Header

Blev en skogs promenad efter skolan idag, så himla skönt att gå i skogen själv och bara vara.
Sen att man hittar kantareller längs med vägen är ju inte jätte dumt. Svamparna va dock väldigt torra och små så det blev inte så jätte många.

Just nu: står jag i köket och lagar mat, blir pasta med krämig skink och kassler sås. Och såklart en veggi variant till mig också.
Ska snart sticka till stc för gym och en yoga som avslutning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åååh va det är kul att få paket. Även om man vet precis vad det innehåller haha!

Likes

Comments

Sitter just nu och tar en shopping paus på Harrys med Emma. Vi har strosat runt i butikerna på Stenungsunds torg och har faktiskt hittat lite behövliga kläder och lite smink. Ska snart bege mig bort mot ett spinning pass och sen stor handla.
Men först fiiika :)

Likes

Comments

Oj, här ekar det tomt :)
Har vart en väldigt bra vecka i full fart. Har fått med mig Emma till gymmet och träningen går super bra! Efter dagens morgon pass satte vi oss ner och beställde massa saker från gymgrossisten, så om några månader kommer ni inte känna igen oss haha.. Ne men det känns bra att få i sig allt man behöver och framför allt få lite extra energi.
Utöver träning så har veckan bestått av massa plugg, jobb, vart ute och fiskat en del, plockat svamp, träffat vänner och vart hos mormor och morfar. Dom har köpt en jätte stor jacuzzi som vi badade i.

Just nu: sitter jag med mat koma i solstolen och inväntar Nicklas som är ute på Lyrön. Ikväll blir det mat på Harrys med lite folk.

Likes

Comments

Jag säger hej, hej, vilken underbar dag det é! 👋🏼☀️

Har suttit ute och ätit vår frukost idag, super gott väder. Gårdagen var också kanon, fick gjort massa skoj och vi avslutade dagen nere i bastun som vi har vid våran badplats med Anthon och Emma. Badade massa i havet och det va faktiskt riktigt skönt, extra skönt när man kunde hoppa in i bastun direkt efter.

Just nu: ska jag göra mig något snabbt att äta och sedan åka till Cornelia som ska fixa mitt hår. Nicklas är ute och fiskar makrill, dom bunkrar för fullt inför hummer premiären.

Likes

Comments

Åh, äntligen placerad i min kära soffa. Haft en en lång dag i skolan där mångas datorer krånglade så hela dagen gick åt att felsöka och experimentera i nya plattformar. Så efter skolan köpte jag fika och åkte till Emma och mös. Prata som vanligt om allt mellan himmel och jord!

Just nu: står en skål med sjukt underskattade makaroner med ketchup framför mig. Var så himla längesedan jag åt det, säkert flera år sedan! Och idol på tvn gör det hela perfekt.
Mannen i mitt liv är rastlös som vanligt så han är ute och snickrar.

Likes

Comments

Idag var det min tur att säga adjö till sommaren och allt vad det innebär. Skolan drog igång med kursen e-handels lösningar, dvs vi ska jobba i olika plattformar för e-handel. Ska verkligen bli kul! Äntligen dags att bli kreativ igen.
Känner även att det ska bli rätt skönt att dra igång de gamla vanliga rutinerna, speciellt när det gäller mat och träning.

Just nu: placerade jag mig precis i soffan framför tv med lite natur godis. Det lutar även åt en lång promenad innan kvällen är framme.

Likes

Comments

Han bara päser...

Likes

Comments

Att starta morgon med en promenix 👌🏼

Likes

Comments

Hej och god morgon på er!
Känns så himla skönt att det är fredag idag, ska nämligen vara ledig i helgen. Jag behöver verkligen en ledig dag nu känner jag. Har haft skola på vardagarna och jobbat på helgerna och nu på praktiken är allt så nytt så huvudet är väldigt trött.. 😴
I helgen är det Valborg, party för eran del också antar jag?

Ett tema vi har varje torsdag är hattar! Här var mitt bidrag ;-)

Likes

Comments