16 september

Det var fredag och efter skolan (på kallen) så drog några hem till Max (kille i CC laget), vi hängde där, käkade pizza, spelade cornhole osv. Vi hade väldigt kul och mysigt helt enkelt. Sen drog vi vidare till footballsmatchen och det var amerikanskt tema på matchen den här dagen.

Har tyvärr inte alls mycket bilder från den dagen men har kommer några iallafall.

Jätte suddig bild men under advisory klassen fick vi denna gången en lapp där man skulle rösta på vem man ville skulle bli homecoming queen.

17 september

Vaknade 5:30 på morgonen för idag var det race dags igen, som vanligt ett 5k men denna gången i Nashville. Så min v-pappa skjutsade mig dit och bilresan tog runt 3 timmar har jag för mig. Började spöregna mitt i racet och det enda jag tänkte på när jag sprang var att min systemkamera ligger på marken och blir dyngsur och förstörd, tror jag aldrig sprungit så snabbt asså hahah (min v-far hade som tur var gömt undan den där det var torrt). Efter racet så åkte vi hem igen så hann inte se speciellt mycket av Nashville. (har tyvärr inga bilder från den dagen)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

11 september

Inget speciellt hände men under lektionerna så visade lärarna filmer från 9/11 och pratade väldigt mycket om vad som hände den dagen, 2001.

12 september

Måndag, vanlig dag i skolan. Efter skolan, som vanligt träning och efter skolan åkte jag, Courtney, Emma (tjej från CC), Gabby och Courtney till Olive Garden för lite middag och sen blev det lite "häng" på target.

13 september

Under 1st block alltså engelska, hade vi en (kommer inte på vad det heter men det är som brandövning fast övning ifall någon kommer in på skolan och typ börjar skjuta). Så alla fick sätta sig ned i ett av hörnen i klassrummet, släcka lampan och vara tysta tills nån kommer in och säger att övningen är klar. Sånna övningar har vi ju inte direkt i Sverige haha. På lunchen så blev det lite drama också, en elevs pappa kom in och började skälla på en annan elev för hon tydligen varit elak mot hans dotter, blev lite halvkaosigt sådär men men. Efter skolan hade vi iallafall ännu ett race.

14 september

Var sjuk och hemma från skolan så inget speciellt kul hände den dagen.

Likes

Comments

9 september

Det var fredag, hade träning efter skolan som vanligt och på kvällen hade vi ännu ett pasta partaj. Det var som vanligt jätte mysigt och roligt, tycker verkligen om människorna i laget och är så glad att jag träffat dom <3

Mycket pasta, mycket skratt och vi var utomhus vid ett slags poolhus så några badade osv. Det var bara allmänt mysigt (blev dock iputtad i poolen med kläderna på ett par gånger)

10 september

Vaknade tidigt på morgonen för att åka och ha ett 5k race, man skulle betala runt 10 dollar för att få springa i dagens race för pengarna gick till folk som behövde olika slags operationer, så det kändes väldigt bra att springa för en sådan sak. Senare på dagen så åkte jag, Jennifer, Ingeborg, Christina, Courtney, Sam och CJ till Hamilton Place Mall för att köpa klänning till homecoming (alla hittade klänning förutom jag lol så typiskt mig). När vi hade lämnat av typ alla så åkte CJ, Courtney och jag till ett ställe med fin utsikt, sen var det bara hem och sussa.


Påväg till racet // CC laget med tröjorna vi fick och en kille som tack vare organisationen fått operationer <3

Ett mysigt starbucks som ligger inne i en bokhandel


Köpte ju ingen klänning till homecoming men råkade få med mig lite annan shopping hem (kan väll få skylla på att garderoben behövde fyllas på eftersom jag lämnat kvar så mycket hemma lol)

2 stycken jätte sköna tröjor från amerivcan eagle + en slags brunmönstrad blus med vida ärmar // en lite längre rosa tröja från pink // 2 små beautyblenders // marinblå/grön randig tröja och marinblå/grön/vit randig blusklänning från abercrombie // en blå tjocktröja från aeropostale

Likes

Comments

2 snapshots från skolan

En gravid tjej i min historia klass och ett hallpass man måste få ha för att lämna klassrummet.

Likes

Comments

5 september

Det var måndag och Labor Day vilket betyder, ingen skola. Så jag, Courtney, Esme och Gabby åkte till Downtown Chattanooga, satte oss på ett jätte mysigt fik och dom visade mig runt lite. Downtown var så himla mysigt och fint, ett ganska lugnt sälle också.

Jag, Esme, Courtney och Gabby

Sen åkte vi till en lekpark och hängde där ett tag.

Sen kom en gubbe i sin bil och sålde Ice Cone, gamla gubben var hur gullig som helst hahah och jätte snäll och han bjöd oss på ice cones.

Likes

Comments

4 september

Det var söndag. Gjorde ingenting speciellt på dagen och på kvällen så hade familjen över lite vänner och Sarahs kompis Esme kom också över, så vi bara hängde ute vid poolen och åt osv. Senare så åkte jag, S och Esme runt i bilen och hade det mys, åkte även till ett matställe som heter Sonic där man kan parkera bilen vid en tv, beställa maten i bilen och personalen kommer sen ut med beställningen.

Fick den här bilden skickad till mig från min v-pappa också

När vi kom hem så åt jag popcorn och tittade på hunger games <33

Likes

Comments

3 september

Vi vaknade upp i S och Js hus, klockan var nog runt 4-5 på morgonen och vi skulle åka till Murfreesboro som ligger några timmar bort från Chattanooga. Vi skulle nämligen ha den andra xc tävlingen där och den här gången var det ett 5k race, förra gången var det ett 3k tror jag. Jag och Sam sprang tillsammans, vi ligger på ungefär samma nivå när det kommer till träning och löpning osv haha, återigen kände jag mig stolt efter racet.

Jag, Christina och Jennifer

Christina och jag under kisspausen lol (nice med strumpor och flipflops också)

Jag och Sam i slutet av banan. Vi springer alltså inte på "spåret" utan banan är i skog och runt skolor osv

Sen var det bara att åka tillbaka till Chattanooga igen, fast först ett stopp på Steak 'n Shake för lite lunch.


Innan tävlingen fick jag även en extra träningströja från coachen och efter racet så fick jag en tröja som jag kunde välja färg och tryck på osv, fick den av en i lagets mamma <33

Likes

Comments

2 september

Fredag. I skolan var det pep rally inför kvällens match och på kvällen hade vi i xc laget ett pasta party pga att vi skulle ha tävling dagen efter, pasta är väll bra att äta dagen innan då antar jag, vad vet jag. Vi var hemma hos sam och j, åt pasta och umgicks och gjorde oss sen redo för footballsmatchen, det var hawaii tema dagen till ära.

Pep Rally

Jag och jennifer - jag photo bombar j och sams bild

Sen åkte jag, Christina, Jennifer och Sam hem till S o J och sov över.

Likes

Comments

1 september

Som vanligt var det träning och den här gången vid chester frost. Vi hade en liten "prisutdelning" också, det var en träbit där det stog vad man fick pris för, jag fick pris för att jag hade ett pr på runt 5-6 minuter. Blev svinglad och chockad, fick jag pris inom träning?? vad händer haha, Sprang sen med Adrian och han sa att det var "svårt" att få priser så blev ännu gladare då lol. Efter träningen åkte jag och Sarah till the mall, min sport bh hade gått sönder så behövde köpa nya.

Likes

Comments

27 augusti

Det var lördag och jag, Kris och Sarah åkte och handlade lite mat osv osv och sen så åkte vi till en mexikansk resturang (abuelos) och åt lite lunch.


Och självklart köpte man en king size hersheys

29 augusti

Hände nog inget speciellt i skolan och efter skolan hade vi träning på skolans område och det var runt 37 grader varmt..

Efter skolan fick jag även skoltröjan, alltså en träningströja med skolans "logga" på som man ska ha på sig när det är tävling.

30 augusti

På advisory lektionen i skolan så delade dom ut lappar där man skulle nominera 2 tjejer som skulle representera junior klasserna på homecoming (juniors nominerade andra juniors och seniors nominerade andra seniors osv) men hur amerikanskt är inte det då hahah

Efter skolan var det dags för den första cc tävlingen. Jag, Christina (den danska utbytesstudenten), Sam och Jennifer (syskon) åkte hem till sam och j efter skolan, bytte om och åkte sen till tävlingen. Träffade den tyska utbytesstudenten o den svenska för första gången då också, som bor tillsammans med Gabrielle som är med i xc laget.

Det gick faktiskt väldigt bra för att vara mig haha och kände mig väll lite stolt som sprang klart, har väll en tendens att ge upp osv men inte denna gången.

Blev en Ice Cone efter tävlingen.

Likes

Comments