Idag kom jag tidigare till skolan än vanligt, var där vid åtta eftersom jag och många andra på skolan skulle ha lucia framträdande för resten av eleverna och lärarna👑 vi hade 2 stycken framträdande och det gick jätte bra även fast vi inte hade någon bakgrundsmusik (instrument). Men eftersom jag är så lång var jag en av dem som fick stå där bak på en bänk. Och om man då ska stå helt still på en bänk, sjunga o samtidigt hålla i ett ljus som tar myckeeeet syre blir man jätte yr. Iallafall jag blev det, haha så fick låtsats sjunga på många låtar för att jag skulle få in syre istället men så är det. Den bästa låten vi sjöng enligt mig var den där halleluja, då var de två tjejer som sjöng solo och var så duktiga. Fick rysningar över hela kroppen, tänk att sjunga så bra, vill också kunna😩

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilderna är från lördagen då jag Alva och Molly fixade oss hemma oss mig för att sedan åka vidare till fest. Det är så kul att fixa sig tillsammans o bara lyssna på musik skratta och sminka sig. Vi skulle få till en bra bild på kameran tillsammans tänkte vi, men nehe det gick la sådär. Alltid nån som kollar bort eller blundar haha så det är då bilderna blir oseriösa när man vet att dem inte blir bra ändå;)

Shut up and dance with me💃🏼

Likes

Comments

Vardag

Molly o hennes lilla sötnos Sally<3

Efter en jobbig vecka i skolan med fyra prov så var de äntligen fredag! Det ända jag gjort i veckan har vart o pluggat o kollat på serien skam. Japp även jag har blivit en nörd av skam, men hur bra är den inte? Bästabästa, speciellt säsong 2 är ju hur bra som helst då det mest handlar om Nora o William. Jag blir så kär i deras förhållande haha.

Igår (fredag) åkte jag Matilda o Alva in till stan för o köpa de sista julklapparna. Sen drog vi hem till Molly för lite tjejmys, det var jätte längesen vi bara var hemma hos nån o snacka. Vi gjorde mat o satt o snackade i flera timmar. Jätte mysigt<3 rätt skönt att ta det lugnt på en fredag då det brukar vara fester egentligen, men tror man behöver ta det lugnt ibland så man hinner vila ut. Speciellt efter en stressig vecka!

Kram på er hoppas ni mår bra<3

Likes

Comments