Patti Smith, Uma Thurman, MJ, Kate Moss, Johnny Depp, Yoko Ono, Michele Lamy och Christy Turlington.. några av mina största förebilder. I vissa fall inte mer än stil/utseendemässigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Föredrar skolans studiebesök framför föreläsningar och seminarium. Idag spenderades en solig morgon på Drottningholm för att analysera diverse intermediala konstverk.. ahh. För övrigt känner jag mig nog mer hemma i London än Stockholm just nu, längtar redan tillbaka. Vill verkligen flytta med detsamma. Har ju som sagt bestämt mig för att försöka gå en kurs på St Martins och förhoppningsvis hitta ett jobb också. Måste få bo i en stad jag kan hitta inspiration i, behöver av någon anledning omringas av tusentals människor och tusentals olika alternativ vad det än gäller. Stockholm känns färdigt. Har någon av er erfarenhet ni vill dela med er av? Vad bör jag tänka på? Känner ni någon som säker personal? HÖR AV ER.

Likes

Comments

I ett dygn har jag försökt ta reda på vad knölen i min hals är (ni som känner mig inser nog att min hypokondriska ådra pikade under det här dygnet) och äntligen fått veta att jag som vanligt "bara är lite sjuk" och har en svullen lymfkörtel. Har dock hunnit äta en god ärtsoppa på Proviant, besöka konstakademien och kolla på tavlor jag inte visste fanns, samt snubbla på frostbelagda gator.

Likes

Comments

Några dagar för att hälsa på Otto och Kali i London. Hade det himla bra, gillar att vara omringad av så många människor samtidigt. Vågar inte säga för mycket, men blir förhoppningsvis en flytt dit i vår. Det vill säga en vardag som inkluderar plugg på St Martins, full english, återkommande insmitningar på dyra konstmuséer och mer häng med Kali.

Likes

Comments

Vita Eytys i skinn och fakepäls inuti, strl 39. 700:-

Pälsiga WESC-sneakers med svart mocka där bak, strl 39. 500:-

Fluffig kappa/jacka från Monki, strl S/M (oversize i modellen). 400:-

Beiga Nikes i mocka, strl 39 (lite mer slitna än på bilden), 400:-

Likes

Comments

Dags för en förändring snart igen, behöver blondera upp mitt hår som tusan. Vill ha tillbaka det här änglaliknande. Kanske en to do i Barcelona, who knows.

Likes

Comments

Stickad tröja och byxor från Second hand, kappa från H&M, skor från Mcqueen och glajjor från Gucci.

Likes

Comments

Helmut Langs nya/gamla kollektion, skor från Celine, tighta lackboots och mycket ringar har jag klickat tagit med mig från instagram på senaste tiden.

Likes

Comments

-Ätit fem satsumas
-Kollat fyra avsnitt av Gypsy och Frida Kahlo-filmen
-Inte pluggat ett dugg
-Poppat massvis av alvedon och sköljt ner dom med ingefärste
-Varit arg på Topshops kundservice (beställ aldrig grejer från deras hemsida)

Likes

Comments