Idag är det äntligen fredag!!! Jag kom nyss hem från min praktik som jag har i Vimmerby på ett café som heter Royal, super mysigt ställe med bra personal. Jag har inga speciella planer för ikväll men jag hade tänkt att åka och träna och kolla lite på Halloween outfits till vår första studentfest, AHHH ska bli så roligt att uppleva det här sista året i skolan när allt det roliga händer. Har ni något speciellt för er ikväll?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​hej på er! Som ni såg i mitt förra inlägg så skulle ett nytt inlägg dyka upp med en kort presentation av mig och här är det, bättre sent än aldrig haha. Olivia Hällegard heter jag och jag är 18 år gammal och går sista året på gymnasiet. På fritiden jobbar jag på McDonald's och gör mycket annat som ni kommer att få se om ni fortsätter att läsa här!

Likes

Comments

​Gud vad kul att prova på det här med blogg igen, det var ett tag sen jag hade blogg men jag har aldrig bloggat seriöst tyvärr så jag hoppas att jag känner att det här kommer bli kul. En presentation kommer när som helst så håll utkik! 

Likes

Comments