Med min Olympus i handen känner jag mig fri.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mötte upp Sofia och Nike på ett café nere i Bondi för att avnjuta vars en cappuccino i solen. Väldigt mysig start på dagen. Att kaffet sedan endast kostade $2 passade våra tomma plånböcker perfekt. Hit lär vi garanterat gå igen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Titta bara vilka fantastiska små liv vi stötte på igår under vår promenad. Så fina och fantastiska djur. Kändes overkligt att se dem på så nära håll.

Likes

Comments

Vädret har varit dåligt de senaste veckorna vilket har varit väldigt tråkigt. Något roligt som hänt dock är att Nike har kommit hit. Känns helt overkligt att hon är här med oss nu. Men så kul verkligen. Idag var vädret på vår sida så att visa Nike runt lite kändes som en bra idé. Vi bestämde oss för att gå den klassiska coastal walken från Coogee till Bondi. Helt perfekt start på veckan. Inte för att man har koll på dagarna här men tanken känns bra.

Likes

Comments

I söndags var det äntligen dags för oss att åka på utflykt till Blue mountains som ligger ca. 2h utanför Sydney. Väl framme visade det sig att vädret inte alls var vad prognosen hade lovat. Vi kom fram till 15 grader och moln. Men vi hängde inte läpp för det och började vandra. En timme senare ligger det ett tjockt dimtäcke över alla bergen och man kunde inte se någonting alls. Att himlen sen bestämde sig för att öppna sig och leverera världens regnoväder gjorde ju inte saken bättre. Vi var genomblöta redan efter 1,5h så vi bestämde oss ganska snabbt för att ta vårt pick och pack och åka hem. Slutligen kan man väl säga att söndagens utflykt inte riktigt blev som vi tänkt oss, men så blir det ibland. Bättre lycka nästa gång helt enkelt.

Likes

Comments

Fick världens finaste överraskning på min födelsedag. När Linus present till mig visade sig vara en flygbiljett ner till Australien så blev jag så ofantligt glad. Jag grät så mycket när han berättade det och trodde inte att det var sant. Men det var det och om 44 dagar ses vi äntligen igen efter ett halvt åt ifrån varandra. Det är overkligt att jag ska få se honom igen inom så kort framtid. Jag längtar så jag spricker.

Likes

Comments

Hade verkligen världens mysigaste födelsedag igår med mina älskade tjejer här. Dagen började med frukost på sängen och skönsång från Elle. Bananbröd och fruktsallad var vad som serverades, mina favoriter. Dagen fortsatte sedan med brunch, bubbel och trampolinhoppning. Hade verkligen sååå roligt hela dagen. Avslutade sen dagen med tacos och vin. Tack för en fantastisk dag min älskade.

Likes

Comments