Header

Frukost med mamma och mormor, på en måndag. Så härligt. Kameran dog och det blev inga fler bilder osv. Bra dag, sol ute, kan inte klaga på nånting helt enkelt.

  • 66 readers

Likes

Comments

Johanna på "Mycket" har återigen gjort mitt hår fab! Först förra helgen och sen idag igen. Fick ett infall att göra det grått såklart. Så nu går jag här i Skövde City, gråhårig och lycklig. Kul ju! Pugh var där också såklart, så söt!!

  • 67 readers

Likes

Comments

RAYBAN, WHAT ELSE ?

Förbereder mig för att bo i solen och leva i solglasögon i fem månader. Måste vänja näsan så jag inte får huvudvärk och så. Ju. Tack RayBan för att ni finns.

  • 144 readers

Likes

Comments

FRIDAY MORNING

ÄNTLIGEN är det fredag och jag har för första gången på fyra veckor ledigt både lördag och söndag! Känns nästan lite overkligt. Imorgon beger jag mig till skövde för att fixa min katastrofala motorväg till utväxt OCH möter upp två pärlor i livet- Rebecca som också kommer hem hela vägen från Oslo och Angelica min trogna fd arbetskamrat och friend.

Måste också dedikera ett inlägg till att jag faktikst efter denna dag har endast SEX VECKOR kvar på mitt jobb. Sedan lämnar jag, tar mitt pick och pack, sätter mig på ett flyg som tar mig till Mexico och Oscar, min andra halva i livet som väntar på mig där borta. Sedan börjar livet, känns det som. Mitt liv kommer se helt annorlunda ut när jag kommer hem och det känns så förbannat jäkla underbart. Jag vet inte exakt vad jag kommer göra när jag kommer hem men jag hoppas att jag sitter bakom någon sorts skolbänk i alla fall.

Att nollställa allt är faktiskt än så länge de bästa beslutet jag tagit.Jag säger upp min fasta anställning för att gå till att vara arbetslös och inte ha en aning om vad livet kommer erbjuda mig. Många tycker att det är dumt att göra så, såklart. Vem säger upp en fast anställning egentligen? Det är ju inte så lätt att få en sådan nu för tiden. Men det är ändå ännu svårare att skaffa sig ett liv till efter det man har fått och om man vet att man vill något annat så skulle det i mitt tycke vara rent och skärt idiotiskt att inte följa den vägen på grund av en fast anställnig. Det skulle naturligtvis se annorlunda ut om man haft en familj att försörja, då är det kanske en annan femma men om man bara har sig själv så är det väl perfekt att passa på att kasta sin fatsa anställning någon annanstans och göra något man vill i livet?

Det tycker i alla fall jag, som alltid varit en drömmare, älskar att vara det. Ibland undrar jag om jag kanske till och med lever i en dröm. Har ett sånt liv som gör mig så lycklig att jag knappt fattar det själv. Fann mitt livs kärlek för två år sedan och ska snart få dela varje dag med honom efter alla dessa månader av distans. Fattar ni hur gött de är!?

Ha en underbar helg, var glad och LEV lite mer. Puss och Kram!
  • 276 readers

Likes

Comments

Solo-mexican-evening, några glas vin och en dålig tjejserie. Lördagkväll, så härligt.
Var på bikramyoga och svettades ur allt vatten som fanns i min kropp förut. Underbart.

Imorgon väntar en lång dag med övertid innan en lång lång lång måndag med dagsjobb och sedan kurs direkt efter jobbet fram till kl 21. Passat på att bara njuta av att inte ha några måsten idag då de ungefär finns en dag i veckan för mig kvar att göra just det på. Ska lägga mig och somna till den usla serien jag vilat ögonen på hela kvällen för att ta mig upp tidigt imorgon och hinna en snabbis till gymmet innan jobbet. GODNATT!

  • 341 readers

Likes

Comments

ALL BLACK ALL OVER

Lördag. Bikramyogadags. Hej!

  • 349 readers

Likes

Comments

  • 360 readers

Likes

Comments

80 kronor fattigare blev jag när jag hittade dessa kalasbrallor på myrorna. När händer det ens? Älskar dom.

Likes

Comments

Sunlight on a monday morning

Likes

Comments

Mitt senast tilltagna beroende- Smoothiebowls i alla färger och former. Denna gången med Spirulina istället för Acai. Denna gröna variant har fallit mig i smak mycket! Den är krämig, grön och så förbannat god!

Innehåll

- 1 st frusen banan

-En avokado

-Ett litet knippe grönkål

-Fryst mango

-Mandelmjölk osötad

-Jordnötssmör.

-1-2 tsk Spirulina pulver

Mixa allt och strö över kokoschips, en liten klick jordnötssmör och några frön eller müsli eller whatever du gillar.

-

Likes

Comments