Inredning, Inspiration, Livsstil

Hej godingar!

Lite såhär vill jag ha mitt sovrum till den nya lägenheten. Lite mer murrigt och mysigt. Varit sjuk i två dagar med feber och förkylning men nu är jag på fötterna igen så börjar jobba imorgon!


<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mode

Hej godingar!
Ligger hemma med feber! Men började bli en aning piggare så la mig och gjorde ett kollage 😉

<3

Likes

Comments

Skönhet

Hej godingar!
Detta är vad jag använder till mitt hår!
1. Den turkosa kerastase tuben är ett värmeskydd som luktar så jäklans gott! Tipsar alla om detta! Kostar 299kr på lyko!
2. Den rosa/orangea tuben är en hårlotion som gör att håret är med kontrollerbart! Tar bort frizz och slätar ut håret! Mycket glans med! Denna är från kerastase och kostar 309kr på lyko.
3. Den lilla gråa flaskan är en antifrizz produkt som heter living proof! Luktar magiskt! Sådär lyxigt som det luktar på en frisörsalong! Kostar 299kr på lyko.
4. Den vita flaskan är det BÄSTA silverschampot någonsin! Min frisör Mia sa till mig att köpa detta och beskrev det som "mycket bättre än fudge" som jag vet många har! Kostar 199kr på nordicfeel!
5. Ghd plattång
6. Kevin murphy Doo.over ett volym och texturbyggande spray! Luktar lyx!
10. Schampoo och balsam från kerastase som ger mer kontroll och en återfuktande effekt! Kostar 499:- på lyko.
11. Locktång Björn Axén 32mm 399kr netonnet


<3

Likes

Comments

Livsstil

Asså detta med snapchat? Man blir nästan besviken på sig själv utan filtret.... haha. Idag har jag jobbat 8-17 på nya jobbet! Och det går framåt! Mycket att lära men så kul! Gamla klasskompisen Julia jobbar där så henne får man krama nu igen! Imorgon kommer ett inlägg med mina bästa hårprodukter!

❤️

Likes

Comments

Inredning, Inspiration, Livsstil

Hej godingar! Här kommer lite inspo till vardagsrum, har tänkt göra en för sovrum med så det kommer. Jag håller på att flytta i dagsläget så just nu suktar jag efter allt i inredningsväg! Så kul!


<3

Likes

Comments

Tankar , Livsstil

Hej godingar!
Idag har jag varit hos min babe Ida tillsammans med Elin och bara myst! Ida har dröm lägisen! Finaste inredningen och allt! Nu ska jag hem och titta skam ✌️️

<3

Likes

Comments

Livsstil

Hej godingar!
Idag efter jobbet som varade mellan 8-17 så hämtade Elin upp mig och vi åkte och köpte spice n rice och åkte hem till Elin! Finaste lägisen har Elin och nu sitter vi och bara chillar av oss matkoman! Älskar mina tjejer!

<3

Likes

Comments

Livsstil , Tankar , Inspiration

Hej godingar!
Människor runt om mig reagerar ofta på en sak jag säger! Och det är att jag kallar dem flesta runt om mig för älskling eller älsklingar! Ur vissas synvinklar kanske det låter som att jag vill förminska någon! Typ som att man säger "lilla vän" men alla mina vänner är mina älsklingar! Alltid kallat dem som grupp "älsklingarna" eller älskling till dem! Mina fina älsklingar! Så glad att jag har dessa människor runt om mig som får mig att skratta och må bra! Älsklingar!

Puss älsklingar!

Likes

Comments

Livsstil , Mode

Hej godingar!
Jag och min kompis Elin har hypat över den här kjollängden i ett par månader! Så snyggt! Både till klackar och sneakers!

<3

Likes

Comments