View tracker

Åkte in till stan och visade Linnea operahuset för att sedan åka vidare till Darling Harbour för mat och öl. Mysigaste kvällen på länge.

Likes

Comments

Linnea kom på besök från Melbourne och vi var lediga från jobbet. Strandhäng stod på schemat så vi passade på och gå en del av coastalwalken och spenderade dagen i Bronte. Såå mysigt att äntligen få umgås med Linnea igen.

Likes

Comments

Australien, Vietnam, Kambodja, Thailand, Malaysia, Singapore och Bali. Nästan fem månader i en ryggsäck tillsammans med min kärlek och mina bästa vänner. Att summera denna resan var omöjligt men jag gjorde ett försök som i slutändan blev väldigt bra. Tack livet och alla delaktiga för denna resa.

Likes

Comments

Hängde på stranden, badade, drack gudomlig juice och använde kameran flitigt.

Likes

Comments

Älskade mitt liv lite extra igår. Köpte öl, drog till North Bondi och lyssnade på musik tills solen gick ner. Allt är så enkelt här. Låt livet fortsätta såhär.

Likes

Comments

Fick ett ryck innan årsskiftet och gjorde min första efterlängtade tatuering. Har velat göra den i flera år och nu är den äntligen på plats. Älskar denna lilla skapelse så mycket, den är så jag.

Likes

Comments