Idag är det en vecka tills tenta och vi spenderar i princip all vår vakna tid på det här viset. Okej nu överdrev jag, men det är mycket som ska in i huvudet tills måndag. Plugget är dock enklare med dessa godingar vid min sida.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det dags för årets första temafest med ekonomiprogrammen på skolan. Vi packade väskorna, tog på oss våra färggladaste kläder och drog en vända till Hawaii. Tack och bock för en fantastisk rolig kväll och extra cred till Eurekha som fixat allt.

Likes

Comments

Att tio dagars nollning kunde vara såhär kul?!?! Ett stort jäkla tack till alla inblandade för väldens bästa dagar.

Likes

Comments

Halmstad bjöd på helt fantastiskt väder igår så vi passade på att vara ute i princip hela dagen. Åt en grym lunch på tillsammans som utan tvekan har mysigaste uteserveringen. Här satt vi i flera timmar och bara njöt av solen.

Likes

Comments

Idag startade vi morgon med frukost på sängen samtidigt som vi slötittade på en film på tvn. Det är utan tvekan bland det mysigaste jag vet.

Likes

Comments

Efter många timmars arbete tillsammans så blev det tillslut ett hem. Älskar verkligen de blå sammetsgardinerna, det blev verkligen ett lyft för hela lägenheten. Nu är det endast lite småfix kvar så som lampor, tavlor och matta innan vi är helt klara.

Likes

Comments

I fredags tog vi en bråkdel av flyttlasset och körde upp till Halmstad för att hämta ut nycklarna till vår
blivande lägenhet. På vägen upp gjorde vi ett stopp på Ikea för att köpa en tv-bänk och lite växter. När vi väl var framme och hade hämtat ut nycklarna kändes allt helt overkligt. Tänk att vi nu hade nycklarna till vår egna lägenhet.

Medans Linus kollade fotboll bestämde jag mig gör att bygga ihop tv-bänken. Jag kom dock inte så långt innan jag upptänkte att vi inte hade någon skruvmejsel.

Eftersom möblerna och resten av flyttlasset skulle komma under lördagen så spenderade vi första natten sovandes på en luftmadrass. Mysigt, men endast för en natt.

Likes

Comments