Har haft en super trevlig eftermiddag i Växjö med bästa tjejen.

  • 85 readers

Likes

Comments

Min tisdag har varit riktigt lyckad! Kort skoldag och umgåtts med trevliga vänner på eftermiddagen. Jag ska lägga mig ganska tidigt idag och ladda upp för mitt sista prov denna termin. Nu är det mindre än tre veckor kvar till sommarlovet, längtar så mycket!!

  • 107 readers

Likes

Comments

Idag har varit en lång och varm skoldag med lite redigering på efter middagen. Det ska bli skönt att få koppla av lite. Så just nu ligger jag i sägen och förbereder mig för ex on the beach's senaste avsnitt. Är så taggad för kvällens avsnitt!!
Godnatt på er<3

  • 118 readers

Likes

Comments

​God kvällsmat i solnedgången. Kan det bli mysigare med 25 grader, sol och vattenmelon? Hoppas att alla har haft en lika trevlig veckostart som jag. 

Likes

Comments

​Det bästa med att få komma ut ur duschen är att ta på mig men super sköna kimono från Victoria´s secret. Ett av dom många lyckade köpen på vår semester i New York i vintras. Kan inte säga mer än att jag verkligen saknar stället något enormt och hoppas att få komma tillbaka snart. 

Likes

Comments

När mamma kommer upp och ger mig en oerhört fin bikini blir jag självklart jätte glad. Vilken överraskning! Kärlek till mamma <3

Likes

Comments

Idag blev det egen mys med mamma och pappa och då passade vi på med lite grillat. God potatis, grillad kyckling och en fräsch sallad med fetaost. Kan det bli mer sommarkänsla?

Likes

Comments