Vardag

Hej allesammans!! Mår ni bra? Det gör inte jag, har varit förkyld både igår och idag, med halsont och snuva:( inte skojigt alls! Man blir så rastlös, just nu hade jag bara velat gå på stan och sätta mig på något mysigt café och fika:) Istället har jag kollat på sex and the city, aldrig sett någon av dem förut, men den var ju skit bra!! Förutom att kolla på film har jag också druckit te såklart:)) ett måste när man är sjuk, tet som ni ser på bilderna är ett gott tips<3
Kram kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min vackra lillsis👸🏼

Älskar dmretro😻😻 det är super att de har öppnat i Göteborg nu

Igår åkte jag mamma och mina två mindre syskon ner till hennes kille i Göteborg! Jag mamma och lilla Joline åkte in till stan och gick i affärer medans de andra hade lite "grabbtid"
Det var mysigt att få lite tjejtid eller vad man nu säger. Jag hittade inte mycket alls, bara massa dyra grejer jag ville ha som jag inte har råd att köpa just nu:(( haha det är nästan alltid så😜 men köpte mig en ny foundation, från nyx, aldrig testat den förut men har haft Clarins förut. Men den är ju så satans dyr så kände att jag fick testa nån billigare denna gången! Tror bara att den kostade 89 kr👍🏼👍🏼 sen köpte jag en basic grå mössa som kan vara bra att ha nu på hösten!!

Vi satte oss och fikade på ett fik jag aldrig testat förut, det var la ingen höjdare direkt haha men men.... Piece of cake hette det och ligger uppe i Arkaden, det var även på samma våning jag köpte mössan i någon outlet butik som jag inte minns namnet på!

Var dock ganska trött hela dan igår sen fredagen då jag var på en överraskningsfest för en kompis som fyller år!!

Imorgon är det måndag igen, ny vecka nya möjligheter eller vad säger man? Hoppas ni får en bra vecka!! Kramis

Likes

Comments

Här är lite låttips från mig till er, jag vet inte om de är nya eller gamla låtar men bra är dem iallafall! Ett stort tips är Oskar Linnros låt "sitter på en dröm" den är en riktig goding!! Om ni vill ha mer tips kan ni gå in på Spotify och söka på namnet linkje1 och kika in på listan vårsommar. Inte det mest passande namnet nu på hösten kanske;)
Kramis

Likes

Comments