Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 82 readers

Likes

Comments

Drömt mig genom Göteborgs butiker. Har en tydlig "ta bilder i spegeln med mobilen-vinkel" också ser man. Trevligt. Nu sitter jag på tåg nr två för idag på väg från Göteborg upp til Sthlm för ett par nätter. Himla härligt blicka ut på ett soligt svenskt landskap genom fönsterrutan. Ganska glasd över att vara hemma igen faktiskt.

  • 96 readers

Likes

Comments

Älskar rea när man hittar sådanahär PANG-kavajer för nästan inga pengar alls✨

  • 107 readers

Likes

Comments

Hej från Malmö, Min nya hemstad!

Flyttade för någon vecka sedan in i Oscars lägenhet i Malmö. Så kul med ny stad och ny omgivning att vila ögonen på.

Dagarna som passerat har vi målat, målat
och målat. Hallen, sovrummet och köket är som nya. Visst är den mörkgråa färgen i köket snygg!!!? Sitter och njuter bredvid den med min fina kaffekopp som jag fick av min syster från Barcelona och äter frukost i orimligt långsamt tempo nu. Så härligt. Imorgon åker jag upp till Göteborg och fixar lite jobbgrejer och sedan sätter jag mig på ett tåg till Sthlm för ett par nätter.
Hade!

  • 165 readers

Likes

Comments

HEMMA!!
..sedan en vecka tillbaka. Sommarledigt ett par månader innan livets verklighet kallar igen. Härligt. Tre månader på resande fot med min andra hälft har passerat och det har varit underbart. På måndag går flyttlasset till Malmö, jag och Oscar ska efter tre års distans flytta ihop. Längtar som ett barn på julafton, det ska bli så jäkla underbart. Vi har alltså pendlat mellan Göteborg och Malmö i TRE ÅR NU?! Känns lite overkligt att vi äntligen kan ha söndagsmys varje söndag och måndagsmys och ah alla jäkla dagarsmys framöver. Vi är ju värda det nu tycker jag. Couplegoals ändå. Tills dess har jag slagit mig till ro i livets hem hos mamma och pappa, inga fel i det heller. Nu ska jag njuta vidare av Sverige. Puss!

  • 205 readers

Likes

Comments

  • 490 readers

Likes

Comments

  • 523 readers

Likes

Comments

Behövde semester från semestern. Så vi åkte "hem" till platsen där allt startade för en månad sedan. Isla Mujeres. Imorgon åker vi från Cancun till Kuba, eftersom att den resan varit bokad sedan längd så var vi tvunga att hålla oss nära Mexico och bestämde oss därför för att vila upp oss ordentligt i en egen liten lägenhet.

Inte särskilt mycket kameratid denna vistelse, mest mys, regn och filmkvällar men några snaps med mobilen finns såklart!

Klockan är snart 00 här och klockan ringer om fyra timmar. Dags för KUBA!!! Så kul! Tillbaka om 2 veckor, ADIOS AMIGOS!

  • 650 readers

Likes

Comments