View tracker

Tar selfies och jobbar om vart annat, det vet ni ju? Kom nyss hem från sista passet från min 52-timmarsvecka. Skönt men tråkigt för det kommer hålla på såhär ett tag nu. Idag fyller Leslie år så ska möta upp henne och Kalle på Sturehof om en stund och fira henne lite. Insåg idag på jobbet att jag fyller 20 om drygt tre månader. Hur sjukt är inte det? Istället för att tänka "systemet yessss" känner jag mer ångest över någon slags ålderskris. Vill göra något viktigt utav mitt liv, typ bli känd bloggare (yesss).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Äntligen lite juligt i lägenheten. Gabbe har vägrat julpynt och julgran, men tvingade på honom en ljusslinga och en minigran iallafall. Alltid något.

Likes

Comments

Fina namnhalsband, randig t-shirt från T by Wang, BLONT HÅR, sneakets från Alexander Mcqueen, fin stjärnring, Gypsy water från Byredo, leopkappa från Mango.

Tips på vad jag/man kan önska sig. Den som köper dessa sneakers till mig är jag för evigt tacksam för. Sen vill jag verkligen verkligen ha ett guldigt namn/bokstavshalsband att matcha med mitt silvriga "olivia". Av mamma och pappa kommer jag även önska mig en ljus uppfräschning av håret, och kanske en colourbomb för att hålla färgen.

Likes

Comments

Ser ni vilken enkel men grym middag? Sötpotatis, potatis, jordärtsskocka, champinjoner, lök och morot med feta och basilika. Vegopytt helt enkelt. Hackade allt och skjutsade in det i ugnen med lite olivolja och kryddor. Väldigt lätt och hur gott som helst.

Likes

Comments

Är på jobbet atm. Fick massa extrapass idag så den här veckan jobbar jag 50 timmar ungefär. Min motivation är nya kläder, Bali och julklappsshopping. Ska försöka uppdatera lite mer, blir så glad när statistiken går i taket vissa dagar.

Likes

Comments

Firat Rebeccas födelsedag med middag och utgång, varit på öppet hus på Hyper Island med Emma, nu är jag Påväg till Norrtälje i världens snökaos för lunch med mormor.

Likes

Comments

Var lite stockholms-vego ikväll, men var tvungen. Ser ni den här middagen? Mumssss

Likes

Comments

Jacka från Carin Wester, t-shirt från Weekday, jeans från Other Stories, skor från Eytys och väska från Whyred.

Spenderade gårkvällen på Annexet för att se Schholboy Q, kändes som Way out west igen med nästan samma gäng. Jättebra kväll.

Likes

Comments

Åt lunch med mamma på nya Holy Greens, träffade sedan Emma och hängde runt med kompisar på olika ställen. Avslutade på nya Pom och Flora med Kalle och Leslie och nu blir det jobb.

Likes

Comments