Header

​Samlat måndagsinspo hela eftermiddagen och nu ska jag sticka iväg pch fylla på tygförrådet för att sedan sy hela hela kvällen ! Så pepp,  Yey!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alla som känner mig vet ju att jag kan köpa mig lycklig ibland. Till exempel när jag hittar saker som denna jackan. Har spanat in den sedan den kom men provade den första gången idag pga "ska egentligen inte köpa pga för dyr för min ekonomi" och så var de kört ju. Har inte köpt den än men jag vet ju att det kommer hända. Jättesnart. Typ på fredag när jag får lön. Känns som en bra grej. Jag är värd de vill jag intala mig. Ni ser ju. Det står mitt namn på den <3

Likes

Comments

Amanda 26, Mamma 50, Jag (snart) 24. Födelsedagsfirande med finaste familjen i Stockholm har precis tagit slut och jag sitter nu på tåget påväg hem och myser i min nya födelsedagspresent från Soft Goat, en precis lagom tjock kashmirpolo i svart. Julklappstips till alla, detta är nämligen min nya solklara favorit i garderoben. Så mjuk så man smäller av.


Fick också ett par silverringar från "All Blues" som antagligen kommer få sitta stadigt på mitt finger många år framöver.


... Och sist men inte minst så fyndade jag en svart kappa från Karin Wester på 70% rea, de kunde jag lixom inte riktigt gå ifrån såklart. Så nu sitter jag här i kashmirtröja, pyamasbyxor, silverringar och basker. De känns bra. Jag är nöjd och planerar redan in mitt nästa besök till Sthlm såklart.

Likes

Comments

News in pink

Likes

Comments

Alla som följer mig kan ju inte ha missat mitt sjukliga smiothiebowl-beroende. Det håller i ännu. Såklart ändrar jag ingredienser titt som tätt för variationen skull, här får ni denna veckans variant!


1 näve frust mango

1 msk Frysta blåbär

1 banan

1 näve spenat

1 kvist broccoli

1 liten bit ingefära

2 tsk spirulina

1 tsk kokosolja

Valfri mängd kokosvatten (beroende på vilken konstistens du önskar)

Mixa alla ingredienser och servera i glas och drick eller i en skål med lite färska bär, granola och en klick osätat jordnötssmör.

  • 442 Readers

Likes

Comments

Onsdag och jag går in i sjukdag nr 5. Lika ohärligt som det låter. Har hunnit komma på 10 olika projekt att sätta tänderna i i höst pga tristess och så vidare. Ska ta på mig något varmt och härligt och ta en promenad till Ica för att göra något vettigt idag. Kommer ha så mycket energi när jag blir frisk!! Längtar.

  • 475 Readers

Likes

Comments

  • 602 Readers

Likes

Comments

  • 782 Readers

Likes

Comments

Fösntershopping, frisörtid, dyrfrulle, skolförberedelser och sånt. Typiskt härlig harmonisk lördag. Nu - morgonkaffe innan promenad till bussen som i sin tur ska ta mig till jobbet. Snart ska jag hem till Malmö igen, ska bli himla härligt. Mycket som händer nu, SÅ PEPP!!

  • 822 Readers

Likes

Comments