(Granen fortfarande på sin plats och ännu saknar vi en tv-bänk hehe)

Hej på er!

Tog sovmorgon till 09 imorse, satte på Nyhetsmorgon. Älskar att de sänder till 11:30, precis som på helger! Gjorde frukost och nyss druckit upp en stor kopp kaffe. Ska väl inte göra något speciellt idag egentligen. Tänkte skriva ner en liten bucketlist inför i år, kanske man redan skulle gjort inför nyår. Men bättre sen än aldrig! Har några givna punkter iallafall. Bland annat att: ta körkort, investera i riktigt bra klädesplagg och sluta köpa bara för att, börja plugga nånting. Det är väl dessa mål som är mina största prioteringar i dagsläget :)

Men även att börja uppdatera denna blogg lite mer kontinuerligt!Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna kille ska alltså bli min sambo. I måndags skrev C på för en lägenhet som ligger söder om Stockholm! En etta med kök på 43kvm. Lägenheten ligger i ett villaområde som är så härligt! Så om 2 månader går flyttlasset och jag vill helst ha flyttat igår hehe..

Vi har iallafall redan börjat välja ut vad vi vill ha för möbler, så himla mysigt. Längtar redan till att få gå hand i hand runt på Ikea 😊Kram

Likes

Comments

Hej!

Alarmet ringde 06:30 imorse för jobb inne på kontoret vid 08. Väldigt lugn fredag med mysig fredagslunch och möte. Vid 13 tog jag helg och kunde göra det jag längtat efter i en hel vecka nu - att få hämta ut min nya mobil. Är alldeles kär i min lilla bebis.
Sen ikväll har jag bara tagit det lugnt med min pojkvän och njutit av att det äntligen r helg. Imorgon väntar landet, härligt härligt!


Sov gott

Likes

Comments