vi förbi den fotbollsarenan varje dag. Inte hade vi på tanken att det skulle ske ett terrordåd där. Det känns därför mer safe att stanna hemma den korta tid som är kvar.

Likes

Comments

Olle i Istanbul

Heej! Idag har vi varit på galnaste castingen. Kom in och möttes av 100 ryska modeller, massor med underkläder och bara allmänt läskigt. Tackade för oss och sa att vi inte ville göra jobbet. Usch fy, nej that's not the model I wanna be!

Likes

Comments

Olle i Istanbul

Haha sjukaste idag, gick ner till frukosten i morse och möttes av poliser och polishundar när vi klev ur hissen. Tydligen var presidenten på besök på hotellet och hade till och med rummet jämte oss. Sjukaste haha!!

Förövrigt har dagen idag varit chill och vi har för det mesta bara tränat, ätit och kollat film. Skönt att bara ha en lugn dag faktiskt!

LOVE x Olle

Likes

Comments

Olle i Istanbul

Hej! Idag har jag verkligen haft en såå nice första december! Började imorse med att träna och sen blev det premiär av årets julkalender vid frukosten. Riktigt mysig tyckte jag. Julkalendern har varit så dålig på sistone, så verkligen kul att denna var mys!

Efter lunch tog jag, Camilla och Ozan (vilket är en supersnäll kille vars familj typ äger hotellet vi bor på) metron till europeiska sidan. Eftersom vi hade en ledig dag idag så passade vi på att försöka turista lite. Besökte så många fina ställen! Kolla bara bilderna!

Bilderna ovan är från The basilica cistern in the depths of history. Där fanns bland anant Medusa huvud, vilket var såå coolt att se!

Hagia Sophia mosque

Först var tanken att vi skulle börja med Sultan Ahmed moskén, även kallad Blå moskén, men eftersom det pågick böneutrop där så började vi istället med Hagia Sophia moskén. Superfin den med!

När vi var inne i Hagia Sophia moskén så kom det fram 10 turkar och ville ta en bild med mig haha! Tydligen var jag lik någon kändis haha! Believe me, I'm not the person they were thinking about !!

Sultan Ahmed mosque

Hur söta? Inne i blå moskén var man tvungen att ha nått på huvudet, så hur snygga var vi inte med våra sjalar??

Sedan gick vi först till Grand Bazaar, vilket faktiskt inte var så bra som vi hade hoppats på. Var som på vilken marknad utomlands som helst, massor med fakegrejjer och hysteriska inkastare som ville att man skulle handla. Istället gick vi bort till spice bazaar, vilket var mycket trevligare!! Köpte turkish delight, kryddor och torkad mango. Mums!

När kvällen gick mot slutet så tog vi båten över tillbaka hem till den asiatiska sidan. Drack Sahlep och vilade upp fötterna efter 12km walking i klackar. Om det ska bli skönt att sova nu? ehhm YES

Love x Olle

Likes

Comments

Olle i Istanbul

Men tjaa onsdag!
Eftersom jag är ledig idag så har jag verkligen passat på att ha en chilly day. Började med att hämta frukost nere i restaurangen och sen käka frullis i sängen tillsammans med The santa claus. Verkligen bästa julfilmen!!!
Innan lunch gick jag ner o till gymmet och sprang 7 km. Kände verkligen att jag behövde det. Känt mig lite deppig och hängig idag så passade det perf!
Vid lunch käkade jag godaste salladen och facetimeade med mamma och pappa i typ 3h haha. Man får ju allt lite hemlängtan när man är ifrån familjen så länge ändå. Så jobbigt att behöva tvätta kläder och sånt själv med,
precis tvättat färdigt all min tvätt i badkaret så nu är allt rent igen! Man saknar verkligen tvättmaskin haha!

Just nu ligger jag och chillar i sängen tillsammans med The santa claus 2. Längtar sönder tills jag kommer hem och firar jul med la familia!! Taggar upp inför första december imorgon och julkalendern haha! Well I'm 18 but still a child haha!
Love x Olle

Likes

Comments

Tjoo tisdag!
Befinner mig just nu på jobb med Camilla! Det är en look book shooting för turkiskt, okänt märke. Är bara runt 14 plagg, så denna dagen kommer förhoppningsvis gå fort 😻
LOVE x Olle

Likes

Comments

Olle i Istanbul

En liten update från söndagens shoot. Det var för samma företag som i lördags, fast detta var look book/ e-commercial. Tydligen var jobbet dagen innan en campaign vilket jag inte visste innan, whoops!

Vi fick iaf fota bland annat i muslimsk klädsel, vilket var min första gång haha! Snyggt som fan

Love x Olle

Likes

Comments