​Okej det här var då det sjukaste. Hanna och jag var inne på Aplace här om veckan, varpå en tjej som jobbade där frågade ifall vi ville vara med och hjälpa till i en undersökning "vi lottar ut ett presentkort på 200", vi ba lätt. När vi gick där ifrån bestämde vi att om den omöjliga skulle hända och vi skulle vinna så skulle vi dela på presentkortet. Bra idé tänkte jag. Kollade mailen i förrigår och ni kan ju gissa vad som stod där- TAGGA GRATIS SHOPPING. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vill bara skriva av mig lite, det här med att vara ensam. Jag undrar om jag någonsin kommer klara av det. Nu menar jag inte att inte ha sällskap hela tiden såklart, utan ensam som inte i ett förhållande, eller ensam som i helt ensam att gå att lägga sig varje kväll, ensam med tankar som ingen annan vet, ensam med infall och idéer, ensam som i inget godmorgon/godnatt-samtal, ensam som i inga "jag älskar dig" bortsett från kompisar och familj. Fattar inte hur man kan gå från att ha allt det här så himla nära till att bara tappa allt över en dag. Fattar å andra sidan hur skönt det är för dom som klarar av det, men fattar fortfarande inte. Innan jag hade haft ett förhållande på riktigt skulle jag 100% beskriva mig själv, tror även att mina vänner skulle göra det, som största singelmänniskan. Jag gillade att vara själv. Kunde åka in till stan själv och tycka att det var kul, var inte asocial eller något, men ändå gillade jag att sitta hemma helt själv. Det gör jag inte längre, något saknas liksom. Helt sjukt hur andra människor kan förändra ens personlighet. I somras när jag och Gabbe inte var ihop var nog den jobbigaste ensamma perioden jag någonsin varit med om. Den veckan när jag bodde hemma själv innan jag skulle åka till Barcelona tvingade jag folk sova hos mig varje natt för att jag blev helt rastlös och tankspridd så fort jag var själv. Om jag inte jobbade var jag ständigt med kompisar. Det här visar å andra sidan att det går att vara ensam, så länge man har vänner omkring sig. Men det jag vill komma till var att jag inte mådde bra själv, men att jag gör det nu. Bortsett från all ångest över jobb och prestation mår jag bra.

Likes

Comments

En bar i Raval som jag tror jag nämnt förut, men måste tipsa igen. Vi spenderade ca varje kväll här pga deras 5€ mojito som är helt sjukt god. Även för att det går att sitta o fönstren till ungefär klockan elva.

Likes

Comments

Kavaj från Weekday, blus från Zara, byxor H&M, vädka Carin Wester och skor från Eytys

Outfit från igår kväll, nu sitter vi på flygbussen och ska åka hem. Back 2 life med jobb från 7-18 i helgen.

Likes

Comments

Förstod att bli platinablond inte är något som går att fixa på 1 färgning. Får jobba på det, men hittills ser jag ut såhär.

Likes

Comments

Det är så sjukt fint här inne. Känns verkligen som att gå in på Hogwarts. Om ni någon gång besöker Barcelona, sväng förbi universitetet och kolla runt i trädgården på baksidan också. På sommaren har de en bar i slutet av trädgården som är himla mysig.

Likes

Comments

Har svängt runt som tusan idag, väldigt bra dag! Slutade kvällen vid MACBA med mojitos och under dagen låg vi på stranden och åt goda mackor från bästa bageriet i stan, Baluard. Vi har även hunnit med fönstershoppande och massa annat som man gör.

Likes

Comments

Färdigpackad och sagt hejdå till Gabbis, nu ska jag till Hanna och fixa det sista.. SEN DRAR VI.

Likes

Comments

Älskar det här nagellacket. Syns inte på bild, men har en turkos, ljus, nästan pärlemo-aktig ton. Himlans fint. Färgen heter passande nog Paradiso.

Likes

Comments