God Morgon! Nu är jag tillbaka för dag 2 av Love Yourself challenge. Jag hoppas att ni har haft en fin dag hittills!

DAG 2 - SKRIV OCH BERÄTTA OM VAD SOM GÖR DIG RIKTIGT GLAD OCH LYCKLIG

- Jag blir så lycklig när jag ska stiga på ett plan från Genève till Arlanda. Någon speciell känsla kommer fram då. Jag blir så extremt glad för då vet jag att jag snart får träffa mina kusiner, mostrar, farbröder, min mormor och mina sysslingar. Det känns så tryggt att tänka på att jag har en sådan familj som jag älskar. Alla har tyvärr inte det. Och jag är så tacksam.

- När jag har haft en lång och tung skoldag, är det så trevligt att äntligen komma hem och sätta sig på sin säng med en kopp te och en stor filt. När jag gör detta, öppnar jag mitt rums största fönster och låter mina tår sticka ut ur filten så att jag inte svettas för mycket, hahaha! Då gillar jag att sätta på min favorit spellista på Spotify och bara ta det lugnt.

- Att springa runt på små stigar på fina öar i Stockholms skärgård älskar jag. Oftast när jag gör detta har min pappa precis börjat gå tillbaka till segelbåten efter att ha plockat blåbär och smultron med mig och en av mina kusiner.

Här har ni tre saker/stunder jag älskar. Ha en fantastisk dag!

KRAM KRAM <3<3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag tänkte jag börja med något kul som jag hittade på den här bloggen. Det är nämligen en 10 dagars challenge som heter Love Yourself. Eftersom jag tycker att det är väldigt viktigt att prata/skriva om saker som gör en glad och att tycka om sig själv så tänkte jag att det skulle kunna vara roligt! Vi börjar idag med Dag 1.

DAG 1 - SKRIV OCH BERÄTTA OM ETT AV DINA FAVORITCITAT

Jag har nog några favoritcitat och detta är ett av de :

BE CAREFUL WHAT YOU SAY AND PROTECT YOUR LIFE. A CARELESS TALKER DESTROYS HIMSELF.

Jag vet tyvärr inte vart det kommer ifrån... Ursäkta Mig!!

Jag gillar det citatet för att jag tycker att man ska vara försiktig med vad man säger och hur man säger det. Jag vill inte att någon ska tro att jag är någon jag inte är för att man kunde misstolka något jag sagt.

KRAM KRAM <3<3

Likes

Comments

lite konstigt inlägg kanske?!​

Man är inte nödvändigtvis ointelligent för att man inte kan svara på en fråga. En liten sak jag tänkt på är detta. Min kompis Sophie, min kompis Chloé och jag satt på en jättetrevlig liten pannkaksrestaurang efter skolan. Vi hade precis ätit klart våra tunna och goda pannkakor och haft det bra. Vi behövde allihopa plugga inför nästa fredagens matteprov. Då satte vi igång. Sophie har lite lite mindre lätt än vi andra med matte så vi försökte att hjälpa henne. Men ibland blev det lite svårt för oss eftersom vi såklart inte alltid kunde svara på hennes frågor. Och då sade hon -Jag ska ringa en intelligent kompis. Jag tar absolut inte åt mig eftersom det inte var illa menat, jag vet ju det och känner henne väl! Tro inte att jag är sur eller något sånt! Det kanske låter så och det hoppas jag inte!! :D

Jag använder detta lilla exempel bara för att säga att du inte ska känna dig dum för att du inte kan svara på en matte fråga eller vilken annan fråga som helst. Det händer mig hela tiden. Jag vill inte känna så för det är ingen trevlig känsla och den förstör bara ens självförtroende progressivt. Man kan inte veta allt. Man kan inte redan ha tänkt på allt. Det går liksom inte. Så tryck inte ner dig själv. Låter kanske lätt men det tycker jag inte att det är. Fast du kanske aldrig ens har känt så...? Då är jag så lycklig för dig!!

Ha en fin dag & tro på dig själv!

KRAM KRAM <3<3

Likes

Comments

Hej hej! Du som läser detta har nog aldrig sett mig förut. Utom om du är en kompis, min mamma eller en annan av mina familjemedlemmar förstås! Jag har ganska länge svävat mellan olika bloggportaler men aldrig riktigt hittat någon som kändes verkligen bra. Och så kom jag på att några av de bloggar jag följer befinner sig på Nouw. Därför har jag bestämt mig för att se hur det känns här! 

Här kommer jag, mina kära vänner!

Med både positivitet och lite negativitet ( bara när det behövs, gällande negativitet :D ), tänkte jag dela med mig av mina tankar och min vardag.

Jag kanske också borde berätta lite om mig själv?! Det tror jag! Mitt namn är Olivia och jag är en snart 15årig svensk tjej. Jag är en älskare av hösten, te, foto och min familj! Jag spenderar alldeles för mycket pengar på pennor av alla sorter. Jag har två hundar som jag älskar och som kallas för Milla och Hubbe! Jag har inga syskon men många kusiner. Musikmässigt (kan man säga så??), gillar jag verkligen Veronica Maggio, Frank Sinatra och Flume (Jag vet, helt olika musikgenrer!) Kramar är också bra!! För idag får den här informationen räcka ; vi kommer ju att kunna lära känna varandra genom tiden! 

Nu måste jag verkligen ha lite frisk luft! Ha en bra dag, så ses vi snart!

KRAM KRAM <3<3

Likes

Comments