Att omfamna mörkret, kanske lika viktigt som smärtsamt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att känna allting så innerligt och kraftfullt, en gåva och en lära. Har insett att jag är duktig att samla på känslor utan att gå in i dem och bearbeta dem. Det blir till små virrvarr som samlas i hög i mig, outrett. Och tillslut när dem blir för många eller för stora och platsen i mig tar slut så mår jag sämre, utan att i första taget förstå varför. Alla dessa outredda känslor, undantryckta och inte tillräckligt uppmärksammade. Jag tror vi inbillar oss att det är lättare att stoppa undan och inte känna fullt ut, särskilt när vi ständigt cirkulerar i nya intryck. Att möta vad som finns i känslorna vi lätt samlar på kan vara smärtsamt, vilken är en känsla vi gärna undviker. Men genom att känna något fullt ut och bearbeta i det tror jag även att vi förlöser något. Vi kan reda ut dessa högar av virrvarr och bli fria ifrån dem om vi tillåter oss att djupdyka i oss själva. Att tvinga oss att stanna i känslan tills den förlöser sig själv. Ett annat ord, att vara närvarande - vilket kan vara det vackraste som finns.

Likes

Comments

Här är egentid som bäst.

Likes

Comments

Det är något speciellt med höst och känslan i den. Om det är sättet den väcker en i liv och formar en på nytt, eller bara sättet den är på och sättet vi förhåller oss till den. Det är något speciellt med årstider och cykler. Vi har dem ständigt runt om oss och befinner oss alltid på något vis mitt uppe i dem. Måncykler, menscykler, livscykler - det finns massvis. Omlopp och tidsperioder som vi alla både betraktar och upplever olika. För mig har det alltid varit intressant med hur omgivningen påverkar oss och hur vi påverkar oss själva utifrån den. Det är viktigt med förståelse för att fungera, och då menar jag nödvändigtvis inte den typen av förståelse vi förstår utifrån intellektet, utan mer den typen av förståelse som bara känns rätt i hela kroppen. Den förståelsen som samspelar med vår intuition och känns hela vägen. Det finns många tankar om mycket och så mycket att säga och skriva, men mer om det senare. Kort och enkelt så är vi en del av naturen och det är mestadels utifrån det jag kommer att fylla denna blogg med.

Tack.

Likes

Comments

Nymånen ger en extra bra start på någonting nytt. För mig denna gång innebär det att börja blogga. Jag har ju insett och verkligen förstått det vackra i att dela och inspirera. Det vackra i att vara öppna med vilka vi är. Ju mer vi ger ut, desto mer ger universum oss tillbaka och jag kan inte komma på ett bättre sätt att expandera än det här. Här kommer jag att spegla mig.

Likes

Comments