Header

80 kronor fattigare blev jag när jag hittade dessa kalasbrallor på myrorna. När händer det ens? Älskar dom.

Likes

Comments

Sunlight on a monday morning

Likes

Comments

Mitt senast tilltagna beroende- Smoothiebowls i alla färger och former. Denna gången med Spirulina istället för Acai. Denna gröna variant har fallit mig i smak mycket! Den är krämig, grön och så förbannat god!

Innehåll

- 1 st frusen banan

-En avokado

-Ett litet knippe grönkål

-Fryst mango

-Mandelmjölk osötad

-Jordnötssmör.

-1-2 tsk Spirulina pulver

Mixa allt och strö över kokoschips, en liten klick jordnötssmör och några frön eller müsli eller whatever du gillar.

-

Likes

Comments

Sötpotatis, broccoli, lök & parmesan - in i ugnen ca 20-25 min/ tills sötpotatisen är mjuk. Stek valfritt tillbehör, jag valde vegetariska Chicken Style bitar från "Frys". Blanda ihop Créme Freiche, vitlök och parmesanost till en röra. Servera alltihop på en tallrik som du själv vill ha de. VOILÀ!

Likes

Comments

Min favorit T-shirt med ett print på mig tillsammans med min favoritperson i hela världen.

När Oscar fyllde år så ville jag göra något personligt. Så jag valde två bilder som vi båda tycker om från i somras när vi snorklar, skickade in dom via en hemsida för att få bilderna printade på var sin t-shirt. Nu har vi var sin som vi kan strosa runt i , han i Mexiko och jag i Sverige för tillfället. Kul ju! 

Likes

Comments

Likes

Comments

.. Och skapade mackan från himlen.

Rågbröd
Ett par skivor ost
En hel avokado, skivad
pocherat ägg
Salt
Peppar
Pumpakärnor

Hur man pocherar ägg?
Koka upp vatten, när det börjar koka-stäng av plattan och tillsätt 1 Msk ättika och salt. Ta en sked, rör upp en virvel i vattnet och häll i de kläckta ägget. Ta sedan upp med hjälp av en sked efter ett pat minuter. Äggulan ska vara mjuk nästan rinnande i konsistensen. Lägg på valfri plats. GÖTT!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hur total kan lyckan egentligen bli? Har aldrig vunnit något i hela mitt liv, kanske någon sketen film efter att ha spenderat hundratals kronor på något såndär hjul på Liseberg. Annars, aldrig. Tills nu! Två askalasfab Josefin-brillor från Nividas. Man älskar ju när man öppnar paket som också är låda på låda på låda, det blir lixom lyxigast så. Det bästa var också att jag vann två, TVÅ par. Ett par till mig och ett par till min very best Storasyster. Så kul! TACK !!

Likes

Comments