Fan vad jag älskar dom. Vilken kotte som helst skulle kunna klä i tatueringar.

Förut var jag ganska emot det. Eller inte riktigt emot det men tyckte det var fett fult och ville absolut inte ha det själv eller ha en partner med det. Sen kommer jag ihåg hur jag såg en bild på en kille med en del tatueringar och ah, jag kom ju fan nästan. Jävlar vad sexigt det var! Efter det börjar jag mer och mer acceptera det och tillslut blev jag hooked.
Om jag fick bestämma skulle jag ha fullt med tatueringar på händerna samt halsen. Slyna vad det är sexigt. Dock passar det inte mig med halsen men jävar vad det passar andra. Vet flera personer som skulle se helt bomb ut i det, men tyvärr inte jag. Dock händerna, fuck me vad sexigt det är. Och sen typ smycka till det hela med lite silverringar i coola former och mönster.

Problemet med detta är dock, för mig, jobb i framtiden. Jag vill, som många här nog vet, jobba med musik och där kan man ju i princip göra vad fan man vill med sig själv (utseendemässigt). Alltså, skulle jag komma så långt att jag kan leva på det, kommer jag garanterat att tatuera mig hur mycket jag vill men idag när det inte ser ut så är jag helt enkelt för rädd. Fan avd skevt det är när man tänker på det? Varför får inte jag med min egen vilja gör vad jag vill med min egen kropp? Fy satan så tråkigt det är.
Med får menar jag att många företag inte anställer folk med piercings/tatueringar pga ser "slarvigt/smutsigt" ut. Och jag är fan rädd för att det ska bli så, men å andra sidan hörni vill jag inte jobba på något boring jävla kontor eller på något jävla Ica när jag är vuxen, så kanske oroar mig i onödan? Hmm.. nu övertygade jag mig själv lite här, så bra då!
Har i alla fall planerat att jag och Jullan ska tatuera oss snarast, vi ska göra två tats var och båda ska vara likadana men möjligtvis sitta på olika ställen på kroppen. Det ska bli kul som fan, helt taggad!

Publicerar lite inspo när det kommer till tatueringar nedan👇

Likes

Comments

Fan vad vidrigt, skrev ett förjävla bra inlägg nyss som raderades. Usch och fy och blä. Långt var det också. Detta gör att jag kommer fortsätta med den här pausen pga så fly förbannad, Morr Morr Morr

Likes

Comments

Funderar och funderar men kommer inte fram till mycket. Känns typ som att d finns ett slut i tankarna. Ett slut där d liksom inte går att komma vidare från utan man ba stoppas vid fallet men typ av någon? Något som kontrollerar en att inte veta och tänka mer än dom. Oavsett om man vill och förstår eller om man inte vill och inte förstår. Det finns ett slut för allt och även så för dom större sakerna som universum och livet. Fan gör vi egentligen, varför gör man saker man inte vill göra, varför tillfredställer man människor man egentligen inte bryr sig ett skvatt om?? Vi slöösar så jävla mycket tid och tankekraft åt att tänka på små råttor som inte har/kommer ha en jäk betydelse om en vecka liksom, shit psykosar. Fuck va snurrit asså

Likes

Comments

Hej på er. Jag har haft en jobbig natt och morgon. Orkar inte dra något långt men har drabbats av krampattacker i bröstkorgen/övre delen av magen några gånger det här året. Det hände igen imorse men denna gång värre än någonsin. Trodde hundra procent ärligt att jag skulle dö, var så rädd. Tappade andningen, mådde illa och kände att jag behövde kräkas pga trycket i min mage. Det blev värre och det strålade vidare till ryggen, då fick jag panik och ringde först sjukvårdsupplysningen. När jag ringde var min köplats nummer åtta och jag fick ännu mer panik då jag på riktigt trodde att något riktigt allvarligt skulle hända mig, så pappa ringde 112/ambulansen och dom kom. Det gick tillslut ner och även fast dom ville ha med mig till akuten kände jag att det vore skönast att stanna hemma. Ska dock undersöka mig för gallsten i veckan, göra ett ultraljud för att få bukt med det här problemet. Har på allt det här sovit 2 timmar om ens det inatt pga bara hostat och hostat.
Nu sitter jag på hotellet mitt emot mig för att vi har visning igen hemma. Rädd att jag kommer somna här för mina ögon vill inte hållas uppe..
men gud, glömde ta upp hela anledningen med det här inlägget. Jag kommer ta det väldigt lugnt nu då jag är otroligt stressad och pressad så bloggen kommer inte vara superaktiv. Måste göra det för min hälsa helt enkelt. Men min vecko hos lyko börjar imorgon, så håll utkik på deras hemsida!!!! Kommer nog uppdatera något om det i veckan, men klarar inte av pressen att behöva blogga varje dag nu, har så mycket att tänka på.
Puss

Likes

Comments