1. Vilket var ditt senaste sms?
"hjäälp jag vet inte vad jag ska göra!!"

2. Vad var det senaste du åt?
Frukost euw

3. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
Fredrik, igårkväll

4. Vilken film var den senaste du såg?
To kill a mockingbird bc hann inte läsa klart boken hehe

5. Vad skulle du egentligen vilja göra nu?
Ligga på en strand i typ Bora Bora, ja tack!!

6. Vad lyssnar du på just nu?
Musik eller va? Haha lyssnar inte på nåt just just nu

7. Hur många kuddar sover du med?
Har sex kuddar men använder inte nån av dem

8. Har du piercing eller tatuering?
Om hål i öronen räknas så har jag tre hål där

9. Favorit mat?
Sushii lätt

10. Vad ska du göra härnäst?
Jag ska ha historia lektion :////

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heejj på er, min helg var så chill men ändå så mysig. På lördagen kom mamma och hämtade upp mig och så åkte vi till Yasuragi Hasseludden. Det var första gången jag var på spa och trots att vi inte bokade in några behandlingar så levde det verkligen upp till sina förvöntingar!! Att ligga i heta källor och gå på yoga pass är inte helt fel att ägna lördagen åt.

Efter yasuragi åkte vi direkt till våra kusiner som bor i närheten. Där firade vi guldbröllop med plockmat och sällskapsspel.

Direkt från kusinerna åkte jag hem till Therese och sminkade mig och tanken var att vi skulle åka in till stan men hon skulle träffa en kille så vi mötte upp honom och tog en promenad alla tre. Sedan gixk vi hem till Fredrik och myste där ett tag och jag stannade kvar och sov där.

Söndagen ägnades nästan enbart med plugg men bröt av en stund och träffade Anna. Det var jätte mysigt vi tog en höstpromenad och fikade. Slutsatsen är att detta var en super mysig bra helg!!

Likes

Comments

Tjena på er, hade så skön dag idag!! Började tio och sedan gick jag bara på en rättegång och slutade efter den. Kom hem runt ett och slängde i mig lite tonfiskpasta innan jag gick på ett läkarbesök och nu måste jag plugga för har så mycket just nu, känns som alla uppgifter och prov kommer samtidigt, känner ni igen er?? Pussokram

Likes

Comments

​Har insett nu att den här velvet trenden är så snygg tycker speciellt om de i färgerna ljusrosa och mörkblått som ni kanske ser på collagen haha.  Tycker främst om alla skor i siden, hittade så många snygga och vill ha alla. 

Likes

Comments

Hej snyggingar, idag när jag kom hem från träningen hade pappa storhandlat på Melanders för vi skulle fira att pappas flickvän fått sitt hus sålt. Åt mina första ostron och skulle inte påstå att det är super gott, smakar mer som en kallsup. Dessutom fick även jag ett glas champagne vilket gjorde middagen fulländad ;))

Likes

Comments

Insparken i förrigår var super kul!! Kom hem runt två tiden och somnade runt halv tre, fem timmars sömn är lite för mig som är van vid åtta men klarade stolt dagen igår. Idag blev en kort dag för inställd lektion, ren lycka!! Ska få i mig nåt innan träningen och sen möta upp Therese innan, och sen sova hos far, en bra torsdag helt enkelt!

Likes

Comments

Tycker alla ska ta tid och fira att det är kanelbullensdag idag!! Vet att det finns så mycket viktigare i världen men tycker att det som kan firas ska firas så mycket som möjligt, ta vara på alla såna här dagar!!

Likes

Comments

Imorgon ska jag på den sista insparken wiho!! Är svin taggad fakstikt, sista chansen liksom. Fick sluta tidigare idag pga skön lärare så gick hem och pluggade en del och sen kom Matilda hem till mig en stund och inte träffat henne på jätte länge så det var jätte mysigt! Sen gick jag hem till Fredrik, hängde där ett tag innan jag åkte iväg och tränade. Så såg min dag ut, mysig men rätt vanlig haha puss

Matchade melliset med dagens outift

Likes

Comments

Hej på er igen, lite bloggning den här veckan :/ var lite sjuk förra veckan så sov bort två halva dagar vilket faktiskt var otroligt skönt om jag ska erkänna! Men förra veckans highlights var ändå lunch på Caliburger med Fredrik och asgarv med Sofia och Viktoria efteråt. Fick även ett sjukt oklart prov avcheckat så det var skönt men har dock tre prov nästa vecka (usch) jaja måste plugga nu heej!

Tipsar om smoothien, prisvärd och svin god!!

Likes

Comments

Ännu en vecka som har gått extremt fort!!?? Och har helt glömt bort att blogga men här kommer en snabb recap på veckan:

Outfit mondag

Tisdag - först födelsedagsfirande och sen inspark på slakthuset

Onsdag outfit

Torsdag - konsert på grönalund Daniel Adams Ray och Snook!!

Fredag - snabb outfit bild innan Dada Life på grönalund

Likes

Comments