Header

Efter ett regnigt men sjukt roligt studentfirande i fredags var det gött att vakna upp till strålande solsken igår. Vi passade på att ta vara på det och tog en lunch med Ingela och Niklas (Linus föräldrar) på Marinan i Ystad. Hur mysigt som helst och det kändes helt fantastiskt att känna värme och sol igen. Har saknat det.

Likes

Comments

Söndagen spenderades med stora delar av familjen på Ystad Saltsjöbad. Åt deras berömda brunch som är lika god för munnen som för ögat.

Likes

Comments

Ett par veckor gamla bilder från när det vankades räkfrossa med hela syskonskaran.

Likes

Comments

Som jag berättade tidigare så befinner vi oss just nu i Uluwatu här på Bali. Vi har hyrt moppe för hela vistelsen här vilket är så gött eftersom det är det enklaste sättet och ta sig någonstans. Igår besökte vi Dreamland Beach vilket var en favorit från förra året. Dock blev vi lite besvikna denna gången. Det är galet hur en strand kan förändras på bara ett år. Mycket mer turister och inte alls lika fint som för ett år sedan. Men nu ska jag sluta klaga stranden är fortfarande otroligt fin, jag menar kolla bara vattnet på bilderna ovan. Ser framemot att besöka massvis med små gömda stränder här den kommande veckan.

Likes

Comments

I lördags var det dags att byta hotell och destination än en gång. Denna gång var det dags för Uluwatu som också är vårt sista ställe innan flyget går hem fredagkväll. Det känns väldigt skönt att vi valde att avsluta här. Det är lugn och skön stämning och vi tar varje dag som den kommer. Kändes väldigt skönt att komma bort från stressen och den hektiska trafiken i Seminyak och bara få chilla sista veckan. Vi bor på ett hotel som ligger undangömt inne i skogen vilket är så mysigt.

Likes

Comments