Jag är så trött på skolan. Det är ett under att jag inte har hoppat av än.

Jag hatar skolan. Äcklig skolmat, dåliga lärare, hemskt mycket plugg. Aldrig längtat så mycket till att få ta studenten. Att få känna frihet och framförallt, bli av med all stress och ångest.

Alla som har tagit studenten säger att dom saknar skolan och att det var så mycket roligare/skönare när man gick i skolan. Jag kommer aldrig sakna skolan. Ren ångest.

Jag vaknar upp varje dag med ångest över att jag måste åka till skolan. För det första så klarar jag knappt av att åka buss. Eller det är kombinationen att jag måste båda åka tåg och buss till skolan. Man nu för tiden så brukar jag få skjuts till tåget så jag slipper att åka båda.

När man väl är framme så går man och kollar schemat, usch. En lång skoldag att kämpa sig igenom. Att redan känna på morgonen innan lektionerna har börjat, att man kommer ligga efter.

Att kunna klara av en lång skoldag med tom mage, man är trött och ledsen. Man orkar inte. Det ända man vill är att åka hem. Man måste ju visa sig glad och positiv. När man egentligen bara vill bryta ihop.

T.o.m när man blir sjuk och är hemma får man ångest över skolan. Varför? Jag slipper ju skolan och kan bara få vara hemma? Ja MEN när man väl är tillbaka och få se hur mycket man har missat eller ligger efter, återigen ångest.

Men höjd punkten på dagen är när man kommer hem och få vara med någon. Att få bort alla tankar. Underbart.

TILLS kvällen kommer, då man ska sova. Ja när man ska ställa klockan för att man ska upp till skolan dan efter. Då kommer ångesten sakta men säkert. Känner hur dåligt man har mått under dagen och hur dåligt man kommer må morgonen man vaknar.

Fy, att leva i en ond cirkel. Med ångesten runt om kring sig. Att känna sig rädd att plötsligt tappa kontrollen över sin kropp. Ångesten är min fiende. Och jag vill bli fri.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Precis haft personalmöte på jobbet. Blev en tidig morgon och är jätte trött nu. Men nu är jag påväg till skolan. Bästa på morgonen är vit varm choklad från Espresso house!

Likes

Comments

Då var det årliga klassfotot överstökat! Sista gången! Usch säger jag bara. Har man någonsin blivit bra, svar nej. Hatar klassfoto.

Har varit så upptagen och stressad idag. Har religion prov imorgon och känner mig inte så säker på det.. Men det går gå som det går.

Tänkte bara få ta det lite lugnt ikväll, ta en kopp te och mysa med sin pojkvän!

Likes

Comments

Nu när hösten är här så är det dags att samla ihop sig en massa värmeljus och doftljus. Det är verkligen ett måste i höst! Älskar verkligen ljus. 

Beställde nyss lite ljus från Lyko. Passa på för det är 20% rabatt på Yankke Candle! 

Länk här!

Det här kommer vara min favorit i höst, Marshmallow!


Likes

Comments

Åh vad denna helg har gått så fort.. Har inte tagit det lugnt nån dag. Haft så stressigt, har rensat hela garaget. Alla mina barnminnen som ska säljas på blocket eller slängas.

Men igår efter en lång dag så lyxade jag till det för mig själv. Jag åkte och köpte en ny mobil! Det blev en iPhone plus rosé guld. MEN jag måste vänta 6-7 veckor på att få den.. Så himla drygt! Vill ha den nu!

Likes

Comments

Idag så har jag och min pojkvän Anton varit tillsammans i 19 månader. Tiden går så fort när det gäller kärlek tycker jag! Efter skolan så åkte jag och Anton till Täby centrum och jag som inte skulle shoppa nått mer.. Men det blev en jättemysig och snygg mjukisdress från Odd Molly.

Just nu så har vi precis köpt lite mjukglass och ska hem och kolla på någon film.
Har varit en väldigt mysig dag idag!

Likes

Comments

Är helt besatt av lakrits! Det absolut bästa är salt lakrits och vaniljglass, bästa kombinationen!

Ligger nu i min säng och väntar till Paradise hotel ska börja, vet inte riktigt vad jag tycker om denna säsong. Men tycker det är allmänt dåliga program nu förtid på tvn. Borde börja kolla på någon serie! Tips på någon bra serie?

Likes

Comments

Stress, stress och stress..
Hela kvällen igår har jag packat kartonger med kläder och prylar. Det är egentligen ett tag tills vi flyttar. Vi har skrivit på att vi får tillträde den 15 december, men dom sa att vi kunde få tillträde den 1 december också.

Men varför vi stressar att ta bort allt är för idag så kommer mäklaren och en fotograf och ska fota vårt hus. Och om två veckor är det visning! Alltså allt går så fort.

Likes

Comments

Är så seg i kroppen och fortfarande helt slut från helgen.. Måndagar är ganska tråkiga men det var skönt att ha en hyfsad kort skoldag.

Efter skolan så var jag tvungen att gå förbi h&m lite snabbt för jag behöver en ny kjol! Hittade lite mer än en kjol.. Blev en stickad tröja och en jacka också. Skulle ju spara mina pengar!

Likes

Comments