Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ser ni mitt hår????? Hur sjukt är inte det här? Har velat fixa det så länge och det blev exakt som jag hade tänkt mig tillslut. Vill alltid vara blond. Någon som har tips på silverschampo?

Likes

Comments

Vill både spy och pussa på förra sommaren. Hoppas att den här blir likadan plats och kompismässigt, men inte känslomässigt. Mådde dåligt varje dag och kunde börja gråta av ingenting. Hoppashoppas att det inte blir så i sommar.. SKA INTE BLI SÅ. Jag och mina tjejer ska fan ha bästa sommaren ever.

Likes

Comments

Mamma "slängde ihop" det här igår. Älskar älskar rabarber.. så gott och riktigt bra kombo mmmm.

Likes

Comments

Är att rymma en stund. Kanske till London, kanske till Barcelona eller typ nåt ställe långt bort (fortfarande en storstad dock). Måste iväg och tänka ett tag med mina kompisar. Tänka vad som är vettigt, tänka på vad som är värt att ta skit för, tänka på sina riktiga känslor. Egentligen vill jag bara tillbaka till allt som känns normalt. Orkar inte leva ett liv själv, vill ju dela det med någon.. helst hela tiden. Jag är inte gjord för att vara själv, trots att jag börjat uppskatta det mer på senaste tiden. Jag är gjord för att umgås, prata, ses snabbt, ses länge, sova över, resa tillsammans med. Ja ni fattar.. jag saknar tvåsamhet som in i fakking helvete.

Likes

Comments

Leverans ett från Wish har kommit! Så niceeee, äntligen massa oanvända penslar i MASSA olika storlekar. Har längtar efter dom jättemycket. Sitter atm på jobbet och väntar på att klockan ska bli sex för då ska jag träffa Hanna och Tyra och äta middag. Kanske fira Niki som fyller år lite också.

Likes

Comments

Har gråt i halsen, men jag vet varför. Jag vet till och med att det kanske är av en bra anledning. Jag behöver det här mer än någonsin och TROR FAKTISKT PÅ DET DEN HÄR GÅNGEN. Har fattat hela grejen nu och vill bara ur den här perioden, FÖR JAG VET ATT DET ÄR EN PERIOD. Vad jag också vet nu är att om jag inte hade gjort som jag gjorde hade jag fortfarande inte förstått varför jag kunde börja gråta eller varför jag inte kände mig uppskattad eller varför jag hela tiden behövde söka bekräftelse. Nu gör jag det av en anledning. Det är så skönt, men äckligt på något sätt att veta. Att veta att känslor faktiskt går över.

Likes

Comments

Drar tillbaka till Barcelona om två veckor!!! Fick cravings så bokade resan samtidigt som familjen ska dit. Ska gå hela dagarna på stan och köpa saker som inte finns i Stockholm, ett bra sätt att bota ångest på.

Likes

Comments

Kavaj från Weekday, kashmirtröja från Uniqlo, byxor från Second hand, väska från Carin Wester, skor från Acne och glasögon från Bali. #nouwoutfit

Likes

Comments

En acaibowl på frysta bär och banan med cornflakes, bipollen och en matchalatte. Mmm. Har varit ute och promenerat i nästan två timmar mu och lyssnat på fredagspodden. Gillar Hanna och Amanda eftersom det känns som att dom redan gått igenom allt jag kommer gå igenom.. lite som att kolla på SATC ungefär. Tips till alla som vill lyssna på intressanta problem blandat med pepp typ.

Likes

Comments