Jag kan inte förstå att vi redan har spenderat fem år ihop. Var tog tiden vägen liksom? Fast och andra sidan känns det som det alltid varit han och jag. Jag kan inte förstå att vi endast var 17år och gick i gymnasiet när vi först träffades. Jag är så tacksam för allt vi redan upplevt tillsammans och ser framemot allt vi kommer att få uppleva sida vid sida. Jag älskar livet med honom. Det är enkelt med honom. Han är min trygghet och jag skrattar aldrig så mycket som med honom. Han är min bästa vän och kärlek. Jag älskar honom. 

Jag önskar dock att jag fick spendera dagen med honom men eftersom han befinner sig på andra sidan jorden för tillfället så blir det lite svårt. Vi får nöja oss med ett Facetime samtal helt enkelt. 

Jag saknar honom lite extra idag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

London är verkligen en stad jag älskar. Hade verkligen kunnat tänka mig att bo där under en kortare period i mitt liv. Jag älskar det höga tempot, alla fina hus, shopping utbudet och för att inte tala om alla mysiga caféer och restauranger. Jag vill verkligen åka tillbaka inom en snart framtid. Skulle verkligen vilja uppleva julen där. Tror det kan vara hur mysigt som helst. 

Det bästa jag vet är att upptäcka nya platser.
Att dessutom få göra det med honom vid min sida gör det oslagbart. Det kommer dock dröja innan jag får upptäcka nya platser med honom igen. De kommande sex månaderna kommer vi nämligen att spendera på vars en sida av jordklotet. Han bland snödrivorna i Österrike och jag bland kängurus i Australien. 

Jag saknar honom redan.

Bästa Linus.

Likes

Comments

Eftersom det var Linus sista måndag hemma så passade jag på att bjuda honom på frukost på Ystad Saltsjöbad. Jag älskar att vara i hans sällskap.

Likes

Comments

Jag älskar att äta frukost i lugn och ro. Därför värderar mina lediga helgmorgnar väldigt högt. 

Likes

Comments

Idag om exakt en månad befinner jag mig i Australien igen, denna gången utan honom vid min sidan. Istället ska jag får uppleva de kommande månaderna i Australien med min bästa vän. Jag kan knappt bärga mig.

Likes

Comments

Att säga hejdå är jobbigt, men att säga hejdå för 6 månader är plågsamt. Jag saknar honom redan.

Likes

Comments

En fredagkväll på spa tillsammans med honom

Likes

Comments

Idag fyllde pärlan 21år vilket såklart firades med pannkakstårta till frukost. Mysigt.

Glöm aldrig hur fantastisk du är, grattis än en gång älskade ellegumman.

Likes

Comments