Idag har varit en av dom bästa dagarna på länge. Jag och Jossan har varit och badat och bara varit en stund. Jag ska sova hos henne inatt igen. När vi va och badade började vi prata med några killar, så vi fick några ny kompisar. Några utav dom va verkligen jätte snälla och trevliga.
Lite tidigare idag så va de ett barn som försvann i området där Jossan bor i. Så polisen va här och vi hjälpte till och leta. Barnet blev hittat efter en stund och är nu med sin familj.
Nu sitter vi och kollar på tv, äter chips och bara tar de lugnt och chillar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår va vi med klassen i Stockholm, vi skulle kolla på Västerbron. Vi åkte buss till bron och när vi kom dit så gick vi över till andra sidan, till en badplats, där några badade. Jag och Jossan tog några bilder på oss när vi va på ett träd som typ låg ner över vattnet. Såklart när vi skulle gå av trädet så kom dom som badade och skvätte vatten på oss. Sen gick vi till tunnelbanan för att komma till bussen. När vi gick på tunnel banan då va de några som inte kom på. Så dom fick ta nästa tåg. Sen åker vi bara bussen till baka.
När vi väl kom tillbaka så följde jag med Jossan och va jag med henne. Då hjälpe jag henne att tvätta hennes cross. Sen så åkte vi och hämtade upp Nicke för vi skulle sova hos Jossan. Vi va ute en stund och bara låg ute på en filt och pratade. Sen gjorde vi inte så mycket mer.

Likes

Comments


Första dagen i 8:an gick väll helt okej. Jag gick till skolan med min kompis. När vi kommer till skolan så letade vi upp våra skåp och sen i klassrummet fick vi våra scheman schema. Typ kl 10.30 så gjorde vi sammarbetsövningar med de andra klasserna. När vi va klara med de så åt vi lunch, rektorn på skolan höll något tal. Sen till de bästa av allt, vi fick glass. Så de hände egentligen inte då jätte mycket men de va ändå kul att träffa alla igen.

Likes

Comments

Jag börjar i 8:an nästa vecka på tisdag. När börjar ni skolan/jobb eller har ni redan börjat, vilken klass börjar ni?

Jag kan inte bestämma mig om jag är taggade eller om jag bara vill att sommarlovet aldrig ska ta slut. Jag saknar ju klasskompisarna men jag vill inte tillbaka till skolan +att den här sommaren har varit den bästa på länge. Men jag tror ändå att jag hellre vill att skolan börjar. Gissar på att dom flesta som läser detta inte tycker som jag utan vill att sommarlovet ska va längre, men om ni vill att skolan ska börja igen så får ni gärna kommentera.

Hoppas ni haft en trevlig sommar. <3

Likes

Comments

Jag läste @emmaacarlssson blogg och såg att hon hade gjort ett sånt här inlägg och tyckte de va en jätte bar ide så tänkte göra ett liknande inlägg.

Vad heter du? Olivia

Smeknamn? Olle, har ingen aning om varför de är mitt smeknamn men men

Födelsedag? 27 oktober

Stjärntäcken? Skorpion

Hårfärg? Blond

Ögonfärg? Blå/Grön någon typ av blandning

Längd? 174 tror jag

Piercingar? Har hål i öronen men inget mer

Tatueringar? Nej, har inga tatueringar

Höger eller vänster hänt? höger

Har du ett sommarjobb? Nej, jag har/hade inget sommarjobb

Favoritfilm? Ingen andning

Favoritserie? Kollar inte på någon serie just nu men en serie som jag har gillat så är de gossip girl.

Var befinner du dig om 10 år? Jag hoppas på att ha ett bra, roligt jobb. Skulle också kunna se mig själv i en egen lägenhet. 

Likes

Comments

Jag tänkte bara skriva lite kort om vad jag har gjort idag. Så... Idag har jag och min pappa varit och provat att paddla sup, för er som inte vet vad de är så är det som en surfbräda fast du står på den vanligt och paddlar. Vi kanske paddlade i 2 timmar. De va verkligen jätte kul. Skulle så gärna vilja göra de igen.
Vi har också fixat i min brors rum igen
Men de va allt jag tänkte skriva för nu. Har kommer två bilder från idag också.

Likes

Comments

Idag på morgonen så regnade de, då kollade jag mest på en serie och städade lite. Serien jag kollade på the vampire diaries, en ut av mina favorit serier. För er som inte sätt den ni borde värkligen se den, den är jättebra.

Sen efter lunch så hjälpte jag min bror att plocka ur saker ur sitt rum, han ska byta rum, för att jag tänket va lite snäll.Innan vi åt middag kom en kille som hade med sig sin hund som vi kanske ska vara hundvakt till senare.

Lite innan klockan 18.00 så fick jag skjuts till min friidrottsträning utav min bästa killkompis mamma. Han tränar också friidrott. Vi båda tränar i Rånäs 4h. Nu på slutet av sommarlovet har vi tränat 2 gånger. Idag tränade vi mest teknik i grenarna spjut, höjd och häck. Just nu tränar vi inte jätte hårt, utan vi försöker bara komma igång nu efter sommaren.

Ni får gärna kommentera om ni har något förslag på vad jag skulle kunna skriva om. Snart ska jag åka på några tävlingar så jag skulle kunna skriva om de ni skulle tycka de va intressant. Jag vet inte heller hur mycket jag kommer blogga nu när skolan börjar snart.

Likes

Comments

Jag vet otroligt jag, en tonåring läser en bok helt otroligt. Men den här boken är faktiskt jätte bra. Ni som gillar Harry Potter kommer nog gilla de här boken. De kan vara för att det är en Harry Potter bok. Det är den nya Harry potter and the cursed child. Det är den bästa boken jag har läst och typ den ända på väldigt länge. Jag har inte läst klart boken än, men än så länge är den som sagt jätte bra.

Länk till boken HÄR

Likes

Comments

Hej, jag hade tänkt prova de här med att blogga, så vi får väll se vad som händer och hur de går. Jag vet inte hur mycket jag kommer blogga nu ibörjan beror lite på vad jag gör.

Idag har jag typ integjort något. Min bror håller på att byta rum så jag hjälpte honom fixa en saktill hans nya rum.

Jag vet att de härinlägget inte blev så långt men vet verkligen inte vad jag ska skriva.


Likes

Comments