2 snapshots från skolan

En gravid tjej i min historia klass och ett hallpass man måste få ha för att lämna klassrummet.

Likes

Comments

5 september

Det var måndag och Labor Day vilket betyder, ingen skola. Så jag, Courtney, Esme och Gabby åkte till Downtown Chattanooga, satte oss på ett jätte mysigt fik och dom visade mig runt lite. Downtown var så himla mysigt och fint, ett ganska lugnt sälle också.

Jag, Esme, Courtney och Gabby

Sen åkte vi till en lekpark och hängde där ett tag.

Sen kom en gubbe i sin bil och sålde Ice Cone, gamla gubben var hur gullig som helst hahah och jätte snäll och han bjöd oss på ice cones.

Likes

Comments

4 september

Det var söndag. Gjorde ingenting speciellt på dagen och på kvällen så hade familjen över lite vänner och Sarahs kompis Esme kom också över, så vi bara hängde ute vid poolen och åt osv. Senare så åkte jag, S och Esme runt i bilen och hade det mys, åkte även till ett matställe som heter Sonic där man kan parkera bilen vid en tv, beställa maten i bilen och personalen kommer sen ut med beställningen.

Fick den här bilden skickad till mig från min v-pappa också

När vi kom hem så åt jag popcorn och tittade på hunger games <33

Likes

Comments

3 september

Vi vaknade upp i S och Js hus, klockan var nog runt 4-5 på morgonen och vi skulle åka till Murfreesboro som ligger några timmar bort från Chattanooga. Vi skulle nämligen ha den andra xc tävlingen där och den här gången var det ett 5k race, förra gången var det ett 3k tror jag. Jag och Sam sprang tillsammans, vi ligger på ungefär samma nivå när det kommer till träning och löpning osv haha, återigen kände jag mig stolt efter racet.

Jag, Christina och Jennifer

Christina och jag under kisspausen lol (nice med strumpor och flipflops också)

Jag och Sam i slutet av banan. Vi springer alltså inte på "spåret" utan banan är i skog och runt skolor osv

Sen var det bara att åka tillbaka till Chattanooga igen, fast först ett stopp på Steak 'n Shake för lite lunch.


Innan tävlingen fick jag även en extra träningströja från coachen och efter racet så fick jag en tröja som jag kunde välja färg och tryck på osv, fick den av en i lagets mamma <33

Likes

Comments

2 september

Fredag. I skolan var det pep rally inför kvällens match och på kvällen hade vi i xc laget ett pasta party pga att vi skulle ha tävling dagen efter, pasta är väll bra att äta dagen innan då antar jag, vad vet jag. Vi var hemma hos sam och j, åt pasta och umgicks och gjorde oss sen redo för footballsmatchen, det var hawaii tema dagen till ära.

Pep Rally

Jag och jennifer - jag photo bombar j och sams bild

Sen åkte jag, Christina, Jennifer och Sam hem till S o J och sov över.

Likes

Comments

1 september

Som vanligt var det träning och den här gången vid chester frost. Vi hade en liten "prisutdelning" också, det var en träbit där det stog vad man fick pris för, jag fick pris för att jag hade ett pr på runt 5-6 minuter. Blev svinglad och chockad, fick jag pris inom träning?? vad händer haha, Sprang sen med Adrian och han sa att det var "svårt" att få priser så blev ännu gladare då lol. Efter träningen åkte jag och Sarah till the mall, min sport bh hade gått sönder så behövde köpa nya.

Likes

Comments

27 augusti

Det var lördag och jag, Kris och Sarah åkte och handlade lite mat osv osv och sen så åkte vi till en mexikansk resturang (abuelos) och åt lite lunch.


Och självklart köpte man en king size hersheys

29 augusti

Hände nog inget speciellt i skolan och efter skolan hade vi träning på skolans område och det var runt 37 grader varmt..

Efter skolan fick jag även skoltröjan, alltså en träningströja med skolans "logga" på som man ska ha på sig när det är tävling.

30 augusti

På advisory lektionen i skolan så delade dom ut lappar där man skulle nominera 2 tjejer som skulle representera junior klasserna på homecoming (juniors nominerade andra juniors och seniors nominerade andra seniors osv) men hur amerikanskt är inte det då hahah

Efter skolan var det dags för den första cc tävlingen. Jag, Christina (den danska utbytesstudenten), Sam och Jennifer (syskon) åkte hem till sam och j efter skolan, bytte om och åkte sen till tävlingen. Träffade den tyska utbytesstudenten o den svenska för första gången då också, som bor tillsammans med Gabrielle som är med i xc laget.

Det gick faktiskt väldigt bra för att vara mig haha och kände mig väll lite stolt som sprang klart, har väll en tendens att ge upp osv men inte denna gången.

Blev en Ice Cone efter tävlingen.

Likes

Comments

24 augusti

Efter skolan var det dags för den andra cc träningen, åkte till någon skog och sprang och det var så jävla jobbigt att springa när det är så varmt och fuktigt i luften, men det gick bra ändå :))

26 augusti

Det var fredag och det betyder football game efter skolan. På teaterlektionen så satt vi ett gäng och prata och dom sa att jag måste komma på matchen eftersom jag aldrig varit på en osv, hade ingen skjuts så Noah sa att jag kunde åka med han till matchen. Så efter skolan åkte jag med N till matchen, träffade Adison och hennes kompis Olivia så hängde med dom, träffade deras kompisar osv. Footballsmatcherna märkte jag var ett tillfälle då man träffades och umgicks med sina vänner osv och att det inte bara handlade om att titta på matchen. Stig med några vid sidan av planen och tittade på matchen, fattade ju noll så Justin (den snälla lol) stog och försökte lära mig lite om hur det fungerar haha. Sen åkte jag hem och sussa.

Sarah (inte min v-syster), jag, Whitley & Ashlyn - Adison & jag

Likes

Comments

22 augusti

Det var måndag och den här dagen gick jag till rektorn för att se om jag kunde börja på cross country (vet inte om jag skrivit om det innan men det är löpning osv osv) och han skickade mig vidare till Mr Selbo som är coachen, jag kunde iallafall börja men jag var tvungen att skriva på lite papper osv. Jag stog och prata med rektorn ett tag och han berättade att det skulle komma 2 till utbytesstudenter till skolan, en kille från Tyskland och en från Sverige (shoutout till dig Seb). Sen på historia lektionen så började J ta på mitt lår och sånt, sa ifrån massa gånger, han slutade till slut och senare på kvällen så skriver en kille från skolan till mig om att han hade hört om det som hände under historia lektionen, han sa att jag borde prata med rektorn och han berättade också att J blivit "anklagad" för sexual harassment innan. På historielektion iaf så blev jag dismissed, alltså att jag har tillåtelse att lämna skolan, min v-pappa skulle hämta mig så dom på attendence kontoret ringde till historialäraren och sa att jag fick gå.Man kan liksom inte bara gå därifrån utan min v-pappa var tvungen att gå till kontoret, skriva på lapp att han skulle hämta mig, vilken tid osv och sen fick jag gå. Tanken var att jag skulle ha min första xc träning den här dagen efter skolan men behövde köpa träningskläder så jag och v-far åkte och shoppade lite till det, innan shoppingen åkte vi till taco bell <33. Sen blev klockan "för mycket" så vi åkte hem istället, så ingen träning den dagen.

Lappen man får som bekräftelse på att man är dismissed.

En träningspåse eller vad du nu heter, 3 träningstoppar, träningsskor, träningsshorts och vattenflaska.

23 augusti

Idag skulle jag ha min första xc träning. När skoldagen var slut gick jag till klassrummet (selbos klassrum) där xc laget samlas innan träning. Så kom dit, bytte om och idag skulle vi till chester frost för att springa och ha vattenövningar. Åkte med två killar som heter Corey och Blake. Vi pratade lite om att det är rätt så kristet här hahah, Tennessee ligger ju i det så kallade bibelbältet så finns så otroligt mycket kyrkor överallt. Vi pratade också om att det inte är helt okej alla gånger att säga oh my god, god damn och jesus christ osv vilket jag verkligen har märkt. Efter träningen fick jag skjuts tillbaka till skolan där min v-far sen hämta upp mig och tog mig till surprise surprise taco bell, nyttig o bra mat sådär efter träning o så.

Likes

Comments

20 augusti

Det var lördag och jag, Sarah och v-föräldrarna skulle till Cleveland (cirka 45 minuter bort från Soddy) till min local cordinator för att ha det första "mötet". Det var jag och 4 andra utbytisar + deras familjer. Vi åt hamburgare och korv och vår lc gick sen igenom lite information osv. Och vi fick också höra reglerna för typ 100 gången, reglerna att vi inte får dricka, köra, röka osv.

Vi var där i några timmar och åkte sen hem och lite senare så åkte jag, Sarah och v-mamman till the mall. Jag köpte två tröjor som täckte rumpan eftersom att skolan inte tillåter tjejer att ha tights, leggings osv utan en tröja som täcker rumpan...

Sen gick vi in en affär där Kris skulle köpa lite saker och dom hade redan tagit fram halloween pyntet och halloween dräkterna till försäljning, vad ska man säga, Amerika älskar högtider.

Likes

Comments