View tracker

Hej! Pappa och jag såg efter en lång dags arbete att solnedgången var så vacker, så vi bestämde oss för att snabbt åka ner till sjön för att fota! Vi kom 10 minuter för sent men vi fick ändå några bilder. Jag tänker nog inte visa de eftersom de inte är så speciella. Men här finns lite "behind the scenes".

Kram Kram <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag vet inte hur jag ska beskriva hur mycket jag älskar denna film. Mina äldre kusiner gav den till mig i födelsedagspresent för kanske 7 år sedan. Ursprungligen kommer den från boken Bron till Terabithia och filmen har samma namn. Jag tycker nog bara om den för att jag älskade den när jag var lite mindre!

KRAM KRAM <3<3

Likes

Comments

Hej hej! Du som läser detta har nog aldrig sett mig förut. Utom om du är en kompis, min mamma eller en annan av mina familjemedlemmar förstås! Jag har ganska länge svävat mellan olika bloggportaler men aldrig riktigt hittat någon som kändes verkligen bra. Och så kom jag på att några av de bloggar jag följer befinner sig på Nouw. Därför har jag bestämt mig för att se hur det känns här! 

Här kommer jag, mina kära vänner!

Med både positivitet och lite negativitet ( bara när det behövs, gällande negativitet :D ), tänkte jag dela med mig av mina tankar och min vardag.

Jag kanske också borde berätta lite om mig själv?! Det tror jag! Mitt namn är Olivia och jag är en snart 15årig svensk tjej. Jag är en älskare av hösten, te, foto och min familj! Jag spenderar alldeles för mycket pengar på pennor av alla sorter. Jag har två hundar som jag älskar och som kallas för Milla och Hubbe! Jag har inga syskon men många kusiner. Musikmässigt (kan man säga så??), gillar jag verkligen Veronica Maggio, Frank Sinatra och Flume (Jag vet, helt olika musikgenrer!) Kramar är också bra!! För idag får den här informationen räcka ; vi kommer ju att kunna lära känna varandra genom tiden! 

Nu måste jag verkligen ha lite frisk luft! Ha en bra dag, så ses vi snart!

KRAM KRAM <3<3

Likes

Comments