Halmstad bjöd på helt fantastiskt väder igår så vi passade på att vara ute i princip hela dagen. Åt en grym lunch på tillsammans som utan tvekan har mysigaste uteserveringen. Här satt vi i flera timmar och bara njöt av solen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag startade vi morgon med frukost på sängen samtidigt som vi slötittade på en film på tvn. Det är utan tvekan bland det mysigaste jag vet.

Likes

Comments

Efter många timmars arbete tillsammans så blev det tillslut ett hem. Älskar verkligen de blå sammetsgardinerna, det blev verkligen ett lyft för hela lägenheten. Nu är det endast lite småfix kvar så som lampor, tavlor och matta innan vi är helt klara.

Likes

Comments

I fredags tog vi en bråkdel av flyttlasset och körde upp till Halmstad för att hämta ut nycklarna till vår
blivande lägenhet. På vägen upp gjorde vi ett stopp på Ikea för att köpa en tv-bänk och lite växter. När vi väl var framme och hade hämtat ut nycklarna kändes allt helt overkligt. Tänk att vi nu hade nycklarna till vår egna lägenhet.

Medans Linus kollade fotboll bestämde jag mig gör att bygga ihop tv-bänken. Jag kom dock inte så långt innan jag upptänkte att vi inte hade någon skruvmejsel.

Eftersom möblerna och resten av flyttlasset skulle komma under lördagen så spenderade vi första natten sovandes på en luftmadrass. Mysigt, men endast för en natt.

Likes

Comments

Ett gäng bortglömda bilder från tidigt i somras.

Likes

Comments

Har verkligen haft bästa helgen på väldigt länge. Tog bilen upp till Göteborg, kramades med saknade vänner och såg Håkan på Ullevi. En riktigt energiboost i form av både glädje och kärlek. Önskar att varje helg kunde vara såhär. Men tyvärr är det ju inte så. Den kommande helgen står det nämligen jobb på schemat. Juste glömt berätta att om en vecka blir jag äntligen sambo med min kärlek.

Likes

Comments

Bilderna är ifrån tidigare i veckan när jag hade en ledig dag som jag spenderade tillsammans med Linus<3 Vi kokade en kanna kaffe, packade med oss ett gäng filtar, tog med oss pizzan som blev över från gårdagen och åkte ner till Mossbystrand där vi spenderade eftermiddagen. Super mysigt.
Det finns inget jag uppskattar så mycket som när Sverige bjuder på fantastiskt väder. Känner mig verkligen lycklig över livet så fort solen skiner.

Likes

Comments

Vilken fantastisk midsommar det blev tillslut. Bara några dagar innan stod vi utan planer och ändå blev det såhär bra. Jag spenderade dag med min bästa vänner och ingen var lyckligare än jag. Älskade midsommar.

Likes

Comments