Eftersom att det endast kostar $2.50 att åka kollektivtrafik i Sydney på söndagar så passade vi på att åka på utflykt till Manly. Köpte med oss pizza och annat gott och satte oss på gräset med hamnen som utsikt. Vi insåg då hur fantastiskt livet är här, så enkelt. Lätt att glömma det när man är bortskämd med att bo här.

Likes

Comments

Palm Beach från ovan, helt galet vackert.
Lugnet som infann sig på toppen var inte helt fel det heller. Älskar att besöka kända platser när man nästan är ensam på stället, det gör det hela lite mer speciellt.

Likes

Comments

Igår bestämde vi oss för att åka på utflykt till självaste Palm Beach. Sagt och gjort så packade vi med oss matsäck och satte oss på bussen som skulle ta oss dit. Efter 2,5h skumpig resa så var vi äntligen framme. Dom
Som ni kan tyda på bilderna så var det värt varenda timme som vi spenderade på bussen, för shit vad vackert det var. Hit kommer vi garanterat åka igen.

Likes

Comments

Igår när vi kom hem från jobbet trötta och slitna så väntade där ett paket på oss innanför dörren från familjen. Även fast att vi visste vad som fanns i så var det nästan så att det kom tårar när vi öppnade paketet.
Alla som känner mig vet vilken godisråtta jag är och det är väll i stort sätt det enda dåliga med Australien, godiset suger. Men nu ska vi nog klara oss i ett par veckor iallafall.

Likes

Comments

I måndags blev bjudna på BBQ hos ett gäng italienska killar. Vi drack öl, åt så god mat och bara hade det allmänt gött. En kväll helt utan förväntningar och som i själva verket blev en av de roligaste kvällarna hittills.

Likes

Comments

När man bor i Bondi så blir det lätt att man stannar här i krokarna och glömmer bort vackra Sydney. Igår bestämde vi oss därför att åka in och ha en heldag inne i stan utan några som helst planer. Även fast väderprognosen hade lovat regn så fick vi en fantastisk solig dag där inne. Det slutade med att vi köpte med oss picknick och gick ner till operahuset. Vi satt där i timmar och bAra njöt av tillvaron och tog in att vi faktiskt är här i Sydney, lätt att glömma när dagarna rullar på.

Likes

Comments

Spenderade alla hjärtans dag med denna ligan. Tacos och goon var det som fanns på agendan. Slutade med failad utgång och tidig hemgång med Mc Donalds. Bättre lycka nästan gång. Juste glömde säga att vi hade kul riktigt kul.

Likes

Comments