Header
View tracker
View tracker

Nu när det nya året kommer känner jag att jag vill bli mer positiv. Jag pratade med mamma om det och nu har vi bestämt oss : vi ska sluta vara så negativa hela tiden, det slösar bara vår tid och vi blir bara ledsna. Jag vill sluta klaga, sluta se allt på ett negativt sätt. Det kan ju inte vara så svårt, kom igen!

Ett annat nyårslöfte skulle vara att träna mer. Mamma klagar alltid på att jag inte är ute och springer eller något annat sportigt. Nu ska min bästa vän och jag ta tag i detta! Vi måste börja röra på oss! Varje söndag ska vi sticka ut och springa på morgonen och resten av veckan ska vi försöka göra olika övningar tillsammans. Vi har inte planerat allt ännu så vi får se hur det går!

- LYCKA TILL -

Vi ses snart, kram kram och God Jul i efterskott!

Likes

Comments

View tracker

Solen glider långsamt in genom mina persienner och lägger sig på mitt ansikte. Jag känner hur mitt huvud börjar koka. Jag vaknar efter en händelserik natt. Mina konstigaste mardrömmar kom tillbaka och väckte mig flera gånger. Nu när jag tänker efter har jag ingen aning om vad som hände i mardrömmarna. Det enda jag vet är att det var obehagligt. Väldigt obehagligt.

Nu har det blivit grått väder igen. Inget jag inte gillar. Jag känner mig glad. Idag vill jag vara så positiv som möjligt. Jag vill försöka att göra roliga saker för snart försvinner min förkylning och då kan jag äntligen njuta av mitt efterlängtade jullov!

Likes

Comments

Hej! Pappa och jag såg efter en lång dags arbete att solnedgången var så vacker, så vi bestämde oss för att snabbt åka ner till sjön för att fota! Vi kom 10 minuter för sent men vi fick ändå några bilder. Jag tänker nog inte visa de eftersom de inte är så speciella. Men här finns lite "behind the scenes".

Kram Kram <3

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag ska beskriva hur mycket jag älskar denna film. Mina äldre kusiner gav den till mig i födelsedagspresent för kanske 7 år sedan. Ursprungligen kommer den från boken Bron till Terabithia och filmen har samma namn. Jag tycker nog bara om den för att jag älskade den när jag var lite mindre!

KRAM KRAM <3<3

Likes

Comments

View tracker

Hej hej! Du som läser detta har nog aldrig sett mig förut. Utom om du är en kompis, min mamma eller en annan av mina familjemedlemmar förstås! Jag har ganska länge svävat mellan olika bloggportaler men aldrig riktigt hittat någon som kändes verkligen bra. Och så kom jag på att några av de bloggar jag följer befinner sig på Nouw. Därför har jag bestämt mig för att se hur det känns här! 

Här kommer jag, mina kära vänner!

Med både positivitet och lite negativitet ( bara när det behövs, gällande negativitet :D ), tänkte jag dela med mig av mina tankar och min vardag.

Jag kanske också borde berätta lite om mig själv?! Det tror jag! Mitt namn är Olivia och jag är en snart 15årig svensk tjej. Jag är en älskare av hösten, te, foto och min familj! Jag spenderar alldeles för mycket pengar på pennor av alla sorter. Jag har två hundar som jag älskar och som kallas för Milla och Hubbe! Jag har inga syskon men många kusiner. Musikmässigt (kan man säga så??), gillar jag verkligen Veronica Maggio, Frank Sinatra och Flume (Jag vet, helt olika musikgenrer!) Kramar är också bra!! För idag får den här informationen räcka ; vi kommer ju att kunna lära känna varandra genom tiden! 

Nu måste jag verkligen ha lite frisk luft! Ha en bra dag, så ses vi snart!

KRAM KRAM <3<3

Likes

Comments