KOLLA VAD JAG FÅTT HEM! Mitt eget personliga love tag-smycke från Jane Konig . Har gått och velat mellan vilket märke jag ska välja, finns ju flera som gör denna style, men efter det här samarbetet är jag helt övertygad om att dessa är de snyggaste. Valde mellan detta i sterling silver och en mörkare silvrig variant, men känner nu att jag valde helt rätt. Att hänget dessutom är matt och inte glansigt tycker jag ger en lyxigare, men mer avslappnad känsla som är viktig eftersom jag vill använda halsbandet varje dag. Beställde dessutom ett till mamma också som hon garanterat kommer bli superglad över. Det går även att välja hur lång kedjan ska vara och vilken typ. Jag har fakstiskt letat efter en så kallad "ball chain" ett tag nu och valde därför en sådan med ett hängande "O" för Olivia på. Att kedjan jag valde är lite längre känns och helt rätt då jag varje dag har flera silverhalsband i olika längder på mig. Detta sticker ut lite från dom andra och blir en superfin kontrast. Tips till alla er som är sugna på en nytt varje dag-halsband helt enkelt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hey baes<3 Hur mår ni? Today is a day of happniess för mig. Imorse när jag vaknade hos Hanna var det depp deluxe, händer en massa tråkiga saker i mitt kompisgäng och sånt och igår kaosasde det ännu lite mer. Men sen bara vände det, hur kan det vara så? När man mest behöver det så löser det sig? Har fått sådana uppenbarelser på senaste tiden sen jag blev singel. Runt nio imorse fick jag iallafall ett samtal om att jag ska få jobba på Céline under sommaren!!! Fattar ni hur nice? Part time E-commerce på Dagmar och part time sales advisor på Céline, lever jag karriärsdrömmen or what? Desstuom fick jag till ett trevligt litet samarbete idag också, hur tusan det gick till vet jag däremot inte.. u will know soon.

Likes

Comments

Varför har alla människor blivit töntiga? Varför handlar allt om märken och fake-identiteter? Varför tror folk att det är coolt att skriva med rysk text och varför har alla tjejer opraktiska glasögon med gult glas? Blir så trött på dagens ständiga identitetssökande som bara resulterar i en hets om att sticka ut. Tänk om alla skulle köra sin egen stil, inte bara klädmässigt, utan verkligen leva sitt dröm-jag. Inte lyssna på trap för att det är goals, utan plocka fram gamla godingar från när man gick i 8an och faktiskt tyckte om något på riktigt. Blivit så trött på allt, känner mig inte längre inspirerad av "instagram-tjejer" utan sätter hellre på mig en vit tisha och jeans för att slippa hamna i just det facket. Sett med lite självdistans är jag nog praktexemplet för en tjej som hamnar i det facket, men jag vill inte. Jag vill inte måla flammor på mina jeans, skaffa rosa kopior av märkesväskor och jag vill inte lägga upp inzoomade storys på "svåra" motiv. Vill skrika ut till alla att KEEP IT CLASSY ELLER FINN DIN EGEN STIL.

Likes

Comments

Den här helgen var bäst helgen på länge. I fredags lyckades jag och Hanna hamna på King-galan där vi minglade runt hela kvällen. Blev så glad när Oscar kom så att jag slapp vara trevlig på låtsas haha. Hypade varannan sekund över att jag såg massa kände designers och nöp Hanna i armen hela tiden. I lördags blev det också party!! Vi testade trädgården för första gången, men drog sedan vidare till W där det oväntat nog var riktigt kul. I söndags mötte jag upp Leslie för falafel på MOAS, tips!

Likes

Comments

Lyckades få tag i en inbjudan till ett Levi's event på Hobo hotel efter jobbet! Hanna och jag drog dit snabbt som tusan och svepte varsin violdrink som smakade väldigt mycket godare än det låter.

Likes

Comments

Jacka från Second hand, jeans från Stories (som jag klippt lite i), skjorta från H&M och väska från Carin Wester.

DET ÄR SÅ VARMT! Hanna och jag satt hela lunchen och njöt av värme på Dramatens trappor och tittade på folk. Älskar Stockholm i värme, staden lever verkligen då.

Likes

Comments

Igår efter jobbet mötte jag upp gang gang på Dramatenterrassen, tog en kaffe och sen blev det middag hos Leslie. Vi lagade glasnudelsallad och drack cava, trevlig variation i vardagen.

Likes

Comments

Har insett att vädret påverkar mitt humör EXTREMT mycket. Sov hos Hanna igår och var verkligen deppig när vi gick och la oss efter en regnig dag. Vaknade till sol och blev glad direkt. Har nyss sprungit lite ärenden på jobbet och ska snart iväg igen och äta lunch med pappa.. är sugen på något nyttigt. Ska bli nyttig nu (lol).

Likes

Comments

Mycket smycken idag och en Acne-påse fylld med mindre fancy innehåll.. typ Hannas utlånade kläder, matlåda och en banan. HAPPY MONDAY!

Likes

Comments

Vi tog Emmas bil och åkte på en spontan utflykt till Djurgården. Hamnade i spårvagnsspåret några gånger, men tillslut kom vi fram till Rosendahl. Tips för miniutflykt sådär på helgen faktiskt! Vi planerade in fler besök till andra trädgårdar kommande helger.. gillar sånt här.

Likes

Comments