View tracker

Som jag nämnde tidigare så åt vi på ett svenskt café när i vari Manly. Fika Swedish Kitchen var namnet. Jag beställde in köttbullar med potatismos vilket smakade helt fantastiskt. Elin åt Toast Skagen, även den var väldigt god. Känns helt galet att vi saknar svensk mat efter bara 1,5 vecka. Man kunde även handla svenska matvaror där så som knäckebröd, godis, choklad och kakor. Vi nöjde oss med vars en påse djungelvrål denna gången. Men hit kommer vi definitivt åka igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I lördags tog vi en 30 minuters båtresa till Manly, hängde på stranden och åt på ett svenskt café. Mysigt med en liten dagsutflykt. På kvällen drog vi till klubben på vårt hostel och dansade till stängning.

Likes

Comments

View tracker

Mötte upp Emelie och spenderade ett par timmar på Westfield. Åt tacos och hittade alldeles för mycket fina saker. Mysig dag med bra sällskap.

Likes

Comments

Tiden springer iväg och vi har snart varit här i en vecka. Dock känns det som vi varit här längre. De senaste dagarna har vi kollat lägenheter, varit på RSA kurs, ätit en bra jävla burgare, festat och kollat ännu mer lägenheter. Kul men nu börjar vi trötta på att gå på visningar dagligen. Hoppas på bättre tur framöver.

Likes

Comments

Köpte med oss Subway och åkte till Bondi. Spenderade några timmar av söndagen på stranden. Åt nudlar och äggmacka till middag och kvällen spenderade vi på Bucket List. Minst sagt en bra söndag.

Likes

Comments

Igår var första dagen med lägenhetsvisningar. Var och tittade på två olika men ingen föll oss riktigt i smaken. Bra pris dock men en aningen långt Bondi som är där vi egentligen vill bo. Fortsättning följer på måndag då vi har två visningar inplanerade, hoppas på bättre lycka.
Drog även ut för första gången igår på klubben under vårt hostel. Inget speciellt ställe men vilken lyckade kväll det blev. Hängde med människor från olika nationaliteter och dansade tills det blev morgon. Fler sånna kvällar tack. Nu mot stranden.

Likes

Comments