Framme på Gili T nu! Var rätt jobbigt att ta sig hit, men det verkar vara värt det. Har hittills bara legat vid poolen idag och druckit smoothies, som är så goda och sjukt billiga här. Gabbe har somnat och vägrar vakna, men ska försöka komma igång och cykla ner till stranden, affärer och lite restauranger snart.

Likes

Comments

Kom nyss hem från klubben/baren/skatestället.. vet inte riktigt vad jag ska kalla det förutom: Pretty Poison. Det här är 100% mitt och Gabbes favoritställe hittills. Hängt runt i områdena Canggu, Seminyak och Badung den här veckan och hunnit med väldigt mycket. Även ett superbra cafe som heter Crate, samma ägare som Pretty poison. Imorgon åker vi vidare till Gili för att chilla på vita stränder och sånt där. Är fett taggqd förutom att vår transfer till båten kommer och hämtar oss 06.15 imorgon (klockan är 22.30 nu), godnatt💖

Likes

Comments

Okej ni verkar ju faktiskt vilja att jag ska börja blogga på riktigt igen, har saknat det lite och har massa fina bilder som jag bara vill spama på insta just nu.. så WHY NOT. Vi får se hur det går, är ju på Bali just nu och har bara wi-fi ibland och sånt. Men bilder vill jag lova att det blir mycket av så fort jag kan.

Likes

Comments

Hängde på Balzac och drack te igår. Blev rätt sent och är lite småtrött idag. Har passat på att gå på stan med Hanna och Gabbe, men vid tre lämnade de båda mig för jobb och jag gick och kollade vintage. Hittade ett par svarta leopard-brallor som fick följa med hem. Just nu hetstvättar jag ca alla mina kläder eftersom det aldrig finns lediga tvättider när man vill tvätta nu för tiden. Åker till Barcelona imorgon, känns ändå viktigt med rena kläder då.

Likes

Comments

Saknar sommaren.. saknar mina långa naglar, mitt blonda hår och brun hy. Saknar att inte springa runt och tänka, tänka hela jävla tiden. Tänker och nojjar och tänker och oroar mig. Hela jävla tiden. Vill vila hjärnan, men när jag sover bara drömmer jag konstiga mardrömmar. Typ att jag råkar döda folk eller mer simpla saker som att jag kommer försent till jobbet. Tror inte att jag är särskilt stressad längre, men tror att jag inte är 100% nöjd med min livssituation just nu. Känns som att jag väntar på något utan att veta vad det är. Jämför mig för mycket med folk, ställer krav som inte går att uppnå. Vad är jag menad att göra ens?

Likes

Comments

Spybar firade sin nyöppning igår, var faktiskt positivt överraskad eftersom jag inte kände mig 100 på att jag ens ville vara där förns jag var det. Fick även reda på att jag är en naturbegåvning när det gäller beer Pong, alltid kul att vara bra på något.

Likes

Comments

Mötte upp mamma för en lunch på Babel. Bästa restaurangen för lunch i Stockholm 100%. Välj din egen Mezetallrik och ta feta och spenatpirog, marinerad kronärtskocka och sötpotatis och fetabollar. Har varit trött hela dagen för blev en helkväll på Kåken igår. Dock har jag rättså roliga planer ikväll igen.

Likes

Comments

I förrigår var vi ute med gänget, lite senare på kvällen tog John med mig och Gabbe på FW efterfest på Story Hotel. Var så kul, kände igen vart enda modellansikte och missade SKAM-William eftersom jag endast sett ett avsnitt av serien. Vill leva kändisliv lite oftare.

Likes

Comments

Började dagen med sista vaccinationen inför Bali, gjorde konstigt nog mycket ondare än förra gången. Fortsatte till Babel Deli för en sötpotatis och feta-wrap och sen Weekday för att shopp lite. Är så himla hatisk idag, vet inte varför. Är lite extra arg på alla människor som jag inte gillar idag. Hörrni, har tänkt på en sak. Om man tycker att någon är dum ska man fan säga det. Det går inte att förlora på det.

Likes

Comments

Fjärde dagen som jag inte jobbat idag. Fattar ni hur sjukt för mig som jobbar 24h 7 gånger i veckan.. typ. Har vart sjuk och orkar inte vara det länge så tänkte att det var bäst att börja kurera på direkten. Det har resulterat i middag hemma tre dagar i rad nu. Idag blev det hemmagjord sushi. Mmm. Snart kommer Sofie och Tyra och hämtar upp mig för häng hemma.. i lägenheten. Svårt att säga vad som egentligen är hemma och inte nu.

Likes

Comments