View tracker

Fjärde dagen som jag inte jobbat idag. Fattar ni hur sjukt för mig som jobbar 24h 7 gånger i veckan.. typ. Har vart sjuk och orkar inte vara det länge så tänkte att det var bäst att börja kurera på direkten. Det har resulterat i middag hemma tre dagar i rad nu. Idag blev det hemmagjord sushi. Mmm. Snart kommer Sofie och Tyra och hämtar upp mig för häng hemma.. i lägenheten. Svårt att säga vad som egentligen är hemma och inte nu.

Likes

Comments

Kolla där, två bästisar. Konstigt egentligen hur man lär känna folk, men ändå blir nära på direkten. Hanna och jag lärde känna varandra i ettan på gymnasiet.. ganska ytligt som det lätt kunde bli då. Hängde i ett gäng, men aldrig själva egentligen. I 2an drog vi på skidresa tillsammans och lärde känna vara dra lite bättre, men skulle ändå säga att det var sista året som vi verkligen lärde känna varandra på riktigt. Förra sommaren åkte vi självs till Köpenhamn tillsammans. Så glad att jag har henne så nära nu. Här snackar vi en riktigt soulmate.

Likes

Comments

Har alltid haft korta, rätt ljusa ögonfransar. Dock gillar jag verkligen inte förlängningarna som alls gör eftersom de ofta ser ordentligt fake ut. Gillar ju egentligen fake-looken med maxade lösögonfransar också, men eftersom dom är en långvarig förläning skulle jag nog sakna att se "osminkad ut". Men kolla på det här ovan. LASH LIFT IS THE SHIT. Var hos en tjej som heter Stephanie, hon är en av dom första som gör det i Stockholm. Istället för att klistra fast något böjs fransarna och färgas sedan. Hur nice?

Likes

Comments

Hej kompisarna på Riche. Älskar när man spontant bestämmer sig för att ses och bara har det kul och trevligt. Igår var en sån kväll.

Likes

Comments

Har köpt en kopparfärgad eyeliner på H&M, nästa färg blir Klein-blå. ÄLSKARRRR eyeliner, det är verkligen min typ av smink. Har svårt för ögonskugga ibland, tycker jag passar bättre i sånt här dessutom.

Likes

Comments

Passade på att dra hem ikväll eftersom jag jobbar så tidigt imorgon igen. Kolla middagen, mandelpotatis, grönkålschips, rom, räkor, tomater och gräddfil. Mmmm

Likes

Comments

Lite bilder från veckan. Har hunnit testa Spybar för första gången faktiskt, ÄLSKAR det stället. Axel hade hejdå-middag igår kväll eftersom han ska dra till St Anton nu. I lagade gnocchi med svampsås, asnice. Nu, 06.41, sitter jag på tunnelbanan påväg till jobbet.

Likes

Comments

Tänk att hat och kärlek går så bra hand i hand. Att man kan vara sitt bästa och sitt värsta jag med samma person med korta vändningar. Vet inte varför det är så. Börjar tro att det handlar mycket och förväntningar. Förväntningar både på ens egen del i förhållandet, men såklart också en partner. Vet inte hur det är med er, men jag är sån som måste säga vad jag tänker hela tiden. Ofta blir det bara de negativa sakerna som kommer fram. Saker jag stör mig på, saker jag övertänker, saker jag inte orkar göra och saker som jag inte kan göra. Tror det är viktigt att komma ihåg att varken man själv eller ens partner är någon jävla superhjälte som alltid är glad. Det finns tråkiga dagar, tråkiga konversationer och bråk!! Det kommer det alltid göra. Kanske för att man vågar med sin partner, eftersom den oftast är den man älskar mest och står närmast i livet. Jag vet inte.

Likes

Comments

Träffade kompisarna idag och åt lunch på La Neta, nu sitter vi på Il Caffé och jag ska snart dra vidare mot jobbet.

Likes

Comments

Vad jag har på mig idag, lager för lager. Comme dra garcons-tshirt, kashmirtröja från Uniqlo och Hannas Monclerjacka.

Likes

Comments